در تاریخ امامان شیعه پیوندی خجسته اتّفاق افتاد که ثمرات بسیار پُر برکت و بی نظیری داشت. بانوئی در اوج کمال و عفّت از فرزندان امام مجتبی علیه السّلام با پسر عمّ خود، حجّت و امام چهارم، فرزند سیّد و سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین علیه السّلام، ازدواج کرد و چنین مقدّر شد تا امامان از نسل حضرت زین العابدین علیه السّلام، هم سیّد حسینی باشند و هم حسنی. امام باقر علیه السّلام اوّلین امامی هستند که از سوی پدر منسوب به حضرت ابا عبد الله الحسین علیه السّلام و از جانب مادر فرزند حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام است، بهمین دلیل به او لقب هاشمیٌ بین هاشمیَین، علویٌ بین علویَین و فاطمیٌ بین فاطمیَین دادهاند.
🔻 مادر امام محمد باقر، فاطمه بنت الحسن است که بانویی والامقام است که روایات مختلفی در شأن و منزلت او گفته شده، او بهمراه عموی خود سیدالشهداء در کربلا حضور داشت و به اسارت درآمد
مفید، الارشاد، ۱۴۱۳ق، ج۲، ص۱۵۸.
#میلاد_امام_محمد_باقر
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
📍آیتالله شبیری زنجانی: #بالاترین_عبادت در ماه رجب رفع مشکلات مردم است.
#آیت_الله_شبیری_زنجانی دریکی از سخنرانی های مربوط به بالاترین عبادت در ماه رجب بیان کردند:
▫️بهتر است انسان در این ماه مبارک عبادتی را برگزیند که آن عبادت افضل از سایر عبادات است. یکی از عباداتی که ما را به انجام آن تشویق کرده اند همین رسیدگی به نیازمندان و #رفع_گرفتاری آنهاست.
▫️همانگونه که برخی روزها دارای فضیلت بیشتری هستند برخی از اعمال هم افضلند. نماز مستحبی و #قضای_حاجات_بندگان_خدا هر دو می تواند به نیت عبادت و به خاطر خدا انجام شود اما برطرف کردن مشکلات مردم #افضل از نماز مستحبی است. نماز برای خداست و برطرف کردن نیاز دیگران عمل برای دیگران است اما همین عمل به دستور خداست و خدا خود به #برطرف_کردن_مشکلات_مردم بیشتر از نماز مستحبی اهمیت می دهد.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا