#غزه
#فلسطین
حمیدرضا ترقی:
جهانیشدن حمایت ملتهای دنیا از فلسطین بهبرکت توجه امام راحل به قدس شریف است
مرصاد نیوز:کارشناس مسائل بینالملل گفت: حمایت ملتهای مختلف دنیا از قدس و ملت فلسطین درحال جهانیشدن است که این موضوع بهبرکت توجه امام راحل به مسأله فلسطین است.
حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: ۲۹ دی ماه مصادفبا روز غزه است که مردم غزه با یک مبارزه جدی و مسلحانه با رژیم صهیونیستی توانستند ضربات محکمی به این رژیم وارد کنند در واقع این روز، مثل روز جهانی قدس فرصتی برای این است که فریاد مظلومیت و حقطلبی مردم مظلوم فلسطین به جهانیان رساندهشود.
وی افزود: از آنجا که غزه خط مقدم مسلمانان جهان در مقابلهبا اسرائیل است و نزدیکترین مکان برای ضربهزدن به رژیم صهیونیستی است برای مسلمان اهمیت استراتژیکی دارد، مجلس شورای اسلامی در شهریور سال ۱۳۸۸ روز ۲۹ دی ماه را بهنام روز غزه نامگذاری کرد.
ترقی تصریح کرد: نوار غزه بهدلیل نزدیکی به مصر که شاهراه انرژی و امنیت اسرائیل بوده بهتصرف صهیونیستها درآمده لذا برای اسرائیل از آسیبپذیری بسیار بالایی برخوردار است.
کارشناس مسائل بینالملل گفت: نوار غزه در جنوبغربی سرزمینهای اشغالی فلسطین قرار دارد و ۳۶۰ کیلومتر مربع وسعت دارد همچنین جمعیتی حدود ۱.۵ میلیون نفر در این باریکه زندگی میکنند.
بهگفته ترقی مردم این سرزمین در سال ۲۰۰۵ پس از ۳۸ سال تحمل اشغال توأم با مبارزه و مجاهدت و مقاومت در برابر اشغالگران توانستند آنها را از این منطقه خارج کنند و منطقه را در تصرف و تحت کنترل خود درآورند.
وی افزود: امروز جبهه مقاومت در غزه بههمت جمهوری اسلامی ایران و سردار رشید اسلام؛ سردار سلیمانی از یک قدرت و اقتدار بسیار بالایی برخوردار است که بهطور نمونه توانست در جنگ ۲۲ روزه اسرائیل را شکست دهد و رژیم صهیونیستی را بهصورت مفتضحانهای مجبور بهعقبنشینی کرد.
ترقی خاطرنشان کرد: امروز رزمندگان حماس، مقاومت اسلامی و جهاد اسلامی در آنجا از توان موشکی و پهپادی بسیار بالایی برخوردار هستند و امنیت را از اشغالگران صهیونیستی ربودهاند و با وجود اینکه صهیونیستها دیوار بلندی را دور خود کشیدهاند اما احساس ناامنی میکنند.
کارشناس مسائل بینالملل اذعان کرد: فلسطینیها با مقاومتشان توانستند کاری کنند که محاصره همهجانبهای که صهیونیستها علیه غزه انجام دادهبودند، شکست بخورد.
ترقی تصریح کرد: بهنظر میرسد همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند و زمان برای انحلال و نابودی صهیونیستها مشخص کردند با اقداماتی که امروز جبهه مقاومت در ابعاد مختلف اعماز عرصه سیاست بینالمللی، محکومیتهای متعدد و تصویب قطعنامههای گوناگونی علیه صهیونیستها انجام میدهد و همچنین باتوجهبه برقراری مجدد حکومت فعلی گروههای تندرو صهیونیستی توسط نتانیاهو، زمان نابودی اسرائیل از ۲۵ سال به ۱۵ تا ۲۰ سال تسریع پیدا کرده و روزبهروز شاهد تضعیف صهیونیستها و آسیبپذیری بیشتر آنها در مقابلهبا ملت فلسطین هستیم.
وی افزود: امروز فلسطین در بین ملتهای مختلف جهان، ملتهای اسلامی و حتی کشورهای مختلف اروپایی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و حمایت ملتهای مختلف دنیا از قدس و ملت فلسطین درحال جهانیشدن است که این موضوع بهبرکت توجه امام راحل به مسأله فلسطین و تبدیلکردن آن به مسأله جهان اسلام است.
کارشناس مسائل بینالملل خاطرنشان کرد: امیدواریم مسلمانان جهان بتوانند بهبرکت این روز لحظهبهلحظه حیات اسرائیل را کمتر کنند و عمر آن را کاهش دهند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#غرب
#غربگراها
#سرمایه_های_غرب
✳️ سرمايههاي سياسي غرب در ايران!
✍ محمدكاظم انبارلويي
1⃣ سرمايه هاي سياسي غرب در ايران مدام در حال سوختن است.
دوران قاجار و پهلوي دوران سرمايهگذاري انساني غرب در ايران بود. با ظهور انقلاب اسلامي، بخشي از اين سرمايهها به غرب كوچ كرد. بخشي از آن در داخل ماند تا زاد و ولد كند.
از آغاز پيروزي انقلاب روزي نيست كه جاسوسان ، خودفروختگان و وطنفروشان زير تيغ حذف نيروهاي امنيتي و قضائي قرار نگيرند. عليرضا اكبري گاندوي انگليسي اولين آنها و آخرين نيز نيست. اين رشته سر دراز دارد. مسئله نفوذيها هميشه يك مسئله اصلي در صيانت از امنيت ملي است.
2⃣ عوامل و عناصر جاسوسي غرب در ايران هميشه «كد» جاسوسي ندارند يا حقوق جاسوسي هم دريافت نميكنند. غرب با سيطره بر عقل و هوش آنها كساني را در اختيار دارد بيمزد و منت كه عامل اعمال اراده غرب در ايران هستند.
3⃣ اخيرا خانم كلينتون، وزير خارجه دوران اوباما و رقيب ترامپ، در مورد اغتشاشات اخير در ايران افاضاتي داشتند و اينكه؛ « ما بايد تماسهاي خود را با دوستانمان در ايران بهويژه روحانيون و نخبگان دانشگاه بيشتر كنيم و به آنها تفهيم كنيم؛
الف: نترسيد ما قصدي عليه اسلام نداريم. فقط شما اصرار به اجراي برخي احكام اسلام نكنيد.
ب: ما قصد سرنگوني جمهوري اسلامي را نداريم . فقط ميخواهيم فضا براي سكولارها قدري باز باشد و به احكام اسلامي ازجمله حجاب موقتا عمل نشود.»
4⃣ هيچ روحاني و هيچ نخبه دانشگاهي اين پيام مزورانه خانم كلينتون را نميپذيرد! اما سؤال اين است چرا اين پيام صادر شده است؟
پاسخ آن است كه سر فشار حداكثري سياسي، اقتصادي ،نظامي و فرهنگي به سنگ خورده است. اراده ملت ايران بر اراده شبكه هاي جاسوسي دشمن وعناصر وطنفروش و تجزيهطلب و ضدانقلاب پيروز شده است.
خانم كلينتون در زميني دارد «دانه» ميپاشد كه مستعد همين حرفهاي فريبآميز است.
برخي از بهاصطلاح روحانيوني كه اخيرا حرفهايي زدهاند الهام از همين حرفهاي بيربط خانم كلينتون است. ايضا برخي سياسيون هم همين حرفها را با تفاوتهايي نشخوار ميكنند.
5⃣ ما اكنون در مرحله «پسافتنه» هستيم. دشمن دارد تلفات خود همراه با هزينههاي بربادرفته را احصا ميكند.
فاز بعدي فتنه چيست؟ از كجا سر بر خواهد آورد؟ از اين فتنه تا فتنه بعدي چقدر زمان داريم؟ سؤالاتي كه بايد در اتاق جنگ نرم و جنگ شناختي مراكز امنيتي، سياسي، نظامي و قضائي پاسخ آن را يافت.
همين سؤالات در احزاب سياسي و رجال سياسي ، مذهبي پاي كار انقلاب بايد مطرح شود و پاسخ شايسته خود راپيدا كند.
عقلانيت سياسي حكم ميكند ما از يك سوراخ چند بار گزيده نشويم!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انقلاب
#تئوریهای_انقلاب
#چهار_نسل_تئوریهای_انقلاب
✳️ چهار نسل نظریه درباره انقلاب ها و دلایل شکل گیری آن ها
تاقبل از پدیده بیداری اسلامی موسوم به بهار عربی ، صاحب نظران علوم سیاسی و اجتماعی چهار نسل نظریه درباره نحوه وقوع انقلاب ها را شناسایی کردهاند.
1⃣ نسل اول : اساساً از انقلابها بیزارند.
انقلاب را به بیماری یا تب در بدنِ جامعه تشبیه کرده اند که پس از یک دوره هذیان و نقاهت به حالت عادی باز میگردد. انقلاب ها را حرکت کردن در درون یک دایره توصیف میکردند که جامعه بعد از طی مراحلی مجدد به وضعیت اول برمیگردد. این عده معتقد بودند که همه انقلابها از این مراحل عبور میکنند، فرضی که البتّه واقعیت تاریخی آن را رد میکند. نظریهپردازان این نسل افرادی مانند سورکین و کرین برینتون و... می باشند.
2⃣ نسل دوم به فرآیندهای نوسازی به مثابة هسته اصلی انقلابها در کشورهای در حال توسعه اشاره کردند.
بر مبنای این دیدگاه همزمان که نوسازی پیش میرود و اقتصاد رشد میکند، روند نزولی رشد احتمالاً باعث احساس ’محرومیت نسبی‘ میشود، شکافی میان آنچه مردم انتظار دارند باشند و داشته باشند و آنچه در واقع هستند و دارند. در این دیدگاه، انقلاب به مثابة نتیجة مجموعهای از رفتارهای فردی ظاهر میشود نه پیامد ساختارها و فرایندهای کلان. نظریهپردازان این نسل افرادی مانند جیمز دیویس و تد گر و... هستند. ( دوره پساجنگ جهانی دوم)
3⃣ نسل سوم استدلال کردند که عوامل ساختاری سرمایهداری، روابط طبقاتی، جنگهای بینالمللی- زمینه را برای افزایش نارضایتی عمومی و احساسات انقلابی ایجاد میکند.
متفکران نسل سوم، که الگوی ساختارگرایانهتری را ارائه کردند، نتوانستند توضیح دهند که چرا برخی از انقلابها در جاهایی با وضعیت نامساعد به وقوع پیوستند و در جوامعی که ظاهراً بستر مساعدی برای انقلاب بودند رخ ندادند. نظریهپردازان این نسل به ویژه برینگتون مور، تدا اسکاچپل و اریک وولف هستند.
4⃣ نسل چهارم : نظریه پردازان این نسل، فرانظریههای جسورانۀ انقلاب را عمدتاً با مدلهای چند علّتی و پیچیده جایگزین کردند.
آنها عناصری از قبیل هویت، ایدئولوژی، جنسیت، شبکه و رهبری را وارد تحلیل کردند. این محققان عوامل ساختاری، عاملیّت، داخلی، بینالمللی، سیاسی و اقتصادی را با هم ترکیب کردند تا برآمدن انقلابها را توضیح دهند.
کار آنها، به نوعی، تمرکز را از ’چرایی‘ انقلاب به ’چگونگی‘ آن تغییر داد و بیشتر بر موقعیتهایی که انقلابها در آن رخ میدهند معطوف شدند. با این وصف، تحلیلگرانی نظیر جورج لاوسون استدلال کردهاند که نظریهپردازان نسل چهارم در واقع در تحقق وعدههایشان در نظریهپردازی عینی شکست خوردهاند. به بیان دیگر، مباحث آنها بیشتر طرح مدعا است تا پیشرفت واقعی در نظریه. در همین راستا، بنجامین آبرامز نشان میدهد که تعداد متغیرهایی که این تحلیلگران وارد میکنند آنقدر زیاد است که نمیتوانند به این متغیرها در یک چارچوب نظری منسجم سر و سامان دهند. در نتیجه تحقیقات آنها عاری از نظریهپردازی جسورانه باقی میماند. از اینرو، آبرامز همگان را به نسل نو، پنجم، از نظریه انقلابی فرا میخواند. نظریهپردازان این نسل به طور خاص جان فوران، میثاق پارسا، اریک سیلبین و جک گلدستن که در دهة ۱۹۹۰ و دهة ۲۰۰۰ مینوشتند، می باشند
خیزشهای موسوم به بهار عربی در دهة ۲۰۱۰م که شش دیکتاتور(تونس، مصر، لیبی، یمن، الجزایر و سودان) را سرنگون کرد، به بحثهایی دربارة سرشت این وقایع سیاسی و پیامدهایشان برای نظریة انقلابی دامن زد. یکی از این بحثها ، این است که آیا ما به سمت نسل پنجم نظریة انقلابی میرویم؟ در این پارادایم ، مفروض اصلی این است که رکن رهبری و ایدئولوژی نقشی در انقلاب ندارند
در تمامی این نظریه پردازی ها، از مقوله اهداف و آفات انقلاب غفلت شده است. حرکت مردمی فاقد رهبر و کادر رهبری ممکن است موجب سرنگونی حکومتی شود( به ظاهر پیروزی آن حرکت) اما در ایجاد حکومتی جدید مطابق با خواسته های مردم ناکام خواهد ماند. همچنین حرکت های انقلابی دجار آفاتی هستند از جمله آن ها گرایش رهبران و پیشتازان انقلاب به تخصیص حوزه های خاص تمتع و امتیازات ویژه برای خود است. این موجب دور شدن از آرمان ها و بالتبع انحراف از مسیر اولیه خواهد بود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انقلاب
#تئوریهای_انقلاب
#عوامل_انقلاب_اسلامی
#ریشه_های_انقلاب_اسلامی
✳️ انقلاب اسلامی و دیدگاه های مختلف درباره شکل گیری آن
44 سال پیش، ایرانیان انقلاب بزرگی را پدید آوردند که تاریخ را نه در غربِ آسیا که در جهان تغییر داد.
این انقلاب اگرچه از اوجگیری در مرحله نهایی تا پیروزی آن، بیش از یک سال طول کشید. اما برای صاحب نظران داخلی و بینالمللی چنان برق آسا بود که بزرگ ترین دستگاههای جاسوسی و امنیتی آن زمان ، اعتراف کرده اند که از درک چیستی و چرایی آن و برگزیدن راهی برای مهار این انقلاب عاجز ماندند و آن گاه که پیروز شد همه از خود پرسیدند «چرا چنین شد؟!»
برای پاسخ به این پرسش کلان، چهار دهه است که این پدیده بزرگ موضوع مطالعات گسترده ژرف و همه جانبه دانشگاه ها، اتاقهای فکر و موسسات مختلف پژوهشی و مطالعاتی در سراسر جهان به ویژه غرب است.
حاصل این پژوهش ها مقالات، کتابها ، رساله های متعدد و چارچوب نظری هایی است که در تعدادی از آنها توضیحاتی برای برخی وجوه این جنبش بزرگ یافت میشود، هرچند که در نگاهی کلی، شیوههایی که غرب در این سالها برای تعامل با ایرانیان برگزیده است، نشان میدهد با گذشت چهل سال هم درک درستی از فرهنگ استوار این مردم ندارند.
شاید بدین سبب که اساسا ایران سرزمین متفاوتی است و ایرانیان در طول تاریخ کهن خود همواره برای خروج از دل طوفانهای سهمگین تاریخی که هریک به تنهایی برای نابودی چند باره یک ملت کافی بودهاند راهی مستقل یافته، به راهشان ادامه داده، بیش از گذشته بالیده و استوارتر شده اند.
✳️ نظریه های اقتصادی و اجتماعی انقلاب
برخی از صاحب نظران به عامل اقتصادی و اجتماعی به عنوان عامل اصلی وقوع انقلاب اسلامی توجه نشان داده اند مانند:
1⃣ رابرت لونی در کتاب
« ریشه های اقتصادی انقلاب ایران »
2⃣ تدا اسکاچبل در مقاله
« دولت تحصیلدار و اسلام شیعی در انقلاب ایران»
3⃣ همایون کاتوزیان در کتاب
« اقتصاد سیاسی ایران»
وافرادی که بر اساس نظریه های مارکسیستی و نظریه نظام جهانی مثل والرشتاین مطلب می نویسند.
✳️ نظریه های روانشناختی انقلاب
برخی اندیشمندان برعوامل روانشناختی تاکید کرده اند مانند:
1⃣ ماروین زونیس در کتاب
« شکست شاهانه»
2⃣ افرادی که بر اساس روش روانشناسی اجتماعی جیمز دیویس تحلیل می کنند.
3⃣نویسندگانی که بر مبانی نظریه محرومیت نسبی تد رابرت گر مطلب نوشته اند ،مانند فرخ مشیری در کتاب
«دولت و انقلاب اجتماعی در ایران»
✳️ عوامل سیاسی انقلاب
برخی نویسندگان بر عوامل سیاسی تاکید کرده اند مانند:
1⃣ یرواند آبراهامیان در مقاله
« علل ساختاری انقلاب ایران»
که بر مبنای نظریه انقلاب هانتینگتون نوشته است ( کتاب ریشه های اجتماعی انقلاب)
2⃣ جرالد گرین در مقاله
«ضد بسیج به عنوان یک روش انقلابی»
✳️ عوامل فرهنگی انقلاب
برخی از اندیشمندان برعوامل فرهنگی در پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرده اند. مانند:
1⃣ علی دوانی در کتاب
«نهضت روحانیون ایران»
2⃣حامد الگار در کتاب
«ریشه های انقلاب اسلامی»
3⃣ آصف حسین در کتاب
«ایران اسلامی انقلاب وضد آن»
4⃣ گیلزکپل در کتاب
«انتقام خداوند»
✳️ نظریه های چند ملیتی انقلاب
رهیافت چند علیتی به انقلاب هم رویکرد برخی دیگر از اندیشمندان بوده است.مانند:
1⃣ مایکل فیشر در کتاب
«ایران اختلاف مذهبی تا انقلاب»
2⃣ نیکی کدی در کتاب
«ریشه های انقلاب ایران»
3⃣ فرد هالیدی در مقاله
«انقلاب ایران توسعه ناموزون ومردم گرایی مذهبی»
3⃣ جان فوران در کتاب
«مقاومت شکننده»
4⃣ چارلز کرزمن در کتاب
«انقلاب نااندیشیدنی در ایران»
چالرز کرزمن، استاد جامعه شناسی دانشگاه کارولینای شمالی، نمونهای از آثار قابل اعتنایی است که توانسته از منظر یک پژوهشگر غربی درک کمابیش واقع بینانهای از انقلاب ایرانیان در 1357 به دست دهد.
کرزمن در این اثر با طرح نظریات مختلفی که در جامعه شناسی تاریخی برای تبیین انقلاب ها و جنبش های اجتماعی وجود دارد، نشان میدهد که این نظریاتِ عموما غربی، اگرچه تا حدی بعضی نکات را توضیح میدهد، اما برای تبیین انقلابی که در ایران رخ داده است، ناکافی هستند.
کرزمن از این نقطه طرح ایده خود را آغاز میکند که ارائه مفهوم ضد تبیین برای توضیح انقلاب ایران لازم است.
👇👇👇👇👇
کرزمن همان گونه که در حوزه نظری سراغ منابع و چهرههای گوناگون رفته است، برای توصیف و تحلیل رویدادها نیز تقریبا همه منابع ایرانی و غیر ایرانی را که تا هنگام نوشتن این کتاب در دسترس داشته، دیده و شاید بتوان گفت موردی را از قلم نینداخته است. از سند، کتاب و نشریه و مصاحبه با مردم عادی گرفته تا اعلامیههای دست نویس و پیامهای تلفنی مخاطبان عادی یک روزنامه در میان ارجاعات کرزمن دیده میشوند. بیگمان در تدوین یک اثر استفاده از همه اسناد موجود، به خودی خود امتیازی محسوب نمیشود، اما وجه تمایز کرزمن در این اثر نحوه است
فاده او از این منابع است که با دقتی واسوس گونه در نقد بیرونی و دروزنی آنها میکوشد و با لحاظ کردن نکات ضروری در یک پژوهش تاریخی و جامعه شناختی، جمله یا عبارتی را از آنها نقل میکند.
منظور نویسنده کتاب از اصطلاح «نا اندیشیدنی» «آنچه که پیشبینی نشد و قابل پیشبینی هم نبود» می باشد. با توجه به مطالب کتاب می توان گفت عبارتهای «آنچه در اندیشه نمیآمد» یا «آنچه کسی فکرش را نمیکرد» به نظر مناسبترین معنا است.
به اعتقاد نویسنده، این انقلاب نخستین جمهوری اسلامی عصر اخیر را به قدرت رساند و تنها نمونه انقلاب اسلامی مردمی است. انقلاب ایران یکی از مردمیترین قیامهای تاریخ جهان محسوب میشود. عناوین این کتاب 494 صفحهای شامل «ظهور اعتراض، بسیج شبکه مساجد، جاذبههای شیعی، اعتصادب عمومی، شکست مشت آهنین، یک جنبش شدنی و نتیجهگیری» است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2960605266.mp3
4.85M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
پنجشنبه 1401/10/29
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2963441280.mp3
4.22M
🔵گزیده ای از مهمترین اخبار و تحلیل های سیاسی
🔴#رادیو_اینترنتی_سیاست
جمعه 1401/10/30
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2953161632.mp3
17.3M
🔗 این آغاز آموزش جاسوسی به فارسی در دبیرستان های اسرائیل علیه ایران قبل از ورود به سربازی است
🎥 در این کلاس ها در دبیرستان به دانش آموزان فارسی یاد میدهند. معلم میکوشد تا آنها بفهمند فارسی یاد گرفتن یک مسئله ی حیثیتی است. سپس کوشیده میشود به طور کامل در جریان تحولات ایران قرار بگیرند. پس از آن به دانش اموزان توضیح میدهند که این میتواند برای حضور شما در خدمت سربازی یک امتیاز بزرگ باشد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2956522018.mp3
15.2M
🔗 کارشناس سعودی اینترنشنال بدون آنکه بداند روی انتن هستند همه چیز را لو داد...
🎥 سیرک وطن فروشها / اخیرا ویدئویی از سعودی اینترنشنال منتشر شده که نشان میدهد کارشناس بر روی آنتن شروع میکند علیه سلطنت طلب ها حرف زدن ، حرفش که کامل میشود میفهمد روی انتن بوده است. کمی از بابت آنچه گفته میترسد و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2960110357.mp3
14.08M
🔗 جاسوسی که با گل و شیرینی در فرودگاه به استقبالش رفتند تا نفهمند لو رفته / 8 ابرجاسوس که خیانت کردند
🎙 در این گزارش داستان هشت ابر جاسوس از جمله شهرام امیری که داستان ورودش به ایران و استقبال از وی به شدت عجیب و غریب و قابل تامل بوده را مرور خواهیم کرد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_2961459749.mp3
12.39M
#شبنامه
حماقت بزرگ اروپا علیه سپاه به غافلگیری بزرگ منجر خواهد شد؟
/ پشت پرده تحریم سپاه در اروپا
/ همه چیز درباره یک اقدام قابل تأمل
/ پشت پرده پروژه ای پیچیدهی علیه بازوی نظامی ایران
/ چرا اقدام علیه سپاه در اولویت قرار گرفت؟
/ این اقدام چگونه قرار است به "به چالش کشیدن معیشت مردم" منجر شود؟
/ آیا ایران دست به غافلگیری تاریخی و بزرگ خواهد زد؟
/ گزارشی در خصوص یک اقدام حماقت بارانه...
/ قسمت ۱۰۹۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی درایتا ( eitaa ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ درواتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در تلگرام
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پارلمان_اروپا
#معیارهای_متناقض
#پاسخهای_احتمالی_ایران
♦️ پاسخ ایران به قرار دادن سپاه در لیست تروریستی، محدود به تهدید منافع اروپا در منطقه خواهد بود؟
🔸 بین گزینه هایی که روی میز قرار گرفته کدام عملی خواهد شد؟
🔸 ایران اروپا را پشیمان خواهد کرد یا پاسخی قابل پیش بینی خواهد داد؟
#شبنامه
#غافلگیری_بزرگ
۱۴۰۱/۱۰/۲۹
🔺 از ساعات گذشته که بحث تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران توسط اتحادیه اروپا مطرح شده یک سوال بسیار جدی در ذهن بسیاری از کارشناسان به وجود آمده و آن سوال این بوده که پاسخ ایران چه خواهد بود.
دانستن پاسخ این پرسش از این جهت مهم است که به اروپا کمک میکند تا ابعاد تصمیمی که گرفته را بهتر درک کند.
از طرفی پاسخی که داده میشود میتواند ادراکِ اروپاییها را مثبت یا منفی در قبال موارد مشابه در آینده بسازد.
بدیهی ست که آنها هزینه فایده, خواهند کرد و اگر حس بکنند که ارزشش را دارد باز هم اقداماتی مشابه (علیه ما یا علیه هرکسی دیگر با الگو گیری از همین تصمیم) خواهند داشت و اگر پاسخ ما به آنها اثبات کند که ارزشش را ندارد، داغ بر دستشان (برای هر اقدام مشابه) خواهند گذاشت...
🔺 همزمان با این بحثها سه پاسخ از سوی کارشناسان در ایران، در پاسخ به پیامدهای اقدام اروپا در حال مطرح شدن است.
1⃣ یک پاسخ این بوده که از فردای چنین تصمیمی، منطقه برای نظامیان اروپا امن نخواهد بود و ایران این حق را برای خود قائل خواهد شد تا مواضع آنها در منطقه و جان نظامیانشان (که حالا بازوی نظامی ایران را رسماً دشمن دانستهاند) تهدید کند....
2⃣ پاسخ دیگر این بوده که کشتیها، نفتکشها و داراییهای آبی اروپا در #خلیج_فارس از این پس باید منتظر نوعی دیگر از مواجهه ایران با خود بوده و برای پرداخت هزینههای این تصمیمات آماده شوند.
3⃣ پاسخی دیگر اما اینگونه بوده که ایران قصد دارد در پاسخ به این اقدام اروپا کاری فراتر انجام داده و دست به اقدامی غافلگیر کننده بزند بطوری که غربی ها در موارد بعدی جرات انجام چنین اقدامی را هیچ وقت و هرگز نداشته باشند.
🔺 کدام پاسخ درست؟
ایران دقیقا چه در سر دارد؟ آیا قرار بر پاسخی محدود و در سطح تهدید جان و دارایی نظامی اروپایی ها در منطقه خواهد بود؛ یا باید شاهد رخدادی مهمتر باشیم؟
و آیا از اساس چنین پاسخی کفایت کرده و پشیمان کننده خواهد بود؟
برای پاسخ به این سوال باید به یک نکته توجه کرد: چند گزینه در این خصوص روی میز در ایران قرار دارد.
یکی از این گزینه ها این است که مواضع نظامیان آنها در منطقه به عنوان هدف تعریف شود. درباره اینکه این گزینه پاسخی در خور است یا نه بحث بسیار است.
برخی میگویند اگر برای مثال بحث بر سر مسئله ای مانند توقیف نفتکش ایران توسط انگلیس (که سالها قبل رخ داد) باشد، بله در این صورت توقیف نفتکش آنها توسط ایران پاسخ مناسب و پشیمان کنندهای ست (کما اینکه دیگر هیچ وقت انگلیس مرتکب چنین خطایی نشد)
اما درباره اینکه در پاسخ به تروریستی اعلام شدن سپاه، تهدید مواضع نظامیان اروپا در منطقه بتواند پاسخی در همان سطح باشد، نیاز به تامل بیشتر است.
👇👇👇👇👇