✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
🔸 مهمترین آداب
🌸 مهمترینِ آدابِ بیرون آمدن از میهمان سرای الهی در ماه رمضان، در این جا آشکار میشود که روزهدار به خویش بنگرد و در واپسین لحظههای این ماه، خود را ارزیابی کند که تا چه اندازه به هدف این میهمانی الهی نزدیک شده است؟ آیا احساس میکند که به یک دگرگونی معنوی دست یافته است، یا در همان نقطهای مانده که در آغاز ماه رمضان بوده است؟
سیّد ابن طاووس رحمه الله در این زمینه، ضمن بیان اعمال روز آخر ماه رمضان، میگوید:
🌼 و از آن جمله است: ارزیابی پروندهی اعمالت از اوّل ماه تا آخرین روز آن و پیش از سپری گشتن آن....
پس بنگرد که هنگام ورود به میهمان سرای الهی و حضور در پیشگاه او، چگونه بوده است و معرفتهای خویش را نسبت به خداوند متعال و پیامبرش و ویژگانِ درگاهش و نیز مهمترین کارهایی را که از تکالیف دنیوی و بزرگداشتهای اخروی اوست، ارزیابی کند.
🌺 [نیز بنگرد که] آیا شناخت او نسبت به اینها و علاقه و اشتیاق و روی آوردنش به اینها و نشاط و کشش او به سوی اینها افزوده شده است، یا حال او در کوتاهی و تدبیر ناشایست، مثل آغاز ماه است؟ و همچنین آیا نسبت به تدبیر الهی، در همهی کارهایش حالت «رضا» داشته است؟ یا گاهی راضی بوده و گاهی از انتخاب خداوند در تدبیر کارش، ناخرسند بوده است؟
🌸 و [بنگرد] که توکّلش بر خدای متعال چگونه بوده است؟ آیا نهایت آرامش و قرار به مولای خویش را داشته، یا در تکیه کردن به خدا، گاهی نیازمند تکیه کردن به غیر خدا بوده و وابستگیهای دنیاییاش را داشته است؟
🌱 و [بنگرد که] سپردن کارها به سررشتهدار کارش چگونه بوده و چگونه به آگاهی خداوند از رازهای نهانش مراقبت داشته و در نهان و آشکارش، چگونه با خداوند همدم بوده است؟ و نیز اطمینانش به وعدههای خدای متعال و باورش به انجام گرفتن آن وعدهها چگونه بوده است؟ نیز برگزیدن خدای متعال بر غیر خدا به وسیلهی او چگونه بوده است؟
🌻 و [بنگرد که] محبّتش به خداوند، خواستش برای نزدیک شدن به خداوند، و کوششش در جلب رضای خداوند چگونه بوده است؟ و نیز اشتیاقش به رها شدن از سرای آزمون و رسیدن به منزلگاههای ایمنی از جفا، چه سان بوده است؟
🌿 و [بنگرد که] آیا از انجام دادن تکلیف، احساس سنگینی میکرده، یا آن را از بزرگترین شرافتها میدانسته است؟ نیز نسبت به آنچه خداوند، ناپسند دانسته (مثل: غیبت، دروغ، سخن چینی، حسد، ریاست طلبی و هر چه او را از صاحب دنیا و آخرتش باز میدارد)، چه حالتی داشته و چگونه آنها را ناپسند میشمرده است؟
🌺 و جز اینها [را نیز بنگرد]، از جمله، بیماریهای دینیای که برای برخی از انسانها، گاهی از اوقات، پیش میآید، چگونه برای بهبود هر یک از این بیماریها خدا را سپاس گفته و برای ادای حقّ نعمت پروردگار متعال و خوبی و احسان او اقدام کرده است؟
🌸 و باید خوش حالی او از بهبود بیماریهای دینی، مهمتر از بهبود بیماریهای بدنی باشد و شادمانی او کاملتر از شادیاش برای دست یافتن به ثروت درهم و دینار باشد تا نشان تصدیقِ وجود تفاوت بین بهرهوری از دنیای ناپایدار و آخرت ماندگار باشد.
🌼 پس اگر دید که چیزی از بیماریها و نیّتهای بد او، همچنان بر جای مانده و درمان این ماه با عبادتش، سودی نکرده است، پس بداند که گناه، از ناحیه خود اوست و بلا از سوی خودش است. پس در پیشگاه خداوند -که مولای اوست- بگرید و برای از بین بردن آن، از رحمت خداوند، مدد بخواهد.
📎 #ماه_رمضان
📎 #تلنگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک| نقش رسانه های صهیونیستی در ترویج بی حجابی و از بین بردن بنیان خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تمثیل جالب آقای قرائتی برای حجاب 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(تارک الصلاه - بی نمازی ) بی برکتی می آورد!!!
آقای کافی
🔴 سحرگاه شب جمعه
سحرگاه شب جمعه از حیث توسل ، به دو قسمت تقسیم میشود :
۱. توجه و توسل به ساحت مقدس و منور آقا سید الشهدا علیه السلام
۲. توسل و توجه به ساحت منور امام عصر علیه السلام
🔵 ساعت انتهایی سحر شب جمعه ، حدود یک ساعت مانده به اذان صبح ، وقت توسل به امام عصر علیه السلام است .
کیفیت این توسل می تواند از قبیل نماز استغاثه به امام عصر ، توجه و تکلم با ایشان باشد.
زیارت آل یس نیز می تواند مرکب بسیار راقی جهت این توسل باشد و قطعا مداومت بر این توسلات، نفس را در عوالم آسمانی سیر خواهد داد ؛ به گونه که خود انسان متوجه تغییر حال و ارتقاء حالت روحانی خویشتن خواهد شد.
نمک سلوک الی الله توسل به حضرت ایشان است.
🔴 توصیه ای مهم برای ایام پایانی ماه رمضان
🔵 استاد فاطمی نیا ( رحمه الله ) :
🌕 از اولیاء الهی سینه به سینه یک یادگاری دارم که عمل به آن برکات فراوانی دارد. ماه مبارک رمضان ، این ضیافت الهی را با یک زیارت جامعه کبیره به آخر برسانید.در اثر این عمل این ضیافت چنان رنگین خواهد شد که آثارش از عقول ما خارج است و روزی به کار خواهد آمد که آن روز هیچ چیز دیگری به کار نخواهد آمد.
#رمضان_مهدوی
🔸 زکات فطریه میهمان
⁉️ آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟
✅ فطریهی میهمان یک شبه، به عهده میزبان نیست؛ در وجوب فطریه میهمانی که پیش از غروب آفتاب بر میزبان وارد میشود، شرط است که جزء افراد نانخور و تحت عنوان عائلهی میزبان محسوب شود، مانند خدمتکار یا بعض افراد فامیل که هر از چند گاه چند روزی در منزل شخص بسر میبرند.
🌹🌹بسمالله الرحمن الرحیم 🌹🌹
🔴پرسش:
میهمانی که فقط شب عید فطر به خانه انسان بیاید، تکلیف فطره اش چه می شود؟
🔵پاسخ مراجع تقلید:
♦️امام خامنهای: فطره او بر عهده صاحب خانه نیست.
♦️آیت الله مکارم: اگر [میهمان] فقط برای شب عید دعوت شده؛ [فطره اش بر میزبان] واجب نیست.
♦️آیت الله نوری همدانی: اگر میزبان شب عید فطر - در خانه، مسجد، سالنهای پذیرایی یا هرجای دیگر- طعام دهد، فطره هم بر عهدهی او است.
♦️آیت الله بهجت: اگر مهمان پیش از برآمدن هلال ماه شوال برای خوردن غذا آمده باشد - ولو بعداً نتواند غذا صرف کند – فطرهاش بر میزبان واجب است.
♦️آیت الله سیستانی: اگر مهمان شب نزد میزبان بماند و نانخور - هرچند موقتاً - حساب شود؛ فطرهاش بر میزبان واجب است.
♦️آیت الله سبحانی: فطرهی مهمانی که پیش از غروب شب عید فطر با رضایت صاحبخانه وارد شده و عرفًا نانخور میزبان حساب میشود بر میزبان واجب است.
♦️آیت الله وحید خراسانی: فطرهی میهمانی که پیش از غروب شب عید فطر با رضایت صاحبخانه وارد شده و در وقت وجوب زکات فطره نانخور او حساب میشود، بر میزبان واجب است.
🇮🇷
#احکام📚
┄┅══✼☘﷽☘✼══┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه مشترک مرحوم فاطمینیا و سردار سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ اللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَ الْعَظَمَهِ
وَاَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ
وَ اَهْلَ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَهِ...
❤️ عــــید ســـعــیــــد فــــــطــــر، عید بندگی را خـدمـــت شما مـومــنیـن عزیز تبریـــک و تهــنیــت عرض می کنیم✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 بعد از ماه رمضان چه کنیم؟
👈🏻 مراقب حال خوبمون باشیم ...
#تصویری
📎 panahian.ir/post/2406
@Panahian_ir
🔴 درک ظهور و یار حضرت شدن
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند :
🟢 هر کس سوره اسراء را در هر شب جمعه بخواند نمی میرد تا آنکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود.
📚 ثواب الاعمال شیخ صدوق ص ۲۲۵
🟠 متن وصوت سوره اسراء
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پذیرش مدرسه علمیه سفیران هدایت امام جواد (علیه السلام ) آزادشهر
به یاری خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مدرسه علمیه سفیران هدایت امام جواد علیه السلام شهرستان آزادشهر از بین برادران واجد شرایط برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ثبت نام می نماید.
ثبت نام از طریق : سایت معاونت آموزش حوزه های علمیه به نشانی WWW.HOWZEH-QOM.org
و یا مراجعه حضوری به حوزه علمیه سفیران هدایت امام جواد علیه السلام آزادشهر(کیلومتر یک جاده آزادشهر به شاهرود ).
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید:
۳۵۷۳۵۵۶۷ و۳۵۷۳۱۴۵۴-۰۱۷ و ۰۹۱۱۱۷۹۴۸۰۵ و ۰۹۳۰۶۶۴۲۴۲۱
شورای جذب و پذیرش حوزه علمیه سفیران هدایت امام جواد علیه السلام آزادشهر