⭕️ مینو محرز: ممکن است واکسن برکت هم مانند واکسن فایزر مجوز مصرف اورژانسی بگیرد
🔹محقق اصلی پروژه تولید واکسن ایرانی کووبرکت ضمن تشریح وضعیت فاز یک و دو مطالعه بالینی این واکسن، گفت: فکر میکنیم میتوانیم در اواخر خرداد ماه این واکسن را به تولید انبوه برسانیم.
🔹محرز درباره شرایط احراز مجوز مصرف اورژانسی برای یک واکسن، گفت: اول باید میزان احتیاج جامعه را بررسی کنیم. تا قبل از اینکه جهشهای بیشتری از سوی ویروس رخ دهد که ممکن است این جهشها به گونهای باشند که واکسن بر روی ویروس موثر نباشد، باید اقداماتی انجام شود.
🔹 البته واکسن کووبرکت را بر روی ویروس جهشیافته انگلیسی هم آزمایش کردیم که خوشبختانه روی این ویروس جهش یافته هم موثر است. بنابراین اگر بخواهیم در هیمن شرایط تعداد بیشتری را واکسینه کرده و مصونیت دهیم، میتوان این مجوز را با بررسی همه مستندات صادر کرد.
🔸 همانطور که واکسن فایزر مجوز مصرف اورژانسی گرفت، ممکن است ما هم بتوانیم مجوز مصرف اورژانس را برای واکسنمان دریافت کنیم. اما فعلا به روال عادی پیش میرویم تا ببینیم چه شرایطی ایجاد میشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
⭕️ مجوز مشروط سفر در نوروز ۱۴۰۰ صادر شد
🔹 ستاد ملی مقابله با کرونا برای انجام سفرهای نوروز ۱۴۰۰ در قالب تورهای مسافرتی و نیز با رزرو مراکز اقامتی دارای مجوز متقاعد شد.
🔹در راستای حمایت از فعالان گردشگری، این حوزه در گروه اول یعنی در کنار مراکز دارای فعالیت ضروری قرار گرفته است و مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری دارای مجوز کشور باز خواهند بود و مجاز به ارائه خدمات در ایام نوروز هستند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأثیر متفاوت واکسنها در جوامع مختلف/امنیت واکسن ایرانی کرونا در چه وضعیتی قرار دارد؟
✍️ مصاحبه واحد سلامت مصاف با دکتر کریمینیا، کارشناس حوزه زیستی
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقش تعارض منافع در سوء مدیریت تهیه، تأیید و توزیع واکسن کرونا
👤دکتر کریمینیا، کارشناس حوزه زیستی در مصاحبه با واحد سلامت مؤسسه مصاف:
🔹بزرگترین تعارض منافعی که وجود دارد این است که درخواست کننده، ارزیابی کننده، تأیید کننده و مصرف کننده واکسن همگی یک جا هستند، یعنی وزارت بهداشت!
✍ واحد سلامت مؤسسه مصاف آمادگی خود را برای انتشار پاسخ وزارت بهداشت به اظهارات مطرح شده در این مصاحبه اعلام میدارد.
#تعارض_منافع
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
❗️آزمونی به سوی مرگ/مدیریت غیر علمی کرونا جان نخبگان را تهدید می کند
🔸کرونای انگلیسی، کرونای آفریقایی، کرونای بالاشهری، کرونای پایین شهری یا هر بلایی که اسمش را بگذاریم، از وزیر گرفته تا وکیل ملت و مسئول مملکت، دوره افتاده و راجع به آن مصاحبه میکنند و می گویند که موارد متعددی از آن در ایران کشف و تأیید شده و این موضوع خیلی خطرناک است.
🔸کسی که حداقلی از ویروس شناسی بداند، متوجه خواهد شد که وقتی بیماری ویروسی وارد فاز بالینی میشود(عمده تأیید و تشخیص در این فاز صورت میگیرد)، فرد ناقل بر اساس رفتار ویروس و جمعیت میتواند منجر به شیوع گسترده شده باشد. به بیان دیگر، بر اساس تحلیلهای واحد سلامت مصاف از گزارشهای موجود، عامل پیک بعدی کرونا هر اسمی که داشته باشد، ما را در یک قدمی افزایش شدید آمار ابتلا به کرونا قرار داده و این بار این احتمال وجود دارد که با مرگ و میر بیشتری در جوانان مواجه باشیم.
🔸دکتر مینو محرز، مسئول کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا از تست منفی مبتلایان به کرونای انگلیسی سخن میگوید و اعلام داشته است که در اسفندماه شیوع گسترده کرونای انگلیسی را در ایران خواهیم دید. او افزوده است که میزان منفی کاذب تست کرونا در بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی بیشتر شده است و این به معنای آن است که افراد مبتلای بیشتری با تست منفی وجود خواهند داشت.
🔸در روزهای اخیر دکتر مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان داشتند که نمی شود تمام مبتلایان به کرونای جدید را شناسایی کرد و باید دنبال راهی برای محفوظ ماندن از این ویروس بود.
🔸وزیر محترم بهداشت در جمع رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی اعلام داشتند که بنده بارها نامه زدم و گزارش کردم که اگر کاری نکنیم شاهد موج شدیدی در روزهای منتهی به پایان سال خواهیم بود.
🔸کم کم به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم و در حالی که بررسیها نشان از افزایش احتمال مرگ و میر جوانان در پیک بعدی کرونا دارند و زمان تقریبی پیک بعدی در اسفندماه تخمین زده شده است، شاهد سکوت مسئولین وزارت بهداشت در برابر برگزاری آزمون دکتری تخصصی در نیمه اسفند هستیم؛ آزمونی با نزدیک به ۱۸۰ هزار شرکت کننده که غالباً جوانان نخبه ی کشور هستند.
⁉️در شرایطی که گزارشهای سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت از بهبودی اوضاع در بهار ۱۴۰۰ خبر می دهند، جای این سؤال مطرح است که: جمع کردن قشر آسیبپذیر و نخبه جامعه در آزمونی که برگزاری آن دو ماه دیرتر و در شرایط بهتر ضرری به حال سرنوشت کشور و این جوانان ندارد چه معنایی می تواند داشته باشد؟
⚠️ واحد سلامت مؤسسه مصاف به وزارت بهداشت و مسئولین ذی ربط در سازمان سنجش و وزارت علوم هشدار می دهد، هرگونه تلفات و شیوع سنگین پیک کرونای انگلیسی یا هر عنوان ویروس دیگری از کرونا در میان جامعه بی دفاع نخبگان، متوجه سوء مدیریتها و بیتوجهی مسئولین خواهد بود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ درخواست اعلام وضعیت اضطراری کرونایی در خوستان
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ فاجعهای به نام واکسیناسیون عجولانه و مردمی که قربانی آزمایش واکسنهای غیرایمن میشوند 🔹اخیراً ا
⭕️ توقف تزریق واکسن آسترازنکا در سوئد/ یک چهارم داوطلبان تب شدید داشتند
روزنامه اتریشی کوریر نوشت: در بخشهایی از کشور سوئد واکسیناسیون با واکسن سوئدی-انگلیسی آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی بالا در بین کارکنان بیمارستانی فعلا متوقف شده است. بر این اساس از هر ۴۰۰ مورد واکسیناسیون با این واکسن ۱۰۰ مورد از عوارض جانبی آن رنج میبرند. بسیاری از افراد بخصوص از تب بالا رنج میبرند.
🔹 مدیر بخش دارو در منطقه سرملند سوئد اعلام کرد: ما واکسیناسیون با این واکسن را برای بررسیهای کامل و جلوگیری از فقدان پرسنل متوقف میکنیم.
🔸 در مطالعات بالینی واکسن آسترازنکا، تب تنها در ۱۰ درصد موارد به عنوان یک عارضه جانبی مشاهده شد با این همه در برخی مناطق سوئد این عارضه در ۲۵ درصد موارد افراد واکسینهشده دیده شده است.
👈 در شهرستان گوئولبورگ سوئد هم واکسیناسیون با واکسن آسترازنکا به کادر درمان به دلیل مشاهده عوارض جانبی بالا متوقف شده است. همچنین گزارشهایی از استان یونکوپینگ سوئد درباره عوارض جانبی بالای افراد واکسینه شده با این واکسن گزارش شده است.
✍ به نظر برخی متخصصان، تب بالا نشان از دفاع بدن و ایجاد ایمنی در مقابل عامل مهاجم ایمنیزا است و عارضهی قابل انتظاری است که در مقابل خطر کرونا باید آن را پذیرفت.
⁉️ اما به راستی آیا تمام عوارض واکسیناسیون عجولانه به تب بالا ختم میشود؟ عوارض بلند مدت این واکسنهای ژنتیکی هنوز تجربه و مشاهده نشده است.
✅ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ کرونای انگلیسی ۳ روزه بیمار را از پای میاندازد/امتحان دکتری کمک به پیک چهارم کرونا در عید نوروز
👤 مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا:
✍ واریانت انگلیسی که هم اکنون در کشور شیوع پیدا کرده خطرناکتر از نوع قبلی ویروس کروناست بههمین دلیل از مردم میخواهیم شوخی نگیرند و وقت را تلف نکنند و در صورت مشاهده علائم بیماری، سریعاً به پزشک مراجعه کنند.
⁉️ سوال ما در واحد سلامت مصاف این است که اگر قضیه تا این حد جدی است وزیر بهداشت و سازمانسنجش پاسخ بدهند که چرا میخواهند نزدیک به 180 هزار نفر از نخبگان کشور را در روزهای پایانی سال در نبرد حفظ سلامت و تلاش برای آینده قرار دهند؟
برگزاری امتحان دکتری تنها باعث افزایش احتمال آلودگی نخبگان نخواهد بود، بلکه خطر بزرگتر خانوادههای این عزیزان است.
با برگزاری امتحان دکتری در اسفند پیک چهارم کرونا را در عید خواهیم ساخت!
#پیک_دکتری
#به_نخبگان_رحم_کنید
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam
⭕️ تایید واکسن انگیسی سوئدی-هندی شده آسترازنکا
👤 مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت:
🔹 واکسنهای آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت دریافت کردهاند.
✅ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ تایید واکسن انگیسی سوئدی-هندی شده آسترازنکا 👤 مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت
⭕️ صدور مجوز واکسن انگلیسی آکسفورد/سکوت ممتد نهادهای نظارتی در برابر نقص دستور رهبر انقلاب
✍️ طبق تفسیر مندرآوردی مقامات وزارت بهداشت، واکسن انگلیسی که تحت لیسانس و در کشورهای دیگر تولید گردد، دیگر واکسن انگلیسی محسوب نمیشود.
🔹 نهادهای نظارتی نزدیک به یک ماه است که دربرابر واردات این واکسن سکوت کردهاند.
❗️وزیر بهداشت پیشتر گفتهبود واکسنی را وارد میکنیم که فاز سوم را تمام کردهباشد و در کشورهای معتبر ثبت شدهباشد. واکسن بهارات بایوتک هند نه فاز سوم را تمام کرده و نه در کشورهای بهزعم آقایان «معتبر» ثبت شدهاست.
✍ تعارض منافع، نقض قانون، رهاسازی استانداردهای علمی و سکوت نهادهای نظارتی، مبحث واردات واکسن در کشور را
به کلافی سردرگم تبدیل کردهاست.
✅ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ انتقال کرونا از طریق غذا و بسته بندی غذا رد شد
🔹 اداره غذا و داروی آمریکا اعلام کرد انتقال ویروس کرونا از طریق غذا و بسته بندی مواد غذایی بسیار بعید است و نباید از این مساله واهمه داشت.
🔸 انتظار میرود این یافته جدید علمی موجب تمایل بیشتر مردم به خرید از خواربارفروشیها شود، هر چند این امر به معنی ایمن بودن مراجعه حضوری به فروشگاهها نیست و بهتر است افراد کماکان نیازهای غذایی خود را به صورت غیرحضوری خریداری کنند و از ازدحام و تجمع در مراکز خرید خودداری کنند.
🔹 این پژوهش با بررسی وضعیت بیش از ۱۰۰ میلیون مورد افراد مبتلای به کرونا در سراسر جهان انجام شده و لذا اداره غذا و داروی آمریکا معتقد است که سختگیریهای بیش از حد در زمینه بسته بندی مواد غذایی و حمل و نقل آنها در نقاط مختلف جهان لازم نیست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تردد به شهرهای خوزستان ممنوع می شود
👤 وزیر کشور: برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا تردد به شهرهای خوزستان ممنوع می شود ، مرزها با عراق مسدود خواهد شد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam