6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شبکه کان رژیم صهیونیستی:
🔹بازداشت افسر ارتش اسرائیل به دلیل شرکت در اعتراضات...
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌هنوز مدت زیادی از نمایش پرچم تجزیهطلبی در یکی از مراسمات دولتی باکو که از تلویزیون رسمی این کشور نیز پخش میشد، نمیگذرد.
🔹با اینکه علیاف پس از پایان جنگ دوم قرهباغ در یک اظهارنظر دوپهلو مرز ایران و جمهوری آذربایجان را "مرز دوستی" نامید، اما چیزی نگذشت که او ایران را به همکاری با ارمنستان برای "قاچاق سازمانیافته مواد مخدر" از همان مرز متهم کرد.
🔹اگرچه این خود اتهام بزرگی بود، اما نکته اصلی اینجاست که همین اتهام را برندا شفر اسرائیلی دقیقا دو هفته قبل از علیاف به ایران نسبت داده بود.
🔹در واقع باکو از دشمنی بین ایران و رژیم صهیونیستی در این سالها به نفع خود (سوء) استفاده کرده، علیرغم اینکه ایران در مناقشه بین باکو و ارمنستان، چه در مواضع و چه به صورت عملی، از باکو حمایت کرده است.
🔹در سمت مقابل ایران تلاش کرده تا از درِ مشترکات با این کشور روابط را گسترش دهد، اما هرچه تلاش ایران در این مسیر افزایش یافته، طرف مقابل بیشتر سعی کرده تا این مشترکات را از بین ببرد و راه ایران را مسدود کند. در روابط دوطرفه، دوستی یکطرفه معنی ندارد.
#سوءتفاهم
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌در حالی ده ها معترض فرانسوی خواستار آزادی تظاهرکنندگان دستگیر شده بودند که پلیس فرانسه با اسپری فلفل آنها را متفرق می کند
💠eitaa.com/masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹پاکستان تصمیمی برای به رسمیت شناختن یک جانبه طالبان ندارد
🔻"حنا ربانی" وزیر مشاور در امورخارجه پاکستان ضمن توییتی از همکاری اسلام آباد برای شکل گیری یک روند معتبر بین المللی برای ارتباط با طالبان خبر داد.
🔻سخنان وی به معنای این است که پاکستان همچنان تصمیم ندارد به شکل یک جانبه و بدون هماهنگی دیگر کشورها طالبان را به رسمیت بشناسد.
🔻در ابتدای شکل گیری طالبان گمانه زنی ها این بود که اسلام آباد به سرعت طالبان را به رسمیت بشناسد.
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تظاهرکنندگان اشغالگر اسرائیلی در مقابل خانه بن گویر تجمع کرده و نمایشی اعتراضی برای زنان کشته شده و قتل و کشتارهای این رژیم علیه جامعه عرب بر پا کردند
💠eitaa.com/masaf_najva
📌مناجات زیبای دکتر چمران
خدایا
از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت
اما شکایتم را پس میگیرم ...
من نفهمیدم!
فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد ..
گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،
معنایش این نیست که تنهایم ...
معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت ...
با تو تنهایی معنا ندارد!
ماندهام تو را نداشتم چه میکردم ...!
دوستت دارم، خدای خوب من
💠eitaa.com/masaf_najva
📌مهمترین پیام سفر رئیس جمهور به سوریه
🔹سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه بعد از 13 سال به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم ایران وارد سوریه شد. اگرچه از همان ابتدا رسانههای غربگرا و نزدیک به جریان اصلاحات سعی کردند این سفر را بی اثر جلوه دهند، اما کسی نیست که از اهمیت این سفر غافل باشد.
🔹این سفر بعد از ناآرامیهای چند ساله سوریه انجام میشود. جایی که محور مقاومت توانست اراده خود را بر آمریکا، ناتو، اسرائیل، کشورهای عرب نشین حاشیه خلیج فارس، ترکیه، داعش، کردهای جدایی طلب، تکفیریها، ارتش آزاد و مسلحین سوریه دیکته کند. در واقع این سفر به منزله جشن پیروزی برای ایران، سوریه و محور مقاومت است.
🔹عادی سازی روابط ایران با عربستان توانسته به میزان زیادی باعث شود تا سعودی سیاستهای منطقهای ایران را بپذیرد و در مقابل آنها پرچم سفید نشان دهد. عربستان حالا به دنبال عادی سازی روابط با سوریه است. سفر رئیس جمهور و عادی سازی ریاض با دمشق به معنای تثبیت جای پای ایران در سوریه است.
🔹بسیاری از رسانههای ضد انقلاب پس از عادی سازی روابط سعودی با دولت مستقر در دمشق تلاش داشتند تا چنین جلوه دهند که این نزدیکی باعث خروج ایران از سوریه خواهد شد. باز هم تحلیل اپوزیسیون اشتباه از آب درآمد و ایران در حال قدرت افزایی در سوریه است.
🔹سید ابراهیم رئیسی در سخنرانی خود در حرم مطهر حضرت زینب به طور مستقیم اسرائیل را تهدید به نابودی کرد. ایشان فرمود که اسرائیل توان مقابله با گروههای مقاومت را ندارد و هر گونه درگیری با ایران به منزله پایان یافتن رژیم صهیونیستی است. این تهدید، آن هم در خاک سوریه پیام قابل تاملی برای اشغالگران دارد.
🔹سید ابراهیم رئیسی در سوریه با استقبال بی سابقه مردمی رو به رو شد تا بار دیگر اثبات شود که مقاومت در گوشت و خون مردم منطقه ریشه دوانده است. مقاومت فراتر از اینکه یک قدرت نظامی باشد، یک تفکر تمدن ساز است.
🔹در این سفر چندین قرارداد اقتصادی میان مقامات دولتی دو کشور انجام شد. روابط اقتصادی ترکیه با سوریه حدود 10 برابر کل روابط اقتصادی ایران با سوریه است. اکنون زمان آن فرا رسیده تا میوههای اقتصادی از درخت میدان برداشت شود.
🔹نباید فراموش کرد که در دولت حسن روحانی، روابط ایران با همسایگان به خوبی پیش نمیرفت. روحانی هیچ سفری به سوریه نداشت و ظریف نیز پس از حضور بشار اسد در ایران به بهانهای واهی قهر کرد؛ اما دولت سید ابراهیم رئیسی تاکید ویژهای بر روی روابط با کشورهای همسایه دارد. تاکید بر همین روابط نزدیک باعث شده تا قدرت منطقهای ایران تثبیت شود.
🔹در هفتههای گذشته مقاومت به چندین پایگاه آمریکا در خاک سوریه حمله کرد. پس از شهادت سردار سلیمانی رهبر انقلاب فرمودند که انتقام خون ایشان تنها با اخراج آمریکاییها از غرب آسیا امکان پذیر است. به نظر میرسد با ورود سید ابراهیم رئیسی به دمشق، اخراج جدی یانکیها از کل خاک سوریه کلید خواهد خورد.
🔹آمریکا درگیر روسیه و چین شده و تمام حواسش معطوف به اوکراین و تایوان است. در این شرایط حضور آمریکا در خاورمیانه کمرنگ شده و اسرائیل از همیشه تنهاتر است. ایران به خوبی متوجه این وضعیت محور عبری، عربی، غربی شده و در حال فشار بر آمریکا و اسرائیل است. این سفر به منزله فشار دیپلماتیک و سیاسی بر دشمنان مقاومت است.
🔹منطقه در حال هماهنگ شدن با نظم ایرانی است. از یک طرف عربستان و همفکرانش سیاستهای منطقهای ایران را با اکراه قبول کردند و از سوی دیگر مقاومت قدرتمندتر از همیشه است. در نظم نوین ایرانی خاورمیانه جایی برای اسرائیل نیست!
✍️فردین
💠eitaa.com/masaf_najva
📌چهار نامزد ریاستجمهوری ترکیه
🔹انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در تاریخ چهاردم می برگزار میشود و قرار است در آن «رجب طیب اردوغان»، رئیسجمهور فعلی با «کمال قلیچدار اوغلو»، نامزد مخالفان دولت، «محرم اینجه» و «سنان اوغان» رقابت کند؛ رقابتی که احتمال کشیده شدن به دور دومش هم مطرح میکنند.
🔹رقابتهای اصلی بین اردوغان، نامزد ائتلاف «جمهوری» و رهبر حزب عدالت و توسعه است و قلیچدار اوغلو، نامزد ائتلاف «امت» و رهبر حزب جمهوری خلق است؛ در حالی که ائتلافهای دیگری نیز در انتخابات شرکت خواهند کرد. اما این ائتلافها در مجموع بر پایه احزاب کوچک شکل گرفتهاند و تاثیر محسوسی بر نتایج نهایی نخواهند داشت. با این حال، دو نامزد دیگر ریاست جمهوری، علاوه بر اردوغان و اوغلو، محرم اینجه و سینان اوغان، میتوانند در کشاندن انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم کمک کنند.
🔹به دلیل کثرت نامزدها، حتی چند درصد آرا هم میتواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. به عنوان مثال، اردوغان در سال ۱۹۹۴ یکی از چندین نامزد برای پست شهرداری استانبول بود؛ چهار نامزد رقیبش توانستند به ترتیب ۲۲، ۲۰، ۱۵ و ۱۲ درصد آرا را کسب کنند، در حالی که اردوغان با کسب ۲۵ درصد آرا، آنها را با اختلاف اندکی شکست داد.
👈رجب طیب اردوغان
🔹رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور فعلی ترکیه با ۶۹ سال سن، ۲۰ سال پیش با خروج ترکیه از یک دوره تورم شدید، پس از متهم کردن ائتلاف حاکم در آن زمان به سوء مدیریت، به قدرت رسید. اردوغان از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ مسئولیت شهرداری استانبول را بر عهده گرفت و پس از آن از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ سمت نخستوزیری را بر عهده داشت.
🔹در همان سال، اردوغان پس از کنارهگیری از ریاست حزب عدالت و توسعه، رئیسجمهور ترکیه شد و از کودتای سال ۲۰۱۶ جان سالم به در برد. دوره ریاستجمهوری اردوغان تا کنون تمدید شده است و او را با بیش از ۱۲ پیروزی انتخاباتی تبدیل به طولانیترین رهبر در تاریخ ترکیه کرده است.
🔹اگرچه این کشور در طول مدیریت وی از رونق اقتصادی طولانی مدت و استانداردهای بالای زندگی برخوردار بود، سیاستهای اقتصادی غیرمتعارفی که سالها پیش توسط اردوغان اتخاذ شد، جرقه بحران در هزینههای زندگی را روشن کرد. از سوی دیگر مخالفان دولت، اردوغان را در عواقب زمین لرزههای ویرانگری که در ماه فوریه این کشور را لرزاند، به دلیل آنچه واکنش دیرهنگام به بحران و قوانین ساختمانی گذشته میدانند، مقصر دانستند.
👈کمال قلیچدار اوغلو
🔹کمال قلیچداراوغلو ۷۴ ساله، نامزد اپوزیسیون و علوی است که در آنکارا در رشته اقتصاد و امور مالی فارغ التحصیل شد و اولین شغلش در وزارت خزانهداری و دارایی ترکیه بود. فعالیت سیاسی قلیچدار اوغلو با گزارشی درباره فساد که برای حزب جمهوری خلق تهیه کرده بود آغاز شد؛ این گزارش با استقبال خوب «دنیز بایکال» رهبر وقت این حزب، مواجه شد.
🔹این امر موجب جلبتوجهها به سوی او شد و مشوقی شد تا قلیچدار اوغلو وارد عرصه سیاست شده و در انتخابات سال ۲۰۰۲ در پارلمان ترکیه کرسی به دست آورد. در مجلس، برخی اختلافاتش با نمایندگان حزب عدالت و توسعه، بر شهرت قلیچدار اوغلو افزود؛ او در سال ۲۰۰۹ برای شهرداری استانبول نامزد شد، اما از نامزد حزب عدالت و توسعه شکست خورد.
🔹قلیچدار اوغلو در سال ۲۰۱۰ پس از برکناری بایکال، رهبر حزب به دلیل یک رسوایی جنسی، ریاست آن را بر عهده گرفت. او رهبری «ائتلاف ششگانه» را نیز برعهده دارد که شامل شش حزب سیاسی اپوزیسیون دولت ترکیه میشود؛ ائتلافی که به پیروزی مخالفان در انتخابات شهرداری استانبول و آنکارا در سال ۲۰۱۹ کمک کرد و اردوغان و حزبش را شوکه کرد./ادامه👇
💠eitaa.com/masaf_najva
👈محرم اینجه
🔹سومین نامزد ریاست جمهوری ترکیه، محرم اینجه با ۵۸ سال سن، سیاستمدار و معلم سابق فیزیک و فرزند مهاجری از شهر تسالونیکی یونان است. اینجه مناصب پارلمانی و حزبی زیادی در حزب جمهوری خلق داشت و در انتخابات ریاست جمهوری قبلی در سال ۲۰۱۸ برای رسیدن به این منصب نامزد شد.
🔹اینجه به مدت ۱۶ سال در سخنرانیهای خود در پارلمان ترکیه، اردوغان را به چالش کشید و نامزد اصلی ریاست جمهوری اپوزیسیون در سال ۲۰۱۸ بود و ۳۰.۶ درصد از آرا را در آن زمان کسب کرد. وی پس از شکست از اردوغان، خواستار برگزاری کنگره فوق العاده حزب برای برکناری رهبر آن، قلیچدار اوغلو شد؛ اما نتوانست برای این برکناری و تغییر داخل حزبی، امضای کافی جمعآوری کند.
🔹او انتقادات شدیدی را به رهبری حزب جمهوری خلق وارد کرد و پس از شکست تلاشهایی که برای کنار گذاشتن کمال قلیچدار اوغلو روش جدیدی را در پیش گرفت که شامل فعالیت از بیرون این حزب میشود. اینجه حزب را به عدم حمایت کافی از او در زمان نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری متهم میکند؛ درحالی که رقابت را دو بار به رقیب خود قلیچدار اوغلو برای ریاست بر حزب جمهوریخواه خلق واگذار کرده است.
🔹او در سال ۲۰۲۰ به بهانه فقدان دموکراسی داخلی و اختلاف نظر بر سر سیاست خارجی از عضویت در حزب جمهوری خلق استعفا داد و حزب میهنی ترکیه را تأسیس کرد. نامزدی اینجه به عنوان ضربهای بر تلاشهای اپوزیسیون تلقی میشود؛ در حالی که گفته میشود او هیچ شانس واقعی برای پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری ندارد. او ممکن است نقش یک مانع را برای پیروزی سایر نامزدها بازی کند و باعث شود تا حداقل انتخابات به دور دوم کشیده شود؛ این به دلیل توانایی او در جلب آرای حزب جمهوری خواه و حزب خوب است که اساس ائتلاف مخالفان را تشکیل میدهند.
👈سنان اوغان
🔹«سنان اوغان» چهارمین نامزد انتخابات ریاست جمهوری ترکیه است و ۵۵ سال سن دارد. او از چهرههای آکادمیک سابق ترکیه است و موسس مرکز تحقیقاتی «TURKSAM» است. او در سال ۲۰۱۱، زمانی که حزب جنبش ملیگرا هنوز در جایگاه اپوزیسیون دولت فعالیت میکرد، وارد پارلمان شد.
🔹اوغان در تلاشهایش برای رهبری حزب جنبش ملیگرا در سال ۲۰۱۵ شکست خورد و در همان سال از آن اخراج شد. اگرچه او پس از یک شکایت دوباره به حزب پیوست، اما دو سال بعد مجدداً اخراج شد. جنبش ملیگرا طی بیانیهای درباره اخراج او اعلام کرد: رفتار او به وحدت حزب آسیب جدی وارد کرده است؛ ما او را به بیانضباطی شدید نسبت به رئیس حزب متهم میکنیم.
🔹اوغان که یک ملیگرای سرسخت است، در رقابتهای انتخاباتیاش قول داده تا جشن روز استقلال یونان را متوقف کند؛ او معتقد است که ترکیه باید توجه ویژهای به کشورهای ترکنشین آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان داشته باشد. ناظران معتقدند که اوغان نیز مانند اینجه، شانس واقعی برای برنده شدن در ریاست جمهوری را ندارد، زیرا او از سوی ائتلافی از احزاب کوچک افراطی ناسیونالیست حمایت میشود، نامزد شده است.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بوسه افسر ارتش شاهنشاهی به پرچم جمهوری اسلامی ایران
🔹علی کربلایی، پرنسل سابق ارتش شاهنشاهی و شهروند آمریکا: برای حفاظت از ایران در مقابل ایران ستیزانی چون مجاهدین خلق و براندازان به ما بپیوندید. صیادها در کمینند. این پرچم من در هرجای دنیا برای محافظت از ایران، کفن من
✍️ملیگرای واقعی اینان نه اون مشنگهایی که به اسم باستانگرایی و کوروشکبیر تحریم و جنگ را به ایران تحمیل میکنند
💠eitaa.com/masaf_najva
پرتیراژترین کتاب حوزه پاکستان به زبان فارسی
🔹نسخه های پایانی چاپ دوم کتاب پاک ستان
🔹آنچه در این کتاب می خوانید:
•آرایش سیاسی در پاکستان
•قوانین ثبت حزب و سمبل های انتخاباتی
•تقسیم بندی نظری احزاب
•شرح مکاتب فکری و اندیشه مذهبی در پاکستان
•نگاهی به فعالترین احزاب سیاسی سکولار
•نگاهی به فعالترین احزاب سیاسی مذهبی
•نگاهی به فعال ترین احزاب ممنوع الفعالیت
•مروری بر ۲۰ چهره مطرح تاریخ پاکستان
▪️▪️▪️▪️▪️
برای تهیه کتاب با به ادمین پیج مراجعه نمایید.
شرایط ویژه خرید کتاب به مدت یکهفته:
¤تخفیف ویژه
¤جشن فروش کتاب با امضا نویسنده
¤ارسال نیم بها در صورت خرید کتاب پاک+ستان و حکایت ملک خداداد
🔻جهت خرید کتاب به ادمین پیج های زیر پیام ارسال کنید:
@pakstudy
@komeili1947
@paksarzamin
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهارم)
🔹نماینده خمین در گفتوگو با نجوا؛ شفافیت خوب است به استثنا دو مورد
باتوجه به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اواخر سال ۱۴۰۲، نجوا به سراغ نمایندگان دوره یازدهم رفته تا نظراتشان را درخصوص عملکرد فردی، جمعی، موضوع شفافیت، تعامل با دولت و تصمیمشان برای شرکت و یا عدم شرکت در انتخابات پایان سال را جویا شود.
👈#پادکست
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva