♨️ بازنشستگی
🔹️ با کاهش رشد جمعیت و افزایش نسبت سالمندی جمعیت، میزان تولید ناخالص داخلی در سالهای آتی بهشدت کاهش مییابد و درصورت عدم اصلاحات ساختاری، نظام بازنشستگی با کسری مداوم و فزایندهای مواجه خواهد بود. با فرض اصلاحات پارامتریک در نظام بازنشستگی نظیر افزایش سن بازنشستگی، نتایج نشان میدهد که اگر سن بازنشستگی فقط برای زنان به ۵۵ سال افزایش یابد، کسری به ۹ درصد از تولید ناخالص داخلی در سال ۱۴۳۵خواهد رسید. اگر سن بازنشستگی زنان و مردان به ۶۰ سال افزایش یابد، کسری به ۵.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی در سال مذکور خواهد رسید و اگر برای هر دو جنس به ۶۵سال افزایش یابد، کسری بودجه در اوج خود در سال ۱۴۴۰ تنها ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خواهد بود و بعد از آن به صفر میل میکند.
🗂تاثیر سالمندی جمعیت بر آینده بازنشستگی ایران(۱۳۹۹)
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ۵۰۰۰ میلیارد تومان به اجرای "قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری" اختصاص مییابد
👤محمد میرزابیگی درباره قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری اظهار داشت: همواره نگران منابع بودهایم اما الان خوشبختانه این نگرانی را نداریم زیرا برای سه ماه آخر سال ۱۲۰۰ میلیارد تومان بودجه برای اجرای این قانون داریم البته این مبلغ فقط برای بخش دولتی است و تأمین اجتماعی و بخش خصوصی و نیروهای مسلح، هرکس از منابع خودش قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری را اجرا میکند.
🔹رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه این ۱۲۰۰ میلیارد تومان مازاد بر منابع فعلی پرستاران است، افزود: برای سال آینده ۵۰۰۰ میلیارد تومان علاوه بر آنچه از قبل در نظر گرفته شده بود به اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری تخصیص داده میشود. برای ورود به فصل بودجه سال ۱۴۰۰، اعتبار از محل سرانه ۱۲ درصد شامل حال پرستاران میشود.
🔸وی درباره روش اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری گفت: قرار شد از اول دیماه بر اساس روش کاری که تدوین کردیم در بالین، یعنی در بخشها به صورت بسته خدمتی و بر اساس «کای پرستاری»، قانون اجرا شود؛ در این راستا تعداد کاهای هر بخش کاملاً تعریف شده است.
🔸میرزابیگی تأکید کرد: اجرای تعرفهگذاری خدمات پرستاری را تحت هیچ شرایطی متوقف نمیکنیم ولی نواقص آن را در بازه زمانی یادشده برطرف میکنیم./تسنیم
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ روایت آمارهای مربوط به سرانه پزشک و پاسخ به برخی ابهامات
🔻پیش از این آمارهایی از سرانه پزشک در ایران منتشر میشد که نشان میداد که به ازای هر ۱۰ هزار نفر حدود ۱۱.۷ پزشک در ایران وجود دارد، درحالی که مسئولان جدید وزارت بهداشت در مواجه با این موضوع، سرانه پزشک ایران را با استناد به سازمان بهداشت جهانی، ۱۶ اعلام کردند. اما آمار درست کدام است؟
۱. ابوالفضل باقریفرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت در برنامه تلویزیونی ثریا در تاریخ ۱۸ مهر ۱۴۰۰ ضمن نادرست خواندن آمار سازمان نظام پزشکی، تعداد پزشکان را در بهترین حالت ۱۱۰ هزار نفر اعلام کرد. که با محاسبه سرانه بر این اساس متوجه تفاوت فاحش آن با سرانه ۱۶ پزشک میشویم.
۲. طبق آمار اعلام شده در سایت بهداشت جهانی، سرانه پزشک ایران در حد فاصل سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ از حدود ۱۱.۲ به ۱۵.۸ رسیده است؛ یعنی در ۱ سال سرانه پزشک نزدیک به ۴.۵ درصد افزایش داشته است! با توجه به سرانه اعلامی بر مبنای هر ۱۰ هزار نفر، اگر آمار سایت بهداشت جهانی را مبنا بگیریم باید در مدت تنها یک سال حدود ۴۵ هزار پزشک از دانشگاههای کشور فارغالتحصیل شده باشند. یعنی باتوجه به مدت تحصیل ۷ سال رشته پزشکی، در سال تحصیلی ۱۳۸۹-۱۳۸۸، حدود ۴۵ هزار نفر در رشته پزشکی پذیرش شدهاند! بر اساس دفترچه کنکور سراسری در سال مذکور تنها حدود ۴۵۰۰ نفر در آزمون پذیرفته شدند که تفاوت فاحشی با عدد ۴۵ هزارنفر دارد!
۳. در رابطه با آمار سازمان بهداشت جهانی باید توجه نمود که این آمار توسط خود کشورها به این نهاد بین المللی اعلام میشود و در ایران هم آمار سال ۲۰۱۸ توسط وزارت بهداشت و مبتنی بر آمارهای سازمان نظام پزشکی به سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است.
۴. بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی ۱۴۸ هزار پزشک در کشور وجود دارد. این آمار تعداد کدهای نظام پزشکی صادر شده از سال ۱۳۴۷ تاکنون است و دچار خطا بوده زیرا پزشکان فوتشده، بازنشسته و مهاجرتکرده در آن محاسبه شده است. سرانه پزشک ایران در سازمان بهداشت جهانی نیز از همین آمار گرفته شده است.
۵. سرانه پزشک متخصص ایران ۵.۹ به ازای ۱۰ هزار نفر است. درحالیکه میانگین متخصص کشورهای اروپایی ۲۶ پزشک به ازای ۱۰ هزار نفر است.
💡اگرچه طبق اعلام وزارت بهداشت، آمار دقیقی از پزشکان از سوی نظام پزشکی اعلام نشده است و این مسئله بعد دیگری از عدم شفافیت را نشان میدهد، با این حال به فرض صحت داشتن این آمار، طبق نیاز کشور در چندین سال آینده و بحران سالمندی کشور سرانهی پزشک با وضعیت فعلی جوابگوی نیازهای آینده کشور نیست.
#یادداشت
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیاتی از جذب دانشجوی پزشکی؛ ظرفیت هرسال افزایش خواهد یافت
👤دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، منصور کبگانیان، در حاشیه جلسه شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف ما برای سال ۱۴۱۰ تامین ۲۰ پزشک برای هر ۱۰ هزار نفر است. موارد افزایش پزشک به مناطق محروم اختصاص مییابد.
🔸این رقم در سال جاری ۱۲ در ۱۰ هزار است که بعد از مباحث جلسه امروز، روی رقم ۱۳ در ۱۰ هزار توافق شد.
🔹اینکه با این رقم، افزایش پزشکان در هر سال چند درصد خواهد بود، بعد از مباحث کمیته تخصصی ظرف روزهای آینده استخراج و اعلام میشود.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ با حکم وزیر بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت منصوب شد
👤بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درحکمی، سعید کریمی را به عنوان معاون درمان این وزارتخانه منصوب کرد.
🔸سعید کریمی در آبان ماه امسال نیز با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان معاون درمان این دانشگاه منصوب شده بود.
🔹این در حالی است که در انتخاب مسئولین ستادی در وزارت بهداشت، به مسئله تعارض منافع و فعالیت همزمان در بخش دولتی و خصوصی که یکی از مصادیق بارز تعارض منافع است، توجهی نمیشود. به طورمثال دکتر سعید کریمی که به سمت معاون درمان وزارت بهداشت منصوب شدهاند، همزمان در دو بیمارستان آموزشی طرفه و بیمارستان خصوصی چشم پزشکی نگاه مشغول به فعالیت هستند، ضمن این که مطب شخصی ایشان واقع در پاسداران نیز فعال است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نامهی جمعی از دانشجویان علوم پزشکی به رئیس جمهور؛ درخصوص طرح افزایش ظرفیت پزشک
🔻جمعی از دانشجویان علوم پزشکی کشور در نامه به رئیس جمهور و شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار عدم نابودی طرح افزایش ظرفیت پزشک در سراسر کشور شدند.
🔹 خلاصهای از متن این نامه به شرح زیر است:
رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
طی چند هفته گذشته گفتمانی که سالیان سال توسط اندیشکدهها، جامعه نخبگانی، کارشناسان، بدنه دانشجویی و تشکلهای دغدغهمند سعی در ترویج آن داشتند تحت عنوان افزایش ظرفیت رشتههای علوم پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی درحال بررسی است.
طرحی که حاصل زحمات فراوان نخبگان و آرزوی تمام دردمندانی است که تیغ تیز عدم وجود نیروی انسانی کافی در کادر درمان تن رنجورشان را جریحهدار کرده حال که با لطف خداوند و تلاش مجدانه مسئولان ذیربط این درد درحال تسکین است.
عدهای دانسته واز روی غرض و تعارض منافعی که برایشان وجود دارد و گروهی دیگر از روی ناآگاهی و عدم تحلیل درست همتبر نابودی طرح گماردند.
با توجه به رویکرد دولت، این انتظار از حضرتعالی و کابینه محترم میرود که بدون توجه به جوسازیهای بیاعتبار و صد البته با سنجش و بررسی تمام ابعاد و زوایای طرح و مشورت با افراد غیر ذینفع و خبره آن موضعی را اتخاذ کنید که مقام معظم رهبری به آن تاکید داشتند و ذینفعی جز مردم محروم و عزیز اسلامی نداشته باشد.
جنبش مستقل دانشجویی جهاد جهش
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ مشاور وزیر بهداشت در امور زنان منصوب شد
🔹بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، طی حکمی دکتر مونا زینالو را بهعنوان مشاور در امور زنان منصوب کرد.
🔸زینالو پزشک و متخصص پزشکی اجتماعی است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ بنری در پشت یک کامیونت در ویچیتا-کانزاس آمریکا
🔹 چه تفاوتی هست بین جنایات داعش در خاورمیانه و سقط جنین در آمریکا؟
فقط سن قربانیان!
#سقط_جنین
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ گزارش تسنیم از انگیزهای که "اعجوبهها" برای فرزندآوری ایجاد میکند
👤 سید مهدی حسینی، تهیهکننده برنامه "اعجوبهها" گفت:
🔸️ فرزندآوری برای ما موضوعیت دارد و راجع به آن جدّی پیش رفتن هم حائز اهمیت است. مردم پول ندارند و به لحاظ معیشتی مسئله دارند برای من همیشه یک سؤال بوده و هست. مگر نمیگویند مردم مشکل معیشتی دارند پس چرا پولدارهای دو تا چهار بچه ندارند؟ من معتقدم مسئله معیشتی و مالی حائز اهمیت است اما من در برنامهمان قرار نیست به آن مشکلات اقتصادی بپردازم بلکه باید درباره موضوعات غیرمالی و انگیزشی ورود داشته باشم.
🔹️ پژوهشها بهطور جدّی نشان داده است وقتی در خانوادهای تک فرزند باشد مجموعهای از شاخصهای رشد، دچار مشکل میشود مثل مسئولیتپذیری. وقتی آن کودک، خواهر و برادر دارد، وجه، پیدا میکند. من معتقدم یک تعداد زیادی از آدمهایی که بچهدار نمیشوند به خاطر این است که زندگی دو نفره بدون بچه احساس میکنند بیشتر خوش میگذرانند. ما اعتقاد داریم خیلی بیشتر با بچه خوش میگذرد. جریان اقتصادی و فرزندآوری را برنامهها و ارگانهای دیگری روی آن کار میکنند و یک بخشهای نگرشی و انگیزشی دارد که ما سعی میکنیم روی آن کار کنیم.
