🔴تدابیری جهت کاهش عوارض امواج
♻ مغز یکی از ارگانهای حیاتی بدن انسان است و امواج موبایل، بیشترین صدمه را به این عضو بدن وارد میکند.
🔹امواج، حرارت غیر طبیعی در مغز ایجاد میکند که باعث کاهش رطوبت غریزی میشود درحالیکه رطوبت غریزی برای سلامت تن لازم است، ولی حرارت ایجاد شده توسط امواج، نمیتواند از رطوبت عارضی بدن(رطوبات زائد بدن) بکاهد، زیرا قوام رطوبات عارضی زیاد است.
🔹در صورت استفاده زیاد از امواج، رطوبت مغز بزرگسالان کاهش مییابد و مغز دچار خشکی میشود که وزوز گوش، سوت گوش، سبکشدن خواب، عصبانیت و تومورهای سرطانی در دراز مدت به دنبال دارد. این عارضه در کودکان باعث اختلال و کاهش در رشد میشود.
🔹برای کم کردن عوارض امواج، باید از رطوبتبخشها استفاده کنیم؛ در گرم مزاجان استفاده از میوه و آبمیوههای متناسب با مزاج و فصل مثل هندوانه و هلو برای تابستان، مناسب است.
در مزاج سرد و خشک(سودا)، میوه های خربزه، طالبی و گرمک کمک کننده است و در مزاج سرد و تر(بلغم)، مصرف سیب، آب سیبطبیعی، گلابی و انجیر تازه مناسب است.
🔹درضمن روغنمالی بدن با روغنهای رطوبتبخش، مثل روغن بادامشیرین، روغنبنفشه با پایه بادامشیرین و چکاندن روغن بادامشیرین در بینی و گوش کمک کننده است.
🔹خطر امواج تلفن همراه در هنگام صحبت کردن از هر زمان دیگر بدلیل کم و زیاد شدن امواج، بیشتر است لذا از هندزفری استفاده کنید و قبل از وصل شدن ارتباط، گوشی را روی گوشتان نگذارید.
✍ استاد صادقیان
#امواج
#خشکی_مغز
#مرجع_طب
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
✅ رفع غلبه #سودا
🍀تخم شنبلیله را در حرارت ملایم تفت دهید و سپس آسیاب کنید و در کنار ادویههای دیگر نصف قاشق چای خوری از آن را در غذا استفاده کنید تا غلبه سودا رفع شود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
⚠️عوارض زیاده روی در مصرف سنا مکی
◾️برگ سنا گرم و خشک و دارای عملکرد قوی است که متاسفانه افراد در زمانهای گذشته مصرف دائمی آن را برای مبارزه با #یبوست پیش گرفته اند و در واقع دوایی اشتباه را برای خود در نظر گرفته اند.
◾️متاسفانه دستگاه گوارشی به برگ سنا عادت میکند و با مصرف نکردن آن روده به هیچ وجه کار نمیکند و روده ی بزرگ این افراد بیش از اندازه بزرگ و تنبل می شود و گاهی اوقات خونریزی می کند⬅️ این افراد باید با یک رژیم غذایی مناسب و ملینهای مناسب مانند تخم کتان، سبوس گندم عادت بد خود را ترک کنند
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
✅ کوچک کردن #منافذ_باز_پوست
✔️ آرد جو پودر شده به همراه 1 قاشق ماست ترش به مدت 20 دقیقه هفتهای 2 الی 3 بار به مدت 2 ماه علاوه بر خاصیت روشن کنندگی منافذ پوست را کوچک میکند.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
✅ بهبود #جای_جوش و #لک
🔸آرد باقالی در بهبود جای جوش و لکها موثر است، 1 قاشق غذاخوری به همراه آبلیمو و ماست ترش هفتهای 2 بار به مدت 20 دقیقه توصیه میشود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
⚠️علت #غلظت_خون
🔴 از دیدگاه طب سنتی غذاهای آماده به این دلیل مضر شناخته میشود که با حرارت بالا آماده و موجب میشود خون بشدت غلیظ شود و چون ماده اصلی غذاهای فست فودی گوشت گوساله و... است استفاده بیش از حد گوشت مرغ و گوساله مشکلاتی را برای افراد ایجاد میکند.
🟢 یکی از راهکارهای اولیه از دیدگاه این طب برای مبتلا نشدن به انواع بیماریهای جسمانی این است که مصرف این غذاها به حداقل رسیده و تا جایی که ممکن است استفاده نشود و بیشتر موادغذایی مورد استفاده قرار گیرد که خون را تصفیه میکند.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
🩸تمیز کردن خون
➕استفاده از مواد غذایی طبیعی و سالم مانند میوهها و سبزیجات خون را صاف و تمیز میکند. مصرف آب زرشک، آب انار، آب آلبالو، آبلیمو، آبغوره و سرکه در کنار یک مصلح خون را صاف و تمیز میکند.
