فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاسه داغتر از آش؛ وقتی مزدور وطن فروش ایرانی حتی بیش از سعودیها چاپلوسی و مدح بنسلمان را میکند!
💢 «علی نوریزاده» مزدور سلطنتطلب در گفتگو با شبکه سعودی "الحدث":
🔺 "عربستان سعودی و «محمد بنسلمان» ولیعهد آن، سیاست خود را به هیچ کشوری با زور تحمیل نمیکند، بلکه با برادری و کمک!!"
❌ لازم است چند مورد از سیاستهای برادرانه عربستان و بنسلمان را به نوریزاده یادآوری کرد:
🔸ارسال 5000 انتحاری سعودی به عراق!
🔸 تحمیل جنگ به یمن و حبس رئیسجمهور مستعفی این کشور در هتلهای ریاض!
🔸 تأمین مالی و ارسال تروریستها به سوریه!
🔸محاصره و دشمنی با قطر!
🔸کشتن جمال خاشقچی
🔸زندانی کردن بسیاری از منتقدان سعودی و....
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌منگنهِ پرسشگر!
🔹آدم یاد اون قضیه میوفته که همسره به آقاش میگه اون خانومه که امروز تو مغازه بود خوشگل بود؟ طرف اگه بگه اره که کلّش کَندس. اگر هم بگه نه میگه تو دو ثانیه چقدر بهش زُل زدی که فهمیدی خوشگل بود یا نه.
🔹اگر مصاحبه میکرد، میگفتن مجلسیهاشون با بی حجابی مخالفن و....
اگر هم مثل الان مصاحبه نکنه میگید فلان.
👈پ.ن: هنر رسانههای معاند تمرکز روی همین سبْک کارهای غیرحرفهای و آماتوریست که قوت غالب مخاطب هم متاسفانه بدون هیچگونه اطلاع و تحلیل ذهنی روی هوا باور میکند.
✍️محسن میرزمانی
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگویند که اسلام چون رحمت است، نباید حدود و قصاص داشته باشد!
امام خمینی (ره):
🔹این که میفرماید: «قاتِلُوهُمْ حَتّی لا تَکُونَ فِتْنَه» بزرگترین رحمت است بر بشر. آنهایی که خیال میکنند که این آسایشِ دنیایی رحمت است و بودن در دنیا و خوردن و خوابیدن حیوانی رحمت است، آنها میگویند که اسلام چون رحمت است، نباید حدود داشته باشد، نباید قصاص داشته باشد!
🔹آنهایی که ریشه عذاب را میدانند، آنهایی که معرفت دارند که مسائل عذاب آخرت وضعش چی است، آنها میدانند که حتی برای این آدمی که دستش را میبُرند برای این کاری که کرده است، این یک رحمتی است. رحمتش در آن طرف ظاهر میشود.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌طبق متمم چهارم قانون اساسی آمریکا که از حقوق مردم در برابر دستگیریهای خودسرانه دولت دفاع میکند، اگر افسر مجری قانون "دلیلی موجه" برای شلیک داشته باشد، میتواند از اسلحه خود برای متوقف کردن متهم استفاده کند، در صورتی که خطری از جانب متهمی که در برابر بازداشت مقاومت کرده یا از آن فرار میکند، برای خود، همکاران و دیگر مردم ببیند.
در اکثر ایالتهای آمریکا، پلیس باید بین انجام جرم و "سو رفتار" تمایز قائل شود و مجاز به استفاده از نیروی کشنده نیست، چرا که سو رفتار یک جرم جزئی است و مقاومتی که خطر جانی یا فیزیکی برای افسر نداشته باشد، به اندازهای کافی نیست که جان متهم را بگیرد.
در سال گذشته ۷۳ افسر پلیس در آمریکا کشته شدهاند اما این عدد برای متهمان بسیار بیشتر (۱۰۵۵ نفر) بوده.