🔸️ کاملاً به این موضوع معتقدم و انگیزه جدّی برای کار برای فرزندآوری و حوزه جمعیت دارم. شما ببینید مقام معظم رهبری نسبت به بحث جمعیت و فرزندآوری چه دغدغههایی دارند و این رسالت برعهده ماست. ما انگیزه درونی داریم برای اینکه یک چنین چیزی را بسازیم.
متن کامل گزارش تسنیم:
https://tn.ai/2615380
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ماندن جمعیت در صف اولویتهای دولتی
🔹️ علیرغم گذشت یک ماه از ابلاغ قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" رئیسجمهور هنوز در خصوص ایجاد ستاد ملی جمعیت اقدامی نکرده است.
🔸️ این در حالیست که یکی از وظایف مهم این ستاد تخمین بودجه لازم برای اجرای این قانون و تامین آن در بودجههای سالیانه است.
🔹️ سوال اینجاست که آیا دستگاهها بدون نقش هماهنگی بین بخشی ستاد ملی جمعیت در مسیر صحیح اجرای این قانون قرار گرفتهاند؟
🔸️ چه نهادی متولی پیگیری اجرای این قانون است؟ و چه نهادی پیگیر تامین بودجهی این بستهی بزرگ حمایت از خانواده میباشد؟
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ سقط جنین، معلول اقتصاد یا نگرش؟
🔹️ شهلا خسروی، مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی بدون ذکر منبع گفتههای خود گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد زنان به دلیل نداشتن آمادگی مالی، ۳۶ درصد به علت نداشتن زمان مناسب و ۲۰ درصد به دلیل تداخل با فرصتهای آینده اقدام به سقط جنین میکنند.
🔸️ او در حالی عمدهی سقطها را به مسائل مالی ارتباط داد که براساس مطالعه رسمی وزارت بهداشت که توسط دکتر حقدوست انجام شده است، مهمترین علت سقطهای عمدی نخواستن بچهی بیشتر است.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تبدیل وضعیت ۸۹ روزه فقط برای کادر درمان
🔹در حالی که وزارت بهداشت و ارکان اصلی نظام سلامت بر مسئله پیشگیری و بهداشت تاکید دارند و همچنین با رجوع به سخنان مقام معظم رهبری در مورد ضرورت امر بهداشت، مخالف با نظام سلامت درمان محور هستند، همچنان تاکید مسئولین برای برچیده شدن قراردادهای ۸۹ روزه و تبدیل وضعیت، فقط برای کادر درمان است.
🔸نیروهای ۸۹ روزه بهداشت با کمترین حقوق دریافتی با انجام بیماریابی و مراقبتهای خانه به خانه کاری کمتر از کادر درمان انجام نمیدهند اما با بیمهریهای مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی و وزارتخانه به جای تبدیل وضعیت، تصمیم به لغو قرارداد آنها، درصورت عدم نیاز، گرفته شده است!
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اجرای ۹۳ درصدی نسخه الکترونیک بیمه سلامت در ۲ دی ماه
👤امیرحسین حبیبیان در خصوص اجرای نسخه الکترونیکی در روز دوم دی ماه، گفت: در روز دوم دی ماه، ۹۳ درصد نسخه الکترونیکی در کشور اجرایی شده است.
🔹وی با اشاره به اینکه تعداد کل نسخ بیمه سلامت در کشور به میزان ۱۰۸۰۰۰ نسخه است، افزود: تعداد نسخ تمام الکترونیک ۱۰۰۰۰۰ و تعداد نسخ نیمه الکترونیک ۸۰۰۰ هزار نسخه است.
