🔰 امام صادق عليه السلام:
✨ آفَةُ الدِّینِ الحَسَدُ وَ العُجبُ وَ الفَخرُ؛
▫️ آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
📚 کافی(ط-الاسلامیه)،ج2،ص307
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
⭕️ حسادت زنگ خطری برای جامعه مسلمین
🔰 حضرت آیت الله مظاهری:
▫️ «حسادت» صفت رذیلهای که همه دارند. کم پیدا میشود کسی حسود نباشد. مبارزههای دینی میخواهد، خودسازیها میخواهد تا انسان بتواند این درخت رذالت حسادت را از دل بکند و به جای آن درخت فضیلت عاطفه و رأفت به یکدیگر را غرس و بارور کند و از میوۀ آن استفاده کند. به قول استاد بزرگوار ما حضرت امام، چهل سال خون جگر میخواهد تا انسان بتواند بگوید من حسود نیستم.
🔘 گناه این حسادت خیلی بالاست. پیغمبر اکرم«صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم» میفرمودند:
«الْحَسَدُ یَأْکُلُ الْحَسَنَاتِ کَمَا تَأْکُلُ النَّارُ الْحَطَبَ فَلَا تَحَاسَدُوا»
آتش چطور هیزمها را میسوزاند و نابود میکند، حسد هم اعمال خوب انسان را نابود میکند.
▫️ روایت دو معنا دارد: یک معنا اینکه این رذالت موجب میشود که خدا اعمال او را قبول نکند. ولو اعمالش صحیح باشد و قضا و کفاره نداشته باشد، اما دلی که حسود باشد، خدا به آن دل نظر رحمت ندارد، لذا اعمالش را قبول نمیکند.
▫️ معنای دیگر اینکه معمولاً آدم حسود، غیبت میکند و تهمت میزند و شبهه پراکنی و شایعه پراکنی میکند، برای اینکه طرف را از میدان به در ببرد و آبروی دیگران را ببرد و کسی که چنین است، اعمال خوبش را به کسی میدهند که برایش حسادت کرده است.
📚 https://fa.shafaqna.com/news/1166101
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
♦️ تا کی میخواهید در خواب غفلت به سر برید، و در فساد و تباهی غوطهور باشید؟
🔻 از خدا بترسید؛ از عواقب امور بپرهیزید؛ از خواب غفلت بیدار شوید. شما هنوز بیدار نشده اید؛ هنوز قدم اول را برنداشته اید. قدم اول در سلوک «یقظه» است.
⭕️ ولی شما در خواب به سر می برید؛ چشمها باز و دلها در خواب فرو رفته است. اگر دلها خواب آلود و قلبها بر اثر گناه سیاه و زنگ زده نمی بود، این طور آسوده خاطر و بی تفاوت به اعمال و اقوال نادرست ادامه نمی دادید.
▫️ اگر قدری در امور اخروی و عقبات هولناک آن فکر می کردید، به تکالیف و مسئولیتهای سنگینی که بر دوش شماست بیشتر اهمیت می دادید.
📚 جهاد اکبر، حضرت امام خمینی (ره)
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📚 #معرفی_کتاب | دو امام مجاهد
🔻چرا بین دو امام و دو برابر، یکی دست به صلح میزند و دیگری تصمیم به قیام میگیرد آنهم با همراه خانواده و اهل و عیال خود تا جایی که در برنامه خود برای یک کودک ۶ ماهه هم رسالت قائل میشود؟!
🔹کتاب «دو امام مجاهد» تلاشی برای پاسخ به این سوال است. حضرت آیتالله العظمی خامنهای در سالهای ۱۳۵۱ و ۱۳۵۲ در قالب سلسله سخنرانیهایی سعی داشتند تا سیره سیاسی این دو بزرگوار را تحلیل کرده و در نهایت به این نقطه برسند که آنچه در تقابل بین سیره سیاسی این دو امام مشاهده میشوند تنها تفاوتی ظاهری و متناسب با شرایط و اقتصائات زمان است در حالی که ماهیت و هویت هر دو حرکت یکی بوده و غایت نهاییشان هم مبارزه با طاغوت و قدم نهادن در مسیر حذف آن است.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
قرآن حتی تعطیلی روز جمعه را به اندازه نماز جمعه سفارش میکند «وَ ذَرُوا الْبَیْع» (جمعه، ۹) و بعد از نماز جمعه دستور به تلاش و حرکت میدهد. «فَإِذَا قُضِیَتِ الصَّلَاةُ فَانْتَشِرُوا فِی الْأَرْضِ وَ ابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ» (جمعه، ۱۰)
۷. از آنجا که علما وارثان پیغمبرانند، باید از همان ابتدا علاوه بر واجبات، حداقلی از مستحبات را انجام دهیم تا به لقب مبارک وارثان انبیاء نزدیک شویم. در این راستا انتخاب رفیق متقی، دوست و هممباحثهای بسیار مهم است. به مسأله اخلاق و تزکیه باید در کنار تعلیم توجه کرد و خود را از جلسات دعا، توسل، موعظه و ارتباط با افراد صالح بینیاز نپنداریم.
۸. با پیدایش حوادث گوناگون نظیر کرونا باید شرایط را عوض کنیم، نه اینکه کار را تعطیل کنیم. اگر امکان برقراری جلسات حضوری و تبلیغ چهره به چهره وجود ندارد، میتوان از فضای مجازی و راههای دیگر برای تبلیغ استفاده کرد. قرآن میفرماید: «الَّذینَ یَذْکُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلی جُنُوبِهِمْ» (آلعمران، ۱۹۱) یعنی شرایط ما را از اصل کار باز ندارد.
حضرت یعقوب به فرزندانش سفارش کرد که برای رسیدن به هدف و پیدا کردن یوسف از یک در وارد نشوند: «لَا تَدْخُلُوا مِنْ بَابٍ وَاحِدٍ» (یوسف، ۶۷) چگونه میخواهیم یوسفهای دنیا را فقط از یک طریق خاص جذب کنیم؟
قرآن جذب هر گروهی را با شیوهای بیان کرده است و میفرماید: «ادْعُ إِلی سَبیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جادِلْهُمْ بِالَّتی هِیَ أَحْسَنُ» (نحل، ۱۲۵) لذا باید در انتقال پیامهای اسلام از تجربهها، هنرها، سلیقهها و سبکهای دیگران استفاده کرد و طلاب به زمان، منطقه، نیاز افراد، توطئههای دشمن و با شیوههای گوناگون آشنا باشند.
۹. آنچه میخوانیم و به دنبالش میرویم باید مفید باشد. یا مشکل فرد را حل کند، یا مشکل جامعه را حل کند، یا تکلیف شرعی باشد. بسیاری از تحقیقات ممکن است، ارزش علمی داشته باشد ولی کاربردی نباشد و مشکلی از جامعه امروز را حل نکند. در آیات و روایات سخن از علم مفید «علماً نافعا» و رشدآور است. «مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْدًا»
۱۰. طلبه باید از همان آغاز روحیهی تبلیغ را در خود زنده کند. از همان سال اول طلبگی کتاب داستان راستان را با خود داشته باشد و همین که به منزل یا مهمانی میرود یکی از آن داستانها را برای خواهران و برادران خود بازگو کند. و یا روش آموزش قرآن را به دیگران بیاموزد و در اولین تابستان جلسات آموزش داشته باشد. (ناگفته پیداست که برادران برای پسران و خواهران برای دخترها)
قرآن میفرماید: گروهی از جنیان تلاوت آیات قرآن را از پیامبر شنیدند، توقف کردند و ایمان آوردند و از همان ساعت اول آنچه را شنیده بودند، به همنوعان خود اطلاعرسانی کردند. «إِنَّا سَمِعْنا قُرْآناً عَجَباً یَهْدی إِلَی الرُّشْدِ» (جن، ۱) «یَا قَوْمَنَا أَجِیبُوا دَاعِیَ اللَّهِ وَآمِنُوا بِهِ» (احقاف، ۳۱)
۱۱. طلبه باید ادبیات عرب را به قدری مسلط باشد که بتواند یک کتاب عربی بدون اعراب را صحیح و سریع بخواند و این مهارتی باشد برای فهم صحیح قرآن و حدیث.
۱۲. قرآن درباره رسالت حوزههای علمیه و علما دو هجرت را سفارش میکند.
هجرت اول کوچکردن برای فقیهشدن. «فَلَولا نَفَرَ مِن کُلِّ فِرقَةٍ مِنهُم طائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهوا فِی الدّینِ» (توبه، ۱۲۲)
هجرت دوم بازگشت به وطن برای تبلیغ و ارشاد و هشدار به مردم. «وَلِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُونَ» (توبه، ۱۲۲)
قرآن میفرماید کسانیکه هجرت نمیکنند در آستانهی مرگ مورد توبیخ قرار میگیرند و به آنها گفته میشود آیا زمین خدا وسیع نبود تا در آن هجرت کنید؟ «أَلَمْ تَکُنْ أَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِیهَا» (نساء، ۹۷)
۱۳. هرگز از قلم و کاغذ جدا نشوید که خداوند هم به قلم قسم خورده است و هم به سطرهای نوشته شدهی کتاب. «ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ» (قلم، ۱) گاهی یک نامه حضرت سلیمان سبب اسلامآوردن یک منطقه و حکومت و حاکمی میشود. اعلامیههای امام خمینی کلید انقلاب شد. نامههای سید شرف الدین در کنار هم جمع و کتاب المراجعات شد. بسیاری از نکات کلیدی به خاطر آنکه نوشته نمیشود، از ذهن پاک میشود.
۱۴. تمرکز در هر کاری کلید توفیق است. امروزه تمام دنیا به هم مرتبط است، و از هر دری خبری میآید، اگر بنا باشد ما بیش از ضرورت وقتمان را صرف اخبار و حوادث و خطوط سیاسی و تحلیلهای مخلوط با حب و بغض کنیم، قطعاً باختهایم. وجود حجت خدا و مجتهد جامع الشرایط چراغ راه ماست و نیازی به دیگران نداریم.
۱۵. تبلیغ ما باید بر اساس لسان قوم باشد. «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ» (ابراهیم، ۴) همانگونه که معجزه هر پیامبری متناسب با شرایط مردم همان زمان بوده است.
💠 توصیه های ۱۶ گانه قرآنی استاد قرائتی به اساتید و طلاب: هیچ وقت خود را فارغ التحصیل نپنداریم
💢 با پیدایش حوادث گوناگون نظیر کرونا باید شرایط را عوض کنیم، نه اینکه کار را تعطیل کنیم. اگر امکان برقراری جلسات حضوری و تبلیغ چهره به چهره وجود ندارد، میتوان از فضای مجازی و راههای دیگر برای تبلیغ استفاده کرد.
🏷 به عنوان معلم قرآن چند نکته را از این کتاب آسمانی برای همکاران و طلاب عزیز بازگو کنم. همهی ما نیاز به تذکر داریم. روز عاشورا، ابوثمامه وقت نماز ظهر را به امام حسین علیهالسلام یادآوری کرد، و امام به او دعا کرد. امیدوارم این یادآوریها نیز ما را مشمول لطف الهی قرار دهد.
۱. از یک سو اکثر مردم دنیا یا اهل تولیدند یا توزیع و یا مصرف! طلبگی نیز از این سه حالت خارج نیست:
* یا به انسان قدرت اجتهاد، فقاهت، تحقیق و تألیف کتب علمی میدهد که در این صورت تولید علم است. (مانند علامهی امینیها و علامه طباطباییها)
* یا اگر به آن مرحله نرسید، زمینهای برای استفاده از تولیدات بزرگان و توزیع معارف کتاب الله و عترت رسول خدا با قلم و بیان و هجرت و تبلیغ است که توزیع علم است. امام رضا علیهالسلام فرمود: «فَإِنَّ النَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلَامِنَا لَاتَّبَعُونَا» (عیون اخبار الرضا علیهالسلام، ج۱، ص۳۰۷)
* یا آشنایی با علوم اسلامی حداقل زمینه و بستری برای عمل خود ماست که مصرف علم است.
بزرگان گفتهاند: توفیق برای کسی است که هم با تحقیق و اجتهاد تولید کند، هم با بیان و قلم توزیع کند و هم در عمل پیشگام باشد. «عَالِمٌ نَاطِقٌ یَنْتَفِعُ بِعِلْمِهِ» که خروجی حوزههای علمیه در همین مدار است.
راستی اگر بدانیم تفقه و تبلیغ توفیق بزرگ الهی و کار انبیاء است، با عشق و علاقه در مسیر آن گام برمیداریم و هرگز راه خود را با توهمات، تبلیغات سوء و مقایسههای نابجا تغییر نمیدهیم و این توفیق برای کسی است که در این راه از کسی جز خدا نهراسد. «الَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً» (احزاب، ۳۹)
از سوی دیگر دین خدا در بستر زمان گاهی دچار تحریف میشود. «یُحَرِّفُونَ الْکَلِمَ عَنْ مَواضِعِهِ» (نساء، ۴۶)
گاهی دستخوش فراموشی میشود. «فَنَسُوا حَظًّا مِمَّا ذُکِّرُوا بِه» (مائده، ۱۴)
گاهی با قصد و غرض دچار کتمان و پنهانسازی میشود. «إِنَّ الَّذینَ یَکْتُمُونَ ما أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ الْکِتاب» (بقره، ۱۷۴)
گاهی از آیات الهی غافل میشود. «کَذلِکَ أَتَتْکَ آیاتُنا فَنَسیتَها»
گاهی دستخوش سرگرمی و لهو و لعب میشود. «الَّذینَ اتَّخَذُوا دینَهُمْ لَهْواً وَ لَعِباً»
گاهی گرفتار افترا و دروغسازی میشود. «یَفْتَرُونَ عَلَی اللَّهِ الْکَذِبَ» (نساء، ۵۰)
یکی از اهداف تأسیس و توسعهی حوزههای علمیه آمادگی برای مبارزه و پاسخگویی منطقی به این جریانات و تبلیغ صحیح از دین است.
برای کسب علم حتی پیامبر اولوالعزمی مثل حضرت موسی مأمور میشود که به دنبال حضرت خضر برود و تقاضا کند برای کسب گوشهای از علوم او، همراه او باشد. «هَلْ أَتَّبِعُکَ عَلَیٰ أَنْ تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْدًا» (کهف، ۶۶)
بنابراین هیچ وقت خود را فارغ التحصیل نپنداریم، که خدا به پیغمبرش میفرماید: «وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِی عِلْماً» (طه، ۱۱۴)
۲. گرچه امروز مسأله مدرک مطرح شده است، ولی تلاش ما در راستای گرفتن مدرک نباشد. همانگونه که ما در کلاس درس از اکسیژن استفاده میکنیم، ولی هرگز برای اکسیژن وارد کلاس نمیشویم. آری مدرک را باید گرفت، ولی نباید برای مدرک درس بخوانیم.
۳. از آغاز تحصیل، از توجه ویژه به قرآن و تفسیر و نهجالبلاغه و احادیث اهلبیتعلیهمالسلام غافل نشویم که بحمدالله در این سالهای اخیر توجهاتی شده است، اما کافی نیست. در حوزه به ما آموختهاند که اشتغال یقینی برائت یقینی میخواهد، اگر ما نسبت به قرآن و عترت اشتغال ذمه داریم، باید به قدری توجه کنیم که مطمئن شویم برائت ذمه پیدا کردهایم. هدف حوزهها، تربیت عالم ربانی است و قرآن، عالم ربانی را کسی میداند که پیوسته به آموزش و تدریس کتاب آسمانی مشغول باشد: «کُونُوا رَبَّانِیِّینَ بِما کُنْتُمْ تُعَلِّمُونَ الْکِتابَ وَ بِما کُنْتُمْ تَدْرُسُونَ» (آلعمران، ۷۹)
۴. درسهای حوزه و علوم اسلامی را جدی بخوانیم. قرآن میفرماید: «خُذِ الْکِتابَ بِقُوَّةٍ» (مریم، ۱۲)
۵. سعی کنیم از تعطیلات حوزه بکاهیم و یا برای تعطیلات برنامهی ویژهای داشته باشیم. همانگونه که عمده ۲۷ جلد تفسیر نمونه در ایام تعطیلات حوزه مثل پنجشنبهها و جمعهها و تابستان و عید و... نوشته شد.
۶. در اسلام فارغ التحصیل نداریم، در قرآن میخوانیم اگر زمانی فارغ شدی، خود را به کار دیگری مشغول کن. «فَإِذا فَرَغتَ فَانصَب» (شرح، ۷)
در دعا میخوانیم که برای هر عضوی یک تقاضایی از خدا داشته باشیم: دستمان از خیانت، زبانمان از یاوه گویی و غیبت، شکمهایمان از لقمههای حرام و شبههناک پاک و قلوبمان سرشار از علم و حکمت باشد. و بعد از دعا برای هر عضو، برای هر صنف نیز دعای خاصی دارد و چنین میخواهد: بر علمای ما به پارسایی و خیرخواهی و بر دانش آموزان به کوشش و شوق و بر شنوندگان به پیروی کردن و پند گرفتن تفضل فرما.
از این دعا میفهمیم که برای هر مخاطبی مطلبی مخصوص به او لازم است و باید در حوزههای علمیه متناسب با نیاز اقشار مختلف جامعه برنامهریزی کرد.
۱۶. در مسیر راه باید از بهترین الگوها بهره بگیریم.
محسن قرائتی
1400/6/17
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🔰 امام علی علیه السلام :
✨ عَطَّرُوا بِالاستِغفارِ لا تَفضَحكُم رَوائحُ الذُّنوبِ.
▫️ با آمرزش خواهی، خود را معطّر کنید تا بوی گناهان شما را رسوا نکند.
📚 امالی(طوسی) ص 372
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🔘 توصیه های مرحوم آیت الله بهجت (ره) درباره توبه و استغفار
◻️ زیاد از روی اعتقاد کامل بگویید: «أستغفرالله». هیچ چیز شما را منصرف نکند غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود، بلکه بعد از رفع آنها هم بگویید، برای اینکه امثال آنها پیش نیاید و اگر دیدید رفع نشد، بدانید یا ادامه نداده اید یا آنکه با اعتقاد کامل نگفته اید».
▫️ یکی از برکات بسیار مهم توبه و استغفار، ارتباط یافتن با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است. توبه از گناهان از جمله شرایط دعاست؛ چنانکه فرموده اند: «دُعآءُ التائِبِ مُسْتَجابٌ؛ دعای شخصی که توبه کند، اجابت می گردد»؛ نه اینکه برای تعجیل فرج دعا کنیم و کارهایمان برای تبعید (دورکردن) و تأجیل (به تأخیر انداختن) فرج آن حضرت باشد.
⚪️ هر کدام از ما تا هدف و مقصد اعلی مسافتی داریم و این مسافت در افراد، متفاوت است ...؛ لذا باید سعی کنیم این مسافت را زیاد و بار خود را گرانتر و سنگین تر نکنیم. گناهان موجب ازدیاد بار و بُعد مسافت ما تا مقصد است، وگرنه بسیار باید استغفار و تلاش نمود تا به جای اول و مسافت اولی برگردیم.
📚 https://www.hawzahnews.com/news/452606
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
آموزش سامانه آموزش الکترونیکی مدرسه.pdf
627K
راهنمای تصویری ثبت حضور و غیاب در سامانه الکترونیکی (LMS) مدرسه علمیه معصومیه
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم آموزشی ثبت حضور و غیاب در سامانه الکترونیکی (LMS) مدرسه علمیه معصومیه
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📓مطالعهی چند کتاب #قطور در #اتوبوس
🔘 رهبر معظم انقلاب:
💠 من مىخواهم خواهشى از مردم بکنم و آن این است کسانى که وقتهاى ضایع شوندهاى دارند؛ مثلاً به #اتوبوس یا تاکسى سوار مىشوند، یا سوار وسیلهى نقلیهى خودشان هستند و دیگرى ماشین را مىراند، یا در جاهایى مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر مىبرند و به هرحال اوقاتى را در حال انتظار به بىکارى مىگذرانند، در تمام این ساعات، #کتاب بخوانند. کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند. وقتى هم به مقصد رسیدند، نشانهاى لاى کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهاى بعدى آن را باز کنند و از همان جا بخوانند. بنده خودم چند جلد #قطور از یک عنوان کتاب را در اتوبوس خواندم! البته قضیه مربوط به قبل از انقلاب است که چند روزى براى انجام کارى از مشهد به تهران آمده بودم. بنا به دلایلى نمىخواهم اسم کتاب را بگویم. وضعیت و فضاى اتوبوسهاى آن روزگار براى ما خیلى آزار دهنده بود و نمىتوانستیم تحمّل کنیم. دلم مىخواست سرم پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتى بهترین کار بود. ساعتى را که به این حالت مىگذراندم احساس نمىکردم ضایع مىشود. آن وقتها تقریباً یک ساعت طول مىکشید تا آدم با اتوبوس از جایى به جاى دیگر مىرفت. بعضى وقتها این جابجایى کمتر یا بیشتر هم طول مىکشید. بههرحال چنین یک ساعتهایى را احساس نمىکردم که ضایع مىشود؛ چون کتاب مىخواندم.
🌐 مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما پس از بازدید از نمایشگاه کتاب ۱۳۷۵/۰۲/۲۲
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
📸 تصاویری از دیدار برخی از خویشاوندان شیخ زکزاکی با وی و همسرش
◻️ عصر روز گذشته جمعی از خویشان و نزدیکان شیخ ابراهیم زکزاکی،
رهبر شیعیان نیجریه با وی و همسر ایشان خانم زینت ابراهیم در محل اقامتگاه آنها دیدار و گفتوگو کردند.
▫️ این دیدار که تعداد محدودی در آن حضور داشتند دومین دیداری است که شیخ زکزاکی پس از آزادی خود از زندان داشته است که تصاویر آن توسط یکی از اعضای جنبش اسلامی نیجریه منتشر شد.
⚪️ از ابتدای آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی از زندان و طی مراحل قانونی این امر، گمانه زنی ها حاکی از این بود که ایشان و همسرش به جهت مداوا و طی فرایند درمان راهی یکی از کشور های خارجی شده و نیجریه را ترک کرده اند اما به گفته برخی از نزدیکان شیخ، تا کنون وی و همسرش پاسپورت خود را نیز دریافت نکرده اند و دولت فدرال نیجریه در این امر بهانه تراشی و کوتاهی می کند.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
#تحویل_امانی_کتب_درسی
▫️ با سلام خدمت طلاب گرامی مدرسه علمیه معصومیه
ضمن عرض تسلیت ایام حزن اهل بیت عصمت و طهارت و اربعین حسینی، و آرزوی سلامتی طلاب محترم و خانوادههای معزز آنها.
🔰 به اطلاع میرساند؛ با توجه به قیمت زیاد کتب درسی و عدم تمکّن بعضی از طلاب عزیز جهت خرید کتاب، شورای مدرسه در نظر دارد برخی کتابهای درسی مورد نیاز طلاب را که بصورت محدود در کتابخانه مدرسه موجود است، به صورت امانت و موقت (یک ترم) در اختیار طلاب بگذارد.
📝 طلابی که متقاضی دریافت کتاب های درسی بصورت امانی هستند، ثبت نام کنند.
🔷 ارسال نام و نام خانوادگی؛کد تحصیلی مرکز مدیریت؛ شماره موبایل؛ اسامی عناوین درسی و کتب مورد نیاز خود را از طریق ایتا به آیدی @Taghavizadeh و یا شماره 09193530441 اعلام نمایند.
🗓 آخرین مهلت ثبت نام: 1400/6/29
◻️ ان شاءالله بعد از بررسی درخواستها و لحاظ اولویتها، در اولین فرصت نحوه تحویل و دریافت کتب اطلاع داده خواهد شد.
✅ ضمنا اساتید معظم و طلاب عزیز که مایلند با تحویل کتب درسی خود به مدرسه در توسعه این طرح مشارکت نمایند، میتوانند کتاب های خود را به کتابخانه مدرسه تحویل دهند.
🌎 پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/11883
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
⚫انا لله و انا الیه راجعون⚫
اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء
با کمال تأسّف و تألّم اطلاع یافتیم که روح عالم با اخلاص و دلسوز، حضرت حجةالاسلام والمسلمین درخشانپور به ملکوت اعلی پیوست.
این بزرگمرد فداکار، سالیان دراز در مشاوره و راهنمایی و ارشاد طلاب مدرسه علمیه معصومیه فعال بودند و در اقامه نماز جماعت با روحیهای پرنشاط، همیشه حاضر بودند و حال معنوی ایشان در نماز الهام بخش عشق به عبادت و انقطاع الی الله بود.
ما این ضایعه جبرانناپذیر را به محضر حضرت حجة بن الحسن المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و حوزه های علمیه و طلاب و اساتید مدرسه علمیه معصومیه و خانواده محترم درخشانپور تسلیت عرض مینماییم.
خداوندا این عالم واصل را در برزخ و قیامت و بهشت، با محمد و آل محمد علیهم السلام همنشین و به خانواده محترمشان صبر جمیل و اجر عظیم عنایت فرما.
مدیر، کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
◼️انا لله و انا الیه راجعون◼️
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ.
همزمان با ایام حزن و ماتم اهل بیت عصمت و طهارت، خبر ارتحال استاد فرزانه و معلم ربانی جناب حجت الاسلام و المسلمین اسلام درخشانپور رحمه الله علیه که از سرمایه های علمی و معنوی حوزه واز اساتید اخلاق و مربیان دلسوز مدرسه مبارکه معصومیه بودند، مایه تاسف و تاثر بنده و مجموعه کادر، اساتید، طلاب و فارغ التحصیلان مدرسه گردید و تمام وجود ما را غرق در ماتم نمود
ارتحال ایشان، ثلمه وخسران بزرگی است که به آسانی جبران نمیگردد.
رضوان خدا بر این مرد بزرگ که اهل ولایت
و وجودش لبریز از محبت الهی و حضرات معصومین علیهم السلام و شاگردان مکتب امام صادق(ع) و سربازان حضرت حجت(عج) بود و نمازهای جماعت ایشان که سرشار از محبت و توجه به ذات اقدس الهی بود هیچگاه از خاطر ما و همه مامومین و ارادتمندان ایشان فراموش نمیگردد.
اهتمام بسیار عجیبی در نقش پدری برای شاگردان و دیگر طلاب مدرسه داشتند.
گاهی ساعتهای زیادی قبل و بعد از اقامه نماز را برای تفقد و گفتگو و پاسخ به سوالات اخلاقی و تربیتی طلاب و فضلا اختصاص میدادند.
سوز عجیبی نسبت به رفع معضلات طلاب داشتند و نکات و قطعا خاطرات شیرینی از محضر شریفشان در خاطر شاگردان و ارادتمندان ایشان وجود دارد.
با اینکه شخصیتی عالم بود ولی مردم دار بود و از انس و ارشاد جوانان غافل نمیشدند.
داغ بسیار بزرگی است و مجموعه مدرسه علمیه معصومیه قدردان خدمات علمی و تربیتی ارزشمند ایشان در تربیت طلاب و فضلا میباشد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولیعصر(ارواحنا فداه)، خانواده محترم ایشان و همه شاگردان و ارادتمندان، رحمت و مغفرت خاص الهی و شفاعت حضرات معصومین علیهم السلام را برای ایشان مسئلت مینمایم و امید دارم در سایه فضل الهی در اعلی علیین، قرین و همنشین ائمه معصومین علیهم الصلاه و السلام قرار گیرد.
علی قنواتی
خادم و مدیر مدرسه علمیه معصومیه
۲۶ شهریور ۱۴۰۰ مصادف با ۱۰ صفر ۱۴۴۳
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@Masoumieh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به یاد معلم دلسوز مدرسه معصومیه
🔺 صحبت های دلنشین استاد فقید حاج آقا درخشان پور در خصوص زندگی طلبگی...
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
🌸🌸🌸🌸
🏴 ختم قرآن برای معلم دلسوز مدرسه
🌸🌸🌸🌸
🤲 ختم قرآن هدیه به روح استاد و معلم فقید و دلسوز مدرسه معصومیه، حضرت حجت الاسلام درخشانپور رحمة الله علیه در لینک زیر برقرار شده است.
🔺ان شاء الله عزیزان اهتمام کنند به این ختم قرآن تا بفضل خدا دست کم یک ختم کامل امشب برای ایشان انجام گردد و ثواب آن در این لحظات که به آن احتیاج دارند به دستشان برسد.
🔹 این استاد فقید عمر شریف خود را وقف خدمت گمنام و متواضعانه به طلاب امام زمان ارواحنافداه کرد و به گردن همه ما حق دارند.
لینک ختم:
https://iporse.ir/6151861
جزاکم الله خیرا 🌸 🌸
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
🔰 قابل توجه اساتید و طلاب محترم
⬛️ مراسم تشییع و تدفین حجت الاسلام والمسلمین استاد درخشان پور هنوز قطعی نشده، ساعت دقیق مراسم متعاقبا اعلام می گردد.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
💠 برنامه امتحانات دوره تابستانی و ارتقايي نیمسال اول و نیمسال دوم مهرماه
✅ این امتحانات، مختص کسانی است که خرداد ماه در امتحانات ارتقایی ثبت نام کردند ولی به دلیل شرایط کرونا نتوانستند در امتحان شرکت کنند.
🔷 حداقل نمره قبولي امتحان ارتقايي ۱۶ ميباشد و از كل محدوده اعلام شده مركز سوال طرح خواهد شد.
🔹 دروس نحو ۹ و ۱۰ – عقايد ۵ و ۶ – فقه ۷ و ۸ -اصول ۵ و ۶ پژوهشي ميباشد.
🔻تذکرات مهم:
1️⃣ امتحانات به صورت حضوری می باشد و فقط در صورت فراهم بودن شرایط بهداشتی برگزار خواهد شد.
2️⃣ فقط کسانی مجاز به شرکت در این امتحانات هستند که قبلا (خرداد ماه) برای امتحان ارتقایی یا اردویی ثبت نام کرده باشند (ثبت نام جدید انجام نمی شود)
3️⃣ دروس مطالعاتی، امتحان ارتقایی و اردویی ندارد.
📥 جهت دریافت برنامه امتحانات از طریق لینک زیر اقدام کنید:
http://masoumieh.ir/11871
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
#معاونتـ_آموزش
◾️ مراسم تدفین و خاکسپاری استاد درخشانپور
▫️اقامه نماز میت بر پیکر استاد درخشانپور به امامت حضرت آيت الله تحريري اقامه می گردد.
🗓 شنبه 27 شهریور ماه حوالي ساعت12 ظهر، مقابل غسالخانه بهشت معصومه سلام الله علیها.
◾️مراسم تدفين و خاکسپاری عالم با اخلاق، استاد درخشانپور (رضوان الله علیه) در قطعه 33 بهشت معصومه (قطعه علماء) برگزار می گردد.
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🏴 مراسم یادبود ارتحال استاد اخلاق و معلم ربانی
◾️ مراسم یادبود ارتحال استاد اخلاق و معلم ربانی حجت الاسلام و المسلمین درخشان پور (ره) در مدرسه علمیه معصومیه برگزار می گردد.
▪️ این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد ملکی، شنبه 27 شهریور بعد از نماز مغرب و عشاء با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی در جوار شهدای گمنام مدرسه علمیه معصومیه برگزار می گردد.
🌎 پایگاه اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
http://masoumieh.ir/11889
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
🏴 مراسم تشییع و خاکسپاری امام جماعت فقید مدرسه علمیه معصومیه مرحوم حجت الاسلام و المسلمین درخشانپور با حضور علما، اساتید، طلاب و مسئولین مدرسه در بهشت معصومه(س) برگزار شد
🔺 نماز میت و تلقین این روحانی وارسته را آیت الله تحریری بجا آوردند
◾️ مراسم ختم و یادبود این معلم ربانی و اخلاق امشب همراه با اقامه نماز و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در محوطه مدرسه علمیه معصومیه و در جوار شهدای گمنام برگزار می گردد.
⚫از عموم اساتید معظم و طلاب معزز و خانواده های محترمشان جهت حضور در این مراسم و گرامیداشت یک عمر مجاهدت خالصانه در عرصه تعلیم و تربیت دعوت بهعمل می آید
📎نماز لیله الدفن به نیت مرحوم؛ اسلام بن علی
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh