✍️ شبهات دانش آموزی
3️⃣0️⃣2️⃣ چهکار کنیم که نوجوان ما ثابت قدم باشد و شبهات اطرافیان روش نفوذ و اثر نداشته باشد؟
🔶 اول: پیشگیری بهتر از درمان است قبل از اینکه انسان گرفتار برخی بیماریها شود باید واکسن آن بیماری را بزند.
🔻 برای اینکه نوجوان هم ثابت قدم باشد باید قبل از وارد شدن به محیط آلوده او را واکسینه کرد مخصوصا که دشمنان دین هر روز شبهاتی جدید به جامعه تزریق میکنند.
🔺 ولی واکسینه کردن چطور است؟!
🔷 دوم: اگر شبهاتی برای نوجوان پیش آمد با پاسخ دقیق و منطقی به سوالات و شبهات او پاسخ دهیم و او را از شک و تردید در آوریم.
🔶 سوم: به فرزندان خود یاد دهیم هیچ چیز را بدون دلیل و بدون تحقیق قبول نکند، یعنی هر کسی هر چیزی گفت را فورا قبول نکند حتی اگر گوینده آن نزدیکترین فرد به او باشد مثل فامیل و دوست و آشنا باشد.
🔷 چهارم: تا میتوانید فرزند خود را پرسشگر و تحقیقگر بار بیاورید تا هر سؤال یا شبههای در ذهنش ایجاد شد آن را بپرسد و دربارهی آن تحقیق کند.
🖇 لینک مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/141
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Azarpeykan2769
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👏👏 زوج خوشبخت
👏👏 *آقای رمضانلی و خانم موسایی زوج اهل کتگنبد سروستان، صاحب سیزده بچه و درحال حاضر سهقلو باردار است و تا چهارماه آینده شانزده نفره میشوند /_ یک تیم فوتبال با چهار بازیکن ذخیره /_ این زوج قصد دارند تعداد فرزندانشان را به بیست نفر افزایش دهند*
به افتخارشون 👏👏
با ساده کردن زندگی آن را وسعت بخشیم
🔻قیمتِ زندگی🔻
💠🔹امام کاظم علیه السلام میفرمایند:
⚡️ أمَا إِنَّ أَبْدَانَکُمْ لَیْسَ لَهَا ثَمَنٌ إِلَّا الْجَنَّةُ، فَلَا تَبِیعُوهَا بِغَیْرِهَا. «بدانید که بهاى تنِ شما مردم، جز بهشت نیست، آن را جز بدان نفروشید.»
📚 اصول کافی
شرح حدیث👇👇
☝️ یک شمش آهن رو در نظر بگیرید
که ارزشش ۵ دلار💰 هست:
👈 اگر این شمش آهن رو به کوره آهنگری ببریم و باهاش نعل اسب بسازیم، ارزشش ۱۰ دلار میشه.
👈 اگر همین شمش آهن رو به یک کارگاه سوزن سازی ببریم، ارزش سوزنهای ساخته شده از این شمش آهن ۳۰۰۰ دلار میشه.
👈 ولی اگر همین شمش آهن رو به یک کارخانه ساعت سازی ببریم، و باهاش فنر ساعت بسازیم، قیمت فنرهای ساخته شده از این شمش در حدود ۲۵۰۰۰۰ دلار خواهد بود.
❗️ یعنی یک شمش آهنِ معمولی، میتونه ارزشی بین ۵ دلار تا ۲۵۰۰۰۰ دلار داشته باشه.
👌 فقط بستگی به این داره که چقدر روش کار بشه، و چقدر براش زحمت کشیده بشه.
👌#تلنگر
✅ ما میتونیم طوری زندگی کنیم، و طوری رویِ خودمون کار کنیم که ارزشمون هزاران برابر بالاتر بره، و حتّی از ملائکه هم بالاتر بره.
❌ و میتونیم طوری زندگی کنیم که به تعبیر قرآن ارزشمون در حدّ حیوانات پائین بره، و یا حتّی پائینتر از حیوانات.👇
أُولَئِکَ کَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
📖سوره اعراف، آیه۱۷۹
💢 آنها همچون چهارپایانند، بلکه گمراهتر!
این جمله یادمون باشه:👇
✅ آمدهایم در این دنیا، که با زندگی کردن قیمتی پیدا کنیم،
❌ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
حالا امام کاظم علیه السلام هم در این حدیث شریف میفرماید:👇
⚡️ «بدانید که بهاى تنِ شما مردم، جز بهشت نیست، آن را جز بدان نفروشید.» قیمت روحمان فقط خداست.
✅ یعنی طوری زندگی کنید که ارزشتون در حدّ بهشت بالا بره،
❌ نه اینکه در حدّ جهنّم خودتون رو پائین
👌قیمت الانت چنده؟
یه کم روی خودت کار کنی قیمتت خیییلی بالا میره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 والدین چقدر در ازدواج فرزندان اختیار دخالت دارند؟
🔴 بهترین سنتها در کلام امام زمان ارواحنا فداه
🔺 قال مولانا صاحب الزمان صلوات الله علیه:
سَجدةُ الشّكرِ مِن ألزَمِ السُّنَنِ وَأوجَبِها.
🔵 سجدۀ شکر از واجبترین و ضروریترین سنّتهاست.
📚 بحار الانوار، ج ۵۳، ص ۱۶۱
🌕 بعد از نمازهایمان چند ثانیه ای سر به سجده بگذاریم و برای تمامی نعمت های الهی به ویژه نعمت محبت اهل بیت و امام زمان علیهم السلام از خداوند تشکر کنیم.
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چندبار ببینید وقتی دلتان محکم شد منتشر کنید.
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 این چادر سیات علم بیبی زینبه
🚩 نذاری حرمتش بریزه باز دو مرتبه
#عفاف_وحجاب #حجاب
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره گویی طنزآمیز علامه جعفری از مردی که فکر می کرد به مقامات بالایی رسیده 👌
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔰مودت و محبت اهلبیت علیهمالسلام حتی برای کافر نافع است. در بالای ایوان طلای حضرت امیر علیهالسلام نوشته شده است:
❇️«قالَ رَسُولُ اللهِ صلیاللهعلیهوآله: لَوِ اجْتَمَعَ الناسُ عَلی حُب عَلِی بن أَبِی طالِبٍ علیهالسلام، لَما خَلَقَ اللهُ النارَ؛ رسول خدا صلیاللهعلیهوآله فرمود: اگر همه مردم بر محبت علی علیهالسلام گِرد میآمدند، هرگز خداوند آتش جهنم را نمیآفرید».
📚 رحمت واسعه، ویراست سوم، ص۵٢
#آیت_الله_بهجت_ره
✴️ چرا نمی شود که حال دلمان خوش بماند؟!
📝علی محمدی
🔸این روزها خبرهای خوبی که بتواند حال جامعه را خوب کند ، کم نیستند. مهمانی ده کیلومتری غدیر در تهران و متعاقب آن در سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر به دست متخصصان داخلی، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، بهبود اشتغال و وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر که می توانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند.
🔸اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیکر جامعه وارد می شود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای بر جامعه وارد می گردد. حاشیه های که به دلایل مختلف پر رنگ تر از متن می شوند.
🔸در واقع جریان رسانه ای تحریف با تکیه بر ضعف ها و کاستی ها، به دنبال ناامید ساختن جوانان و مردم است. البته کار دشمن و منافق، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد.
🔸اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، آنگاه باید بدانیم که کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.
🔺در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانیِ جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری چندین مرتبه بین مسئولین آنرا مطرح نموده اند. اینکه هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره اندازد.
🔺درباره مولفه دوم آن چه می توان گفت اینکه امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است.
🔚نکته راهبردی: امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریمها باشد.
@tahlilrahbordi