📸ستاد مقابله با تحریم واردات «کمپوت آناناس» را در اولویت قرار داد
🔹 گروه کالایی کمپوت آناناس با تعرفه ۲۰۰۸۲۰۹۰ از گروه چهار به گروه دو ارز حاصل از صادرات با اولویت ارزی ۲۷ تغییر یافت.
🔹این نامه برای تامین ارز مورد نیاز کمپوت آناناس از سوی مسئولان وزارت صمت و بنا به مصوبه «ستاد مقابله با تهدیدهای تحریم» صادر شده است.
✅ @masaf_foods
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سايه شوم ساخت و سازهاي غير مجاز بر سر زمينهای کشاورزی
‼️حدود ۱ میلیون هکتار از اراضی کشور با کیفیت خاک درجه یک در اطراف شهرها و مناطق مسکونی قرار دارند که خطر تغییر کاربری آنها را تهدید می کند!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️کلانتری مرد مرموز دولتهای سازندگی و اصلاحات
#رشتو
🔹با آغاز دولت دوازهم موجی از حملات سنگین به مهمترین و کلیدیترین رکن #استقلال اقتصادی یعنی #خودکفایی در تولید غذای اساسی، توسط رسانههای وابسته به ضدانقلاب خارج نشین و دولتهای متخاصم آغاز شد. اما خط شکن اصلی آنها کسی نبود جز مرد مرموز دولت های هاشمی و خاتمی ، #عیسی_کلانتری!
🔹سال ۹۳ پیش از شروع این حملات هماهنگ و دقیق و در ابتدای دولت یازدهم، #عیسی_کلانتری دبیرکل خانه کشاورز (تشکل سیاسی-اقتصادی وابسته به بازرگانان) با طرح موضوع بحران آب و نابودی منابع آب تجدیدپذیر کشور در تریبون های یکطرفه، به شدت به سیاستهای توسعه کشاورزی و خودکفایی پس از انقلاب تاخت
🔹کلانتری که خود سالها متولی خودکفایی محصولات اساسی در دهه ۷۰ بود و حتی برای جلب اعتماد مجلس از آن دفاع کرد
ان شاالله نادانسته آب در آسیاب BBC، انقلاب اسلامی (وابسته به بنی صدر)، صدای آمریکاو... ریخته و از سال ۹۳ تاکنون محکم بر این خط رسانه ای متمرکز شده است
🔹عیسی کلانتری مشکلات آبی موجود در کشور را به طرز ماهرانهای بزرگنمایی کرده و لاینحل جلوه داد تاجایی که رسانه های ضد انقلاب با استناد به سخنان او و سایرین، فشار برای تغییر سیاستهای نظام در خودکفایی محصولات اساسی را در دستورکار خود قرار دادند
🔹کلانتری در اظهارات خود به شکل هنرمندانه و با تحلیل ناقص از آمار و ارائه بخشی از حقیقت تلاش می کند جامعه و سیاستمداران را ترسانده و ریشه مشکلات فعلی در حوزه آب را کشاورزی و خودکفایی عنوان کند تا جایی که به ترویج نسخه تجارت آزاد محصولات کشاورزی پرداخت
‼️برای مثال این گزاره اشتباه و غیرکارشناسی که منابع آب تجدید پذیر در کشور ۱۳۰ میلیارد مترمکعب بوده و حدود ۸۳ ميليارد (۹۳ درصد) در بخش كشاورزی مصرف و هدر می شوند، از جمله اظهارات شاذ او است که مورد توجه «سایت انقلاب اسلامی» وابسته به بنی صدر قرارگرفت.
‼️وی در جایی دیگر و در اظهاراتی عجیب مشکلات آبی کشور را تا سطح مقابله راهبردی و ایدئولوژیک با دولتهای صهیونیستی بالا برده و می گوید: «بحران آب در ایران تهدیدآمیزتر از خطر اسرائیل است.» که البته این مورد نیز مورد حمایت رسانه ای BBC قرار می گیرد!
🔹کار به جایی می رسد که سخنان شاذ کلانتری دست آویز نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی واقع شده و او در یک شوی تلویزیونی مضحک به تحقیر نظام می پردازد کلانتری بارها گفته است ۵۰ میلیون نفر باید به دلیل بحران آب ازایران مهاجرت کنند!
🔹براستی چه کسانی این گزاره های وحشتناک علیه امنیت ملی را در سیستم محاسباتی امثال کلانتری می گنجانند؟
چرا باید دستگاه های رسانه ای دشمنان این سرزمین در خدمت انتشار سخنان شاذ یک مسئول ایرانی قرار گیرد؟
⁉️آیا آنهایی که دارو را تحریم کردند در صورت عدم خود کفایی کشور در تامین غذای اساسی ، آن را تحریم نمی کنند؟
کلانتری بیش از ۱۲ سال عهدهدار یکی ازحساسترین حوزههای مدیریتی بوده است
⁉️آیا ارتباطی میان تلاش او برای بزرگنمایی مشکلات آبی و تغییر در سیاستهای حیاتی خودکفایی کشاورزی و حضور عناصر آموزش یافتهی استعمار در ایران مانند #کاوه_مدنی وجود دارد؟
https://twitter.com/pirhadi_omid/status/1208900935545708545?s=19
✅ @masaf_foods
🔴 با همت و همراهی شما عزیزان موضوع "استحصال منابع عظیم آبهای ژرف کشور در استان سیستان و بلوچستان" بیش از 12300 امضاء جمع کرده و در زمره پر طرفدار ترین سوژه های سامانه فارس من قرار دارد.
‼️امیدواریم خبرگزاری محترم فارس بدون هرگونه اهمال و یا مصلحت اندیشی در قبال این موضوع، تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری این سوژه را در مجلس ادامه دهد.
🔗لینک زیر 👇
🌐 https://my.farsnews.com/c/3051
#آب_ژرف
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥تخریب سدها خواسته برخی جریان های محیط زیستی در آمریکا و سایر نقاط جهان
🔹یک سازمان در حال تخریب سدها و بازگرداندن رودخانه ها به دل طبیعت است. این سازمان معتقد است که به نفع مردم و طبیعت است که رودخانه ها دوباره آزادانه جریان داشته باشند. الوا کوبر ؛ متخصص رودخانه های آمریکا می گوید وقتی که سد Elvha هنوز وجود داشت او می توانست از بالای سد مشاهده کند که ماهیان سالمون که پس از صدها سال هنوز زنده بودند؛ چگونه سعی می کردند خود را به بالا دست رودخانه برسانند. مردم واقعا متعجب می شوند وقتی می بینند که پس از تخریب سدها، چگونه رودخانه ها به طبیعت جان می دهند.
🔹هم اکنون ۶۰ هزار سد بزرگ در دنیا وجود دارد و فقط یک سوم طولانی ترین رودخانه ها آزادانه در جریان هستند. فرصت های بیشماری برای پایین کشیدن سدهایی وجود دارد که باعت صدمه به محیط زیست، حیات وحش و کیفیت آب شده است. در صد سال گذشته بیش از ۱۶۰۰ سد که بر روی رودخانه های آمریکا قرار داشتند، تخریب شده است و هزاران سد در اروپا نیز تخریب شده است. ما برای نجات مردم و رودخانه ها باید به آن ها اجازه بدهیم که سیستم طبیعی خود را داشته باشند.
🔹در بین سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ بود که تب سدسازی در دنیا همهگیر شد. در مدتی کوتاهی رودخانههای مهم بهویژه در آمریکا مسدود و آبها ذخیره شد. اما مدتی طول کشید تا انسانها از فاجعههای ناشی از این سازههای عظیم آگاه شوند. در طول ۶۰ سال سدهای مخزنی بزرگ، نابودکنندهترین تأثیرات زیستمحیطی بر روی مردم و محیط پیرامونیشان را برجای گذاشتند.
🔹اثرات منفی و فشار گروههای زیستمحیطی در برخی کشورهای جهان مانند آمریکا موجب شد تا برخی سدها تخریب شود؛ برداشتن سد از روی رودخانه Elwha در واشنگتن نمونهای از این تخریب است و به دنبال آن در سال ۲۰۱۴ آخرین سد بر روی این رودخانه برداشته شد. این جنبش محدود به آمریکا نیز نشده و امروز چین نیز پروژههای بزرگ سدسازی خود را تعطیل کرده است.
