#گزارش_تصویری
مراسم شب شهادت حضرت #جوادالائمه علیه السلام و بزرگداشت مقام #شهدایخدمت در مسجد حضرت ولی عصر عج، با حضور اهالی محترم محله و بسیجیان محترم حوزه ۱۱ بلال و معاونت فرهنگی ناحیه بلال جناب سرهنگ جعفری برگزار گردید.
هدایت شده از بسیج مساجد و محلات کشور
▪️ای كوی تو قبله ی مراد ادركنی
▪️ای دادرس روز معاد ادركنی
▪️ ای گشته زفرط جود و احسان و عطا
▪️مشهور و ملقب به جواد ادركنی
🏴شهادت حضرت امام جواد علیه السلام بر عموم شیعیان جهان تسلیت باد
•┈┈••••✾••✾•••┈┈•
🏴 بسیج مساجد و محلات کشور
🆔 rubika.ir/basijmasajed_ir
🆔 eitaa.com/basijmasajed_ir
هدایت شده از خانه با برکت🕋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اسامی نامزدهای ریاستجمهوری اعلام شد
🔹مسعود پزشکیان
🔸مصطفی پورمحمدی
🔹سعید جلیلی
🔸علیرضا زاکانی
🔹سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی
🔸محمدباقر قالیباف
@Farsna
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ به دوستان خوب و عزیز توصیه می کنیم به دلایل زیر در ارایه تحلیل های خود، دقت و ملاحظه بیشتری داشته باشند...
❓ دلیل اول اینکه: صدها بار در ایران شکست نظریات غربی را را در حوزه های مختلف تجربه کرده ایم....
❓ دلیل دوم آنکه: درباره علل تورم و گرانی در آیات و روایات راه حل های مشخصی وجود دارد....
❓به دوستان خوبمان پیشنهاد می کنیم: برای فهم آیات و روایات اقتصادی سرفصل های فقه المکاسب با تبویب جدید را مطالعه بفرمایند...
✅ علت وقوع تورم و گرانی در ایران؛ وقوع اختلال در عوامل ۶ گانه مؤثر بر تبادل بایع و مشتری است. نگاه بسیط به مسئله تورم ناقص و غلط است..
#فقه_المکاسب
#الگوی_فقهی_تحلیل_تورم
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از خانه با برکت🕋
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چه شد که احمدینژاد اینطور شد؟🔸
به من گفتند چه شد که مسئلۀ احمدینژاد اینطور شد؟ گفتم ما آخوندها تنهایش گذاشتیم. اشتباه بود.
پایداریها هم به خاطر آن مسئلۀ مشایی، رهایش کردند. به شدت هم با او مقابله کردند. اینها ولش کردند و از من هم توقع داشتند که او را ول کنم. اما من تا آخرین جلسۀ هیئت دولت، درس اخلاق را رها نکردم. آقای احمدی نژاد، بسیار قلب محبتیای داشت. آخوندی که نتواند یک عاطفه را ارضاء بکند، اینها را از دست داده.
علامه حلی، سلطان محمد خدابنده را شیعه کرد. او اینجوری کرد. این راهش است. هرکسی یک آخوند باید داشته باشد که رفیقش بشود. جلوترها آخوندها میرفتند با این صاحبان قدرت رفیق میشدند، دوست میشدند [تا مانع کجروی آنها بشوند].
@haerishirazi
اولین دوره از مجموعه کارگاه های دلارام ۱ (الگوی اسلامی پایدار سازی خانواده) توسط موسسه فرهنگی رسالات برگزار میکند
《 ویژه بانوان متولد سال ۶۵ تا ۸۵》
سرفصل ها :
بررسی عوامل طلاق
آگاهی های لازم زوجین
بررسی انواع نیازها
چیستی خانواده
حقوق خانواده(وظائف زوجین)
۴ کارگاه ۱/۵ ساعته (یکماه)
چهارشنبه ها ساعت ۵ عصر
اولین کارگاه آموزشی ۲۳\۳\۱۴۰۳ 😍
کاملا رایگان
با گواهی پایان دوره معتبر 🤩
راه های ارتباطی و ثبت نام
+989390145539
سرکار خانم صباغ
مکان: جاده کلات ، روستای شهید کامجو مسجد حضرت ولی عصر عج
▪️من پنجمین ولے خداوند قادرم
همنام مصطفے و ملقب بہ باقرم
▪️گنجینهٔ علوم الهے است سینہ ام
از نسل سفره دار ڪریم مدینہ ام
▪️بانے روضہ های غروب منا منم
پرچم بہ دوش ماتم ڪرببلا منم
@shafa110
علت اجرا نشدن برنامه های توسعه در کشور چیست ؟!
سوالی که هیچ نامزدی (حتی جلیلی و قالیباف) جواب نداشت!
درک اهمیّت سوال و چرایی طرح آن بسیار مهم است. بیش از ۷۵ سال است که قوهی عاقله کشور برای بهتر شدن زندگی مردم راهکار میدهد ولی هیچ کدام از آنها اجرا نمیشود و اگر هم این برنامه ها نمیبودند، فرقی نداشت و روند عادی زندگی مردم ادامه داشت. در واقع دولت های جمهوری اسلامی هیچ کدام نتوانستند برنامهها را اجرا کرده و رشد و پیشرفت را به مردم هدیه دهند.
چرااااا+؟!
دو پاسخ برای این چرایی وجود دارد :
۱. حجم احکام اجرایی بالاست (مثلا برنامه پنجم که در زمان احمدی نژاد تنظیم شد بیش از ۱۱۰۰ برنامه و حکم داشت ! 😳 ) ⬅️ راهکار توسعه غربی: مسئله محور کنید ! ( اشکال: باز هم این ایده شکست خواهد خورد ! همه مشکل این نیست و ریشه در اشکال دوم است ! )
۲. ضدیت برنامه های توسعه با تنظیم صحیح روابط انسانی؛ مفهوم اصلی در همه این برنامه های توسعه رشد تولید ناخالص ملی است. (فقط اقتصادی نگاه می کند!) حال آنکه در بهترین کشور های توسعه یافته مثل آمریکا با وجود رشد اقتصادی بسیار بالا، طلاق بیشتر از ۶۰ درصد است (ازدواج های سفید ، همجنسگرایی ، زنا زادگی و ... بماند!) و قتل و فحشا بی داد میکند (مثلا به معلم ها یارانه خرید تفنگ میدهند!🙈).
خلاصه اشکال دوم این است :
گسستگی در روابط انسانی =
هزینهی بالای اداره کشور =
نیاز به افزایش GDP =
چاپ پول بدون پشتوانه، اغتشاش و ... .
⬅️ در ایران هم دقیقا همین اتفاق در حال رخ دادن است!
یعنی هر چه قدر در برنامه های توسعه رشد میکنیم ، مشکلات اجتماعی و فرهنگی بیشتر میشود. مثل طلاق ۶۰ درصدی در بعضی نقاط ایران ! اغتشاش های ز.ز.آ و کوچکی سفره مردم و ... .
خب راهکار برای اشکال دوم چیست ؟
لازم است
مفهوم اصلی در برنامههای توسعه کشور، تنظیم صحیح روابط انسانی( تفصیلی فقهی و اسلامی از مردمی کردن امور ) بشود. 📣 تنظیم صحیح روابط انسانی باعث کاهش هزینه های اداره کشور شده و پیشرفت در سفره مردم و رفاه را به ارمغان می آورد. 📌 سازمان برنامه و بودجه طی این ۷۰ سال، مسائل عدیده ای را به کشور تحمیل کرده و ما برای حلّ آنها مجبور به نهاد سازی و افزایش هزینه اداره کشور شدیم! حال، برنامه نامزد ها برای اصلاح و تحول در برنامه ریزی کشور چیست ؟ https://eitaa.com/zavieh_did
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️۱۰۰ پرسش تمدنی از رئیس جمهور آینده ایران / قسمت اول
👌 اگر هدف انقلاب اسلامی را تحقق تمدن اسلامی می دانیم؛ باید مفاهیم بخشی و موضوعی مرتبط با ساخت تمدن اسلامی را بشناسیم و آن را در فضای تصمیم سازی کشور ترویج دهیم. ساخت تمدن اسلامی با کلی گویی درباره تمدن اسلامی و ایضاً تقلید از برنامه های پوزیتویستی به دست نمی آید. برخی از پرسش های تمدنی موضوع محور به شرح زیر است:
👌پرسش اول: چه تفاوتی میان نوع خدمات در دولت مدرن و نوع خدمات در دولت اسلامی قائل هستید؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟! (رئیس جمهور باید درکی تفصیلی از خدمات دولت اسلامی و تفاوت های آن با خدمات دولت مدرن داشته باشد!)
👌پرسش دوم: شاخصه های ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با شاخصه های ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس نماگرهای معیوب اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور شاخصه های جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌پرسش سوم: آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 پرسش چهارم: در دولت اسلامی معیارهای مطرح برای رتبه دهی به ساختمان چیست؟! آیا برای ارزیابی پایداری و مفید بودن یک ساختمان به معیارهائی مانند سبز بودن ساختمان و... بسنده می کنید؟! یا برای رتبه دهی و ارزیابی ساختمان شاخصه های جدیدی را تعریف خواهید کرد؟!
👌 پرسش پنجم: رئیس جمهور آینده ایران چه شاخصه هائی را برای ارزیابی موفقیت در سیاست های پولی و مالی مدنظر دارد؟! آیا شاخصه های معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور شاخص هائی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴-دریافت غیرمتمرکز زکات و... تعریف کرده ایم.)
✅ ادامه دارد....
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4