فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پورمحمدی: طی ۲ سال پس از آنکه به معاونت وزارت اطلاعات منصوب شدم پروندۀ مهم جنایت منافقین را رسیدگی کردم.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌راهحل پیشنهادی پزشکیان برای اصلاح امور: "کشورهای مختلفی برای ترک و کرد و عرب و عجم داشته باشیم که هر کشوری برای خودش تلاش کرده و صاحب دسترنجش باشد نه اینکه از مشهد و تهران بیایند"
🔹حرفهای خطرناک و تجزیهطلبانه یک نامزد اصلاحطلب، که بهدنبال ترویج قومگرایی و فدرالیسم و نهایتا تجزیه ایران است.
🔹افراد با این نگاههای واگرایانه که معتقدند قومیتها باید قدرت یافته و ایالت و کشور شوند چگونه تائید میشوند؟
🔹این افراد با چه توجیهی صلاحیت زدن چنین حرفها خطرناک و روشن نمودن گسلهای قومیتی تجزیهطلبانه را دارند؟
🔹آیا دشمن و رسانههایش روی چنین افرادی سرمایهگذاری نمیکند؟
💠@masaf_najva
📌بحرین، مصر، اردن، عربستان سعودی و امارات متحده عربی با هرزی حلوی، رئیس ستاد کل نیروهای دفاعی اسرائیل دیدار و درباره همکاری دفاعی با اسرائیل گفتوگو کردند.
🔹هرزی حلوی، رئیس ستاد کل نیروهای دفاعی اسرائیل، در بحرین گردهمایی محتاطانهای را با نمایندگان نظامی کشورهای مختلف عربی مانند بحرین، مصر، اردن، عربستان سعودی و امارات متحده عربی تشکیل داد.
🔹این نشست که زیر چتر فرماندهی مرکزی ایالات متحده تسهیل شد، بر همکاری دفاعی بین این کشورها متمرکز بود.
🔹ماهیت کم اهمیت آن ناشی از درگیریهای جاری در غزه است که با درک عمومی از خصومت با اسرائیل از سوی اکثر کشورهای شرکت کننده ترکیب شده است..
💠@masaf_najva
📌رهبر معظم انقلاب:
🔹ببینید دشمن چهکسی را نظاره گرفته وچهکسی برای اوخطرآفرین است. همان شخص بهترین خادم ملت است.
📌نتانیاهو:
🔹اگررئیس جمهورآینده ایران جلیلی باشد، مقاومت تقویت وسلطه ما درمنطقه به اتمام میرسد.
📌نتیجه گیری:
🔹به کسی رای بدهیم که اسرائیل آرزو کند، ای کاش رئیسی زنده بود.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌حمایت تمام قد استاد شجاعی از دکتر سعید جلیلی
🔹من نزدیکترین شخص به شهید رئیسی را، آقای جلیلی میدانم.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مجری شبکه مصری، ربع پهلوی را با خاک یکسان کرد؛ اگر کشوری ایران را اشغال کند باز هم از صلح دم میزنید؟!
🔹ربع پهلوی در گفتگو با شبکه مصری الغد: ریشه اختلافات در منطقه، ایران و حمایت آن از تروریستهاست.
🔹مجری مصری: مشکلات منطقه از اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸ آغاز شده نه سال ۱۹۷۹ و سرنگونی پادشاهی پدر شما! شما قربانی و جلاد را برابر میدانید.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری
📌زیرسوال بردن حملات حزبالله توسط مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال به ضایع شدنش ختم شد!
🔹«مهرداد فرهمند» تحلیلگر مسائل خاورمیانه: طی هفتههای اخیر حملات حزبالله به اسرائیل گستردهتر و شدیدتر شده، سلاحهای تازهای استفاده کرده و پهپادهای اسرائیلی را سرنگون کردهاست.
📌مدیر سابق تلویزیون وزارت خارجه آمریکا هم متخلف از آب درآمد؛ اظهارات سردبیر سابق صدای آمریکا از تخلفات ستاره درخشش!
💠@masaf_najva
🔹️شما دنبال انتخاباتید، برای اینكه كسی یا كسانی، دولتی، رئیس جمهوری بتواند عزت شما را بالا ببرد، استقلال شما را عمیقتر كند، وضع زندگی شما را بهتر و مرفهتر كند، گرهها را باز كند، امید و شور و شوقی در كشور بهوجود آورد؛ اما دشمن شما درست بعكس، مایل است انتخاباتی انجام بگیرد، حالا كه بنا است انجام بگیرد؛ البته اگر میتوانستند كاری كنند كه انتخابات انجام نگیرد، آن كار را میكردند؛ اما حالا كه بالاخره چارهای ندارند و انتخابات انجام خواهد گرفت، كه برای آیندهی كشور این محسّنات را نداشته باشد؛ بلكه كشور را به سمت وابستگی، به سمت ضعف، به سمت عقبماندگی در صحنههای گوناگون حركت دهد؛ كشور را به عقب بكشاند، به عقب براند؛ آنها هدفشان این است.
🔹️پس دو تا هدف در مقابل هم قرار دارد: هدف ملت ایران، هدف جبههی دشمنان.
مقصود دشمن چگونه حاصل میشود؟ مقصود دشمن با این حاصل میشود كه انتخابات اولاً سرد برگزار شود؛ مردم بیرغبت باشند، عدهی كمی شركت كنند، یك عدهای بگویند: آقا چرا شركت كنیم؟ فایدهاش چیست؟ ما نمیخواهیم بیائیم. اینها دشمن را خوشحال میكند. ثانیاً نتیجهای كه از صندوقها بیرون میآید، نتیجهای باشد كه دولت را، به تبع دولت، ملت را به سمت وابستگی بیشتر، به سمت تبعیت بیشتر، به سمت قرار گرفتن در سیاستهای دشمنان قرار دهد؛ دشمن این را میخواهد.
🔹️پس ببینید، صحنه روشن است؛ معلوم است شما چه میخواهید، معلوم است دشمن چه میخواهد. حالا آن مطلب دوم كه چگونه اصلح را پیدا كنیم و مشخصات یک انسانی كه اصلح از دیگران است، چیست، نكاتی در این زمینه وجود دارد كه انشاءاللّه اگر بنده عمری داشتم، در آینده تا قبل از روز انتخابات عرض خواهم كرد.
۱۳۹۲/۰۲/۲۵
✍️بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم
💠@masaf_najva
📌برتری سربازان اسلام در ایمان و شجاعت
🔹یک فردی که با قوه ایمان پیش میرود، با افراد زیادی که همان قوه دارند لکن ایمان ندارند، این مقابله میکند.
🔹در اسلام اگر ملاحظه کرده باشید، در بعضی از جنگها که پیشآمد برای مسلمین و مسلمین یک عده کمی بودند، تمام قوایشان- به حسب آنطوری که در تاریخ هست- ظاهراً سی هزار بود و پیشقراول لشکر روم ظاهراً بود، پیشقراولشان شصت هزار بود، و دنبالش هشتصد یا هفتصد هزار جمعیت با سازوبرگهایی که آنوقت روم و ایران داشتند.
👇👇ادامه
🔹این کتیبه آنها یعنی پیشقراولهای آنها وقتی که رو آوردند که شصت هزار ظاهراً بود، یکی از سردارهای [اسلام] گفت که من با سی نفر میروم با اینها مقابله میکنم، با سی عدد. و ما اگر اینها را ترساندیم و سی نفرمان رفت و شصت هزار نفر را عقب نشاند، این چشم زخم اسباب این میشود که اینها آن لشکر بزرگشان هم شکست بخورد. خوب، اشخاصی که آنجا بودند گفتند سی تا آخر نمیشود. شصت هزار نفر با سی نفر؟ بالاخره قرار شد که شصت نفر آدم برود. و اینها مهیا شدند و شصت نفر از جوانها مهیا شدند و شب شبیخون زدند به این اردوی شصت هزار نفری. هر نفر مقابل هزار نفر و شکست دادند آنها را، و این اسباب این شد که لشکر روم که تهیه دیده بود، و هشتصد هزار هم دنبالش بود، آنها هم شکست بخورند و بروند سراغ کارشان.
🔹این قوه ایمان است. یعنی یک مومنی که اگر بکُشد، بهشت میرود و از اینجا بهتر است، و اگر کشته بشود، بهشت میرود و از اینجا بهتر است، با یک همچو حربهای که حربه ایمان است، این دیگر ترس از این ندارد که کشته بشود. این شهادت را برای خودش یک سعادت میداند. آنهایی که مقابل شما هست، برای دنیا میزنند. آنهایی که اعتقاد به ماورای طبیعت ندارند، اعتقاد به قیامت ندارند، اعتقاد به بهشت و جهنم ندارند، آنها برای همین دنیاست. میخواهند دنیایشان درست بشود. خوب، کسی که میخواهد دنیایش درست بشود، اگر بمیرد، هیچ این نمیتواند بزند تا آنجایی که بمیرد. این میخواهد هی خودش را حفظ کند که غلبه کند و دنیایش چه باشد. اما این آدمی که برای خدا، این آدمی که برای مقصد الهی قدم برمیدارد و وارد میدان میشود، این آدم برای دنیا نیست تا اینکه لرزهای در قلبش بیاید. این برای خداست.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ۲۸ فروردین ۱۳۵۹
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
هدایت شده از صٌبح ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبهاختصاصیواحدسیاسی(نجوا)
👈با حضور: آقای دکتر رضا شیبانی (کارشناس مسائل آذربایجان و موضوعات قومیتی)
مصاحبه اختصاصی نجوا باهدف آشنایی بیشتر با مسعود پزشکیان با محورهای:
- عملکرد و سوابق اجرایی
- دیدگاه او به موضوعات قومیتی
- حمایت وزرای دولت روحانی و ترکیب دولت احتمالی او
- تناقضات گفتاری و کرداری وی بهخصوص در هویتطلبی قومی و اتحاد با افراد مدعی جریان ایرانشهری
- و توانایی او برای اداره کشور
🔸با موضوع: پزشکیان؛ مرد پرتناقض این روزها
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_ریاست_جمهوری_۱۴۰۳
👈#مصاحبه_ویژه
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌نگاهی به انتخابات ۸۴ به بهانه انتخابات ۴۰۳
🔹اخیرا برخی تحلیلگران پیشبینی میکنند که انتخابات ۱۴۰۳ به انتخابات حدود بیست سال پیش یعنی ۱۳۸۴ شبیه خواهد بود. برای بررسی این موضوع لازم است ابتدا نگاهی به انتخابات سال ۸۴ داشته باشیم تا ببینیم در آن دوره شرایط چگونه بوده و نتیجه آن چه بوده است.
اطلاعات کلی
🔹در این دور از انتخابات ۱۰۱۴ نفر ثبت نام کردند که صلاحیت ۶ نفر، یعنی آقایان احمدی نژاد، هاشمی رفسنجانی، قالیباف، علی لاریجانی، محسن رضایی و مهدی کروبی و بعد از ورود رهبری، محسن علیزاده و مصطفی معین احراز شد.
🔹در دور اول انتخابات، آقای هاشمی رفسنجانی با ۶٫۱۶ میلیون نفر معادل (۲۱ درصد آرا) نفر اول، آقای احمدینژاد با ۵٫۷۱ میلیون نفر (۱۹٫۵ درصد) نفر دوم بوده و پس از او آقای کروبی با ۵٫۰۷ میلیون نفر (۱۷٫۳ درصد)، آقای معین با ۴٫۰۸ میلیون نفر (۱۳٫۹ درصد)، آقای قالیباف با ۴٫۰۷ میلیون نفر (۱۳٫۸ درصد)، آقای لاریجانی با ۱٫۷۴ میلیون نفر (۵٫۹ درصد) و آقای محسن مهرعلیزاده با ۱٫۲۹ میلیون نفر (۴٫۴ درصد) به ترتیب در رتبه بعدی قرار گرفتند. تعداد آرای باطله ۱٫۲ میلیون معادل ۴٫۲ درصد کل آرا بودهاست.
🔹با نتایجی که ذکر شد، هاشمی رفسنجانی و احمدینژاد به دور دوم رفتند و در نهایت احمدینژاد با به دست آوردن ۶۲ درصد آرا ( معادل ۱۷ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۷۸۲ رای)، در مقابل هاشمی رفسنجانی با ( ۱۰ میلیون و ۴۶ هزار و ۷۰۱) رای، پیروز این انتخابات شد.
شباهت این انتخابات با شرایط ۴۰۳
🔹کنشگری اصلاحطلبان در انتخابات ۸۴ نشان داد که آنها به پیروزی قطعی "گفتمان" اصلاحات در انتخابات اطمینان داشتند؛ بنابراین با نامزدهای متعدد در این انتخابات حضور پیدا کردند و سعی شد تا تفاوتها بین افراد همین حزب به مردم نشان داده شود تا مردم بهترین را از میان اصلاحاتیها انتخاب کنند.
🔹در انتخابات پیشرو نیز، باتوجه به حادثهای که برای آقای رئیسی رقم خورد و حاکم شدن جو احساسات بر بخشی از جامعه، ممکن است این تحلیل اشتباه در جریان انقلابی شکل بگیرد که "اکثریت" مردم خواهان ادامه دولت شهید رئیسی هستند و این تحلیل اشتباه آنها را به سمت کنشگری اشتباه، یعنی هدف قرار دادن سایر نامزدهای انقلابی در دوران تبلیغات و بعد از آن حضور پر تعداد در "روز انتخابات" بکشاند، در این صورت جامعه رای انقلابیها دچار حیرانی، شکستگی و ریزش خواهد شد.
🔹در انتخابات ۸۴ رایهای مردد زیادی داشتیم؛ به نظر میرسد ۴۰۳ نیز این موضوع تکرار شود. چرا که از یکسو از داخل دولت آقای رئیسی نامزدی حضور ندارد، از سوی دیگر عملکرد اکثر نامزدها مقابل چشم مردم است و این عملکرد بهگونهای نبوده است که بخشی از جامعه را به وجد بیاورد تا حول یک نامزد خاص اجماع کنند. بنابراین شرایط "نسبت به قبل" غیرقابل پیشبینیتر خواهد بود. مناظرهها، موضعگیری افرادی که بین مردم اعتبار دارند و کنشگری خود نامزدها تا روز انتخابات روی تصمیم بخش مردد جامعه بیش از گذشته تاثیر خواهد داشت.
🔹باتوجه به اینکه اطلاحطلبان از کارت زنان و ورزشگاه رفتنشان، مسئله حصر، مذاکره با آمریکا، حجاب و... در انتخاباتهای گذشته استفاده کردند، بعید نیست اینبار به شکل جدی به سراغ موضوعات قومیتی و مذهبی بروند. تا با این حربه بتوانند بخشی از قشر مردد را به رای به خودشان اقناع کنند. لازم است انقلابیها برای این موضوع چارهاندیشی کنند تا مردم بر اساس تقوا و حق و فارغ از قومیت نامزدها به نامزد اصلح برسند. پر رنگ کردن ملیت و تاکید بر حضور همه ملت در یک کشتی شاید بخشی از چاره باشد. (فارغ از بازیهای سیاسی که همواره با زنان میشود آن هم در مورد مسائل سطحی، اما این بار با اجازه حضور زنان در ورزشگاه، این موضوع از ردهی توجه خود خارج شد. اما مسئله حصر، با وجود فهم جامعه از مظلومنماییهای پوچ و یا حجاب با وجود وضع رهای پوشش در جامعه، هم چنان برای جلب توجه قشری از جامعه پابرجاست)
🔹از دیگر شباهتهای انتخابات ۸۴ به ۴۰۳ این است که رییسجمهوری وقت در آن حضور ندارد؛ بنابراین نامزدها حالت تهاجمی نسبت به وضع موجود خواهند داشت که این موضوع همانطور که به گفتمان اصلاحات در سال ۸۴ ضربه زد، میتواند به بهانه نقد وضع موجود، به شعارها و آرمانهای انقلاب نیز ضربه بزند و نامزدهای انقلابی را زیر سوال ببرد. از آنجایی که نامزدی از دولت برای دفاع حضور ندارد، ممکن است این قضیه به نفع نامزد اصلاحطلبان تمام شود. (لازم به ذکر است آنچه در برنامه تبلیغاتی برخی نامزدها تاکنون شاهد هستیم، بیان و دفاع صادقانه و شفاف از عملکرد دولت سیزدهم است؛ تا جایی که حتی نامزد اصلاحات نیز در صورت پیروزی در انتخابات از ادامه برنامههای رییسجمهور فقید برای دولت چهاردهم میگوید)
🔹حضور شخصیتهای تکراری همچون هاشمی رفسنجانی، کروبی، مهرعلیزاده و معین در سال ۸۴ به نفع احمدینژاد تمام شد؛ بعید نیست در این دوره هم باتوجه به حضور قالیباف، جلیلی، زاکانی و قاضیزاده هاشمی در دورههای قبل انتخابات، این مورد به نفع نامزد لیبرالها تمام شود. (گمانهای که بارها طرح شده است ولی نباید فراموش کرد در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، حسن روحانی چهره جدیدی را که علیرغم تصدی این موقعیت و جلب اعتماد مردم، دوره مدیریت او به تلخترین و سختترین دوران ریاستجمهوری برای مردم تبدیل گشت و این یعنی تجربه مردم از این قبیل انتخابها. نکتهی مهمتر آن که چهره جدید اصلاحات در این دوره، مبتنی بر عملکرد و بیان رویکردهای تبلیغاتی، در واقع همان سلام تلخ به دولت سوم روحانی است)
🔹در نهایت باید گفت اگر از تاریخ و شکست اصلاحطلبان در سال ۸۴ درسهای لازم را بگیریم، هیچچیز نگرانکنندهای در این انتخابات وجود ندارد. چرا که عملکرد مدیریتی دهه ۹۰ اصلاحطلبان و نتایج آن مقابل چشمان مردم است.
🔹کافی است عبرت بگیریم، بر اساس حق کنشگری کنیم و نتایج این دهه را برای مردم یادآوری کنیم، البته تاکید بر دستاوردهای دولت شهید رئیسی و مشخص شدن بخشی از نتایج اقدامات او در آینده نیز نباید فراموش شود.
✍️سوسن حسینی
👈#یادداشت
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌حمله موشکی به یک کشتی در شرق عدن
🔹شرکت امنیت دریایی امبری انگلیس از اصابت موشک به یک کشتی تجاری در شرق عدن خبر داد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دیپلماسی اقتصادی در دولت شهید رئیسی ارزشمند بود
🔹نامزد انتخابات ریاست جمهوری:
عوامل و نیروها که برای اهداف و سرزمین خودشان تلاش میکنند یک همبستگی پیرامونی برای یکدیگر ایجاد کردیم که به توان امنیت ملی ما افزوده است.
🔹منافع ملی در کشور ما یک ویژگی برجسته است و این ۱۵ همسایه ما با فرهنگها، موقعیتها، منابع متعدد و متنوع با توان اقتصادی برجسته کم یا زیاد بازارهای خوبی دارند و نیازهای ما را هم برطرف میکنند.
🔹دیپلماسی بخشی برای تامین منافع است و باید تمرکز به حوزه پیرامونی خود بدهیم. امروز بخشی عبور از مشکلات اقتصادی و تحریمها ما با طراحی که در رفتوآمد پیرامونی داریم تا حدود زیادی جبران میکنیم.
🔹در ائتلافهای بینالمللی و موثر در بریکس، شانگهای در منطقه حاشیه خلیجفارس که قابلیت خوبی برای تامین منافع ملی ما میدهند گامهای خوبی برداشته شده و بسیار ارزشمند است. در دولت شهید بزرگوارمان جناب آقای رئیسی ایجاد حوزه دیپلماسی اقتصادی بود که از مدیران موفقمان در این حوزه نصب کردند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خوش رقصی عبدالله مهتدی، سرکرده گروهک تروریستی کومله برای صهیونیستها در مصاحبه با سردبیر رادیو اسرائیل:
🔹ایران باید تجزیه و کردستان کشوری جدا شود؛ من حق مبارزه مصلحانه را به رسمیت میشناسم!
🔹تشدید موضعگیریهای بیپرده گروهک تروریستی کومله در این روزها که با هماهنگی صهیونیستها آن هم درست در آستانه انتخابات صورت میگیرد، حاوی این پیام است که آنها دندان تیز کردند تا در صورت مشارکت پایین و ضعیف شدن ایران، نقشهها و توطئههای شوم خود را عملیاتی کنند!
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌جلیلی: از پایینترین سطح وارد کار دولتی شدم
🔹یکی از چیزهایی که به رئیسجمهور کمک میکند، این است که سلسلهمراتب و روند اجرای دستورات را بداند.
🔹از سال ۱۳۶۸ وارد وزارت خارجه شدم و سال ۱۳۸۶ به دبیریِ شورایعالی امنیتملی رسیدم.
📌 جلیلی: دبیرخانهٔ شورایعالی امنیت ملی وظیفه دارد بین قوای سهگانه و بخشهای دیگر همآهنگی و همافزایی ایجاد کند
🔹در زمان مسئولیت من در دبیریِ شورایعالی امنیت ملی یکسری اختلاف بین قوا شکل گرفت؛ در همان زمان توفیق داشتیم قویترین مناسبات را با قوای سهگانه داشته باشیم.
🔹دبیرخانهٔ شورایعالی امنیت ملی در آن زمان یک ملجأ برای حل اختلافات قوا بود.
🔹در همان مقطع ۲ کشور همسایهٔ ما در اشغال آمریکا بودند، اما بهخاطر همافزاییهای خوبی که صورت گرفت، آمریکا در هیچکدام از این موارد موفق نبود.
💠@masaf_najva