البته این آمار فقط مربوط به شلیک است. در سال ۲۰۲۰ آژانسهای قانونی آمریکا، ۶۵ مورد مرگ در حین دستگیری و ۶۱۴ مورد مرگ متهمان در بازداشت پلیس را گزارش دادهاند
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌طبق متمم چهارم قانون اساسی آمریکا که از حقوق مردم در برابر دستگیریهای خودسرانه دولت دفاع میکند، ا
آیا پلیس در آمریکا میتواند تحت هر شرایطی از اسلحه استفاده کند؟
بنا به متمم چهارم قانون اساسی آمریکا، "مردم از نظر فردی، منازل، اوراق، و اثرات آنها، در برابر تفحص و مصادره ناموجه باید ایمن باشند، این حق نباید نقض شود و هیچ حکمی نباید در این باره صادر شود مگر تحت یک علت احتمالی که پشتوانه آن قسم یا یک اظهار قطعی باشد و به طور ویژه مکانی که باید جستجو شود و افراد و اشیایی که باید ضبط شوند را توصیف کند" [1].
به بیان عامیانه، این قانون بیان میکند که "خانه هر فرد، قلعه اوست" و از حقوق همه مردم، چه شهروند آمریکا باشند یا نه، در برابر سو استفاده دولت از قدرت، بازداشتهای خودسرانه و استفاده پلیس یا هر مجریِ دیگر قانون از "نیروی شدید" حفاظت میکند. این قانون مبنای صدور احکام تفحص، توقف و تفتیش، شنود و دیگر احکام نظارتی است. افسران پلیس آموزش میبینند که "مبتنی بر شرایط" از نیروی شدید (میتوان عبارات "نیروی غیر ضروری" یا "ناموجه" را هم به جای آن به کار برد)، نباید استفاده کنند. وکلای حقوق مدنی در دادگاههای مدنی میتوانند از حقوق افراد به عنوان یک "مدعیالعموم (دادستان) خصوصی" دفاع کنند [2].
اما سوال این است که طبق این قانون، پلیس میتواند به اشخاص با استفاده از "نیروی کشنده" حمله کند؟!
طبق این قانون، اگر افسر مجری قانون "دلیلی موجه" برای این کار داشته باشد، بله؛ در صورتی که خطری از جانب متهمی که در برابر بازداشت مقاومت کرده یا از آن فرار میکند، برای خود، همکاران و دیگر مردم ببیند [3]. اما شرایطی که طبق آن یک افسر پلیس باید در مورد استفاده از سلاح (نیروی کشنده) تصمیم بگیرد، چیست؟ شرایطی مثل: ماهیت جرم و شرایطی که برای افسر وجود دارد، مقاومت فعالانه متهم در برابر بازداشت یا تلاش برای فرار، میزان زمانی که افسر برای تشخیص اینکه از چه نیرویی استفاده کند در اختیار دارد، در دسترس بودن راههای دیگر برای بازداشت، عملی بودن صدور هشدار به متهم در مورد قریبالوقوع بودن استفاده از نیروی کشنده، تعداد افراد در خطر و غیره [4].
یک پرونده مدنی معروف به نام "تِنِسی وی. گارنر" وجود دارد که مربوط به این قانون است. در سال ۱۹۷۴ دو افسر پلیس در پاسخ به یک تماس درباره یک سرقت در ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه شب به محل اعزام میشوند. یکی از آنها متهم را در حال فرار از یک فنس میبیند و به او دستور ایست میدهد اما متهم بدون توجه به هشدار پلیس به فرار ادامه میدهد، علیرغم اینکه پلیس چراغ قوه داشته و به خوبی میتوانست ببیند که متهمِ درحال فرار برای او خطرناک نیست. افسر پلیس یک گلوله شلیک میکند و گلوله به پشت سر متهم برخورد میکند. او کمی بعد جان باخت و از او ده دلار و یک کیسه پیدا شد.
پس از این اتفاق پدر متهم در دادگاه ایالت تنسی از شهردار، اداره پلیس و افسر آن شکایت کرد اما نهایتا دادگاه، این شلیک را قانونی و منطبق با متمم چهارم قانون اساسی تشخیص داد. با این وجود در نهایت دادگاه استیناف رای دادگاه را برگرداند و قانون این ایالت برای جلوگیری استفاده از نیروی غیر ضروری کافی ندانست [5, 6].
در واقع در اکثر ایالتهای آمریکا، پلیس باید بین انجام جرم و "سوء رفتار" تمایز قائل شود و مجاز به استفاده از نیروی کشنده نیست، چرا که سو رفتار یک جرم جزئی است و مقاومتی که خطر جانی یا فیزیکی برای افسر نداشته باشد، به اندازهای کافی نیست که جان متهم را بگیرد. با این حال ایالتهایی هستند که حق استفاده از این نیرو را برای افسر پلیس محفوظ میدانند [7].
در سال گذشته ۷۳ افسر پلیس در آمریکا کشته شدهاند [8] اما این عدد برای متهمان بسیار بیشتر (۱۰۵۵ نفر) بوده. در میان کشته شدگان، نرخ شلیک به سیاهپوستان بیشتر از دیگر نژاد ها (حدود ۲.۵ برابر سفید پوستان) است [9, 10].
البته این آمار فقط مربوط به شلیک (shot to death) است. در سال ۲۰۲۰ آژانسهای قانونی آمریکا، ۶۵ مورد مرگ در حین دستگیری و ۶۱۴ مورد مرگ متهمان در بازداشت پلیس را گزارش دادهاند [11].
💠eitaa.com/masaf_najva
📌 مهدی حاجتی دقیقا کیست؟
🔹مهدی حاجتی متولد سی شهریورماه 1358 و شهرستان نورآباد ممسنی و دارای مدرک کارشناسی ارشد ریاضی محض است.
او از فعالان اصلاح طلب بود که در فعالیتهای تشکیلاتی و حزبی سمتهایی چون عضو شورای مرکزی و مسئول شاخه جوانان بنیاد امید ایرانیان استان فارس و همچنین عضو شورای هماهنگی اصلاح طلبان فارس را داشت.
حاجتی در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در لیست امید (اصلاح طلبان) قرار گرفت و توانست با تعداد 59 هزار و 498 رای به عنوان آخرین نفر (نفر سیزدهم) وارد شورای اسلامی کلانشهر شیراز شود.
شورای پنجم 12 شهریور سال 1396 کار خود را آغاز کرد و مهدی حاجتی در این شورا به نایب رئیسی کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک رسید. همچنین در این دوره از شورا کمیسیونی به نام حقوق شهروندی شکل گرفت و حاجتی یکی از اعضای این کمیسیون شد. اقدامات این کمیسیون بر خلاف آنچه در ظاهر و نام آن عنوان شده بود، جهت دار و مغرضانه پیش رفت که در نهایت به منحل شدن آن انجامید.
🔹به عنوان مثال اعضای کمیسیون حقوق شهروندی شورای پنجم با حضور در انجمن زرتشتیان اعلام می کنند « احقاق حقوق شهروندان اقلیت در شورای پنجم دنبال خواهد شد.» اما از مرگ دردناک زن کارتن خواب از شدت سرما در بازارچه فیل با بی توجهی عبور کردند. تا جایی که این بی توجهی پارلمان و مدیریت شهری به ایجاد گرمخانه و حقوق اقشار دردمند و محروم جامعه سبب تجمع مستمر دانشجویان مقابل شورای شهر شد و در نهایت فشار افکار عمومی شورای پنجم را به احداث گرمخانه واداشت.
چهار سال فعالیت شورای پنجم مانند سایر ادوار اصلاحطلبان از این دست حاشیه ها و جنجالسازی های فراوان داشت. تنش های متعدد در شورایی که 12 نفر از 13 نفر حاضر در آن از متحدان یک لیست بودند مداوم ادامه داشت و حاجتی نیز از همان ابتدا با موضع گیری های و اظهارنظرهای خود از چهره های جنجالی این شورا بود که کم کم چهره حقیقی و گرایشات خود به بهاییت را پدیدار کرد.
ماجرا برای مردم، از حمایت وی از دو عضو فعال فرقه ضاله بهاییت آشکار شد در حالی که به گفته برخی منابع مسئله فراتر از این موارد بوده است.
🔹مهدی حاجتی مهر ماه سال 97یکسال بعد از روی کار آمدن شورای پنجم، در توییتی از تلاشهای ده روزه خود برای آزادی دو دوست بهاییش خبر داد و در حالی که فعالیت این فرقه ضاله در کشور غیرقانونی است، به دستگاه قضایی برای مقابله با این گروهک اعتقادی-سیاسی وابسته به سازمان های جاسوسی غربی-صهیونیستی تاخت و اقدامات قضایی را ناعادلانه خواند. وی همچنین نسل جوان را برای مبارزه با قوه قضاییه مورد خطاب قرار داد.
بعد از این اظهارنظر حاجتی در پنجم مهرماه بازداشت و ۱۵ مهر ۹۷ با صدور قرار وثیقه ۲ میلیارد ریالی آزاد شد؛ اما همچنان به اظهار نظرات مغرضانه خود ادامه داد و در تمام این مدت از حمایت تمام قد رسانه های اصلاحطلب و حامی دولت حسن روحانی برخوردار بود تا جایی که از یک عضو گمنام و غایب پارلمان شهری به یک چهره رسانه ای شناخته شده تبدیل شد.
گرچه حاجتی از بهمن ماه همان سال به شورای شهر بازگشت اما روند رسیدگی به پرونده او ادامه داشت تا اینکه خرداد 98 همسر مهدی حاجتی از بازداشت مجدد وی خبر داد.
در آن زمان بود که مشخص شد جرم حاجتی فراتر از توییت ها و گرایش هایش به فرقه ضاله بهاییت است. رئیس کل دادگستری فارس جرم وی را فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی عنوان کرد و گفت: یکسال حبس و اقامت اجباری (تبعید) در یکی از استانهای دیگر، حکم قضائی است که حاجتی به آن محکوم شده و این حکم در حال اجراست. دومین بازداشت مهدی حاجتی 8 ماه به طول انجامید و سوم بهمن 98 با موافقت دیوان عالی کشور با درخواست اعاده دادرسی آزاد شد. پس از قطعی شدن محکومیت حاجتی وی بار دیگر در سال 99 برای اجرای حکم بازداشت شد اما آبان 1400 در حالی که به عنوان مرخصی برای مدتی از زندان بیرون آمده بود و ازهمان فرصت استفاده کرده و از ایران فرار کرد. گرچه وی از محل اقامت خود سخنی نگفته اما برخی منابع از حضور وی در کمپی در ترکیه به انتظار گرفتن ویزا و اقامت در اروپا خبر می دهند.
🔹مهدی حاجتی که اعتبار و آبرویش را از رای مردم و حضورش در پارلمان شهری وهمچنین حمایت رسانه ای اصلاحطلبان به دست آورد، در اغتشاشات اخیر یکی از رهبران و صحنه گردانان شد. وی سه هفته پیش از حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) طی توئیتی نوشت: «امروز بهترین زمان برای خرابکاری شرافتمندانه است. آنها گیج و فرسودهاند.» و این گونه در به شهادت رساندن مردمی که یک روز به او رای داده بودند تا از حقوق شهروندیشان دفاع کند، نقش ایفا کرد.
فاطمه سادات حبیبی
💠eitaa.com/masaf_najva