🔴 چگونه توجه امام زمان را به خود جلب کنیم؟
🌹وصیت سید بن طاووس به فرزندان خود:
🔹 در پیروی و وفاداری و دلبستگی به #امام_زمان آنگونه باش که خدا و رسول خدا و پدران آن حضرت و خود او از تو می خواهند.
🔹 هنگامی که نمازهای حاجت را به جا میآوری، حوائج آن بزرگوار را بر خواسته های خود مقدّم بدار.
🔹 صدقه دادن از سوی آن جناب را بیش از صدقه دادن از سوی خودت و عزیزانت قرار بده.
🔹 دعا برای ایشان را بر خودت مقدم بدار.
🌕 خلاصه در هر کار خیری وفای به حق آن بزرگوار را مقدم بدار، زیرا اینکار سبب احسان و توجه بیشتر ایشان به تو میشود.
📚 کشف المحجه، ص۱۵۱
#امام_زمان
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#عید_تا_عید
#مهدی_یار
#ایمان_به_غیب
مناجات با امام زمان عج
در آغاز سال جدید
رسید فصل بهار و بهار ما نرسید
بهار عمر گذشت و نگار ما نرسید
کجاست مرهم غم های بی شمار علی
دوای زخم دل داغدار ما نرسید
به شوق دیدن رویش به صبح خیره شدیم
چقدر خیره شدیم و سوار ما نرسید
کجاست نور امید نجات این عالم
کجاست صبر و قراری، قرار ما نرسید
چقدر چله گرفتیم تا ببینیمش
ولی به منزل مقصود بار ما نرسید
هزار حرف مگو بین سینه بود و کسی
به داد این دل بیمار و زار ما نرسید
چقدر گریه نوشتیم پای غربت او
چقدر گریه نوشتیم... یار ما نرسید
به جد بی کفنش می کنم توسل، چون
به جز حسین کسی هم به کار ما نرسید
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فدای گریه ی آن مادری که می فرمود:
دو قطره آب به این شیرخوار ما نرسید
وحید محمدی
۲۹ اسفند ۱۴٠۱
#ماه_شعبان
#عید_تا_عید
#مناجات
#امام_زمان
#مهدی_یار
#شعر
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 سال "مهار تورم، رشد تولید"🌺
📹 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
💫 #مهارتورم_رشدتولید
#حدیث_روز
✍امام علی علیه السلام؛ هر روزی که در آن گناه نشود همان روز، روز عید است.
📚نهج البلاغه حکمت 428
🔻وقتی در میانه جنگ، آرایشمان جنگی نیست!
محمد فخرا، فعال رسانهای:
🔹در سالی که گذشت نه انقلابی صورت گرفت، نه آرمیتایی کچل شد، نه پای حسین رونقی شکست، نه امینی نامی کشته شد و نه مسئولی به ونزوئلا پناهده شد. اما کوموله در تهران دستگیر، عامل داعشی گوهرشاد محاکمه، بمبهای سرگردان پایتخت خنثی، برخی از عوامل مسمومیت دختران دستگیر و صدها پروژه عمرانی نظیر بیمارستان تخصصی سرطان افتتاح شد. دلیل آنکه خلاف اولیها را بیشتر از اصل دومیها شنیدید جنگ رسانهای و عملیاتهای روانی دشمن است.
🔹اصول خبری در شرایط جنگی فقط برای رسانههای جوگیر و استخوان قورت دادهی داخلی است وگرنه به وقت شلوغیها باشد برای «بیبیسی فارسی» حرفهای نه ارزش خبری مهم است نه دروازه بانی خبر! اگر یک الاغ مانع عبور ماشینها شود تیتر یک تمام رسانههای ضدانقلاب میشود «الاغها هم علیه جمهوری اسلامی بپاخاستند». در همان لحظه رسانههای داخلی ما نگرانند مبادا پوشش خبری فلان رئیس و مدیر فلان شهرستان از دهن بیافتد و سوخت شود!
🔹«منوتو» با نشان دادن ساق پای یک آمر منکر و فریاد نکرهاش القا میکند «انقلاب جدید» در ایران شکل گرفته و آنقدر موفق است که من و تو نیز از دیدن آن کلیپ عمق استخوانمان بسوزد! اما اگر ذکر یک میلیون نفر در خیابان لبیک یا خامنهای باشد جزو خبرهای کلیشهای حساب میشود!
🔹پرسید در نشریه برای دانشجو چه بگویم گفتم فقط بگو. نثر ثقیل و آرایهی ادبی نمیخواهد، با همان متن خودمانی بدیهیات را تکرار کن. مسلمانی که روزی سه بار در نماز با خدایش حرف میزند اگر زیر لب ذکر نگوید یادش میرود خدایش بزرگتر از مشکلات است. انسان همین است، سه بار بشنویم جمهوری اسلامی با تحصیل دختران مخالف است باور میکنیم حتی آن دانشجوی دختر ترم آخر دکترا!
🔹برای ما کار رسانهای آنقدر پرهزینه و مقدمهطلب تعریف شده که خیلی اواسط راه کنار میزنند. یک تصویر دختران با رهبرشان یک تنه برساختههای شناختی دشمن را نقش بر آب کرد. نه بودجه میلیاردی خرج شد نه حرف عجیب و غریبی گفته شد؛ یک واقعیت با پتک بر سرمان کوفته شد. ما در سال 1401، در میانه یک جنگ رسانهای تمام عیار، آرایشمان جنگی نبود! ما هنوز جنگ رسانهای را باور نکردهایم و این خودش یک مسئله است!
🔴 این مطلب برای درک شما درباره دلار آمریکا بسیار مهم👇
🔹 پشتوانه پول کشورها معمولا طلا هست.
یعنی در ایران در ازای هر ریالی که چاپ میشه اصولا باید به همون میزان طلا توسط دولت ذخیره بشه.
🔹 چرا باید به اندازه ریال توی کشور ایران طلا داشته باشه؟؟ چون این طلا اندازه ثروت کشورشو نشون میده و با اینکار نشون میده که پولی در بازار ایران وجود داره ارزشی به اندازه طلا داره و طلا در دنیا ارزش داره
اینجوری پول کشور دارای ارزش میشه
🔹 اگه کشوری پول بیشتری نسبت به طلایی که داره چاپ کنه باعث میشه که ارزش اون پول اضافه ای که چاپ کرده بی ارزش بشه و این اثرش رو روی کل ارز کشور میزاره
🔹 اما آمریکا فرق میکنه🧐
آمریکا پشتوانه دلارش طلا نیست! اصطلاحا قدرت سیاسی آمریکا پشتوانه دلاره
به همین دلیل هرچقدر دلار بخواد میتونه چاپ کنه بدون اینکه مجبور باشه در ازای اون طلایی تهیه و ذخیره کنه. و با این دلار همه کشور ها معامله میکنند و با این کار داره دنیا رو کنترل میکنه.
🔹 یعنی کشور های دیگه با معامله کردن با دلار باعث میشن که تورم موجود در کشور آمریکا بین همه کشور ها تقسیم بشه.
🔹 که اصطلاحا به این کار میگن صادر کردن تورم
🔹 حالا با خیال راحت دلار چاپ میکنه برای ورشکستگی بانک هاش و تورم این چاپ پول رو به کشور های دیگه صادر میکنه و با خیال راحت ادامه میده
🔹 بحثش خیلی مفصله ولی اگر کشورهای دنیا دلار رو از مبادلات خودشون حذف کنن کلی دلار مازاد در دنیا خواهد موند و ارزش دلار سقوط خواهد کرد و تورم به کشور خود بر میگرده و اون روز باید فاتحه آمریکا رو خوند.
🔹 چین و روسیه و ایران و ... اینو فهمیدن و دارن پیش میبرن و آمریکا هم داره خودشو به آب و آتش میزنه تا جلوشو بگیره
بسم الله الرحمن الرحیم
هنگام «نوروز» چه باید کرد؟/ توصیههای آقامجتبی تهرانی
آقامجتبی تهرانی می فرمود: یک سال دیگر گذشت، امّا آیا با سپری شدن این زمان من هنوز وجود دارم؟ خیر! همه هستی من وجود ندارد. بنابراین خوب است انسان نسبت به آنچه از او گذشت و از سرمایه و هستیاش کاسته شده متنبّه و متذکّر شود است.
مرحوم آیتالله آقامجتبی تهرانی، استاد اخلاق در یکی از سخنرانیهایش به مناسبت فرارسیدن عید نوروز اظهار داشت: اگر بنا باشد همیشه مباحث علمی را بدون اینکه در کنارش تنبّهی برای ما وجود داشته باشد، مطرح کنیم، فکر میکنم فایدهای نداشته باشد، بنابراین خوب است گاهی برای ایجاد تنبّه مسائلی را مطرح کرده و در آن تأمّل کنیم.
غفلت از «مرور ایّام» و «گذشت زمان»
از جمله این مسائل، مسأله «مرور ایّام» است. به تعبیر همگانی انسان گاهی از «گذشت زمان» غفلت میکند و این غفلت موجب میشود انسان از خواب غفلتی که او را فراگرفته است بیدار نشود. در این عالم اموری که موجب اعتبار و پندپذیری میشود زیاد است امّا انسان از آن عبرت نمیگیرد!
علی (ع) میفرماید: «مَا أَکْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ». یکی از موضوعاتی که انسان باید از آن پند و عبرت بگیرد و متنبّه و بیدار شود مسأله «گذشت زمان» است.
هر «روز» در قیامت گواهی است بر اعمال انسان
امام صادق (ع) به نقل از آبای گرامشان در روایتی همه فهم، فرمودند: «مَا مِنْ یَوْمٍ یَأْتِی عَلَی ابْنِ آدَمَ إِلَّا قَالَ لَهُ ذَلِکَ الْیَوْمُ یَا ابْنَ آدَمَ أَنَا یَوْمٌ جَدِیدٌ»، هیچ روزی نیست که بر فرزند آدم وارد میشود مگر اینکه آن روز به او میگوید: من برای تو روزی نو و جدید هستم! «أَنَا یَوْمٌ جَدِیدٌ»، من نوروزم! من برای تو روز نویی هستم! «وَ أَنَا عَلَیْکَ شَهِیدٌ»، و من، یعنی زمان، نسبت به تو گواهی دهنده هستم! «فَافْعَلْ فِیَّ خَیْراً»، در من عمل خیر انجام بده، «وَ اعْمَلْ فِیَّ خَیْراً أَشْهَدْ لَکَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ فَإِنَّکَ لَنْ تَرَانِی بَعْدَهَا أَبَداً»، من در روز قیامت نسبت به اعمال تو شهادت میدهم و تو بعد از این هیچگاه مرا نخواهی دید مگر در روز قیامت.
زمانها میگذرد و همه آنها برای انسان گواه هستند. اینطور نیست که ما فکر میکنیم! اعمال و کردار ما در زمان محو نمیشود، بلکه همه آنها ثبت میشود. به تعبیراتی که در روایات آمده است توجّه کنید! دارد که ایّام و روزها بر انسان شهادت میدهند و روز جدید که میآید زبان حالش با انسان این است که در من، عمل خیر انجام بده؛ چراکه من در روز قیامت بر اعمال تو شهادت میدهم.
ما خود تشکیلدهنده زمان هستیم
حتّی بالاتر از آن، ما خود تشکیل دهنده زمان هستیم. این طور نیست که ایّام بگذرد و من ثابت باشم، روز برود و من ساکن بمانم. ما انسانها تشکیلدهنده زمان هستیم. موجودات هستند که تشکیلدهنده زمان هستند. این نیست که روز بگذرد، ماه بگذرد، سال بگذرد، نه! بدانید این ما هستیم که میرویم و میگذریم و خواهیم گذشت.
هر روز که میگذرد، تو کم میشوی!
از حسین بن علی (ع) منقول است که فرمودند: «یَابنَ آدَم اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ کُلَّمَا مَضی یَومٌ ذَهَبَ بَعضُکَ»، ای انسان! ای فرزند آدم! تو روزگار هستی، «اِنَّمَا اَنتَ ایّامٌ»، تو خودت روزگار هستی، تو ایّام و روزها هستی، هر روزی که میگذرد مقداری از تو کاسته میشود. این طور نیست که تو ثابت باشی و روزگار بگذرد، تو ساکن باشی و او گذرا باشد. هر روز که میگذرد مقداری از ما نیز میگذرد و از ما کاسته میشود، هر ماه و سالی که میگذرد یک ماه و سال نیز از ما کاسته میشود؛ یعنی هر روز و ماه و سالی که میگذرد، به همان میزان سرمایه و هستی انسان که عمر او است نیز خواهد گذشت. با گذشت روز و ماه و سال هستی ما هم میگذرد.
امسال هم «بخشی از هستی ما» از دست رفت!
یک سال دیگر گذشت، امّا آیا با سپری شدن این زمان من هنوز وجود دارم؟ خیر! همه هستی من وجود ندارد؛ با گذشت این سال بخشی از هستی من نیز گذشته است. لذا خوب است انسان نسبت به آنچه از او گذشت و از سرمایه و هستیاش کاسته شده متنبّه و متذکّر شود است. خوب است همان طور که نسبت به امور مادّیاش فکر میکند نسبت به عمر و هستیاش نیز فکر کند تا ببیند این سرمایه را در چه راهی مصرف کرده است.
این ایّام، وقت حسابرسی نسبت به عمر است!
علی (ع) در روایتی به نقل از نبی اکرم فرمودند که: «أَکْیَسُ الْکَیِّسِین» زیرکترین زیرکان، «مَنْ حَاسَبَ نَفْسَهُ»، کسی است که از خود حساب بکشد، «وَ عَمِلَ لِمَا بَعْدَ الْمَوْتِ» و کارهایش را در ارتباط با جهان دیگر انجام دهد. «فَقَالَ رَجُلٌ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِین»، وقتی علی (ع) این جملات را از پیغمبراکرم (ص) نقل فرمود شخصی سوال کرد، «کَیْفَ یُحَاسِبُ نَفْسَهُ»، انسان چگونه از خود حساب بکشد؟
«قَالَ (علیهالسلام) إِذَا أَصْبَحَ ثُمَّ أَمْسَی
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: برخی در تجملگرایی مسابقه راهانداختهاند
🔹جوان قادر به ازدواج نیست؛ چون پدر و مادرش دچار رودربایستی اطرافیان هستند و میخواهند مهریه و جهیزیه و مهمانی را تجملاتی کنند. باید خودمان را از مسابقه تجملگراییِ افراطی خارج کنیم.