فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #اختصاصی
🎥انتشار به مناسبت شب سوم محرم
مداحی
🕊حاج مجتبی رمضانی داخل ضریح معراج شهدای اهواز
راهیان نور ۹۸
🌹
🌴 @masjed_kan
شهرنوشت: پویش سهشنبههای بدون خودرو در هفته گذشته مهمان ویژهای داشت. حجتالاسلام و المسلمین دکتر یحیی صالحنیا امام جمعه کن در منطقه2، به همراه رسول کشتپور شهردار این منطقه در این پویش شرکت کرد.
به این بهانه گفتوگوی صمیمانهی شهرنوشت را با حجت الاسلام و المسلمین صالحنیا بخوانید:
لطفا کمی از خودتان بگویید و اینکه چند سال است امام جمعهی کن هستید. آیا به کار دیگری هم اشتغال دارید؟
یحیی صالح نیا، 41 ساله. 18 سال است که ازدواج کردهام و صاحب 4 فرزند دختر و یک پسر هستم. از هفت سال پیش که نماز جمعه در کن تاسیس شد در خدمت مردم غرب تهران هستم. همچنین استاد و عضو هیات علمی دانشگاه پلیس نیز هستم.
چه شد که در پویش سهشنبههای بدون خودرو شرکت کردید؟
گاهی اوقات پیش خودمان فکر میکنیم که برای حل مشکلات تهران باید طرحهای بزرگی را پیریزی و اجرا کنیم تا مسائلی مانند آلودگی هوا، ترافیک و معضلات اجتماعی را کنار بزنیم، در حالی که با اقدامات کوچک به صورت دومینووار می توان راهکارهایی برای حل مشکلات شهر ارائه کرد و یکی از این راهکارها بیتردید پویش سهشنبههای بدون خودرو است که از چند جهت موثر است. از آنجایی که تحرک شهروندان تهرانی بسیار پایین تر از حد استاندارد است. این حرکت میتواند تحرک و ورزش را بین شهروندان افزایش دهد. ضمن اینکه باید بپذیریم که تهران بیش از حد به وسیله خودروها شلوغ شده و میشود در همه روزهای هفته و نه فقط سهشنبهها با استفاده از دوچرخه رفت و آمد کرد؛ خصوصا افرادی که محل کارشان به منزل نزدیک است.
. با توجه به استهلاک خودرو و مصرف بنزین، این کار هم به اقتصاد خانواده کمک میکند و هم شهر را از شلوغی نجات میدهد، حتی به بیشتر شدن صفا و صمیمیت در بین شهروندان میانجامد. وقتی با آقای شهردار در خیابان ها تردد میکردیم لبخند رضایت مردم از اینکه یک مدیر شهری و مسئول محلی انقدر راحت با دوچرخه تردد میکند را میدیدیم. این مسئله علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در جامعه به ارتباط بهتر مردم و مدیران کمک میکند. البته شاید بخشی از این لبخند مردم به این خاطر بود که یک روحانی را در حال دوچرخهسواری میدیدند. (با خنده)
آیا میتوان نفس این پویش را از منظر دین اسلام هم تحلیل کرد؟
قطعا همینطور است. وقتی به قاعده « لاضرر و لاضرار فی الاسلام» نگاه میکنیم -که یعنی ضرر زدن و ضرر دیدن در دین مطرح نیست- یکی از این ضرر رساندنها و ضرر دیدنها همین مسئله آلودگی هوا است که با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و پدیده وارونگی هوا این معضل تشدید هم می شود. طبیعتا نظر دین شریف نیز این است که مردم با آلودگی هوا و ترافیک و شلوغی کمتر به خودشان ضرر برسانند.
به نظر شما بزرگترین معضل شهر تهران و شهروندان چیست؟
اینکه شهروندان عزیز تهرانی مجبورند با سرعت زندگی کنند. یعنی در تمام کارها باید سرعت را چاشنی کار کنند. با سرعت به دنبال روزی و معیشتشان بدوند چون هزینهها در تهران خیلی بالاست. همزمان چند شغل داشته باشند. با سرعت فرزندانشان را ببینند چون وقت اندکی برای دیدن خانواده دارند، برای ورزش و سلامت و تفریح وقت کمی دارند. زندگی در سرعت می تواند استرسزا و آسیبرسان باشد.
ترافیک باعث شده تا برای رفتن به مدرسه یا محل کار یا هر جای دیگری شهروندان چند دقیقه و حتی چند ساعت زودتر از منزل خارج شوند، باعث شده که از بسیاری امور غافل شوند. البته راه حل این مشکلات نیز در دسترس است و دلیل اینکه به راحتی قادر به حل آن نیستیم این است که گاهی چند مشکل دست به دست هم میدهند و غولی از مشکلات را به وجود می آورند. برای حل مشکلات اگر سرنخ آن را پیدا کنیم این کلاف سردرگم خودبخود باز خواهد شد. به نظر من دوچرخهسواری و پویش سهشنبههای بدون خودرو میتواند یکی از این سرنخها باشد.
آیا باز هم در پویش سه شنبه های بدون خودرو شرکت میکنید؟
حتما شرکت میکنم. به آقای شهردار قول دادم که اگر امکانش باشد هفتهای یک یا دو روز با دوچرخه تردد کنم. حتی روزهای جمعه با دوچرخه به نماز جمعه بروم یا لااقل قسمتی از مسیر را دوچرخهسواری کنم. این مسئله علاوه بر اینکه به ترویج فرهنگ دوچرخهسواری کمک میکند برای خودمان نیز لازم است. گاهی بعضی از مدیران آنقدر درگیر کار میشوند که از سلامت جسمی خود غافل میشوند و این مسئله حتی میتواند به کاهش کارایی آنان ختم شود.
در ماه محرم به سر می بریم، نظر شما در اینباره چیست و چگونه باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنیم؟
بهتر است که از محرم برای فرهنگ سازی بهره بگیریم. به این مسئله در سالهای گذشته کمتر پرداخته شده است. تردیدی نیست که عزاداری و بکاء بر سیدالشهدا یک مستحب موکد است و برای تلطیف احساسات مردم و ساماندهی برخی نابسامانی های اجتماعی نیز امر لازم است. شاهدش اینکه میزان جرم و جنایت در ماههای محرم و رمضان به شدت پایین می آید. اما در عین حال باید از پتانسیل و ظرفیتهای عظیم نهضت عاشورا برای فرهنگسازی استفاده کنیم.
به عنوان مثال فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی که عصاره فضائل محرم و حماسه عاشوراست باید در جامعه رواج پیدا کند. این فرهنگ را میتوان در کارهای کوچک روزمره نیز پیاده کرد، مثلا جلو انداختن دیگران در عبور ماشینها و افراد یا صف نانوایی. در این فرصت از هیئات حسینی نیز دعوت میکنم که نه تنها راه مردم را نبندند و ترافیک و آلودگی صوتی برای همسایهها ایجاد نکنند، بلکه به آنها خیر برسانند تا فرهنگ همسایهداری و ایثار و فداکاری در جامعه رواج پیدا کند.
2.17M
#صوت
#شب_چهارم(امشب)
#محرم_الحرام سال۱۴۴۱ه.ق
توسط امام جماعت محترم مسجد
حجت السلام محمد سجاد باجلان
مسجد المهدی (عج) کن
۹۸/۶/۱۲
🌴 @masjed_kan
810.4K
'﷽'
مـــراســم عـــزاداری دهــه اول مـــحــرم الـحــرام
⚫مـرثــیـه خــوانــی :
حـــاج سـیــد مــــجـیــــد بــنــی فــاطـــمـه
شب_چهارم(امشب)
مجتمع فرهنگی مذهبی ریحانة الحسین(س)
🌴 @masjed_kan
مسجدالمهدی کن
📚 #درس_اخلاق9⃣3⃣ 🌸همسری که شوهر خود را از جهنم نجات داد🌸 ✍از زنانی که جزء خاندان حضرت امام حسین (ع
📚 #درس_اخلاق0⃣4⃣
✅گریه جبرائیل بر مصائب حضرت زینب(س)
✍روایت شده است که پس از ولادت حضرت زینب(س) ، امام حسین(ع) که در آن هنگام کودک سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا(ص) آمد و عرض کرد: خداوند به من خواهرى عطا کرده است . پیامبر(ص) با شنیدن این سخن ، منقلب و اندوهگین شد و اشک از دیده فرو ریخت. حسین(ع) پرسید: براى چه اندوهگین و گریان شدى ؟
پیامبر(ص) فرمود: اى نور چشمم ، راز آن به زودى برایت آشکار شود. تا اینکه روزى جبرائیل نزد رسول خدا(ص) آمد، در حالى که گریه مى کرد، رسول خدا(ص) از علت گریه او پرسید، جبرائیل عرض کرد: این دختر (زینب) از آغاز زندگى تا پایان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گریبان خواهد بود؛ گاهى به درد مصیبت فراق تو مبتلا شود، زمانى دستخوش ماتم مادرش و سپس پدرش امیر مومنان و سپس ماتم مصیبت جانسوز برادرش امام حسن(ع) گردد و از این مصایب دردناک تر و افزون تر اینکه به مصایب جانسوز کربلا گرفتار شود، به طورى که قامتش خمیده شود و موى سرش سفید گردد. پیامبر (ص) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب(س) نهاد و گریه سختى کرد، زهرا(س) از علت آن پرسید. پیامبر(ص) بخشى از بلاها و مصایبى را که بر زینب(س) وارد مى شود، براى زهرا(س) بیان کرد.
💥حضرت زهرا(س) پرسید: اى پدر! پاداش کسى که بر مصایب دخترم زینب(س) گریه کند چیست؟ پیامبر اکرم(ص) فرمود: پاداش او همچون پاداش کسى است که براى مصایب حسن و حسین (ع) گریه مى کند.
📚کتاب ۲۰۰ داستان از فضایل ، مصائب
و کرامات حضرت زینب(ع)
🌹
🌴 @masjed_kan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
📱 #استوری_اینستاگرام
🌙ویژه شب چهارم محرم
💐تصاویری از وداع خانواده شهید مدافع حرم مجید قربانخانی در #معراج_شهدا
🌹
🌴 @masjed_kan
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️وقتی غذای نذری #امام_حسین علیه السلام؛ پیاده نظام یزیدیان زمان رو توی کانادا ترسونده!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه