✔️ کارگاه آموزشی "تاملاتی درباره حیات پیامبر(ص) پیش از بعثت"
🎤 سخنران: دکتر سعید طاووسی مسرور
شیعهپژوه و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی
سهشنبه ۶ آبان ماه ۱۳۹۹، ساعت: ۱۰:۳۰_۱۲
📃 برای شرکتکنندگان گواهی حضور صادر خواهد شد.
✅ نصب نرم افزار adobe connect و ورود با مرورگر کروم یا فایرفاکس الزامی می باشد.
☑️ در ساعت تعیین شده و با کلیک روی لینک ذیل، در قسمت نام کاربری، نام و نام خانوادگی خود را وارد کرده و گزینه مهمان را انتخاب نموده و وارد جلسه شوید.
vc6.tpnu.ac.ir/pakdasht
✅ در صورت وجود مشکل هنگام ورود به جلسه با شماره 09395624506 تماس بگیرید.
@khabarpayamnouri
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
ghazi-book(javanan.org).pdf
4.06M
#معرفی_کتاب
📚 نام کتاب : استاد
صد روایت از زندگی آیت الله قاضی طباطبایی
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#تاریخ_اسلام
⁉️آیا امام حسن عسکری (علیه السلام) سفری به گرگان داشتهاند؟
🔻 در شهر گرگان مسجد و قدمگاهی منسوب به امام حسن عسکری(علیه السلام) وجود دارد.
مبنای آن خبری ست که برخی علمای شیعه در سده ششم، از جمله ابن حمزه طوسی در الثاقب فی المناقب (ص214-216) و قطبالدین راوندی در الخرائج والجرائح (ج1، ص424- 426) نقل کردهاند.
مفاد این خبر به طور خلاصه آن است که شخصی به نام «جعفر بن شریف جرجانی» ـ از شیعیان جرجان ـ در سفر حج خود به سامرا نزد امام عسکری(علیه السلام) رفت و مبلغی را که شیعیان این شهر به امانت به وی سپرده بودند، به دست امام رسانید.
امام نیز تاریخ بازگشت وی به جرجان را سوم ربیعالثانی همان سال پیشگویی کرد و به او وعده داد که خود ایشان نیز در همان روز به جرجان وارد خواهد شد. در تاریخ تعیین شده، امام به طیّالارض به جرجان رفت و نزد شیعیان خود حضور یافت.
📍پاسخ :
صرف نظر از ضعیف و بیاعتبار بودن این خبر از منظر رجالی به علت مجهول و ناشناخته بودن راوی و عدم نقل آن در منابع کهن و دست اول شیعه، که اصل خبر را محل شک و تردید قرار میدهد، اما نکته دیگری که حضور امام را در گرگان با تردید جدّی موجه میسازد آن است که بر اساس خبر فوق، امام عسکری(علیه السلام) به شهر «جُرجان» وارد شد که منطبق بر شهر «گنبدکاووس» کنونی است؛ نه شهر گرگان امروزی که در گذشته به «استرآباد» شهرت داشته است.
از اینرو به نظر میرسد مسجد و قدمگاه امام حسن عسکری(علیه السلام) صرفاً یادمانی است که در دورههای متأخر، پس از ویرانه و متروکه شدن جُرجان تاریخی(گنبد گاووس کنونی)، و با توّهم انطباق گرگان کنونی بر جرجان کهن به وجود آمده است، لذا نمیتوان برای آن اعتبار تاریخی قائل شد.
👨🏫دکتر محمدجواد یاوری سرتختی(دکتری تاریخ تشیع)
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#تاریخ_اسلام
🔻مناظره امام رضا علیه السلام با جاثلیق (عالم مسیحی)
🔸بخشی از مناظره
امام فرمود:
ای مسیحی، قسم به خدا ما به عیسایی که به محمّد صلّی اللّٰه علیه و آله مؤمن بود، ایمان داریم، و نسبت به عیسای شما ایرادی نداریم جز ضعف و ناتوانی و کمی نماز و روزه او!
جاثلیق گفت: بخدا سوگند، دانش خود را تباه ساخته و خود را تضعیف نمودی، میپنداشتم تو عالمترین فرد در بین مسلمین هستی!
امام فرمود:
مگر چطور شده؟
جاثلیق گفت: شما معتقدی که عیسی ضعیف بود و کم روزه میگرفت و کم نماز میخواند و حال آنکه آن حضرت حتّی یک روز هم بدون روزه سپری نساخته و یک شب نیز بخواب نرفت، و همیشه روزها روزه بود و شبها شب زندهدار!
امام فرمود:
برای نزدیکی و تقرّب به چه کسی روزه میگرفت و نماز میخواند؟!
جاثلیق نتوانست جوابی دهد و ساکت ماند! (مسیحیان معتقد هست مسیح پسر خداست)
ادامه : 👇🏻👇🏻
https://fa.wikishia.net/view/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B1%D8%B6%D8%A7_%D8%A8%D8%A7_%D8%AC%D8%A7%D8%AB%D9%84%DB%8C%D9%82
~~~
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#تاریخ_ایران
🔻زنان در دوران پهلوی از زبان کارشناس بی بی سی
🔸 در دوران پهلوی ما هرچند شاهد تحولات خیلی کند و نامحسوس هستیم در مقایسه با دوره قاجار،اما با این حال آنقدر که تساوی و برابری جایگاه زن و مرد پذیرفته باشد یا از طرف رهبران و شاه بخواهد مورد حمایت قرار بگیرد وجود نداشت!
این جمله معروف از محمدرضا پهلوی در تحقیر زنان شنیده شده است وی گفته زنان حتی لیاقت اینکه یک آشپز خوب باشند را هم ندارند!! ادامه 👇🏻👇🏻
https://www.instagram.com/tv/CGzdnIBh5uB/?igshid=1x4hncwo0apuc
~~~
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
امامت_پژوهي.pdf
5.63M
#معرفی_کتاب
🔻امامت پژوهی
✒️جمعی از نویسندگان
دراین کتاب میخوانید;
✅ولایت درآیینه وحی
✅اثبات ضرورت امامت
✅امامت خاصه درقرآن
✅چیستی و حقیقت امام
✅اوصاف وویژگی های شخصیتی امام
✅جایگاه معرفتی امام دراندیشه دینی
✅درآمد روش شناختی بر امامت پژوهی
✅امامت دردوران خلفا وعهد امام علی (علیه السلام)
✅ منزلت امامت اژ دیدگاه متکلمان امامیه،معتزله واشاعره
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#اطلاعیه
📌 وبینار رایگان افتتاحیه دوره
🔅نقد بهائیت🔅
با حضور:
✅ حجت الاسلام حسینی زهان
مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی
✅حجت الاسلام علی محمدی هوشیار
رئیس هیات مدیره موسسه فرق و ادیان بصائر
✅حجت الاسلام سید مهدی ذاکری موسوی
مدیر عامل موسسه بصائر
✅استاد محترم دوره
حجت الاسلام علیرضا روزبهانی
🗓امروز چهارشنبه ۷ آبان ساعت ۱۹👉👉👉
🔰در پلتفرم ایرانی دیدار 🔰 برگزار خواهد شد.
🛑برای ورود به وبینار بر روی لینک زیر کلیک کنید و گزینه ی میهمان را بزنید:
🌐 https://didar8.ir/n2h
~~~
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#تاریخ_ایران_اسلامی
🔻برخلاف تصور عامه، عبارات نوار آبی رنگ دور گنبد امام رضا علیه السلام آیات قرآن یا حدیث نیست!! شاه عباس صفوی در سال 1010 هجری از اصفهان با پای پیاده برای زیارت امام رضا علیه السلام عازم مشهد شد. او پس از 28 روز پیاده روی به مشهد رسید. به دستور او گنبدی با خشت های مس که روی آن را طلا کردند ساخته شد. این گنبد بر روی گنبدی که حدود 1000 سال پیش ساخته شده است بنا شد. عملیات ساخت گنبد در سال 1010 آغاز و در سال 1016 هجری به اتمام رسید. ترجمه خلاصه متن عربی نوار دور گنبد مطهر اینچنین است که «توفیقات بزرگ خداوند سبحان شامل حال سلطان که نسب به خاندان نبوت و امامت می رساند و خاک پای زائران این روضه منوره می باشد، شده و با پای پیاده از اصفهان به مشهد مشرف گشته و این گنبد را به طلا مزین ساخته و این کار در سال 1016 هجری پایان گرفت» چهار کادر آبی رنگ زیرین نوار هم مربوط به شرح مرمت گنبد مطهر توسط شاه سلیمان صفوی در سال 1084 هجری می شود.
📚 تاریخ آستان قدس رضوی، عزیزالله عطاردی، ص 136 – 139)
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
🌷مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم «سوره فتح آیه ۲۹»
🌷محمّد (صلی الله و علیه و آله) فرستاده خداست؛ و کسانی که با او هستند در برابر کفّار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند.
🔸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
#تاریخ_ایران_باستان
دکتر عبدالمجید ارفعی تنها متخصص زبان های اکدی و ایلامی در ایران است و نخستین شخصی است که استوانه گلی منتسب به کوروش را از زبان بابلی به فارسی ترجمه نموده است.
در ترجمه دکتر ارفعی بسیاری از جعلیات و موارد نادرستی که برخی باستان گرایان تحت عنوان منشور کوروش منتشر می کنند، وجود ندارد و ثابت می کند مفاهیمی «نظیر آزادی ادیان»، «نسخ برده داری»، «آزادی بیان و انتقاد از حاکم» و ده ها مورد دیگر در منشور کوروش اشاره نشده و حتی نام اهورامزدا هم در آن وجود ندارد بلکه در آن کوروش از بت هایی به نام «مردوک» و «بعل» و «نبو» ستایش کرده و.... ادامه 👇🏻
https://www.adyannet.com/fa/news/731
~~~
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
#نشر_حداکثری
🌏 @masir_agahi
✡ عتیقهدزدهای اسرائیلی (۴)
🔸یکی از افرادی که نقش بسیار فعالی در زمینهٔ سرقت اشیاء عتیقه از ایران به اسرائیل داشت،یعقوب نیمرودی وابستهٔ نظامی اسرائیل در ایران بود.
🔸مجلهٔ اسرائیلی هاعولام دربارهٔ نیمرودی مینویسد:
✍ «یعقوب نیمرودی مأموریت خود را در ایران به پایان رسانید،ولی باکتری ایرانی به او سرایت کرد. خانهٔ او در ساریون با قالیها و نقاشیها و سایر آثار هنری ایرانی دقیقاً شبیه خانهای است که در ایران در آن سکونت داشت...
گنج واقعی در خانه آقای نیمرودی کلکسیون آثار باستانی و بهویژه ظروف سفالینی متعلق به ٣٠٠٠ سال قبل از میلاد همچنین آثار باستانی دوره اسلامی (٧٠٠ سال قبل) وجود دارد».
🔸یعقوب نیمرودی تا آخرین ماههای سلطنت پهلوی با حمایت موساد محمولههای «سرّی» خود را از مرزهای ایران عبور میداد.
طبق اسناد، بخش عظیمی از این محمولهها آثار باستانی و اشیاء عتیقه بود.
عملکرد نیمرودی در ایران بخشی از یک شبکه وسیع بینالمللی بود که به قاچاق آثار باستانی و هنری برای روچیلدها میپرداخت.
🔸ارزش عتیقههای سرقترفته توسط اسرائیلیها از ایران، بهدلیل گستردگی آن، غیرقابل قیمتگذاری اعلام شده است اما تنها یک مجموعهٔ محدود آن که در اختیار یک #یهودی بهنام یوحنا داوود قرار دارد در سال ١٩٨۴میلادی ٢٠ میلیون پوند قیمتگذاری شد!
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع: http://jscenter.ir/slave-jews/pahlavi/10976
🔴نشرحداکثری
🔺انتشار این پست،گامی ست در مسیر آگاهی
🌏 @masir_agahi
#اطلاعیه
اعلام نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص آقای سید کمال حیدری
حوزه/ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آحاد جامعه اسلامی را از فتنه امثال سید کمال حیدری برحذر می دارد که هرگز نباید سخنان نادرست ایشان را به پای دین و مذهب روحانیت و عالمان دینی به حساب آورند زیرا راهی را که این شخص پیش گرفته سرانجامی جز انحراف و گمراهی نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص آقای سید کمال حیدری بیانیه ای صادر کرد که به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ اتْلُ عَلَیْهِمْ نَبَأَ الَّذی آتَیْناهُ آیاتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها فَأَتْبَعَهُ الشَّیْطانُ فَکانَ مِنَ الْغاوینَ (اعراف: ۱۷۵)
بخوان بر آنان خبر کسی را که نشانههایمان را به او دادیم؛ اما او خود را از آن تهی ساخت، پس شیطان او را پیروی کرد، او از گمراهانِ فرومایه بود.
مدتی است فردی به نام سیدکمال حیدری که یکی از منتسبان حوزههای علمیه است؛ هر از گاهی درباره محکمات اسلام و تشیع سخنانی ناروا مطرح میکند.
➕جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از چند سال پیش وی را زیر نظر دارد و در برابر تحلیلها و مطالب نادرست و ناتمام وی طریق تصبّر و تحلّم را در پیش گرفته است. بررسی سوابق نامبرده نشان میدهد وی انضباط و استقامت لازم را در تحصیل نداشته، فراگیری از استادان را به حد کفایت نرسانده است. نقشآفرینیهای وی در یکی از برنامههای سیمای کوثر نیز به لحاظ توانایی علمی خود وی نبوده بلکه به واسطه اطلاعات و استناداتی بوده که گروهی متخصص در اختیار وی قرار میدادهاند و او تنها آن را اجرا میکرده است. گروهی که اکنون از او فاصله گرفت.