➕البته افراد باید به این نکته توجه داشته باشند چون طبیعت این مواد غذایی سرد است برای اینکه این مواد در بدن جذب بهتری داشته باشد و افراد کمتر دچار درد معده شوند بهتر است با مصلح استفاده شود برای مثال میتوان گفت، سرکه بهتر است به صورت سرکه انگبین یا سکنجبین همراه با غذا استفاده شود.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#ضربالمثل
(عجب سر گذشتی داشتی كل علی؟) :
چون یك نفر به دقت تمام برای دیگری حرف بزند اما آخر كار ببیند كه حرفش در او اثر نكرده، این مثل را به زبان میآورد.
یك بابایی مستطیع شده بود و به مكه رفته بود و برگشته بود و شده بود حاجی و همه به او میگفتند: حاجلی (حاج علی)
اما یك دوست قدیمی داشت كه مثل قدیم باز به او میگفت: كللی (كل علی ـ كربلایی علی). مثل اینكه اصلاً قبول نداشت كه این بابا حاجی شده!
این بابا هم از آن آدمهایی بود كه تشنه عنوان و لقب هستند و دلشان لك زده برای عنوان! اگر هزار بلا سرشان بیاید راضیند اما به شرط اینكه اسم و عنوان آنها را با آب و تاب ببرند! حاج علی پیش خودش گفت: باید كاری بكنم تا رفیقم یادش بماند كه من حاجی شدهام به این جهت یك شب شام مفصلی تهیه دید و رفیقش را دعوت كرد. بعد از اینكه شام خوردند، نشستند به صحبت كردن و او صحبت را به سفر مكهاش كشاند و تا توانست توی كله رفیقش كرد كه حاجی شده!
توی راه حجاز یك نفر سرش به كجاوه خورد و شكست و یك همچین دهن وا كرد، آمدند و به من گفتند حاج علی از آن روغن عقربی كه همراهت آوردهای به این پنبه بزن، بعد گذاشتند روی زخم، فردا خوب خوب شد همه گفتند خیر ببینی حاج علی كه جان بابا را خریدی.
در مدینه منوره كه داشتم زیارت میخواندم یكی از پشت سر صدا زد "حاج علی" من خیال كردم شما هستی برگشتم، دیدم یكی از همسفرهاست، به یاد شما افتادم و نایبالزیاره بودم.
توی كشتی كه بودیم دو نفر دعوایشان شد نزدیك بود خون راه بیفتد همه پیش من آمدند كه حاج علی بداد برس كه الان خون راه میافتد. وسط افتادم و آشتیشان دادم همسفرها گفتند: خیر ببینی حاج علی كه همیشه قدمت خیر است.
نزدیكیهای جده بودیم كه دریا طوفانی شد نزدیك بود كشتی غرق شود كه یكی از مسافرها گفت: حاج علی! از آن تربت اعلات یك ذره بینداز توی دریا تا دریا آرام بشود. همین كه تربت را توی دریا انداختم دریا شد مثل حوض خانهمان... همه همسفرها گفتند: خدا عوضت بده حاج علی كه جان همه ما را نجات دادی.
خلاصه گفت و گفت تا رسید به در خانهشان: همه اهل محل با قرابههای گلاب آمدند پیشواز و صلوات فرستادند و گفتند حاج علی زیارت قبول... همین كه پایم را گذاشتم توی دالان خانه و مادر بچهها چشمش به من افتاد گفت: وای حاج علیجون... همین را گفت و از حال رفت.
خلاصه هی حاج علی حاج علی كرد تا قصه سفر مكهاش را به آخر رساند وقتی كه خوب حرفهاش را زد، ساكت شد تا اثر حرفهاش را در رفیقش ببیند، رفیقش هم با تعجب فراوان گفت: عجب سرگذشتی داشتی كل علی؟!🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#ضربالمثل
(میرزا میرزا رفتن) :
آهسته و با تأنی راه رفتن یا غذا خوردن را اصطلاحاً در دهات و روستاها میرزا میرزا رفتن و میرزا میرزا خوردن گویند که پیداست به جهت وجود کلمۀ میرزا باید علت تسمیه و ریشۀ تاریخی داشته باشد.
واژۀ میرزا ملخص کلمۀ امیرزاده است که تا چندی قبل به شاهزادگان و فرزندان امراء و حکام درجۀ اول ایران اطلاق می شد. این واژه اولین بار در عصر سربداران در قرن هشتم هجری معمول و متداول گردیده که به گفتۀ محقق دانشمند عباس اقبال آشتیانی:"خواجه لطف الله را چون پسر امیر مسعود بوده مردم سبزوار میرزا یعنی امیرزاده می خواندند و این گویا اولین دفعه ای است که در زبان فارسی کلمۀ میرزا معمول شده است."
واژۀ میرزا بر اثر گذشت زمان مراحل مختلفی را طی کرد یعنی ابتدا امیرزاده می گفتند. پس از چندی از باب ایجاز و اختصار به صورت امیرزا مورد اصطلاح قرار گرفت:"عازم اردوی پادشاه بودند و پادشاه امیرزا شاهرخ بوده به سمرقند رفته بود."
دیری نپایید که حرف اول کلمۀ امیرزا هم حذف شد و در افواه عامه به صورت میرزا درآمد.
اما اطلاق کلمۀ میرزا به طبقۀ باسواد و نویسنده از آن جهت بوده است که در عهد و اعصار گذشته تنها شاهزادگان و امیرزادگان معلم سرخانه داشته علم و دانش می آموختند. مدارس و حتی مکتب خانه ها نیز به تعدادی نبود که فرزندان طبقات پایین سوادآموزی کنند و چیزی را فرا گیرند.
به همین جهات و ملاحظات رفته رفته دامنۀ معنی و مفهوم کلمۀ میرزا از امیرزاده بودن و شاهزاده بودن به معانی و مفهوم باسواد و ملا و منشی و مترسل و دبیر و نویسنده و جز اینها گسترش پیدا کرد و حتی بر اثر مرور زمان معنی و مفهوم اصلی تحت الشعاع معانی و مفاهیم مجازی قرار گرفت به قسمی که ملاها و افراد باسواد در هر مرحله و مقام را میرزا می گفته اند خواه امیرزاده باشد و خواه روستازاده.
توضیح آنکه چون در ازمنۀ گذشته افراد باسواد خیلی کم بوده اند لذا میرزاها قرب و منزلتی داشته و مردم برای آنها احترام خاصی قائل بوده اند.
میرزاها هم چون به میزان احترام و احتیاج مردم نسبت به خودشان واقف گشتند از باب فخرفروشی و یا به منظور رعایت شخصیت خود شمرده و لفظ قلم حرف می زدند و مخصوصاً در کوچه ها و شوارع عمومی خیلی آرام و سنگین راه می رفتند تا انظار مردم به سوی آنها جلب شود و بر متانت و وزانت آنان افزوده گردد.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#ضربالمثل
(چشم زخم):
این لغت مرکب هنگامی به کار میرود که به گفته علامه دهخدا آسیبی اندک و شکستی کوچک وارد آید دراین صورت گویند :" فلان کس را چشم زخمی رسید " یا :" چشم زخمی به نیروی ما رسید " ومراد آن است که فلانی مختصر بیماریی دارد ، یانیروی ما شکست کوچکی خورده است .
نادرشاه افشارپس از آنکه شاه طهماسب دوم را
از سلطنت خلع کرد پسرِ چند ماههاش را به نام شاه عباس سوم بر تخت نشانیده وخود امور لشکری وکشوری را در دست گرفت . آن گاه به جنگ با عثمانیها شتافت و بغداد را محاصره کرد .در همان احوال صد هزار سپاه عثمانی به فرماندهی توپال عثمان پاشا درمقابل لشکر ایران فرود آمد .
نادرشاه قسمتی از سپاه خود رابه محاصره بغداد گذاشت و خود با قسمت دیگر به لشکر توپال حمله برد ولی چون سپاه نادرخسته و معدود بود ودرمقابل قوای تازه نفس عثمانی تاب نیاورده متفرق و منهدم گردید .
همچنین لشکری که به محاصره بغداد اشتغال داشت در هم شکست . نادر پس از این شکست اجبارا" عقب نشست و در همدان مستقر گردید ولی کمترین یاس ودلسردی به خود راه نداده نسبت به لشکریان باقی مانده کمال رافت ومهربانی را معمول داشت و به جمع آوری سپاه جدید همت گماشت .
ضمنا" به میرزا مهدی خان منشی دستور داد جریان جنگ و شکست را مبسوطا" به ایالات و ولایات وروسای قبایل و عشایر بنویسد و عده بخواهد . میرزا مهدی خان به اسلوب کتاب دوره شرحی با تعقید و اطناب و تصنع نگاشت و پس از تمجید و ستایش فراوان " از پیروزیهای ظفر نمون!" سپاه نادری چنین اشاره کرد که :" اندک چشم زخمی به قسمتی از سپاه سپهر دستگاه ...رسید "!
وقتی که نوشته را به سمع نادر رسانید سردار نامدار ایران برآشفت و گفت :" این دروغها و مزخرفات چیست که به هم بافتی ؟ کدام اندک چشم زخم ؟ کدام پیروزی ظفرنمون؟ چرا حقیقت را نمینویسی ؟ بنویس شکست خوردیم ، آن هم شکست سخت و فاحش . دمار از ما برآوردند " .
اگر چه مثل چشم زخم سابقه قدیمیتر دارد و آن را ناشی از چشم شور ودیده شور نظر میدانند .🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با زندگی قهر نکن
دنیا منت هیچکس را نمیکشد...
شروع هر روز فرصتی دوباره است🧡
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d