🔹در یک نمونه ٨٠ درصد از جمعیت ماهیها در رودخانه ها و حتی ماهیان مهاجر به اکوسیستم های رودخانه ای کاهش یافت. در سال ٢٠٠٠، كمیسیون مستقل جهانی Commision on Dams، كه به بررسی فواید و ضررهای سدها میپرداخت، به این نتیجه رسید كه سدها موجب جابجایی ٤٠ تا ٨٠ میلیون نفر شدهاند و این البته مشکل دیگری است که منجر به افزایش حاشیهنشینی، تنشهای اجتماعی و افسردگی شده است.
🌐 دورنمای اقتصاد
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
⭕️ قول مساعد برای پیگیری ردیف بودجه آب ژرف در بودجه 99
🔹حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس در گفتگو با فارس اعلام کرد: «در طول سالهای اخیر چند حفاری برای رسیدن به آب ژرف برگرفته از رشته کوههای هندوکش انجام شد که در چند چشمه به آب رسیدیم. آب استحصال شده فعلی برای مصارف کشاورزی مناسب است ضمن اینکه شوری آب ژرف هم حدود یک هفتم آب دریا بوده و با دستگاه آب شیرین کن قابل شرب است. »
🔹وی گفت: «برای احداث چاه #آب_ژرف #وزارت_نیرو و پیمانکار وقت همراهی لازم را نداشت ولی سازمان برنامه و بودجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاشهای بسیار زیادی کرده و اعتبارات خوبی را به پروژه تزریق کردند و همین اقدام باعث شد تا پیمانکار با جدیدت بیشتری کارها را دنبال کند به طوری که حدود 180 تریلی تجهیزات متعلق به پیمانکار به محل عملیات آورده شد»
‼️دهمرده در اخر گفت : «در سال گذشته ردیف بودجهای برای آب ژرف سیستان در لایحه بودجه سنواتی مصوب شد که قطعا در سال جاری و آتی نیز آن را دنبال خواهم کرد لذا من در سال 99 موضوع آب ژرف را پیگیری خواهم کرد.»
#آب_ژرف
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاهش آلودگی هوا با آبپاشی در بانکوک
‼️مسئولان تایلندی برای کاهش آلودگی هوا دستگاههای قدرتمندی برای تولید و پخش ذرات آب در سطح شهر و بر فراز برجها نصب کرده اند.
✅ @masaf_foods
⭕️ تهدید امنیت غذایی با تشکیل وزارت بازرگانی/ دولت با احیای وزارت بازرگانی دنبال خریدن زمان است
✍️به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس در سوم مهرماه با ۱۳۲ رأی موافق، ۷۸ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲ نماینده حاضر در جلسه با تشکیل مجدد وزارت بازرگانی موافقت کردند. اما در ادامه شورای نگهبان طرح تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت را به دلیل مغایرت با اصل ۷۵ رد کرده است. بر اساس بررسیهای هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصوبه تشکیل وزارت بازرگانی با بند ۱۰ سیاستهای کلی نظام اداری و بند ۱۶ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد. پیش از این نیز نمایندگان مختلف مجلس و نیز کارشناسان با طرح تشکیل وزارت بازرگانی مخالفت کرده و آن را به ضرر اقتصاد کشور به ویژه در شرایط فعلی عنوان می کردند. از سوی دیگر تشکیل وزارت بازرگانی که در حقیقت لغو قانون انتزاع هم هست در تضاد با زنجیره ارزش تولید است که از سوی کارشناسان و پژوهشگران نقش یک حلقه کلیدی در پایداری و هم افزایی تولیدات کشاورزی دارد.
🔖در این زمینه با فاطمه پاسبان استادیار پژوهشی موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصادی کشاورزی و توسعه روستایی در زمینه زنجیره ارزش در تولیدات کشاورزی و عواقب تشکیل وزارت بازرگانی گفت وگویی انجام دادیم که در زیر میخوانید.
❓فارس: بیش از ۱۴۰ کشور جهان و بیش از ۱۰ کشور پیشرو در عرصه کشاورزی مدیریت تولید و کشاورزی خود را بر عهده یک متولی یعنی وزاتخانه تولید قرار داده اند. به عبارت دیگر کشورهایی که امروز بازارهای صادراتی جهان را تسخیر کرده اند به شکل واحد طی سال های متمادی تولید و بازرگانی کشاورزی را مدیریت می کنند. به نظر شما چرا باید زنجیره ارزش محصول در بخش کشاورزی مدیریت واحد داشته باشد ؟
🔹پاسبان: همان طور که میدانیم امروزه رویکرد بازار محوری و مشتری مداری بر فعالیتهای اقتصادی اعم از تولید کالا و خدمات حاکم شده است و قبل از تصمیم به تولید ابتدا مطالعات بازار سنجی صورت گرفته تا کالا یا خدماتی که تولید و ارائه می شود بازار پسند و بر اساس نیاز مشتری و مصرف کننده و سلایق و نیازهای آن باشد . به عبارتی مهمترین مرحله همین شناخت بازار فروش است که شامل مصرف کننده نهایی، مصرف کننده واسطه و رقبا است. بعد از این مرحله است که ایده پردازان و طراحان با خلق نوآوری و خلاقیت کالا و خدمات خود را به گونهای طراحی میکنند که مشتری را جذب محصول خود کرده و با ارائه خدمات پس از فروش و محصول سالم و با کیفیت و استاندارد، وفاداری مشتری را برای برند خود پایدارمی کنند. همه این اتفاقات در مفهومی به نام زنجیره ارزش یعنی از تولید تا سفره شکل میگیرد که نوع نگاه زنجیره ارزش از بازار شروع شده و به تولید میرسد. ساماندهی و قانون مداری زنجیره ارزش هر محصول برای بخش کشاورزی از الزامات توسعه پایدار و امنیت غذایی است.
❓فارس: چه دلایلی بر این گفته که ساماندهی زنجیره ارزش از الزامات توسعه پایدار و امنیت غذایی است، دارید؟
پاسبان: تولیدکنندگان کوچک و متوسط مقیاس از توانایی مالی و تخصصی در خصوص کسب دانش و اطلاعات روزآمد موضوعات بازارایابی و فروش و بازار پسندی (بازار داخلی و خارجی) برخوردار نیستند. از این رو لازم است بازیگران تخصصی هر موضوع به تولید کننده دانش و اطلاعات لازم را برای تولید محصول بازار پسند، سالم و با کیفیت ارائه دهند، بنابراین ارتباط بین بازیگران زنجیره لازم و ضروری است.
🔹مدیریت بازار از الزامات پایداری تولید است به گونهای که بازیگران و حلقه های مورد نیاز به شکل حقوقی (همانند قراردادهای حقوقی بین بازیگران زنجیره) شکل گرفته تا کارآمدی بازار اتفاق افتاده به طوری که بازیگران اضافی و مخل بازار (انحصارگر یا رانت جو و ..) از بازار حذف و بازیگرانی که حضور آنان ضرورت دارد به زنجیره اضافه شده و رقابت به بازار برگردد. از این رو ضرورت دارد همه حلقه ها و بازیگران دور هم باشند. البته شکل حقوقی و قانونی این کار گروهی میتواند همانند گروه خانوادگی، تشکل و انجمن به اشکال مختلف باشد. مزیت رقابتی در بخش کشاورزی از الزامات توسعه پایدار بخش کشاورزی است و این مزیت رقابتی با رویکرد زنجیره ارزش اتفاق میافتد. تقسیم کار و برگشت به تخصص و فعالیت حرفهای در زنجیره به همه بازیگران کمک میکند که هم افزایی دانش و اطلاعات برای دستیابی به هدف مشخص یعنی کاهش قیمت تمام شده ، افزایش بهره وری منابع و تولید ،کاهش ضایعات، تولید غذی سالم و با کیفیت و استاندارد و حفاظت و صیانت از منابع طبیعی و منابع پایه عملیاتی شود.
🌐 برای مطالعه ادامه مطلب لطفا به خبرگزاری فارس مراجعه فرمایید:
http://fna.ir/de9c8v
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods