هدایت شده از بیداری ملت
🔴زاکانی انصراف داد
🔹زاکانی: تا پایان زمان قانونی رقابت ماندم اما تداوم راه شهیدرئیسی مهمتر است.
🔹از جلیلی و قالیباف میخواهم وحدت کنند و مطالبه بحق نیروهای انقلاب را بیپاسخ نگذارند و مانع از تشکیل دولت سوم روحانی شوند.
🔹از مردم عزیز و هواداران سپاسگزارم و از ملامتها نمیهراسم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 خبرهای بیشتری در راه است؟
یک منبعِ نزدیک به شورایِ عالی اجماع نیروهای انقلاب: اجماعی که در جبهه انقلاب با انصراف "قاضی زاده هاشمی" آغاز شد، ادامه پیدا میکند؛ منتظر خبرهای بعدی باشید.
#علی_قلهکی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از کانال گیف مذهبی
569K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸بگو به موسی ابن عمران که خضر نبی شد
💗نوکر موسی ابن جعفر (ع) بودن اعتبارش
🌸ولادت هفتمین فخر عالم امکان امام موسی کاظم علیه السلام تهنیت باد🌸
🔴گیف مذهبی
https://t.me/gifemazhabi
هدایت شده از کانال گیف مذهبی
@Maddahionlin4_5872712081802791197.mp3
زمان:
حجم:
679.5K
🌸 ولادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام
🌸ای صمیمیت جاری
🌸معنی ناب رهایی
🎤نوای دلنشین گروه تواشیح محراب
🌸همخوانی تواشیح
🌸فوق زیبا
🔴کانال رسمی عاشقان حضرت زینب«س»
https://eitaa.com/hazratehzeynab
هدایت شده از ع-ع
21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دیگر شباهت یا تقلید نیست.
انگار دستهای پشت پرده یک فایل بایگانی شده را دوباره اجرا کردهاند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از سلام برمهدی عج وارث غدیر
2.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهل روز از نبودنت گذشت سید 😭😭😭🖤
👌👌👌
الان و با توجه شرایط،
همه انقلابیون باید به جلیلی رأی بدن،
ماندن آقای قالیباف بسیار خوبه، چون سبد رأی پزشکیان رو میشکنه، اما حضورش نباید رأی انقلابیون رو بریزه، و این با تبین برای نیروهای حزب اللهی بدست میاد ان شاءالله...
ما باید خودمون الان اجماع کنیم...
بسم الله...
رئیس جمهور جلیلی🥰
رئیس مجلس قالیباف😍
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
.
نه جلیلی و نه قالیباف
راضی به خسارت حداکثری نیستند
♦️توقع این که افراد با زور و فشار و بدون اقناع و پذیرش مسئولیت تصمیم، اجماع کنند، منطقی نیست. و فقط از خلیفه ای بر می آید که شش شخصیت را وارد یک اتاق کرد و گفت: هر طور شده، باید درباره یک نفر برای جانشینی من اجماع کنید و گرنه دستور می دهم شمشیر دارانی که شما را احاطه کرده اند، گردن همه تان را بزنند(!)
🔹دو نامزد محترم اگر می خواهند در تراز مصلحت عمومی رفتار کنند، باید ساعتی بدون حضور مشاوران و اطرافیان دو آتشه، هم اندیشی کنند و به یک تصمیم مشترک برسند، با این پیش فرض که نتیجه هر چه شد، از تصمیم مشترک خرسند باشند و باب سرزنش و غر و لُند های محتمل بعدی را ببندند.
♦️دو نامزد، حتما تفاوت هایی با هم دارند، اما در دایره انقلاب تعریف می شوند و به همین علت هم در طول چند سال گذشته، بیشترین فحش ها و حملات ضد انقلاب را به جان خریده اند. مهم، درک این نکته است که کمال طلبی حداکثری و عدم تنازل طرفداران هر یک از دو نامزد انقلابی، می تواند خسارت حداکثری را متوجه مصالح عمومی جامعه بکند.
🔹فارغ از سرنوشت نهایی انتخابات، وحدت، بالاترین و مبارک ترین سرمایه اجتماعی است که تهدید ها را عقب می راند و دل ها را برای پیشبرد آرمان های انقلاب در آینده، مجتمع می کند. و البته این امید هست که نتیجه مبارک آن ، در همین انتخابات هم کامل ملت ما را شیرین کند و تداوم بخش مسیر خدمت شهید رئیسی باشد.
♦️ان شاء الله این رویداد مبارک و امید آفرین، در ساعات پیش رو، مقارن با مراسم اربعین رئیس جمهور شهید و دیگر شهدای خدمت رقم بخورد.
✍محمد ایمانی
@jahadetabeen8
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️چهل روز، از پایان ماموریت گذشت
چهل روز است دنبالِ یکی مثلِ تو می گردیم
@jahadetabeen8
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
669.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این گاو دو بار فریب خورد امان از بعضی آدما......
@jahadetabeen8