﷽
🔸دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
اللّهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واَذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِكَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَكَ بِکَرَمِكَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْكَ وسِتْرِكَ یـا أبْصَرَ النّاظرین
خدایا مرا در این روز براى اقامه و انجام فرمانت قوت بخش و حلاوت و شیرینى ذکرت را به من بچشان
و براى اداى شکر خود به کرمت مهیا کن و در این روز به حفظ و پردهپوشى مرا از گناه محفوظ دار، اى بصیرترین بینایان عالم
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
مسجد مجازی حضرت عمار ره
﷽ 🔸دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان اللّهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واَذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذ
🔰 «اللَّهُمَّ قَوِّنِی فِیهِ عَلَی إِقَامَةِ أَمْرِکَ وَ أَذِقْنِی فِیهِ حَلاَوَةَ ذِکْرِکَ وَ أَوْزِعْنِی فِیهِ لِأَدَاءِ شُکْرِکَ بِکَرَمِکَ وَ احْفَظْنِی فِیهِ بِحِفْظِکَ وَ سِتْرِکَ یَا أَبْصَرَ النَّاظِرِین»
«پروردگارا! مرا به برپا داشتن امرت قوت ده، و شیرینی و حلاوت ذکر و یاد خویش را به من بچشان، و به کرم و بخشش خود راه اداء شکر و سپاست را به من الحاق کن، و مرا با پوشش خود نگهبان باش. ای بیناترین بینایان»
🔹 در ماه رمضان از خدا بخواهیم که به ما #قوه_عبادت بدهد که خضر (ص) نیز در دعای کمیل چنین دعایی میکند: «قَوّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارحی»
🔹 در نگاه اسلام، جسم و تن آدمی همچون مرکبیست که میباید سوارِ روح را به سر منزل مقصود برساند. این مرکب باید راهور، قوی و تندرست باشد اما چون فانیست (و بقاء از آن روح و نفس است) باید هر لحظه آمادهی عبور از آن باشیم.
🔹 خدای اسلام -برخلاف مسیحیت و یهود- خدایی است که غیر از خالق بودن، مربی نیز هست. باغبانیست که خود کاشته، خلق کرده و خود نیز گلآرایی میکند و میپروراند؛ (ربوبیت میکند.) خضر (ص) سه بار خدا را به نام « #رب» میخواند؛ که ای پرورانندهی من! همهی اعضا و جوارح مرا برای تحقق چهار امر، قوت ده:
1⃣ نظام خدمت به خدا «قَوّ» (علی خدمتک جوارحی)
2⃣ نظام عزیمت به سوی خدا
3⃣ نظام خشیت از خدا
4⃣ نظام مداومت در این سه امر
✅ تا با این چهار نظام بتوانم تن و جانم را در میدانهای پیشتازان به سوی تو برانم؛ و در زمرهی شتابندگان، به سویت بشتابم؛ و در صف مشتاقانِ اشتیاق تو، تقربت را بجویم؛ و چون نزدیک شدن مخلصان به تو نزدیک شوم و مانند اهل یقین از تو خوف داشته باشم. (فرازی از دعای کمیل)
#شرح_دعا
▫️شرحی بر دعای روز چهارم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۶۶ #کلبه_کرامت با موضوع «جامعه ورزیده» (در مهر ۸۶ ):
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/471
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
✅ در آغوش بهشت...
🌹 به یاد طلبه مجاهد و مردمی #شهید رمضان حرم رضوی؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد اصلانی
#مصلح_اجتماعی
🎨 تهیه کننده موسسه اندیشه آتی
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 شهید اصلانی که بود؟
❤️ فرزند شهید اصلانی: دشمنان فکر نکنند با شهادت پدرم ما در راه نظام سرد میشویم، نه، ما قویتر میشویم
✍ #امام_خمینی «ره»
بکشید مارا ، ملت ما بیدارتر می شود
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
#مراسم_ختم مرحوم مغفورحجه الاسلام شهید محمد اصلانی که به برادران شهیدش ابراهیم و حسین اصلانی پیوست
ایشان سهشنبه ۱۶ فروردین مصادف با سوم ماه رمضان به دست فردی تکفیری و تحت تاثیر القائات استکبار جهانی و جریانهای تکفیری مورد حمله قرار گرفتند.
ضمن عرض تسلیت شهادت ایشان، مجلس ختم مجازے با قرائت فاتحه معالصلوات و یڪ صفحه از قرآن کریم و نثار ثواب آن به روح مرحوم را هماکنون برگزار میکنیم.
مسجدمجازیحضرتعمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
💠 قرائت جمعیِ صفحه ۲۴۷ قرآن کریم
💠 قرائت سوره مبارکه یوسف از آیه ۹۶ تا آخر ۱۰۳
🔸 نثار روح مرحوم مغفور شهید حجه الاسلام و المسلمین محمد اصلانی
🌹 #مراسم_ختم_مجازی
مسجد مجازی حضرت عمار (ره)
نشانی ما در واتساپ ، ایتا ، سروش و تلگرام
🕋🧎♂️https://chat.whatsapp.com/F7O8iEFlFEEHKjbj8QZUkX
🕋🧎♂️eitaa.com/masjed_ammar
🕋🧎♂️splas.ir/masjed_ammar
🕋🧎♂️t.me/masjed_ammar
ale emran_127.wma
11.89M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۷۰۵
وَمُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَلِأُحِلَّ لَكُمْ بَعْضَ الَّذِي حُرِّمَ عَلَيْكُمْ ۚ وَجِئْتُكُمْ بِآيَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَأَطِيعُونِ(۵۰) إِنَّ اللَّهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ ۗ هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ(۵۱) فَلَمَّا أَحَسَّ عِيسَىٰ مِنْهُمُ الْكُفْرَ قَالَ مَنْ أَنْصَارِي إِلَى اللَّهِ ۖ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ آمَنَّا بِاللَّهِ وَاشْهَدْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ(۵۲) رَبَّنَا آمَنَّا بِمَا أَنْزَلْتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ(۵۳) وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ(۵۴)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🕋 امروز پنج شنبه هجدهم فروردین ماه 1401👈 و روز پنجم ماه مبارک رمضان 1443هجری قمری
🕋 ذکر مخصوص امروز 👇👇👇
🕋 لا اله الا الله الملک الحق المبین
🕋 انجام اعمال مخصوص هر روز ایام ماه مبارک رمضان
🕌بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🕌
✍نکات برگزیده از جزءچهارم
قران کریم❤️
اول: رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون
💥یَوْمَ تَبْیَضُّ وُجُوهٌ وَ تَسْوَدُّ وُجُوهٌ فَأَمَّا الَّذِینَ اسْوَدَّتْ.....(106) وَ أَمَّا الَّذِینَ ابْیَضَّتْ وُجُوهُهُمْ .......(107- آل عمران)
روز قیامت چهره هایى نورانى و چهره هایى تاریك خواهد بود. به آنان كه چهره هایشان تاریك است گفته میشود: چرا بعد از اینکه ایمان آوردید كافر شدید؟! پس اكنون به خاطر آن كفری که ورزیدید طعم عذاب را بچشید و به آنان هم كه چهره هایشان نورانى است در رحمت الهى مقیم می شوند و براى همیشه در آن میمانند.
این یک اصل قرآنی است که نوع زندگى انسان و پاداش و كیفرهاى او در جهان دیگر در حقیقت تجسمى از اعمال او در این جهان است.به عبارت دیگر: هر كارى كه در این جهان از انسان سر می زند آثار گسترده اى در روح انسان باقى گذاشته و کم کم چهره جان او را صورتگری می کند. درک این تغییرات در دنیا برای مردم امری ناممكن است؛ ولى در قیامت که روز آشکار شدن باطن افراد است آن واقعیت نهفته در جان که در حقیقت چهره واقعی جان انسانهاست پدیدار می گردد.
روسفیدى و روسیاهى در قیامت هم که این آیات به آن اشاره می کنند در حقیقت تجسّم همان حالات انسان در دنیاست. كسانى كه در دنیا ولایت خدا را پذیرفته و تابع دستورات او بوده اند؛ خداوند آنها را از ظلمات به نور میبرد و در آن روز با چهرهاى نورانى حاضر مىشوند؛ ولى آنان كه به ولایت طاغوت گردن نهاده اند، طاغوتها آنان را از نور به ظلماتِ سوق مىدهند و در قیامت با چهرهایی سیاه محشور میشوند.
جاذبه عجیبی که در هوسهاى زودگذر، لذات جنسى نامشروع، مقامها و ثروتهاى غیر مباح وجود دارد همان جذبه آتش دوزخ است که هر انسانی را به سوی خود می کشاند
دوم: استقامت و تقوا رمز دفع شر دشمنان
💥وَ إِن تَصْبرُِواْ وَ تَتَّقُواْ لَا یَضُرُّكُمْ كَیْدُهُمْ شَیًْا (120- آل عمران)؛ اگر شكیبایى ورزید و پرهیزكارى كنید، نیرنگشان هیچ زیانى به شما نمىرساند.
در این آیه شریفه دو رمز پیروزی و دفع شر دشمنان به صراحت مطرح شده که یکی پایداریست و دیگری رعایت تقوا. از این فراز قرآنی استفاده مىشود كه امنیت مسلمانان در برابر نقشههاى شوم دشمنان، مشروط به استقامت و هوشیارى و داشتن تقوى آنهاست و تنها در این صورت است كه امنیت آنها تضمین می گردد.
در پنج آیه بعد قدری پرده را کنار زده و گوشه ای از اسرار این فرمول را بر ملا ساخته است که چگونه خدا دفع شر می کند و مسلمانان را پیروز می گرداند؛ آنجا که روز بعد از شکست در جنگ احد به رزمندگان اسلام می فرماید: آرى؛ اگر امروز استقامت بخرج دهید و به رویارویی سپاه دشمن بشتابید و تقوا را پیشه كنید و مانند روز گذشته با فرمان پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله مخالفت ننمائید؛ اگر در این حال، مشركان به سرعت به سوى شما برگردند؛ خداوند بوسیله پنج هزار فرشته كه همگى داراى نشانههاى مخصوص هستند شما را یارى خواهد كرد.
سوم: چند وصف ممتاز برای متقین
💥الَّذِینَ یُنفِقُونَ فىِ السَّرَّاءِ وَ الضرََّّاءِ وَ ....(134) وَ الَّذِینَ إِذَا فَعَلُواْ فَاحِشَةً أَوْ ظَلَمُواْ أَنفُسَهُمْ ذَكَرُواْ اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُواْ لِذُنُوبِهِمْ .....(135- آل عمران)
قرآن کریم در این آیات، پنج ویژگی برتر متقین را بیان می کند که عبارتند از:
آنها در همه حال انفاق مىكنند چه موقعى كه در راحتى و وسعتند و چه زمانى كه در پریشانى و محرومیتند
آنها بر خشم خود را کنترل می کنند.
آنها از خطاى مردم مىگذرند و در دل کینه به دل نمی گیرند؛ البته این گذشت و عفو از كسانى است كه شایسته آنند نه کسانی كه گذشت و عفو باعث جرأت و جسارت بیشتر آنها مىشود.
آنها نیكوكارند. که این مرحله عالی ترین درجه مراتب تکاملی گذشته است؛ مراتبی که از فروبردن خشم شروع می شود و به نیکی کردن در برابر بدى (البته آنجا كه شایسته است) ختم می شود.
آنها اصرار بر گناه نمىكنند. پرهیزگاران علاوه بر اوصاف مثبت گذشته اگر مرتكب گناهى شوند بزودى به یاد خدا میافتند و توبه مىكنند و هرگز با علم و آگاهى بر گناه خویش اصرار نمىورزند و آن راتكرار نمىكنند.
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🔸🔶 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ الْقَانِتِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ أَوْلِيَائِكَ الْمُقَرَّبِينَ بِرَأْفَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
خدایا مرا در این روز از استغفار کنندگان قرار ده و از بندگان صالح مطیع خود مقرّر فرما و هم در این روز مرا از دوستان مقرّب درگاه خود قرار ده به حق رافتت (مهربانیت) ای مهربانترین مهربانان
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
مسجد مجازی حضرت عمار ره
🔸🔶 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِينَ وَ اجْعَلْنِي
شرح دعای روز پنجم توسط #استاد_حسن_عباسی
🔹 جعلهای اجتماعی، خواه در قرآن کریم باشند یا در روایات معصومین و ادعیه، بنیانهای جامعه سازی اسلامی را تشکیل میدهند.
🔹 اساس امتچینی در ساخت جامعهی دینی، حول محور متقین است. متقین یعنی کسانی که عالم را محضر خدا میبینند و از ترس آنکه مبادا اعتبارشان نزد خدا خدشهدار شود، کاری که برای او ناپسند باشد را مرتکب نمیشوند. فرد فرد آحاد یک امت، در جامعهسازی اسلامی یا جامعهی هجری چنین هستند.
🔹 #جامعه_هجری متشکل از انسانهای مهاجریست که پشت به تمام آنچه ماحرمالله است کرده و از آن هجرت گزیدهاند. سرآغاز این انقلاب و تغییر، از توبه است. توبه و استغفار (چه استغفار زبانی و چه در ادامهی آن یعنی استغفار در عمل) انسانِ مسکن گزیده در هواهای نفسانی را آمادهی هجرت میکند؛ هجرتی به سوی خدا.
🔹 انسانِ مهاجر، در حوزه اجتماعی نیز، اهل عمل صالح است. «صلاح» در قرآن کریم برابر «فساد» آمده است؛ پس مصلح اجتماعی کسی است که همواره بر افساد میشورد و شورش او، شورشی علیه طواغیت است.
🔹 آنچنان که در دعای امروز از خدا میخواهیم ما را از عباد صالح خود « #جعل» کند، روزی هم فراخواهد رسید که تمدن اسلامی (جامعهی هجری و مهدوی) همهی جهان را دربرمیگیرد که: «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ»
#شرح_دعا
▫️شرحی بر دعای روز پنجم ماه رمضان - الهام گرفته از سرفصل «جامعهسازی» و سرفصل «خلق و جعل» #کلبه_کرامت:
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Index/51
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Index/56
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
💠برتریهای مادّی سرابی بیش نیست
«تِلْكَ الدّارُ الآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذینَ لا يُریدُونَ عُلُوَّاً فى الأرْضِ وَلا فَساداً.» (قصص ۸۳)
«ترجمه: آن خانۀ برتر و والاى آخرت را از آن كسانى قرار مىدهيم كه در روى زمين ارادۀ برترى و تسلط (بر ديگران) و فساد و تباهى ندارند.»
🔹️اکنون این سؤال مطرح مىشود که آیا آیاتى که ما از برترى طلبى باز مىدارند، این مفهوم را القا مىکنند که انسان باید #قانع باشد و هیچگاه در فکر صعود به مقامهاى بالاتر نیفتد؟ در این صورت، آیات فوق ما را امر به رکود، ایستادن و توقّف کردهاند و این خلاف اصلى است که تاکنون بر آن تأکید داشته و گفتهایم: آدمى هیچ وقت نباید به آنچه که دارد قانع و بر آن متوقّف شود، بلکه، پیوسته باید نداریها و کمبودها مدّ نظر و مورد توجّه او باشند تا با جبران آنها واجد کمالات بیشترى شود.
🔸️در پاسخ سؤال فوق باید بگوییم: این آیات هیچگاه ما را وادار به رکود و توقّف نمىکنند، بلکه، این حقیقت را به ما مىآموزند که برتریهائى مادّى و زمینى، که خیلىها بدان دل بستهاند، حقیقت ندارند، بلکه، برتریهاى دروغین هستند که انسان را از وصول به برتریهاى حقیقى باز مىدارند. بینش قرآنى به ما مىآموزد که برتریهاى مادّى، در واقع، هدف نهایى و آخرین نقطه تعالى انسان نیستند. و مطلوبيّت ذاتى ندارند بلکه، در حدّ ابزار و وسیلهاى بیش نیستند و ارزش آنها ارزشى غیرى است که در پرتو ارزش ذاتى ِ اهداف نهایى و در مسیر وصول به آنها تحقّق مىیابد.
🔹️برتریهاى مادّى نمىتوانند درد انسان را دوا و #نیاز_فطرى وى را برطرف سازند. بلکه، سرابى بیش نیستند و اسباب بازى و گول زنندهاند. برتریهاى مادّى نقش پستانک را بازى مىکنند که کودک را از اینکه پستان پر شیر، مادر را جستجو کند باز مىدارد و انسان با دل بستن به این برتریهاى غیر حقیقى، در واقع خود را فریب مىدهد، از طلب و جستجوى برتریهاى حقیقى باز مىماند، به فساد و انحراف مىافتد و سقوط خواهد کرد.
اخلاق در قرآن جلد دوم صفحه ۱۲۵
ترجمه آیه، از آیت الله مشکینی
#قناعت
#معارف_قرآن
💻 @mesbahyazdi_ir
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
#مراسم_ختم مرحوم مغفورحجه الاسلام شهید محمدصادق دارایی یکی دیگر از مصدومان حادثه سوء قصد در حرم مطهر رضوی بر اثر شدت جراحات ناشی از چاقو، دعوت حق را لبیک گفت.
ضمن عرض تسلیت شهادت ایشان، مجلس ختم مجازے با قرائت فاتحه معالصلوات و یڪ صفحه از قرآن کریم و نثار ثواب آن به روح مرحوم را هماکنون برگزار میکنیم.
مسجدمجازیحضرتعمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar