✍ دختری که حتی قبل از ولادت هم باعث آرامش مادر بود
🔺 زمانی که حضرت خدیجه، حضرت زهرا سلام الله علیها را باردار بود، با هم صحبت میکردند و حضرت خدیجه به پیامبر صلی الله علیه وآله بعد از ذکر این موضوع عرض کرد که این جنین با من انس میگیرد. حضرت زهرا در آن زمان هم به صبوری مادر خود کمک میکرد و ایشان را از غمگین بودن دور میساخت.
📚 امالی شیخ صدوق، مجلس ۸۷ حدیث ۱
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
آیاتی که بجز تفسیر به ظهور، بیمعنی میشوند!
🔺یکی از مضمونهای آیات قرآن کریم که به جز با موضوع مهدویت با هیچ منطقی قابل تفسیر نیست، بحث فراگیر شدن دین خدا برای تمام مردم دنیا است.
🔸مفسرینی که موضوع مهدویت را قبول نکنند، در تفسیر این آیات دچار سردرگمی بینتیجهای میشوند.
🔸الوسی، مفسر نامدار اهلسنت در کتاب مهم تفسیری خود "روح المعانی" ذیل یکی از آیات نقل میکند که برای تفسیر این آیه به جز انطباقش با زمان ظهور مهدی (علیه السلام) راه دیگری وجود ندارد.
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدگاه محمد رضا پهلوی در خصوص زنان
🔺 توضیح خاصی لازم نیست، فقط با دقت ببینید!
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
✍ مسیحیتِ تحریف شده برای سنت حضرت عیسی علیه السلام شاهد ندارد
🔺 یکی از دلایلی که اعتبار نقل سنت پیامبر صلی الله علیه و آله و اهلبیت علیهم السلام را به رتبه قابل قبولی میرساند، وجود شاهدانی است که رفتار معصومین را دیده و نقل کردهاند.
🔸 چنین موضوعی در مسیحیت وجود ندارد و همین باعث شده است تا در تاریخ مسیحیت افراد مختلف ادعاهای متفاوت و خلافی را در مورد ایشان مطرح کنند.
👤 پروفسور موریس بوکای مسیحی در کتاب "مقایسهای میان تورات، انجیل، قرآن و علم" مطلبی دارد که تصریح آن اینگونه است:
💢 برخلاف آنچه که در این مورد برای اسلام رخ داده است، وحی مسیحی تنها مبتنی بر شهادتهایی متعدد و غیرمستقیم میباشد، زیرا ما هیچگونه شهادتی که از یک شاهد عینی زندگی مسیحی علیه السلام رسیده باشد، برخلاف آنچه که بسیاری از مسیحیان تصور میکنند؛ در دست نداریم. تا اینجا، مسالهی اصالت متون وحی مسیحی و وحی اسلامی مطرح گردیده است.
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
زن در بابل/تن فروشی اجباری با شیوهای عجیب
🔺بر هر زن واجب است که در مدت عمرش یک بار در معبد...
(ادامه متن را از تصویر کتاب مطالعه بفرمایید)
📚 تاریخ تمدن ویل دورانت، ص ۲۰۸
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نکتهای جالب در خصوص کالکی، منجی آیین هندوئیسم
👤 حجت الاسلام دکتر کاشانی
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
✍ روحیه رضاخانی در عصر جدید!
🇮🇳 هند:
براساس رأی دادگاه عالی کارناتاکا استفاده از لباس مذهبی در کلاسهای درس ممنوع اعلام شد بر اساس این حکم، دادگاه عملا حقوق اساسی گروهی از شهروندان هندی را به حالت تعلیق در آورد و اعلام کرد تا زمان حل شدن پرونده، دختران مسلمان باید بین در خانه ماندن یا کنار گذاشتن بخش اساس ایمان و حیا برای ورود به کلاسهای درس یکی را انتخاب کنند.
این حکم در حالی صادر شد که در هند پوشش سر تقریبا توسط اکثر زنان از جمله زنان هندو انجام میشود.
واکنش وزارت امور خارجه هند به افکار عمومی بین المللی در خصوص قانون منع حجاب زنان این بود که "ممنوعیت حجاب در این کشور موضوع داخلی است"
🇫🇷 فرانسه:
در کشور فرانسه بر اساس قانونی که در ۱۵ مارس ۲۰۰۴ از جانب دولت این کشور تصویب شد، منع استفاده از حجاب اسلامی در مدارس فرانسه رسما قانونی شد.
علاوه بر این کشور فرانسه مدتی استفاده از لباس بورکینی* برای زنان را نیز ممنوع اعلام کرد و مخالف لائیسیته دانست. حکومت فرانسه برای تحقق این قانون، نیروهای دولتی را به سواحل فرستاد تا اگر خانمها عریان وارد دریا نشوند، آنها را ۳۸ یورو جریمه کنند.
با اینکه این قوانین دولت فرانسه، اعتراضات زیادی را از جانب مسلمانان و حقوق بشر سازمان ملل در پی داشت و حتی طبق یافتههای نظرسنجی CSA، پنجاه و شش درصد (۵۶٪) از جوانان فرانسه با ممنوعیت پوشیدن حجاب در اماکن عمومی این کشور مخالف هستند؛ همچنان شاهد سختگیری به زنان مسلمان در بحث حجاب در کشور فرانسه هستیم.
🇩🇪 آلمان:
آلمان نیز مثل بسیاری از کشورها من جمله فرانسه و هند محدودیتها و ممانعتهایی برای فعالیتهای اجتماعی زنان مسلمان اعمال کرده است. تا جایی که در یکی از تظاهرات مسلمانان علیه قانون منع حجاب، تظاهرکنندگان شعار "حجاب ما وقار ماست" سر دادند.
در خصوص قانون منع حجاب "hessenschau" نوشت که ممنوعیت حجاب در آلمان به ویژه در مدارس این کشور نوعی تبعیض علیه مسلمانان است.
پایگاه «tagesanzeiger»، نیز میگوید بوندسرات، (قسمتی از سیستم قانونگذاری در آلمان است و شامل نمایندگان ۱۶ ایالت این کشور میشود) از مدتها پیش برای جریمه افرادی که ممنوعیت حجاب را رعایت نکنند، برنامه ریزی کرده است.
در "change" نیز آمده است که منتقدان، ممنوعیت حجاب در محل کار در آلمان را ظلمی علیه زنان مسلمان میدانند که تبعیض قابل ملاحظهای علیه آنان را رقم میزند.
علاوه بر این سه کشور، در کشورهایی نظیر انگلستان، اتریش، هلند، ایتالیا، سوییس، چین، کانادا و... استفاده از روبنده و برقع برای زنان ممنوع است.
*بورکینی نوعی لباس شنا برای زنان است که تمام بدن بجز صورت، کف دست و پاها را میپوشاند تا حجاب اسلامی برای زنان مسلمانی که علاقه به شنا کردن دارند فراهم شود.
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیامبر در آیین جِین/آخرین آواتار در این آیین کیست؟
🔺 شری مندیر کریشنا (روحانی آیین جینیسم) دکتر ویشنو مهاویرا (پژوهشگر آیین جینیسم)
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh