7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خجستهمیلادباسعادت
❤بانویصبورکربلا❤
حضرتزینبسلامالله
برشماعزیزانمبارکباد.
#کلیپ_اختصاصی
https://eitaa.com/mashedebady54
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوان 😳👆
#حرمت_باباتو_نگهدار
وگرنه توی خونه 😳
خشتروخشت بندنمیشه
#تاآخرشگوشکنحتما
😢😢😢😢😢😢
https://eitaa.com/mashedebady54
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یهقاببزنبااینمتن👆
خونهتواینجور درستکن
دوبس دوبس دوبس🎵
🎶🎶🎶🎶🎶🎶
مااورونبینیم #مهمنیس
او ماروببینه #خوبه😌
#فقط_مقایسه_نکن😉
کلیپروببین واقعاعالیه
#حرف_نداره
https://eitaa.com/mashedebady54
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸ملاک اعمال محدودیتها جمعیت بالای ۲۰۰هزار نفر است
دهنوی،
رئیسپلیسراهورخراسانرضوی
#درگفتگوبااخبارمشهد:
🔹محدودیتهای شبانه از ساعت ۲۱ طبق روال هفته قبل ادامه خواهد داشت.
🔹 تردد و ورود پلاک های غیر بومی به شهر های قرمز و نارنجی بالای ۲۰۰ هزار نفر از جمله مشهد ممنوع هست.
🔹پلاک های غیر بومی در صورت ارائه مدارک مستدل مبنی بر اینکه ساکن یا شاغل در مشهد هستند، اعمال قانون نخواهند شد.
پیادهنظامدشمنشدن،
هنر نیست...!!!
🔹 وی بهتر از هر کس می داند که مجلس، طبق اصول متعدد قانون اساسی، مسئول نظارت بر عملکرد دولت است و حتی می تواند گوش رئیس جمهور را در صورت عدم کفایت بگیرد و از مدیریت کنار بگذارد.
با این وجود، چرا ادعا می کند مجلس نباید بر عملکرد دولت نظارت کند؟
و چرا اصرار دارد هر روز مجادله تازه ای به راه اندازد؟
♦️دست او پس از هفت سال وعده و پشت هم اندازی، خالی تر از همیشه است. می داند که مقبولیتش نزد مردم، به زیر ده درصد رسیده و هر روز مورد دعای خاص (!!!!) ده ها میلیون ایرانی است. بنابراین می خواهد با زدن زیر میز، به زعم خودش، بازی را تغییر دهد.
🔹اومی داند تا هفت هشت ماه دیگر، نامی از او جز به ملامت و مذمت نخواهد ماند. می داند که سال ۹۴ وقتی برجام اعلام شد، همانجابه پایان رسید و پنج سال بعدی را فقط وقت کشی کرده است؛ خود را گرفتار کارنامه پر خسارت خویش می داند و بنابراین، وانمود می کند کار بلد بود، اما نگذاشتند کار کند!
♦️و می داند ثبات کشور، برای نظام چقدر مهم است؛ همان گونه که دقیقا می داند دشمنان تحقیر شده، برای برای به هم زدن ثبات ایران چه تدارک پر حجمی می کنند.
می داند که نظام، بی ثبات شدن چند ماهه دولت را صلاح کشور نمی داند. بنابراین حاشیه ها ومجادلاتی را برمی سازد که اتفاقا مطلوب دشمن است.
🔹آقای روحانی در چند ماه باقی مانده ازدورهاش
دو انتخاب بیشتر ندارد؛
به مسیر خدمتگزاری برگردد و جبران کند؛ یا این که بر خط خطا اصرار ورزد و هزینه های جدید برای کشور بتراشد.
در بازی دوم، لاجرم مجبور است مهره پیاده شطرنج دشمن شود؛ مهره ای که قبل از همه قربانی می شود.
♦️برخی توهمات زرنگی، عین بیخردی است، انسان را طعمه شیاطین می کند؛ و از آن جمله است فهم غلط از تحمل خدا و بندگان مومن او و مهلتی که می دهند. این مهلت، برای جبران، یا بسته شدن راه عذر است، و نه مجال حرمت شکنی بیشتر.
🔹عاقل واقعی اگر دنبال حُسن عاقبت است، از استدراج و املاء و امهال خداوندی که در سیره بندگان مومنش جاری است، غافل نمی شود و حمل بر ندانستن یا نتوانستن نمی کند.
"سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیْثُ لَایَعْلَمُون وَأُمْلِی لَهُم إِنّ کَیدی مَتین" و "إِنَّما نُملی لَهُم لِیزْدَادُوا إِثْما وَلَهُم عَذابٌ مُهین"
♦️مقتدای انقلاب و نیروهای انقلابی در ارکان نظام، به امیر مومنان (علیهالسلام) تاسّی کرده اند که پس از هزیمت پیمان شکنان جمل فرمود
"مَا زِلْتُ أَنْتَظِرُ بِكُمْ عَوَاقِبَ الْغَدْرِ وَ أَتَوَسَّمُكُمْ بِحِلْيَةِ الْمُغْتَرِّينَ حَتَّى سَتَرَنِي عَنْكُمْ جِلْبَابُ الدِّينِ وَ بَصَّرَنِيكُمْ صِدْقُ النِّيَّةِ".
🔹"من همواره منتظر عواقب پيمانشكنى شما بودم و نشانه فريب خوردگان را در شما مىديدم ولى به خاطر استتار شما در لباس دين بود كه از شما چشم پوشيدم (و راز شما را افشا نكردم) در حالى كه صفاى دل، مرا از درون شما آگاهى مىداد (و از نيرنگهاى شما آگاه بودم)".
خطبه چهارم نهجالبلاغه
✍ایمانی
https://eitaa.com/mashedebady54