واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 ما در جمهوری آذربايجان زندگی میكنيم يا اسرائيل؟
🔺 یک نویسنده آذری در خصوص وضعیت معماری شهرهای آذربایجان اظهار کرد: اكثر ساختمانهای مهم دولتی و مؤسسات آموزش عالی شهر باكو، پايتخت جمهوری آذربايجان، از علامتها و نشانههای فراماسونی يهودی پر شده است. آیا ما در اسرائیل زندگی میکنیم؟
🔸 این نويسنده آذری اظهار كرد: به هر طرف باكو نگاه میكنی، به معماری ملی در ساختمانهای اين شهر بهندرت برخورد میكنی. اما گويا يهودیها اينجا را واقعاً وطن مادری خود میدانند. اكثر ساختمانهای مهم دولتی باكو و مؤسسات آموزش عالی شهر باكو دارای علامتها و نشانههای ماسونی يهودی هستند.
🔸 وی افزود: اسرائيل بیحیا با درج نشانههايش در سراسر آذربايجان میخواهد ملت ما را برده خود قلمداد کند؛ اگر اينها اينجا را فلسطين دوم نكنند، دست از سر ما بر نخواهند داشت؛ با نگاهی به اين ساختمانها میتوان به درستی اين ادعا پی برد.
🔸 اين نويسنده آذری تصريح كرد: به ارگانهايی كه بعد از درج اين مطلب دنبال من خواهند گشت میگويم، دنبال من نگرديد؛ بلكه اين بازخواست را از سازمانهای دولتی به عمل آوريد؛ چراكه در پشت اين ماجرا خود اينها قرار دارند؛ در دولت حاضر آذربايجان اگر حجاب ممنوع میشود، بشود؛ ولی ماسونها سلامت باشند.
🔸 وی در پايان گفت: ساختمانهای فرمانداری باكو، آكادمی دولتی نفت آذربايجان، ساختمان رياست آكادمی علوم و تالار سعادت، برخی پلها و ديگر ساختمانهای مهم در سطح شهر باكو گواه اين امر هستند./مرکز مطالعات آذربایجان
#نمادگرایی
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
#یادداشت
🖋 باز شدن گره بیمه کارگران ساختمانی
🔹 در حالت کلی (تبصره ۱ ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی)، سازمان تامین اجتماعی در ازای دریافت مجموعا ۳۰ درصد حق بیمه (۲۳ درصد سهم کارفرما، ۷ درصد سهم کارکن)، افراد را تحت پوشش بیمه درمان و بازنشستگی قرار میدهد. مسئول پرداخت این حق بیمه نیز کارفرماست.
🔸 این روش برای کارگاههای ثابت که محل کار، زمان کار و کارفرمای ثابتی دارند کارآمد است. اما مشکل از جایی شروع میشود که کارگران ساختمانی ممکن است در طول یک ماه بیش از ۱۰ کارفرما داشته باشند. یا مثلا یک برقکار با چند کارفرما بهصورت همزمان و در فواصل زمانی مختلف کار کند.
🔹 راهحل قانون برای این مشکل، جدا کردن رابطه مستقیم بین کارگر و کارفرما در پرداخت حق بیمه است. یعنی این دسته از کارگران حق بیمه خود را مستقیما به تامین اجتماعی میپردازند. کارفرمایان نیز سهم حق بیمه خود را فارغ از تعداد کارگر (با معیارهایی نظیر متراژ) به تامین اجتماعی پرداخت میکنند. (قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب ۱۳۸۶)
🔸 این تفکیک باعث شده برخی افرادی که کارگر نیستند نیز برای پرداخت حق بیمه کمتر، خود را در صف بیمه کارگران ساختمانی جا بزنند. چون در صورت بیمه خویشفرما باید کل ۳۰ درصد را بپردازند ولی اگر خود را کارگر ساختمانی جا بزنند تنها مشمول سهم ۷ درصدی کارگر از بیمه میشوند. (۲۳ درصد دیگر سهم کارفرما است)
🔹 مشکل دیگر، کافی نبودن اعتبارات دریافتی از کارفرمایان برای بیمه کردن این افراد است. درنتیجه، برای این حق قانونی، سهمیهبندی بهوجود آمده است. ماندن در صف انتظار بیمه بهدلیل کمبود اعتبار، از اصلیترین گلایههای این قشر است.
🔸 نمایندگان مجلس با تصویب طرح اصلاح این قانون، تامین اجتماعی را موظف کردند ظرف ۲ سال آینده، ۷۰۰ هزار کارگر ساختمانی که در صف انتظار هستند را بیمه کند. منابع لازم برای پوشش این افراد، از محل عوارض ساختمانی ( ۱ تا ۱۵ درصد بستگی به متراژ ساختمان) تامین خواهد شد.
#حقوق_کارگر
#معیشت_مردم
✅کانال واحد اقتصاد مؤسسه مصاف
@masaf_eco
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 مراحل نصب تاور کرین(Tower Crane)
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔘 خلاقیت در طراحی مبلمان
#خلاقیت
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
🔶 کاروانسرای چمشک - لرستان
🔸 اين بنا در منطقه چمشک از توابع شهرستان پلدختر و در مسير راه باستانی شاپور خواست به خوزستان قرار گرفته است و مربوط به دوره صفویه میباشد.
🔸 شكل اصلی بنا به صورت چهار ضلعی و ارتفاع آن به ۵ متر میرسد طول و عرض اين كاروانسرا ۴۴*۴۸ متر و ورودی آن به سمت جنوب و هلالی شكل است و دارای ۱۲ اتاق و از دو قسمت تشکیل میشود كه قسمتی برای سكونت كاروانيان و قسمتی ديگر جهت نگهداری چهارپايان مورد استفاده قرار میگرفته است.
🔸 مصالح مورد استفاده در اين بنا سنگ، گچ و ملات میباشد و ناودانهای آن همه از سنگ و دارای بارویی با كنگرههای نيم دايره تزئينی است.
#ایران_نگین_زمین
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari