🔹 منتظر موسیقی متفاوت «پایتخت۶» باشید/انتشار یک آلبوم خاص مازندرانی
ادامه خبر 👇🏻👇🏻
@masafmusic
🔹 منتظر موسیقی متفاوت «پایتخت۶» باشید/انتشار یک آلبوم خاص مازندرانی
🔸 به گزارش خبر فوری، جلال محمدی نوازنده و سرپرست گروه موسیقی «آوای تبری» مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به تازهترین فعالیتهای گروهش بیان کرد: گروه موسیقی «آوای تبری» از چندی پیش همراه با گروههای «دتارچی» و «نقاره نوازان» مجموعه کنسرتهایی را اجرا کرده که خوشبختانه این کنسرتها با استقبال خوبی هم مواجه شد. از این رو تصمیم گرفتیم از آنچه در این کنسرتهای مشترک پیش روی مخاطبان قرار دادیم، آلبومی را تولید کنیم که خوشبختانه این اتفاق رخ داده و ما طی روزهای گذشته کارهای مربوط به تولید و ضبط اثر را انجام دادهایم.
🔸 وی افزود: این آلبوم که فعلا نام موقت «غریبه خواهون» برای آن انتخاب شده، دربرگیرنده ۱۵ قطعه است که به نوعی منتخب آثاری است که همراه با این گروههای موسیقایی در کنسرتها اجرا کردیم و فکر میکنم با توجه به محتوایی که در این آلبوم در نظر گرفته شده، مخاطبان شاهد تولید آلبومی خواهند بود که میتواند دارای جذابیتهای شنیداری زیادی در حال و هوای امروز جامعه باشد.
🔸 یک قطعه ۱۵ دقیقهای متفاوت
محمدی تأکید کرد: البته ما در این اثر یک قطعه ۱۵ دقیقهای نیز آماده کردهایم که همنوازی سازهای کوبهای و برخی سازهای بادی است که کار قابلتوجهی شده است چرا که تاکنون کمتر این تجربه را در موسیقی نواحی ایران داشتهایم.
🔸 سرپرست گروه موسیقی «آوای تبری» بیان کرد: این آلبوم نتیجه ماهها تلاش سه گروه موسیقایی مختلف در چندین کنسرت است که در این مدت برای به صحنه بردن یک موسیقی متفاوت تلاش زیادی داشتهاند و حیف بود این زحمتها که اتفاقاً با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شده، ثبت و ضبط نشود. به هر حال تمام تلاش ما این است که بتوانیم با انجام کارهای نهایی مربوط به ضبط، میکس و مسترینگ، کار را دو ماه آینده در بازار موسیقی عرضه کنیم. البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که تمام کارهای مربوط به ضبط و تولید اثر فعلا با هزینه شخصی صورت گرفته که واقعاً برایم کار دشواری بود و امیدوارم در آینده فضا به سمتی برود که این گونه کارها در بستههای حمایتی هم قرار گیرد.
🔸 شاید این آخرین فصل «پایتخت» باشد
این نوازنده و آهنگساز در بخش دیگری از صحبتهای خود به همکاری با آریا عظیمینژاد در ساخت موسیقی فصل ششم سریال «پایتخت» اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به اینکه این قسمت از سریال شاید آخرین فصل از مجموعه پایتخت باشد، بنابراین تمام تلاشمان را انجام دادهایم که این بار هم یک موسیقی ناب از منطقه مازندران پیش روی مخاطبان قرار گیرد که بتواند همچون فصلهای قبل با بینندگان ارتباط خوبی برقرار کند.
🔸 وی افزود: ما در این فصل با طراحیهای خوشفکر و اندیشمندانهای که آریا عظیمینژاد برای ساخت موسیقی سریال داشته است، کارهای متفاوتی را اجرا میکنیم که قطعاً برای مخاطبان سریال تازگی خواهد داشت.
🔸 این هنرمند ادامه داد: از آنجایی که کار هنوز تمام نشده، نمیتوانم درباره جزئیات آن توضیح بیشتری بدهم اما روی این نکته تأکید میکنم که در این سریال کوشیدهایم در خدمت موسیقی باشیم که آریا عظیمی نژاد انصافا برای آن سنگ تمام گذاشت.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@Masafmusic
✍ توییت واحد موسیقی موسسه مصاف : شرح تصویر با شما...
#ابی
#عربستان_سعودی
#کنسرت
🌐 https://twitter.com/masafmusic/status/1232991127676039168?s=19
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
⭕️ استوری اینستاگرام "حسین رحمتی (حصین)" خواننده رپ درباره شهدا
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔆 محض یار
برگرد ای توسل شبزندهدارها
پایان بده به گریۀ چشمانتظارها
از یک خروش نالۀ عشاق کوی تو
«حاجت روا شوند هزاران هزارها»
یک بار نیز پشت سرت را نگاه کن
دل بسته این پیاده به لطف سوارها...
ما را به جبر هم که شده سر به زیر کن
خیری ندیدهایم از این اختیارها
باید برای دیدن تو «مهزیار» شد
یعنی گذشتن از همگان «محض یار»ها...
یک بار هم مسیر دلم سوی تو نبود
اما مسیر تو به من افتاده بارها
شبها بدون آمدنت صبح ظلمتاند
برگرد ای توسل شب زندهدارها
این دستها به لطف تو ظرف گداییاند
ای أیّهاالعزیز تمام ندارها
✍ شاعر: علی اکبر لطیفیان
🔴 هرگونه بهره برداری از این شعر در موسیقی بدون اطلاع شاعر شرعا حرام است
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 شهرام شکوهی: کرونا ویروس تاثیری در زندگی شخصی من نداشته است
ادامه خبر 👇🏻👇🏻
@masafmusic
🔹 شهرام شکوهی: کرونا ویروس تاثیری در زندگی شخصی من نداشته است
🔸 تهران(پانا)- شهرام شکوهی خواننده نام آشنای موسیقی کشور از انتشار ترانه «بگو جانم» در یکشنبه جاری در فضای مجازی خبر داد.
🔸 شهرام شکوهی در گفت و گو با خبرنگار پانا با اشاره به انتشار این آلبوم در تاریخ 11 اسفند ماه گفت: شعر و آهنگسازی این ترانه بر عهده حمیدرضا حمزهای است و تنظیم آن را عادل فلاح انجام داده است که امیرحسین کاشانیان نیز طراحی گیتار این آهنگ را بر عهده داشته است.
🔸 وی ادامه داد: فضای سازی این ترانه بر گیتار و پیانو نوشته شده است و تصور من بر این است که مورد اقبال مخاطبان موسیقی قرار میگیرد.
شهرام شکوهی که قرار بود کنسرتی در تاریخ 12 اسفند ماه داشته باشد، به لغو این اجرا اشاره کرد و افزود: شرایط کنونی و ویروس کرونا اجازه برگزاری این رویداد را به ما نداد و امیدواریم در آیندهای نزدیک شرایطی برای برگزاری برنامههای زنده ایجاد شود.
🔸 وی به شیوع ویروس کرونا در کشور و فعالیت های موسیقیاش اشاره کرد و گفت: من هیچ تغییری در برنامههای زندگیام ایجاد نکردهام، نباید از این ویروس ترسید اما باید موارد بهداشتی را لحاظ کرد که کرونا شیوع بیشتری بین مردم نداشته باشد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
✍ توییت واحد موسیقی موسسه مصاف در جواب کیوان حسینی مجری بی بی سی در رابطه با کنسرت ابی، لیلا فروهر و ... در عربستان سعودی: ویزا نگرفتن ایرانی های داخلی
حتی اگر این مورد را هم در نظر نگیریم،
حمایت(#ماله_کشی) شما باعناوینی چون رویدادهای فرهنگی و دیپلماسی عمومی در رابطه با این جریان، آن هم درباره #سعودی، طبق بیو صفحه تان فقط میتواند نمایانگر اعتیادتان به #دلارهای_نفتی_سعودی باشد
🌐 https://twitter.com/masafmusic/status/1233375958868074497?s=19
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🎷 «مصاف موزیک» دو ساله شد
🔸دو سال پیش همراه با طرحی خدمت استاد #رائفی_پور رسیدیم،
پس از بررسی،ایشان تمام اختیارات را به ما دادند تا کار را جلو ببریم
این میزان #اعتماد قمارگونه ایشان به #جوانان باورنکردنی بود
امروز نتیجه آن اعتماد،خروجی هاییست که از خودمان این توقع را نداشتیم
🔸این افتخار را داریم که در این ۲سال بدون هیچ گونه بودجه و حمایتی، همراه با جوانهای پاکار حدود ۵۰ اثر تولید کنیم،کم کاری زیاد داشتیم اما روندمان همیشه مثبت بود
🙏دعوتتان میکنیم به شنیدن آثار و مطالعه مطالب واحد موسیقی جنبش مصاف در شبکه های اجتماعی زیر :
تلگرام |👇🏻
https://t.me/joinchat/AAAAAFDL5dBuRW0hcp9bMA
اینستاگرام |👇🏻
https://instagram.com/masafmusic
توییتر |👇🏻
https://twitter.com/masafmusic
سروش |👇🏻
http://sapp.ir/masafmusic
ایتا |👇🏻
http://eitaa.com/masafmusic
یا در شبکه های اجتماعی @masafmusic را جستجو کنید، منتظرتان هستیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعزام سرباز لسانجلسی به عربستان برای جنگ با ایران!
🔸ماجرای پذیرش دعوت سعودیها از سوی چند خواننده لس انجلسی برای اجرای کنسرت در عربستان بهقدری شرمآور و قبیح است که حتی برخی عناصر ضدانقلاب مقیم امریکا هم آن را محکوم کرده و لکه ننگ میخوانند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 مهارت عجیب و غریب نوازندهای تنها با یک ساز دهنی کوچک
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 پست تلخ مستندساز جوان که صبح امروز بر اثر کرونا درگذشت
🔸 حامد جلالی کاشانی فعال رسانهای و مستندساز جوان که سابقه فعالیت در حوزه موسیقی انقلابی، جشنواره عمار و عضو تیم سازنده مستند ایکسونامی را داشته، صبح شنبه دهم اسفند ماه بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری تهران درگذشت.
🔸 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، این فعال رسانهای اصولگرا شب انتخابات اولین علائم ابتلا به سرماخوردگی را داشت و آن شب توئیت کرده بود نشده کرونا بگیرد. حالا دوستانش پای آن پست در سوگ فوتش می نویسند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 اثر ناشنیده شجریان و مشکاتیان منتشر میشود
🔸 آلبوم «خراسانیات» از مجموعه آثار منتشرنشده محمدرضا شجریان، روز ۱۸ اسفند ماه به آهنگسازی زندهیاد پرویز مشکاتیان توسط نشر «ایرانگام» در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
🔸 طبق برنامهریزیهای انجام گرفته پخش سراسری این آلبوم از دوشنبه نوزدهم اسفندماه با قیمت ۳۰ هزار تومان در دسترس مخاطبان قرار میگیرد. این در حالی است که در بخش فروش ویژه، این آلبوم با قیمت ۲۱ هزار تومان به فروش میرسد.
🔸 طبق اعلام سامانه صدور مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز آلبوم «خراسانیات» متعلق به شرکت «دل آواز» در ژانر موسیقی سنتی پیش از این و در تاریخ ۵ مرداد ۱۳۹۸ با شماره پرونده ۵۲۴۰-۱۳۹۷ صادر شده بود.
🔸 محمدرضا شجریان خواننده باسابقه موسیقی ایرانی، طی روزهای اخیر به دلیل عارضه ریوی در بیمارستان جم تهران بستری است. طبق اطلاعیه شماره ۸ هیات مدیره بیمارستان جم تهران که در ساعت ۱۶:۳۰ روز جمعه نهم اسفندماه منتشر شده شرایط قلبی و مخصوصاً ریوی این هنرمند بهبود یافته ولی کماکان جهت مراقبت بیشتر و بهتر قلبی، ریوی و تنفسی نیازمند بستری در بخش آیسییو است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 آرون افشار: پاواراتی و بوچلی را نمیشناسم!
1⃣ قسمت اول:
🔸 در برنامه دورهمی ۹ اسفند "آرون افشار" خواننده جوان موسیقی پاپ دعوت شده است و در بخشی از گفتگو مهران مدیری از او میپرسد چند کلمه میگم احساست رو بگو؛ مدیری: پاواراتی؟ آرون افشار: حس خاصی ندارم! / مدیری: بوچلی؟ آرون افشار: (مکث) حس خاصی ندارم!
🔸 مدیری توضیح میدهد که پاوراتی یکی از بزرگترین خوانندگان اپرا در تاریخ بشره، بوچلی یکی از بزرگترین خوانندگان تاریخ موسیقیه، اصلا مگه میشه پاوارتی و بوچلی رو نشنیده باشی؟ آرون افشار: شاید شنیده باشم ولی خوب با اسم نشناسمشون/ مدیری: نه باید بدونی/ آرون افشار: خیلیها وقتی کار جانم باش (یکی از آهنگههای خودش) پخش شده بود نمیدونستن اسم خوانندهاش چیه؟ این یه چیز خیلی طبیعیه [...] همه اینها که میگی خواننده قدیمی هستن و من هنوز اینقدر سنم نیست که بشناسمشون!
🔸 ندا رادمهر خبرنگار حوزه موسیقی علاوه بر پخش این بخش از گفتگو در صفحه اینستاگرامش، نوشت:
«عمق فاجعه! نشناختن بوچلی و پاواروتی برای یه خواننده مثل این میمونه که علی دایی بگه تا حالا توی فوتبال اسم مارادونا و پله به گوشم نخورده!» اگرچه به نظرم علی دایی اصلا نمونه خوبی برای فهم این فاجعه نیست (چون دایی یک شخصیت بین المللی فوتبالی دارد که اصلا قابل قیاس با چنین اشخاصی نیست) ولی اصل حرف خانم رادمهر درست است میخواهد بگوید این خواننده مانند یک فوتبالیست است که پله و مارادونا را نشناسد.
🔸 وی اضافه کرده است:
« متاسفانه تلویزیون برای جذب مخاطب نیاز داره به حضور مهمانان زرد! ستاره هایِ تووخالی که موج طرفدارای نسل جدید رو با خودشون به سمت رسانه میارن! ترفندی برای جذب مخاطب ولو زرد [...]. مهران مدیری در برنامه دورهمی هربار که از صدای خواننده تعریف کرد بلافاصله با یک سوال، عمق سطحی بودن و بیسوادی او را به رخ مخاطب کشید! به صراحت و بارها به مخاطب هوشمند خودش فهماند که هر چقدر که صدای خواننده خوش باشه، مهم اینه که خیلی از اصل ماجرا دوره.»
🔸 مدیری در برنامه های مختلف دیگری هم که خوانندگانی دعوت کرده بود به همین ظرافت سواد، دانش و ... آنها را به نقد کشیده بود ولی اصل ماجرا فقط این نیست!
🔸 وقتی که مفاخر موسیقی این مرز و بوم در رسانههای پر مخاطبی چون تلویزیون و رادیو سالهاست که جایی ندارند دیگر چه انتظاری از مخاطب و یا خوانندگان معروفیت یافته باید داشت؟ از استاد شجریان اسمی نمیبرم که همه میدانیم اما راستی خبر دارید این هنرمندان موسیقی کجا هستند و به چه مشغولند؟
🔸 حسین علیزاده؟ کیهان کلهر؟ خانواده کامکارها؟ شهرام ناظری؟ پور ناظریها : کیخسرو، سهراب، طهمورث؟ محمد علی کیانی نژاد؟ علی اکبر شکارچی؟ صدیق تعریف؟ حمید متبسم؟ و ... دهها اسم دیگر میتوان به این لیست اضافه کرد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 آرون افشار: پاواراتی و بوچلی را نمیشناسم!
2⃣ قسمت دوم:
🔸 حق بود که با هرکدام از این ابرهنرمندان حوزه موسیقی ساعتها و روزها و ... مصاحبه و برنامه ساخت، حق بود که هر کدام از آنها مدیر یک بخش موسیقی کشور بودند یا در صداوسیما مدیریت داشتند و برنامه میساختند و ... حق بود که این عزیزان را به نسل بعد معرفی میکردیم ولی ... کاش مدیری از خواننده جوان راجع به جلیل شهناز، حسن کسایی، فرامرز پایور، علی اصغر بهاری و ...هم میپرسید تا ببینیم آن موقع نمیگفتیم حق دارد خواننده جوان پاپ پاواراتی و بوچلی را نشناسد!؟
🔸 زمانی در رادیو با مدیریت داوود پیرنیا برنامه «گلها» تولید میشد که «گلها» به سبب تحولی که در موسیقی ایرانی ایجاد کرد، و تأثیر عظیمی که بر نگرش ایرانیان نسبت به موسیقی بر جا نهاد، یکی از بهترین و اصیلترین و ایرانیترین برنامههای تاریخ رادیو شمرده میشود. و بعد از پیرنیا در سال ۱۳۵۱ برنامه دیگری با نام گلهای تازه با مدیریت هوشنگ ابتهاج و روشی شبیه به دوره پیرنیا پخش شد.
🔸 هسته اولیه ارکستر گلها را اساتیدی همچون ابوالحسن صبا، علی تجویدی، مهدی خالدی، احمد عبادی (سه تار)، مرتضی محجوبی (پیانو)، عبدالله جهانپناه (ویولن)، لطفالله مجد (تار)، رضا ورزنده (سنتور)، عباس شیرخدایی (قرهنی)، ایزدی (ویولن سل)، مستان (کنترباس) و حسین تهرانی (ضرب) تشکیل میدادند، که بعدها تحت رهبری روحالله خالقی افراد سرشناس دیگری مانند پرویز یاحقی (ویولن)، حسن کسایی (نی و سهتار)، جواد معروفی (پیانو)، جلیل شهناز (تار)، ناصر افتتاح (تنبک)، علی اصغر بهاری (کمانچه)، فرهنگ شریف (تار)، منصور صارمی (سنتور) و… در آن به نوازندگی پرداختند.
🔸 در سال های ۱۳۳۰ تا ۱۳۴۰ که درصد بیسوادی جامعه ایران به ۸۵ درصد میرسید، این برنامه با یادآوری و معرفی دوباره بیش از ۵۶۰ شعر فارسی (از قدیم تا جدید) به ادبیات کلاسیک فارسی جانی تازه بخشید و تقاضا برای انتشار دیوانهای شاعرانی که سالها مهجور مانده بودند و دیگر چاپ نمیشدند، یا کیفیت چاپ و نشر آنها پایین بود ناگهان بالا رفت.
🔸 در این روزهای کرونایی مدیران فرهنگی کشور کمی با خود خلوت کنند و بیاندیشند چه شده است که اوضاع فرهنگی جامعه به این سمت و سو رفته که خواننده دعوت شده در تلویزیون غیر از چند جمله شعاری و کلیشهای مانند «من فقط برای مردم میخونم» ، «دوست دارم بزرگترین خیر دنیا بشم» و «آدمهای تنبل موفق میشن» ! و ... چیزی در چنته ندارد؟
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 مدیرکل دفتر موسیقی درگذشت دو هنرمند موسیقی را تسلیت گفت
🔸 ایرنا / مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت ابوالحسن خوشرو، پیشکسوت و خنیاگر موسیقی مازندران و مرتضی دلشب دیگر هنرمند موسیقی را تسلیت گفت.
ادامه 👇🏻👇🏻👇🏻
@masafmusic
🔹 مدیرکل دفتر موسیقی درگذشت دو هنرمند موسیقی را تسلیت گفت
🔸 ایرنا / مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت ابوالحسن خوشرو، پیشکسوت و خنیاگر موسیقی مازندران و مرتضی دلشب دیگر هنرمند موسیقی را تسلیت گفت.
🔸 در دو روز گذشته دو هنرمند موسیقی ابوالحسن خوشرو و مرتضی دلشب در سکوت خبری ناشی از اخبار مربوط به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفتند.
🔸 به گزارش روابط عمومی دفتر موسیقی، محمد الهیاری در پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت این دو هنرمند نوشته است: «استاد ابوالحسن خوشرو از نوازندگان و خوانندگان شاخص موسیقی مازندران است که چند دهه برای هنر و موسیقی بومی این استان، احیا نغمه های حماسی و آموزش موسیقی به جوانان با جدیت تلاش کرد و موسیقی مازندران با نام و یاد و آثار استاد خوشرو پیوند خورده است.
🔸 فقدان این هنرمند ارزشمند و تاثیرگذار را به خانواده گرامی اش و هنرمندان و دوستداران موسیقی تسلیت می گویم و علو درجات را از درگاه خداوند متعال برای هنرمند زنده یاد خواستارم.»
🔸 استاد ابوالحسن خوشرو، خواننده و نوازنده پیشکسوت موسیقی مازندرانی ۱۰ اسفندماه پس از تحمل یک دوره ۲ ساله بیماری در سن ۷۳ سالگی دار فانی را وداع گفت.
🔸 الهیاری همچنین در پیامی درگذشت مرتضی دلشب، پیشکسوت و مدرس موسیقی را تسلیت گفت و نوشت: «مرتضی دلشب معلم و مدرس دلسوز و هنرمند پیشکسوت موسیقی سال ها بی دریغ برای آموزش موسیقی کوشید. درگذشت این هنرمند گرامی را تسلیت می گویم، روحش شاد و یادش گرامی باد.»
🔸 مرتضی دلشب، مدرس پیشکسوت موسیقی نیز صبح ۱۰ اسفندماه در سن ۷۳ سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری دارفانی را وداع گفت.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 علیرضا افتخاری: حاضرم به جای همه شما کرونا بگیرم!
🔸 تسنیم/ علیرضا افتخاری خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی درباره اوضاع کنونی جامعه ایران و دغدغههای مردم برای مقابله با ویروس کرونا، صحبتهای جذابی را مطرح کرد.
🔸 افتخاری صحبتهایش را با بیتی از مولانا آغاز کرد و گفت: «مرگ اگر مرد است گو نزد من آی / تا در آغوشش بگیرم تنگ تنگ. در این فضای وانفسا با این مهمان ناخوانده (ویروس کرونا) مقداری حواسمان به روحیه بچهها و بزرگسالانمان باشد. توصیههای پزشکی را هم جدی بگیریم. سعی کنیم از تجمعهای زیاد در فضاهای مختلف خودداری کنیم. به خصوص در جاهایی که صف میکشند برای خرید چیزی؛ فکر نکنیم این فضاها برایمان ضرر ندارد.
🔸 در خریدهایمان دقت کنیم که برخی از وسایل را زیادی نخریم. ممکن است همان وسیلهای که ما تعداد زیادی از آن را خریدهایم، شخص دیگری دُکان به دُکان دنبالش بگردد و ما تعداد زیادی از همان وسیله را در خانه جمع کرده باشیم. ممکن است خوشحال باشیم که ما تعداد زیادی مثلا الکل یا ماسک یا مواد ضدعفونی کننده در خانه داریم که شاید همهی آنها هم به کارمان نیاید.
🔸 به کَسبه و بازاریانی که این روزها قیمت اجناسشان را بالا بردهاند عرض میکنم؛ روزگاری میرسد که میخواهید رضایت کسانی را جلب کنید که به آنها گرانفروشی کردهاید ولی آنها دیگر نیستند. بعد به درگاه خدا توبه میبرید و شاید دیگر دیر شده باشد. امروز باید ایثار کنیم. این دردی که امروز در جامعه ایجاد شده، یک کنکور و امتحان شایستگی در درگاه خداوند متعال است؛ باید ببینیم که آیا راه باز میکنیم به دلهای همدیگر؟ آیا میتوانیم دردی از دردهای همدیگر را بکاهیم!
🔸 امروز که در صف دلار میایستید و دلار میشمارید، همان دلار به شما آسیب میزند. از کجا معلوم که همین رگههای دلار به ما ایرانیها آسیب نزده باشد. بیاییم دستمان، روحمان و روانمان را به حکم وجدان جلا دهیم و کمتر به دنبال بد شدن فضا باشیم. کمتر به دنبال این باشیم که فضا آسیب پذیرتر باشد و کمتر به دنبال این باشیم که با گران شدن دلار، داراییهایمان افزایش یابد.
🔸 بیایید دست از این افکار بچهگانه برداریم و به دنبال این نباشیم که با گران شدن برخی چیزها(دلار و ...)، دارایی و ثروت ما زیاد شود.
🔸 امیدوارم من به جای همه شما کرونا بگیرم چون روحیهام بالاست و میتوانم با این بیماری مبارزه کنم. البته که این بیماری به مرور زمان تمام میشود. بیایید کمی از مسائل دنیوی دور شویم تا روزگارمان بهتر شود. این نوید را میدهم که خیلی زود لبخند به لب تمام مردم ایران باز میگردد.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 جزئیات تازه از آلبوم خراسانیات استاد شجریان
🔸 آلبوم جدیدی از استاد محمدرضا شجریان با همکاری زندهیاد پرویز مشکاتیان در روزهای آینده به بازار موسیقی کشور عرضه خواهد شد.
۱۰ اسفندماه خبری منتشر شد درباره انتشار آلبوم جدیدی از استاد شجریان که این روزها در بستر بیماری به سر میبرد.
🔸 همایون شجریان در پستی اینستاگرامی درباره این آلبوم اینطور توضیح میدهد:
«دوستان عزیز و گرامی آلبوم خراسانیات کار مشترک و شنیده نشده از پدر و زندهیاد استاد پرویز مشکاتیان است که پس از یک سال زحمات آوای مشکاتیان عزیز (طراحی) و جناب رادمان توکلی مهربان (هماهنگی کلیه امور میکس و انتشار ) و همچنین جناب غلامرضا صادقی (میکس و مسترینگ) برای آماده سازی آن به جهت انتشار در سال ۹۸، در ۱۹ اسفند ماه امسال تقدیم حضورتان میگردد. گفتنیست کلیت کار حال و هوایی از خراسان را دارد و همچنین تصانیف آن بر روی اشعار ملک الشعرا بهار ساخته و خوانده شده است. ضبط آلبوم خراسانیات مربوط است به سال ۱۳۶۵ و از آنجایی که ساز و آواز این مجموعه ضبط نشده بود و پدر هم امسال در شرایط خواندن و تکمیل آن نبودند، یک ساز و آواز از کنسرت آلمان ایشان به همراه ساز استاد مشکاتیان و بر شعر باباطاهر به این مجموعه اضافه گردید. این ساز و آواز اجرای صحنه می باشد که در سال ۱۹۸۹ میلادی در کشور آلمان اجرا شده است.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 عملکرد جالب مغز در جداسازی گفتار از ترانه
🔸 محققان دانشگاه "مک گیل" کانادا در مطالعه اخیرشان توضیح دادهاند که چگونه مغز، گفتار و آهنگ را از هم جدا کرده و تشخیص میدهد.
🔸 به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، گفتار و موسیقی چیزی است که مردم در سراسر جهان غالباً آنها را در ترانههای آوازی با یکدیگر درهم میآمیزند. این ترکیب حوزههای شناختی گفتار و موسیقی یک چالش برای سیستم شناختی شنوایی است. اخیرا محققان دریافتهاند که چگونه شنوندگان، کلمات و ملودیها را از یک موج صدای واحد استخراج میکنند.
🔸 از آنجا که ساختار صدا و گفتار و موسیقی با یکدیگر متفاوت است، بنابراین برای هر کدام از آنها گیرندههای مختلف قشر شنوایی چپ و راست مغز فعال میشود. اکنون یک مطالعه جدید توسط دانشگاه "مکگیل" از یک رویکرد منحصر به فرد استفاده کرده است تا فاش کند چرا این موضوع وجود دارد.
🔸 دانشمندان ۱۰۰ موسیقی ضبط شده "آکاپلا" ایجاد کردند که هر یک از سوپرانوها یک جمله را میخوانند. آنها سپس صداهای ضبط شده را در دو بعد شنیداری اساسی دینامیک طیفی و زمانی دستهبندی کردند و از ۴۹ شرکت کننده درخواست کردند تا کلمات یا کلمات هر لحنی را تشخیص دهند. این آزمایش در دو گروه انگلیسی و فرانسوی به منظور تقویت قابلیت تکرارپذیری و عمومی سازی انجام شد.
🔸 برای هر دو زبان، هنگامی که اطلاعات زمانی تحریف شده بود، به نظر میرسید شرکت کنندگان در تشخیص محتوای گفتار مشکل دارند، اما درمورد ملودی این گونه نبود اما در مقابل، وقتی اطلاعات طیفی تغییر می کردند، در شناسایی ملودی مشکل داشتند و این بار محتوای گفتار را تشخیص میدادند که این موضوع نشان داد گفتار و ملودی به ویژگیهای مختلف صوتی بستگی دارد.
🔸 دانشمندان در گام بعدی نحوه پاسخ مغز به ویژگیهای مختلف صدا را آزمایش کردند. برای همین، آنها مغز شرکت کنندگان را با استفاده از روش تصویربرداری افامآرآی یا تصویرسازی تشدید مغناطیسی کارکردی در حالی که صداها را متمایز میکردند، اسکن کردند. آنها دریافتند که عملیات پردازش گفتار در قشر شنوایی چپ و پردازش ملودیک در قشر شنوایی راست رخ میدهد.
🔸 دانشمندان سپس مشخص کردند که چگونه تخریب در هر بعد صوتی بر فعالیت مغز تأثیر میگذارد. آنها دریافتند که تخریب ابعاد طیفی تنها بر فعالیت در قشر شنوایی راست و فقط طی ادراک ملودی تأثیر میگذارد. در مقابل تخریب بعد زمانی فقط قشر شنوایی چپ و ادراک گفتار را تحت تأثیر قرار داده است. این نشان میدهد که پاسخ متفاوت در هر نوع نیمکره به نوع دادههای صوتی در محرک وابسته است.
"فیلیپ آلبویی"(Philippe Albouy) ، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: دههها است که افراد میدانند دو نیمکره به گفتار و موسیقی به طور متفاوتی پاسخ میدهند، اما اساس فیزیولوژیکی این تفاوت یک رمز و راز باقی مانده بود که ما طی این مطالعه این معما را حل کردیم.
🔸 یافتههای این مطالعه در مجله "Science" منتشر شد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 گرانترین ساز موسیقی در جهان
🔸 زمانی که نام استرادیواریوس به میان می آید ممکن است اهل موسیقی بالاخص موسیقی دانان با آن آشنا باشند. خانواده استرادیواری که از خاندان های ایتالیایی بوده اند، در تولید سازهای زهی مهارت خاصی داشته اند، که مشهور ترین عضو این خانواده آنتونیو نام داشته است. او در سال ۱۶۴۴ در ایتالیا متولد شد.
ادامه 👇🏻👇🏻👇🏻
@masafmusic