فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸صلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ...
ز قیل و قال جهان خسته ام تو میدانی
دلم هوای شب جمعهی حرم دارد...
#شب_جمعه
#شب_زیارتی
.
کانال خبری مسکن ملی قم
#گزارش_کامل #سقف_بهمن 🔸 سایت شهید آیت الله رئیسی قم (۵۶۰ هکتاری) پروژه سقف بهمن. 🍀گزارش بسیار کامل
گزارش تصویری پیشرفت فیزیکی پروژه مسکن ملی شرکت سقف بهمن -19 دی 1403.pdf
68.9M
#گزارش_کامل
#سقف_بهمن
🔸شهرک شهید آیت الله رئیسی قم (۵۶۰ هکتاری) پروژه سقف بهمن.
🍀گزارش بسیار کامل و جامع از وضعیت پیشرفت کار در همه بلوک ها، متراژ واحد ها، موقعیت پروژه و... چرا مشابه این گزارشات کامل که برخی سازندگان به صورت مرتب ارائه میدن برای همه پروژه ها در همه سایت ها انجام نمیشه تا متقاضیان به صورت دقیق از روند پیشرفت کار پروژه ها مطلع شوند؟
🗓 ۱۹ دی ۱۴۰۳.
🔸 کانال خبری مسکن ملی قم 👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
#پروژه_22_هکتاری #زیتون_30 #بنیاد_مسکن_پردیسان 🔸 پروژه ۲۲ هکتاری پردیسان زیتون ۲۷ تا ۴۷، زیتون ۳۰،
#سایت_22_هکتاری
#زیتون_30
#بنیاد_مسکن_پردیسان
🔸 پروژه ۲۲ هکتاری پردیسان زیتون ۲۷ تا ۴۷، زیتون ۳۰، ۲۰ دی ۱۴۰۳.
🔸کانال خبری مسکن ملی قم👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom
کانال خبری مسکن ملی قم
#نانو_بتن_دو #سایت_شهید_آیتالله_رئیسی_قم 🔴 پروژه نانو بتن امین دو، ادامه پیشرفت کار در جبهه های مخ
#نانو_بتن_دو
#شهرک_شهید_رئیسی
🔴 جا داره از مدیریت و همه عوامل زحمتکش پروژه نانو بتن بابت پیشرفت خیلی خوبی که در این چند ماه اخیر در پروژه یک و دو داشتند و همزمان با ساخت اسکلت بلوک ها، به صورت موازی کار رو به خوبی پیش بردند تشکر شود و همچنین بابت گزارشات خیلی خوبی که به متقاضیان ارائه میدن و همکاری خوبی که با مردم در زمینه ساخت دارند و اصلاح چند مورد از متریال مصرفی از جمله تغییر نرده تراس ها و کاشی و سرامیک و... تشکر و قدردانی می شود.
✍ امید است پیرو این همکاری خوب با مردم و جهت بالا رفتن زیبایی کار، در زمینه اصلاح طرح نمای بلوک ها (با توجه به اینکه سازه بلوک ها در این پروژه، صنعتی و به صورت قالب تونلی است) و اجرای کامل آجر نما در همه قسمتهای نمای بلوک ها (خواسته مهم متقاضیان) مثل موارد گذشته مساعدت های لازم انجام شود، با تشکر.
کانال مردمی ملی مسکن قم 👇
https://eitaa.com/maskan_melli_qom