🌀 به توفیق الهی، مناطق تصرفشدهی سوریه به وسیلهی جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد؛تلفات هم خواهند داد اما بر این وضع فائق خواهند آمد، شک نکنید این اتفاق خواهد افتاد .
آیتالله خامنهای
۰۳/۰۹/۲۱
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠
Eitta: @passdar
Tell: https://t.me/passdarr
#نهج_البلاغه
▫️إِذَا كَانَ فِي رَجُلٍ خَلَّةٌ رَائِقَةٌ، فَانْتَظِرُوا أَخَوَاتِهَا.
🟠اگر در كسى خصلتى شگفت ديديد، همانند آن را نيز انتظار كشيد
✍ طبيعى است كه وقتى بر شاخه درختى ميوه خوب و جالبى ببينيم دور از انتظار نيست كه همانند آن در شاخه هاى ديگر نيز يافت شود. همچنين هرگاه انسان در جايى به قطعه سنگ قيمتى اى برخورد كند چه بسا كه نشانه وجود معدنى از آن در آن جا باشد. اين سخن در وجود انسان دليل روشنى دارد و آن اين كه كارهايى كه انسان به طور مكرر انجام مى دهد يك ريشه باطنى دارد كه در نهاد اوست و اين ريشه باطنى سبب مى شود كه مشابهات آن نيز در وى ظاهر گردد. همان گونه كه عكس آن نيز چنين است; هرگاه ببينيم انسانى بدزبان و فحاش است غالباً پى مى بريم كه در كارهاى ديگر نيز در مسير غلط و ناپسند قرار دارد از چنين انسانى نمى توان انتظار امانت دارى و صداقت داشت. به تعبير ديگر، نيكى ها و بدى ها غالباً به هم پيوسته اند گويى يكديگر را صدا مى زنند و دعوت مى كنند.
📘#حکمت_445
@masjed_morteza_ali
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت بر سازنده ی این فیلم
زمان فیلم ۵:۱۵ است.
توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
ایکاش می شد، صداوسیما بجای تبلیغات چای عالی، شهر فرش، و امثالهم
این کلیپ رو هر روز و شب پخش می کرد و مردم را در مورد وقایع این ایام روشن میکردن.
#نهج_البلاغه
❣امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید:
▫️بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الْمَوْعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الْغِرَّةِ
💠ميان شما و موعظه، پرده اى از غفلت (و غرور) وجود دارد.
✍در جهانى كه زندگى مى كنيم هم واعظان بسيارند و هم موعظه ها؛ تاريخ پيشينيان، واعظ بسيار گويايى است، حوادثى كه در طول تاريخ رخ مى دهد و دگرگونى قدرتها، سرنگونى دولت ها و از كار افتادن قهرمانان و فقر گروهى از ثروتمندان، هركدام واعظى هستند، حتى مردگان كه همه روزه مى بينيم بر دوش بستگان و عزيزانشان به سوى ديار خاموشان برده مى شوند ـ به فرموده اميرمؤمنان على عليه السلام ـ بهترين واعظانند. كاخهاى ويران شده شاهان مقتدر و قصرهاى آباد آنها همه در حال وعظند.
✔️اين غفلت ممكن است هنگام شنيدن مواعظ باشد كه انسان گوش دل به واعظ نمى سپارد و در فكر مال و منال و شهوت خويش است و يا اينكه همچون هارون موقتاً با شنيدن موعظه مردى الهى بيدار مى شود؛ اما به زودى حجاب غفلت بر دل او مى افتد و موعظه را به فراموشى مى سپارد. بسيارند كسانى كه در يك مجلس فاتحه كه براى دوست و يا يكى از بستگان نزديكشان برپا شده در فكر فرو مى روند و لحظاتى بيدار مى شوند، مخصوصاً اگر واعظ آگاهى در آنجا سخنرانى كند، اما هنگامى كه از آن مجلس پا بيرون گذاشتند همه چيز فراموش مى شود و به حال اول بازمى گردند. سرچشمه اين غفلت ممكن است
📚 #حکمت_282
═══✙❆♡❆✙═══
💝 @masjed_morteza_ali
═══✙❆♡❆✙═══
🖼 نظر عضو دفتر رهبر انقلاب دربارۀ علت ناترازیهای انرژی
@Farsna
پراكنده كارى و شكست
#نهج_البلاغه
▫️ مَنْ أَوْمَأَ إِلَی مُتَفَاوِتٍ خَذَلَتْهُ الْحِیَلُ.
🟠كسى كه به كارهاى گوناگون پردازد، خوار شده، پيروز نمى گردد.
✍افراد زيادى را در جامعه مى بينيم كه قانع به يك يا چند شغل نيستند و حتى گاهى شغل هاى متضاد و مختلف براى خود انتخاب مى كنند و با اين كه از استعداد خوبى برخوردارند و گاه ممكن است جزء نخبه ها و نابغه ها باشند باز مى بينيم به موفقيت چشمگيرى نائل نمى شوند. دليل آن روشن است; هر كارى تدبير خاص خودش را مى طلبد و كارهاى مختلف تدبيرهاى مختلفى را طلب مى كند و جمع كردن بين تدبيرهاى متضاد، كار بسيار مشكلى است به همين دليل افرادى را مى بينيم كه تمام همّ خود را مصروف به يك فن مى كنند و توفيقات زيادى به دست مى آورند ولى افرادى كه چندين فن مختلف و گاه متضاد را بر عهده مى گيرند غالباً همه را ناقص مى گذارند و يا نتيجه مهم و چشمگيرى به دست نمى آورند.
📘#حكمت_403
@masjed_morteza_ali
🔥آن روز شگفت انگیز...
🔻وقتی هیچ مسئولی برای آن روز غیرتعطیل برنامه ریزی و تبلیغی نکرده بود؛
🔻اما در آن بعدازظهر شگفت انگیز و مقدس، میلیونها نفر به خیابانها آمدند...
🔻پس چه کسی دلهای یک ملت را پای کار آورد؟ پاسخ یک جمله است:
«در قضیه #نهم_دی پای امام حسین(ع) و عاشورا در میان بود. امام خامنهای»
🔸پ.ن: واقعا نهم دی یوم الله است چون روز عنایت ویژه خدا بر یک ملت در برابر فتنهای بود که کشور را تا لبه پرتگاه برده بود.
اگر فتنه در آن سال یا سالهای بعد پیروز شده بود، همان دیروز وضعیتی شبیه سوریه امروز داشتیم. ملت ایران فارغ هر جریان سیاسی واقعا پای انقلاب و ایران عزیز ایستادهاند.
#لبیک_یا_خامنهای
@masjed_morteza_ali
هماهنگى معقول با مردم
#نهج_البلاغه
▫️مُقَارَبَةُ النَّاسِ فِي أَخْلاَقِهِمْ أَمْنٌ مِنْ غَوَائِلِهِمْ
🟠 هماهنگى با مردم در اخلاقشان سبب در امان بودن از كينه توزى و دشمنى آن هاست.
✍شك نيست كه هر قوم و جمعيت بلكه هر انسانى صفات و اخلاق ويژه خود را دارد و به كسانى علاقه مند است كه در صفات و اخلاق با او هماهنگ باشند، به آداب و رسومش احترام بگذارند و مطابق خواسته هاى او عمل كنند. هماهنگى با مردم در اين امور ـ البته در مواردى كه برخلاف شرع و عقل نيست ـ سبب مى شود كه آن ها انسان را از خود بدانند و با او رابطه دوستى برقرار كنند و همين امر سبب امنيت از كينه توزى و دشمنى آن ها مى شود. البته همان گونه كه اشاره شد منظور، هم رنگ جماعت شدن در زشتى و بدى ها و آداب و رسوم غلط و كارهاى خلاف شرع و عقل نيست چراكه نه شرع به ما چنين اجازه اى را مى دهد و نه عقل و خرد.
📘#حکمت_401
@masjed_morteza_ali
🌹 سالروز قیام نهم دی ماه و آغاز دهه بصیرت بر شما عزیزان مبارک باد🌹
@masjed_morteza_ali
📌 #پوستر_شعر_نه_دی
سبب افتخار شد نه دی
مظهر اقتدار شد نه دی
در هیاهوی ظلمت فتنه
ماه شبهای تار شد نه دی..
#بصيرت🇮🇷
#ولايتمدارى🏳