💡حبیبیان با بیان اینکه در ۲۸ استان بالای ۹۰ درصد نسخه الکترونیکی اجرایی شده است، تصریح کرد: در حال حاضر نسخه الکترونیکی در ۳ استان کمتر از ۹۰ درصد یعنی اصفهان ۸۸ درصد، خراسان رضوی ۸۴ درصد و تهران ۶۷ درصد اجرایی شده است./ایسنا
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ وزارت بهداشت نیامد؛ تمام داروها منهدم میشود
🔻بعد از مکاتبات متعدد درباره تعیین تکلیف داروهای متروکه و قاچاق و عدم ورود وزارت بهداشت، سازمان اموال تملیکی اعلام کرد که با توجه به عدم تائید اصالت داروها تمامی آنها را منهدم خواهد کرد.
🔹دربین کالاهای در اختیار سازمان اموال تملیکی بخش قابل توجهی به داروهای متروکه و یا قاچاق اختصاص دارد که از چندی پیش این سازمان اعلام کرده بود باید وزارت بهداشت طبق قانون برای تحویل و تعیین تکلیف این اقلام اقدام کند. با این حال آخرین اعلام میرمعینی، معاون بهرهوری و فروش سازمان اموال تملیکی، نشان میدهد که با وجود مکاتبات صورت گرفته با وزارت بهداشت هنوز در مورد دارو اقدامی صورت نگرفته است.
🔸وی گفت: طبق ماده ۴۰ قانون سازمان اموال تملیکی، باید وزارت بهداشت نسبت به تعیین تکلیف اقلام دارویی اقدام کند اما با وجود مکاتبات متعدد صورت گرفته در دو سال گذشته، تاکنون این وزارتخانه اقدامی در این رابطه انجام نداده است.
💡این در حالی است که چندی پیش هم در جریان تعیین تکلیف سرمهای تاریخ گذشته، میرمعینی، با اشاره به هزینه سنگین انهدام اقلام از جمله دارو گفته بود که حدود ۷۰ درصد داروهای قاچاق خروجی و ساخت کارخانههای داخلی است و میتوان مجددا بعد از کشف دارو، آن را در اختیار کارخانه سازنده قرار داد تا بررسی کند که در صورت قابل مصرف بودن روانه بازار شود ولی ما هر بار که در مورد این داروها از سازمان غذا و دارو استعلام میگیریم، اقدامی نمیشود و در نهایت تنها راه انهدام است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکان جوان ایرانی درکنار بیماران نیازمند افغانستان
🔹جمعی از پزشکان جوان بیمارستان یاس تهران در طرحی خودجوش شرایط ویژهای برای ویزیت و درمان بیماران افغانستانی ایجاد کردهاند تا این بیماران بدون دغدغه هزینهها برای درمان اقدام کنند.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ میرکاظمی: پول پرداخت افزایش حقوق کادر درمان و اعضای هیات علمی را نداریم
👤 رئیس سازمان برنامه و بودجه طی نامهای به رئیس جمهور، از کمبود منابع برای پرداخت افزایش حقوق کادر درمان و مصوبات گذشته در مورد هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی خبر داده است.
🔻 وی عنوان کرده است پرداخت حقوق آذر ماه برخی دانشگاههای علوم پزشکی در سقف اعتبارات مصوب قابل انجام نیست و میبایست با اجازه قانونی افزایش ۱۰٪ اعتبار مصوب، برای تامین حقوق آذرماه اقدام گردد. همچنین عمده دانشگاههای علوم پزشکی از دی ماه و تمامی آنان در دو ماهه آخر سال با مشکل عدم امکان پرداخت حقوق بهدلیل کافی نبودن اعتبار حتی در صورت افزایش ۱۰ درصدی مواجه خواهند بود.
🔹 میرکاظمی پس از تشریح ماجرا برای جلوگیری از تأخیر در پرداخت حقوق کادر سلامت و دانشگاههای کشور، پیشنهاد داده است:
۱.کسری اعتبار از محل درآمدهای اختصاصی/فروش اموال مازاد دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تامین و پرداخت شود.
۲.موضوع مذکور در جلسه سران قوا مطرح گردد تا با ابلاغ مصوبهای به این سازمان، امکان افزایش اعتبارات مصوب، پیش از سقف ۱۰٪ مقرر در قوانین و مقررات مربوطه، فراهم شود.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تک فرزندها چگونه بار میآیند؟
👤 لیلا برون، روانشناس کودک و رئیس انجمن دراماتراپی ایران، در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا گفت:
🔸️ تکفرزندها هرگز جایگاه قدرتی را که در خانواده دارند از دست نمیدهند و آنها همیشه مرکز و کانون توجه هستند. آنها همواره نیاز به توجه فوری دارند یعنی سریع به آنها توجه میشود و توجه به آنها تقسیم شده نیست.
🔹️ تکفرزندان برای اینکه موفق شوند و پیشرفت داشته باشند فشار بسیار زیادی را تحمل میکنند یعنی همه فشار و تمرکز والدین روی یک نفر است. والدین این فرزندان میخواهند بهترین آینده برای او باشد چون فکر میکنند یک فرزند دارند و او حتما باید به جایی برسد؛ به همین دلیل برای موفقیت و تسلط، فشار زیادی روی این کودکان است.
🔸️ موضوع دیگر این است که این افراد در ارتباط با دیگران رقابت و تقسیم را یاد نگرفتهاند. به همین دلیل اگر آن تواناییها و استعدادهایی را که دارند و با تشویق اغراقآمیز والدین در خانه مواجه است، در بیرون از خانه با توجه کافی همراه نباشد، احساس ناامیدی میکنند.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اعتراض کارکنان سلامت سازمان تامین اجتماعی درخصوص تبعیض حقوقشان در مقایسه با وزارت بهداشت
🔹 کارکنان درمانی و بیمهای، خدمات و اداری سازمان تامین اجتماعی ضمن اعتراض به مسئولین ردهبالای خود در خصوص فوقالعاده ویژه و حق جذب که از سال ۸۶ پس از تصویب آییننامه اداری استخدامی سازمان از احکام آنان حذف گردید، در بیانیهای خواستار بهبود وضعیت حقوق و رفاه خود شدند.
🔻 در قسمتی از این بیانیه بعد از توصیه به مسئولین سازمان تامین اجتماعی درجهت حل مشکلات پرسنل زیرمجموعه، چهارخواسته مهم پرسنل سازمان تامین اجتماعی به شرح زیر آمدهاست:
۱. افزایش فوقالعاده ویژه و جذب پرسنل در قالب اجرای ضابطه بهسازی احکام که در فروردین ماه ۱۴۰۰ توسط هیئت مدیره تبیین و در خرداد ماه ۱۴۰۰ شورای حقوق و دستمزد مجوز افزایش آن برای فرهنگیان و کلیه کارمندان را صادر نمود.
۲. برقراری فوقالعاده خاص پرسنل تامین اجتماعی با ضریب ۳ که تمامی ارگانها در حال تلاش برای اجرای آن در احکام پرسنل زیر مجموعه خود هستند. مدیرعامل سریعاً در نامهای با پیشبینی بار مالی آن در مکاتبه با شورای حقوق و دستمزد مجوز آن را دریافت نمایند.
۳. تبدیل وضعیت پرسنل شرکتی، قراردادی، خرید خدمت و ..به پیمانی و رسمی
۴. اجرای قانون مشاغل سخت و زیانآور، احتساب مدت خدمت سربازی و تسریع در بازنشستگی افرادی که از این قانون بهرهمند میشوند .
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ «پوشش بیمه» یا «یارانه سلامت» دو پیشنهاد برای جلوگیری از افزایش قیمت دارو با حذف ارز دولتی
👤 مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ارز ترجیحی باعث فساد میشود، گفت: پیشنهاد ما برای جلوگیری از افزایش قیمت دارو پوشش بیمهای یا صدور کارت سلامت است.
🔹 سیدحیدر محمدی با اشاره به اینکه وظیفه سازمان غذا و دارو تامین دارو است و موضوع کنترل قیمت و تامین ارز مباحث ثانویه هستند، گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که در تامین ارز دولتی بهوجود آمده است ترجیح میدهیم که حذف شود و برای آن جایگزین در نظر بگیریم.
💡این درحالی است که معاون اول رئیس جمهور ضمن تکذیب اخبار مربوط به حذف ارز دولتی دارو، گفت آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاهمدت و نه در بلندمدت به هیچوجه در دولت مطرح نیست!
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ دریافت وجه اضافی به بهانه قطعی سیستم از بیماران غیرقانونی است
👤 مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری و سایر مراکز پاراکلینیک حق دریافت وجه اضافه و یا عدم پذیرش بیماران به بهانه قطعی سیستم را ندارند.
🔹 غفاری در ادامه افزود: تغییراتی که از اول دی در فرآیند نسخه نویسی الکترونیک ایجاد شده است به هیچ عنوان باعث محدودیت در خدمت رسانی به مردم نمیشود و عدم پذیرش نسخ و یا مطالبه وجه مازاد به هیچ عنوان مجاز نبوده و حتی قابل پیگیری از طریق مراجع قانونی است.
🔸 وی گفت: از اول دی استفاده از سامانه نسخه الکترونیک ضروری است و پیشبینیهای لازم برای پذیرش نسخههای کاغذی در شرایط قطعی برق و اینترنت و یا حوادث غیرمترقبه انجام شده است و سازمان تأمین اجتماعی حداکثر ۲۰ درصد از نسخ پزشکان طرف قرارداد را با تشخیص مدیران درمان استانها در شرایط ضروری به صورت کاغذی میپذیرد.
🔹 غفاری افزود: مبنای محاسبه و تشخیص ۲۰ درصد نسخ کاغذی واحدهای تخصصی مستقر در مدیریت درمان تأمین اجتماعی استانها هستند و پرداخت سهم تأمین اجتماعی از هزینه ویزیت پزشکان طرف قرارداد از اول دی براساس حداقل ۸۰ درصد نسخ الکترونیک خواهد بود.
💡 شهرام غفاری درتکمیل سخنان خود، اشاره کرد: نسخههای مربوط به قبل از اول دی نیز که به صورت کاغذی نوشته شدهاند، قابل پذیرش هستند و نیازی به مراجعه مجدد بیمار برای تبدیل به نسخه الکترونیک نیست./ باشگاه خبرنگاران جوان
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ورود مشکوک سازمان بهداشت جهانی به مسئله افزایش ظرفیت پزشکی
🔻 درپی طرح افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان رشته پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور و مخالفتهای وزارتبهداشت با این طرح، وزیر بهداشت هماهنگی های لازم جهت دعوت از دو نفر از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت، انجام داد و همراه چند معاون خود جلسهای پیرامون این طرح با این کارشناسان برگزار کرد. همچنین دکتر محمدحسین نیکنام مدیرکل همکاریهای بینالملل وزارت بهداشت جلساتی را برای هماهنگی و برنامه ریزی به صورت مجازی با آنها برگزار کرده است.
🔸 سابقه وزارت بهداشت موید این نکته است که عاقبت چنین همکاریهایی برای منافع ملی نهتنها سودمند نبوده بلکه موجب ایجاد بحران درکشور شده است.
🔹 سازمان بهداشت جهانی قبل از انقلاب با همکاری وزارت بهداری سابق دراجرای برنامه کاهش نرخ موالید ایران نقش داشت و پس از انقلاب نیز اقداماتی که توسط وزارت بهداشت، با مشورت سازمان بهداشت جهانی، صورت گرفته است، تبدیل به موفقترین پروژه بهداشت جهانی در حوزه کنترل جمعیت در سطح دنیا شد و موجب شد نرخ باروری ایرانیان با سرعتی حیرتآور از رقم ۷ به ۲.۲ در سال ۱۳۷۵ برسد و اکنون کشور را با بحران کاهش جمعیت جوان و سالمندی جمعیت روبرو کند.
💡 اکنون که میتوان نتیجه همکاری پیشین وزارت بهداشت با سازمان بهداشت جهانی را در بحران سالمندی جمعیت دید و با توجه به اینکه در مورد مسئله افزایش ظرفیت پزشکی که وزارت بهداشت صراحتا با آن مخالفت کرده این حساسیت و ابهامات دو چندان میشود، علت ورود این سازمان که از متهمان اصلی اشتباه تاریخی کاهش نرخ جمعیت در ایران است، به یک طرح ملی دیگر چیست؟
#یادداشت
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ انگلستان با سرانه پزشک بیش از دوبرابر ایران به دنبال حل مشکل کمبود پزشک است
🔻 سرانه پزشک به ازای هر۱۰ هزار نفر ۲۸ نفر برآورد میشود. درحالیکه انگلستان به عنوان یکی از کشورهای سرامد و پیشرو در اتحادیه اروپا، از سال ۲۰۱۶ میلادی براساس پیشبینیهای صورتگرفته، به دنبال راه حل برای مسئلهی نیاز به پزشک در آینده است.
🔹 طبق بررسیهای پژوهشگران این کشور، جمعیت سالمند و چاق و نیازمند به مراقبت کیفیتر، فشار فزایندهای بر سیستم بهداشتی این کشور وارد کرده است که نشان میدهد نظام سلامت این کشور تعداد پزشک کافی برای رفع این تقاضا، آموزش نداده است.
🔸 انجمن دانشکدههای پزشکی انگلستان، ضمن درخواست افزایش ظرفیت تربیت پزشک، به دلایل وجود این بحران نیز اشاره کرده است. تعداد افرادی که در دهه گذشته به دانشکدههای پزشکی وارد شدهاند، کم بوده و اکنون مورد توجه قرارگرفته است. به فرض افزایش ظرفیت، این برنامه بیش از یک دهه طول خواهد کشید تا خروجی موثری داشته باشد.
🔰 چه کاری میتوان انجام داد تا اوضاع تغییر کند؟
در کوتاهمدت سریعترین راه برای افزایش تعداد پزشکان، بررسی نیازمندیهای مهاجرت است. اما در درازمدت، گامهایی برای افزایش تعداد دانشکدههای پزشکی باید برداشته شود. این برنامه چند سال طول خواهد کشید تا در نهایت پزشکان بالینی مورد نیاز پرورش یابند.
🔹 کشور انگلستان با معضل مهاجرت پزشک و تغییر شغل پزشکان مواجه است که اغلب فرسودگی شغلی به عنوان دلیلی ذکر میشود که پزشکان کار در نظام سلامت را چالش برانگیز بدانند و به دنبال تغییر باشند. ضمن اینکه تغییرات در تعیین حقوق و دستمزد پزشک، نوبت کاری غیرقابل انعطاف، کمبود کارکنان و از دست دادن ساختار تیم، همگی از عوامل موثر بر این مسئله هستند.
💡 اما چرا تاکنون سازمان جهانی بهداشت درحل مسئلهی کمبود پزشک انگلستان ورود نکرده است؟
#یادداشت
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نامهنگاری مجدد وزیر بهداشت برای تبدیل وضعیت نیروهای بهداشتی و درمانی
👤بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، در نامهای به رئیس دفتر رئیس جمهور خواستار تبدیل وضعیت هرچه سریعتر نیروهای شرکتی، قراردادی و طرحی شد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو منصوب شد
👤 دکتر بهرام دارایی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در حکمی دکتر حمیدرضا اینانلو را به عنوان مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل این سازمان منصوب کرد.
🔹 حیدر محمدی پس از برکناری از سمت مدیریت کل امور دارو، با حکم بهرام دارایی به عنوان مشاور رئیس این سازمان منصوب شد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam