💖🌸مطالب آموزنده🌸💖
کلید تمام مکانهای معروف تو موزه کلورادو !🗝
▪️در موزه کلیدهای کلورادو میتونید کلید همه مکانهای معروف رو بیابید. کلید مخفیگاه هیتلر، قصر فرانکنشتاین، پنتاگون و حتی کلید قفسه مشروبات خانه موتزارت! این موزه 20000 کلید رو در خود جای داده
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
#دعای_روز_بیست_و_پنجم_ماه_رمضان🌸🍃
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِكَ ومُعادیاً لأعْدائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِكَ یا عاصِمَ قُلوبِ النّبییّن.
خدایا قرار بده در این روز دوست دوستانت و دشمن دشمنانت و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت اى نگهدار دلهاى پیامبران...
#شرح_مختصر 👇
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
💖🌸مطالب آموزنده🌸💖
* #تر_حلوا😍😋
شیر دو لیتر
نشاسته ذرت 1 لیوان
ارد برنج سه چهارم لیوان
شکر 2 لیوان (میتونید بچشید کمتر یا بیشتر بریزید )
گلاب نصف لیوان
زعفران 1 ق چ (دم کنید )
روغن یک چهارم لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز زعفران وگلاب
روی حرارت ملایم تا متوسط بزارید و با قاشق مرتب هم بزنید غافل نشید که ته میگیره و گلوله گلوله میشه حدود یکساعت یا بیشتر غلیظ که شد گلاب و زعفرون اضافه کنید غلظت مواد باید تاجایی باشه که خط قاشق رو حلوا بمونه سپس توی قالب های سلیکونی بریزید و بزارید چندین ساعت توی یخچال بمونه (چرب کردن نمیخواد) از قالب بیرون بیارید و تزیین کنید میتونید توی دیس یا ظرف پیریکس هم بریزید این ترحلوا خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید .*
* _ #وضو_بگیرید
#به_نیت_نذری_آماده_کنید
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه😉
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
❌# کفار_ه روزه و طریقه_ پرداخت
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
⁉️ سوال: من 60 تا روزه عمدی نگرفتم یعنی حالا باید 3600 تا گرسنه رو سیر کنم. میشه مبلغی رو که باید بدم یا مواد غذایی رو که باید بخرم رو بگید و اینکه به چه کسی باید بدم. کفاره ی دیگه ای هم هست به جز گرفتن همون 60 تا روزه یا نه؟
✅ پاسخ: 👇👇
با فرض باطل کردن عمدی شصت روز روزه ، مطلب ابتدایی اینکه باید قضای این شصت روز روزه را بجا بیاورید و به عنوان کفاره باید یکی از این دو کار را انجام بدهید :
🔵 یا باید برای هر افطار عمدی شصت روز روزه بگیرید ( که باید حداقل سی و یک روز آن پشت سر هم باشد ) و یا شصت فقیر را سیر کنید که می توانید به جای آن به هر کدام از آنان یک مد ( هفتصد و پنجاه گرم ) طعام ( غذای اصلی ؛ مانند : گندم ، آرد ، نان ، برنج و... ) به آنان بدهید .
❇️ توجه بفرمایید:
1️⃣- کمک نقدی به فقرا ، کفاره محسوب نمی شود و باید آن مبلغ بابت تهیه طعام مصرف شود .اگر بخواهید پول یکی از اینها را بدهید، اولاً باید به نرخ روز حساب کنید و ثانیا به شخص فقیر بگویید که این پول را طعام بگیرد و اطمینان داشته باشید این کار را میکند.
2️⃣- اگر می خواهید پول کفاره را پرداخت نمایید، یا باید به خود فقیر بدهید و او را وکیل کنید تا با آن پول نان یا گندم و ... خریداری نماید، یا به دفاتر مراجع یا کسانی که اطمینان دارید بدهید و قید کنید که این کفاره است، تا آنها در همین راه مصرف نمایند.
3️⃣- در صورتی که قصد سیر کردن سه هزار و ششصد فقیر را دارید ، می توانید ، انجام آن را به دفتر مرجع تقلیدتان بسپارید و هزینه سیر کردن فقرا را به آنا بسپارید
4️⃣- وجوب کفاره برای باطل کردن روزه به دلیل بزرگ بودن این گناه می باشد که علاوه بر توبه ، باید کفاره نیز بپردازید
5️⃣- اگر قضای روزه را تا رمضان سال بعدش انجام نداده اید، یک مد طعام (750 گرم گندم یا ...) به عنوان کفاره تاخیر به فقیر پرداخت نمایید. دادن کفاره تاخیر یکبار برای همیشه است؛ یعنی در سالهای بعد اگر قضا را به تأخیر بیندازد، کفاره تأخیر تکرار نمی شود.
6️⃣- ضمنا کفاره واجب است ولی فوری نیست. لذا هر موقع توانستید می توانید مطابق با ارزش همان زمان پرداخت کنید.
7️⃣- برای گرفتن قضای روزه ها به تدریج عمل کنید؛ به گونه ای که تحمل آن برای شما سخت نباشد، و به سلامتتان هم ضرری نرسد. مثلا هفته ای یک روز؛ و یا در روزهایی که روزه در آن مستحب است، قضای روزه هایتان را آرام آرام بجا آورید.
--------------------https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
🖊فقط همراه#بالینکارسالشود☝️
🌾 زکات فطریه سال ۹۹ از سوی رهبر انقلاب اعلام شد.
✍ مکلف بايد براى خودش و كسانى كه نان خور او هستند، هر نفرى #يک_صاع (تقريباً سه كيلو) گندم يا جو يا خرما يا كشمش يا برنج يا ذرت و مانند اين ها به مستحق بدهد و اگر پول يكى از اين ها را هم بدهد كافى است.
🔶 مبلغ زکات فطره براي سال 1399 شمسی مطابق سال 1441 قمری، بر مبنای #قیمت_گندم، مبلغ ده هزار تومان مي باشد.
♻️💠♻️💠♻️💠♻️💠♻️💠
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
🖊فقط همراه#بالینکارسالشود☝️
🔴👌پاسخ به یک شبهه تاریخی از زبان آیتالله بهجت👇
حضرت آیت الله بهجت (رحمه الله علیه) نقل کردهاند: «فرماندار يا شهردار كرمان در رژيم پهلوي در عيد غدير مجلس جشني برپا نمود، در آن مجلس مردوخ نيز شركت داشت. مداح در ضمن خواندن اشعار و مديحه سرايي درباره حضرت اميرمؤمنان عليه السلام به جريان بيرون آوردن تير از پاي مبارك آن حضرت در حال نماز و عدم التفات و توجه آن بزرگوار به آن اشاره كرد، جناب آقاي مردوخ كه پاي منبر نشسته بود رو كرد به آقاي فرماندار و با صداي بلند فرياد زد: «آقاي فرماندار ، آيا اين ها افسانه نيست؟!»
فرماندار مي گويد: اعتراض ايشان در آن مجلس و در ميان آن جمعيت مثل يك كوه بر سر من فرود آمد، با خودم گفتم: شب عید است بايد مستبشر و شادمان باشيم، و اگر جواب ندهم شكست اسلام و مذهب است. ولي ديدم من اهل علم نيستم تا جواب كافي به او بدهم و يا بحث و مجادله نمايم. گويا به من الهام شد و يك مرتبه به ذهنم خطور كرد كه بگويم:
آقا شما قرآن خوانده ايد؟ گفت: بله، گفتم: درباره ي اين آيه چه مي فرماييد كه خداوند متعال در سوره یوسف ميفرمايد:« فَلَمَّا رَأَيْنَهُ أَکْبَرْنَهُ وَ قَطَّعْنَ أَيْدِيَهُنَّ » چون زنان مصر حضرت يوسف عليه السلام را ديدند او را بزرگ انگاشته و دست هاي خود را بريدند. زنان مصري در مجلس زليخا، جمال مخلوقی را ديدند، اين ها كجا و تجلياتي كه براي حضرت علي عليهالسلام در نماز پيش آمد كجا؟! آن ها با ديدن يوسف عليه السلام محو ديدار جمال اوشدند و بي اختيار دست هاي خود را بريدند پس جا داشت كه حضرت اميرمؤمنان عليه السلام در حال نماز در برابر تجليات انوار الهي و مشاهدهي جلال و جمال حضرت حق غرق شده و متوجه بيرون آمدن تير از پاي مبارك شان نگردد. اين جا بود كه: «كأنه و أُلقِمَ حَجَراً»( گويي سنگ به دهان او انداختند) لذا شرمسار سرش را به زير انداخت و هيچ نگفت.
منبع: كتاب نكته های ناب از آيت الله بهجت(رحمه الله عليه) ص35
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🙏ماه رمضان ماه ضیافت الهی است🌷 از این ماه پر برکت بهره ها جوییم🙏
🌹🌹
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
و «اصلاح» با تفقه درست آن
را به کار بگیریم إن شاءالله
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
ناصر:
#سوال_١٧٧
#توریه چیست و جایگاه آن کجاست؟
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
✅پاسخ :#توریه در لغت به معنای پوشاندن امری و آشکار کردن امر دیگر است به این نحو که یک لفظ یا یک جمله دارای دو معنی باشد و یکی از معانی آن شایع تر و مشهورتر باشد به گونه ای که وقتی که آن مطلب گفته می شود، متبادر به ذهن شنوندگان معنای مشهور باشد و گوینده آن قصد دارد ضمن اینکه دروغ نگفته باشد، امر اصلی خود را مخفی نگه دارد. به مثال آن در روایت زیر دقت کنید :
قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ التَّقِیَّةُ من دِینِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ قُلْتُ مِنْ دِینِ اللَّهِ قَالَ فَقَالَ إِی وَ اللَّهِ مِنْ دِینِ اللَّهِ لَقَدْ قَالَ یُوسُفُ أَیَّتُهَا الْعِیرُ إِنَّکُمْ لَسارِقُونَ وَ اللَّهِ مَا کَانُوا سَرَقُوا شَیْئاً وَلَقَدْ قَالَ إِبْرَاهِیمُ إِنِّی سَقِیمٌ وَاللّهِ مَا کَانَ سَقِیما
📚کافی ج ٢ص٢١٧
ترجمه :أبو بصیر گوید:امام صادق علیه السلام فرمود :تقیه از دین الله عزوجل است. گفتم :از دین الله است؟ فرمود:بله به الله قسم، از دین الله است؛ محققا که یوسف علیه السلام گفت : «ای کاروان همانا شما دزد هستید» به الله قسم که آنها چیزی ندزدیده بودندو ابراهیم فرمود :من بیمار هستم، به الله قسم که بیمار نبود
✅در حدیث دیگری امام فرمود:یوسف نگفت شما جام پادشاه را دزدیده اید همانا منظور باطنی او این بود که شما یوسف را از پدرش سرقت نمودید.
📚📚البرهان ج٣ص١٨٨
✅داستان فوق در سوره یوسف آیه ٧٠به بعد ذکر شده است که حضرت یوسف علیه السلام خطاب به آنها گفت : «شما سارق هستید» معنای ظاهری آن این بود که شما جام پادشاه را سرقت نموده اید تا بدینوسیله بتواند برادر خود را پیش خود نگه دارد ولی منظور باطنی و مخفی یوسف این بود که «شما یوسف را از پدرش سرقت نمودید» و با این توریه و تقیه هم خود را از دروغ گفتن حفظ نمود و هم به هدفی که داشت رسید.
أَبِی عَبْدِ اللَّهِ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ لَا کَذِبَ عَلَی مُصْلِحٍ ثُمَّ تَلَا أَیَّتُهَا الْعِیرُ إِنَّکُمْ لَسارِقُونَ ثُمَّ قَالَ وَ اللَّهِ مَا سَرَقُوا وَ مَا کَذَبَ ثُمَّ تَلَا بَلْ فَعَلَهُ کَبِیرُهُمْ هذا فَسْئَلُوهُمْ إِنْ کانُوا یَنْطِقُونَ ثُمَّ قَالَ وَ اللَّهِ مَا فَعَلُوهُ وَ مَا کَذَبَ
📚کافی ج ٢ص٣۴٣
ترجمه :امام صادق فرمود :رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند :برای شخص مصلح دروغی نیست. سپس این آیه را تلاوت فرمودند : «ای کاروان شما دزد هستید»، سپس فرمود :به الله قسم آنها دزدی نکرده بودند و یوسف هم دروغ نگفت. سپس این آیه را تلاوت نمودند: «(حضرت ابراهیم گفت) بلکه بزرگ (بتها) این کار را انجام داده است، پس از آنها بپرسید اگر آنها سخن می گویند.»سپس فرمود :به الله قسم آنها این کار نکرده بودند و ابراهیم علیه السلام نیز دروغ نگفت.
✅در حدیث فوق نیز حضرت ابراهیم برای اصلاح قوم خود مطلبی بیان کرد که ظاهر آن دروغ به نظر می رسد ولی معنایی که ایشان منظور کرده بود حقیقت داشت و برای اصلاح قوم خود این کار را انجام داد و گفت :کار شکستن بتها را بزرگ بت ها انجام داده (اگر آنها سخن می گویند) پس از آنها بپرسید. یعنی اگر بتها سخن می گویند، بزرگشان انجام داده است و إلا خیر
✅امام صادق علیه السلام در حدیثی فرمود:رسول الله صلی الله علیه و آله وقتی قصد مسافرت به جایی (برای جهاد) را داشتند به غیر آن مکان توریه می نمودند. (یعنی مثلا شهری که در مسیرشان بود را به مطرح می کردند در حالیکه فقد قصد عبور از آن شهر داشتند و مقصدشان جای دیگری بود ولی به جهت تقیه و حفظ اسرار جهاد، توریه می نمودند.
✅نکته بسیار مهم این است که «توریه» در مکان «تقیه» یا «اصلاح» انجام می پذیرد و در حقیقت یکی از راههای تقیه می باشد که لازم است با دقت و فقه در جایگاه خود به آن عمل شود زیرا تقیه در غیر جایگاه خود جزو گناهان شمرده شده است.
✅به کارگیری توریه در غیر جایگاه خود نوعی مکر و حیله و غش و دروغ می باشد که لازم است همگی مواظب باشیم.
✅مثلا در مکانی قرار می گیریم که طعام حرامی به ما تعارف می شود و شرایط ذکر علت امتناع ما از خوردن آن غذا به خاطر تقیه فراهم نیست، ما به آن شخص برای توریه مثلا می گوییم :من بیمار هستم و طبیب مرا از خوردن این غذا منع نموده است؛ ظاهر کلام ما منع فلان دکتر است در حالی که منظور باطنی ما روایت مشهور است که فرمودند :ای مردم، شما همگی بیمار هستید و الله رب العالمین طبیب است.و چون الله ما را از این غذای حرام منع نموده با گفتن این جمله سخن راستی به زبان آورده ایم ولی شنونده چیز دیگری متوجه می شود و با این کار مراعات تقیه شده است و ما هم گرفتار طعام حرام نشده ایم
✅موارد دیگری نیز از توریه در روایات موجود است ولی شدیدا باید دقت کرد که برای فریب دیگران در معامله و غیره و مقاصد سوء آن را استفاده نکنیم بلکه در جایگاه صحیح «تقیه»
👌خداوند در روز قیامت با سه کس حرف نمی زند ...
▪️قال الامام الصادق علیه السلام : ثَلاثَةٌ لایُکَلِّمُهُمُ اللّه ُ یَوْمَ الْقَیامَةِ وَ لایُزَکّیهِمْ وَ لَهُمْ عَذابٌ ألیمٌ : مَنِ ادَّعی إمامَةً مِنَ اللّه ِ لَیْسَتْ لَهُ وَ مَنْ جَحَدَ إمامَا مِنَ اللّه ِ وَ مَنْ زَعَم أنَّ لَهُما فِی الإسْلامِ نِصیبا .
🔸حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند : خداوند در روز قیامت با سه کس سخن نگوید و پاکشان نکند و برای آنان عذاب دردناکی است :
۱-کسی که به دروغ ادعای امامت از طرف خدا کند؛
۲-کسی که امامِ از طرف خدا را انکار کند؛
۳-کسی که گمان کند آن دو (مدعی امامت و منکر امامت) از اسلام و مسلمانی بهره ای دارند.
📚الکافی، ج ۱، ص ۳۷۳
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
اگر کسی تو را با تمام مهربانیت دوست نداشت ... دلگیر مباش که نه تو گناهکاری نه او.
آنگاه که مهر می ورزی مهربانیت تو را زیباترین معصوم دنیا میکند ... پس خود را گناهکار مبین.
من خدایی می شناسم كه ابر رحمتش به زمین و زمان باریده ... یکی سپاسش می گوید و هزاران نفر کفر !!!
پس مپندار بهتر از آنچه خدا را سپاس گفتند ، از تو برای مهربانیت قدردانی می کنند.
پس از ناسپاسی هایشان مرنج و در شاد کردن دلهایشان بکوش... که این روح توست كه با مهربانی آرام میگیرد.
تو با مهر ورزیدنت بال و پر میگیری ...
خوبی دلیل جاودانگی تو خواهد شد ...
پس به راهت ادامه بده
دوست بدار نه برای آنکه دوستت بدارند ...
تو به پاس زیبایی عشق ، عشق بورز و جاودانه باش...
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════
هر"پرهیزکاری"گذشته ای دارد!!!!!.....
وهر"گناه کاری"آینده ای!!!!!.....
پس قضاوت نکن.........!!!
میدانم اگر:
قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم... دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند... در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگر یم...
"پناه "؛
میبرم به "خدا "،
از عیبی که؛
"امروز "درخود می بینم
و؛
"دیروز "
"دیگران را "به خاطر، "همان عیب"ملامت کرده ام... محتاط باشیم، در "سرزنش "
و"قضاوت کردن "دیگران
وقتی ؛
نه از" دیروزاو"خبر داریم،
نه از"فردا ی خودمان" 🌨🌺
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d_______________╚════