🥀•خبرجبرئیل :
🍂[[ ...و امّا دخترت؛ به او ظلم خواهد شد و حقش را #غصب میکنند و در حالى كه باردار است، او را میزنند... ]]🍂
@Masafe_akhar2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی پور
🔮 « اولین جایی که از امام زمان(عج) درخواست یاری شد، بین در و دیوار بود »
🔺وقتی خداوند یک زن را مبنا قرار میدهد
@Masafe_akhar
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 چه بخوانم تو را، که فاطمهای
🔻 روضهخوانی آقای حاج مهدی سماواتی، مراسم عزاداری فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره). ۹۹/۱۰/۲۵
@Masafe_akhar
🔅 امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
✍️ ظفِرَ بِالشيطانِ مَن غَلَبَ غَضَبَهُ، ظَفِرَ الشيطانُ بِمَن مَلَكَهُ غَضَبُهُ
🔴 هر كه بر خشم خويش چيره شود، بر شيطان پيروز شود.
هر كه مقهور خشم خويش شود، شيطان بر او پيروز گردد.
📚 غررالحكم حدیث6048 و 6049
#حدیث_روز
@Masafe_akhar2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزی تحت عنوان شانس وجود نداره
یه راه خروجی برات قرار میدیم...
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَـــرَج🌤
❥↬
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
@Masafe_akhar2
#حق_مادر👩👧👦
رسول خدا صلی الله علیه و آله می فرماید: «حق پدر این است که از او در طول زندگی اطاعت کنی و اما حق مادر را هرگز نمی توانی ادا کنی. حتی اگر به تعداد شن های بیابان و قطره های باران، روزها در خدمتش بایستی، تنها به جای زحمات طاقت فرسای دوران بارداری او نخواهد بود». شخصی به پیامبر از کج خلقی مادر شکایت کرد، حضرت فرمود: «او در آن نُه ماه که بار تو را تحمل می کرد و آن دو سال که تو را شیر داد و شب هایی که بیداری کشید و روزهایی که برای تو تحمل تشنگی کرد، کج خلق نبود». مرد گفت: من جزای زحماتش را پرداخته ام و او را دوبار بر دوش گرفته و به حج برده ام. حضرت فرمود: «حتی جزای یک ناله او را هنگام وضع حمل نپرداخته ای».
✍
@Masafe_akhar2
💕مراقب #زبانت باش
زبان وزنش کم
ولی گناهش بیشمار است
🔸چه دل ها که شکست!
🔸آبروها که ریخت!
🔸و زندگی ها که تباه شد
با همین زبان!!
@Masafe_akhar2
991026.sh1.mp3
25.17M
#صوت_کامل
▪️رنج های #فاطمه_زهرا سلام الله علیها؛ "مبارزه منفی" و درد "خلوص حاکمیت"
(وحدت امت و #شهید ولایت)
نشست ( پاسخی به " #سنی وهابی" و "شیعه #لندنی " ) #شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها، ۱۳۹۷
سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_یک
📅 پخش: ۹۹/۱۰/۲۶
@Masafe_akhar
@Masafe_akhar2
🌳درخت مشكلات
نجار، یک روز کاری دیگر را هم به پایان برد. آخر هفته بود و تصمیم گرفت دوستی را برای صرف شام به خانهاش دعوت کند.موقعی که نجار و دوستش به خانه رسیدند. قبل از ورود، نجار چند دقیقه در سکوت، جلو درختی در باغچه ایستاد. بعد با دو دستش، شاخههای درخت را گرفت. چهرهاش بیدرنگ تغییر کرد. خندان وارد خانه شد، همسر و فرزندانش به استقبالش آمدند، برای فرزندانش قصه گفت، و بعد پس از صرف شامی ساده و مختصر با دوستش به ایوان رفتند تا با هم گپی بزنند از خاطرات گذشته بگویند و چای بنوشند.
از آنجا میتوانستند درخت را ببینند. دوستش دیگر نتوانست جلو کنجکاویش را بگیرد و دلیل رفتار نجار را پرسید.نجار گفت: این درخت مشکلات من است. آری موقع کار، مشکلات فراوانی پیش میآید، اما این مشکلات مال من است و ربطی به همسر و فرزندانم ندارد. وقتی به خانه میرسم، مشکلاتم را به شاخههای آن درخت میآویزم و بعد با لبخند وارد خانهام میشوم. روز بعد، وقتی میخواهم سر کار بروم، دوباره آنها را از روی شاخه بر میدارم.جالب این است که وقتی صبح به سراغ درخت میروم تا مشکلاتم را بردارم، خیلی از مشکلات، دیگر آنجا نیستند و بقیه هم خیلی سبکتر شدهاند.
@Masafe_akhar2
📚عابد روزه دار و زن بهشتى
در ميان بنى اسرائيل (قبل از سلام) عابدى يك عمر طولانى به عبادت خدا اشتغال داشت، در عالم خواب به او گفته شد فلان زن از دوستان تو در بهشت است.
وقتى بيدار شد، سراغ آن زن را گرفت تا او را پيدا كرد، سه روز او را مهمان خود نمود، تا ببيند او چه عملى انجام مى دهد كه اهل بهشت شده است، وى در اين سه روز ديد، او يك زن عادى است، شبها كه عابد شب زنده دارى مى كند، او مى خوابد، روزها كه عابد روزه مى گيرد، او روزه نمى گيرد ...
تا اينكه: به او گفت: "آيا غير از آنچه از تو ديدم عمل ديگرى ندارى؟" او گفت "نه به خدا سوگند، اعمالم همين است كه ديدى"، عابد اصرار كرد كه فكر كن و بياد بياور كه چه عمل نيكى دارى ...
سرانجام زن گفت: من يك خصلت دارم (كه همواره راضى به رضاى خدا مى باشم) اگر در سختى باشم، آرزوى آسانى نمى كنم، اگر بيمار باشم، آرزوى سلامتى نمى كنم و اگر در گرفتارى باشم آرزوى آسايش نمى كنم (بلكه پسندم آنچه را جانان پسندد).
عابد جريان را دريافت، دستش را بر سرش زد و گفت: "سوگند به خدا اين خصلت (رضا به رضاى الهى) خصلت بزرگى است كه عابدها از داشتن آن عاجزند.
📚 مجموعه ورّام، ص ۲۳۰
✍
@Masafe_akhar2