°•|میم.چمران|•°
📌جدول پخش برنامههای تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری #انتخابات #انتخابات_ری
📌اگر میخواهید یک قضاوت زودهنگام نداشته باشید و منصفانه نگاه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را بررسی کنید، حتماً برنامه هایِ تبلیغاتی که از صداوسیما پخش میشود را نگاه کنید.
📌این روزها برای اینکه دقیق ترین آمار و داده ها پیرامون انتخابات ریاست جمهوری دست تان بیاید، باید به مراکز نظرسنجیِ معتبر مراجعه کنید.
اما کدام مراکز معتبر و به واقعیتِ میدانی نزدیکتر ست؟
آمار نهاییِ مشارکت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس ۱۴۰۲، ۴۰.۶ درصد شد.
با مقایسه نتیجه نهایی و مراکز تخصصی نظرسنجی میتوان گفت به ترتیب مرکز نظرسنجی شناخت، ایسپا و متا نزدیکترین آمار نسبت به واقعیت داشتند؛ این یعنی داده هایِ آماری و نتایج این سه مرکز با واقعیت کفِ جامعه تقریباً منطبق ست و شما میتوانید در تحلیل هایِ اجتماعی و سیاسیِ خود از نتایج این سه مرکز استفاده کنید.
#انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🗳واحد پژوهشیِ نامزد اصلح ریاست جمهوری
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
📌رئیس ایسپا با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و آمار مشارکت گفت: نتایج موج دوم نظرسنجی ایسپا نشان داد، ۴۴.۴ درصد از شهروندان گفتهاند قطعا در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت میکنند که با این احتساب احتمالا مشارکت بالای ۵۱ درصدی را شاهد خواهیم بود.
ابراهیم شیرعلی رئیس ایسپا با تشریح جدیدترین یافتههای نظرسنجی این مرکز اظهار کرد: آخرین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در روزهای ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ (موج دوم) تا پیش از معرفی نامزدهای تایید صلاحیتشده از سوی شورای نگهبان، نظر مردم را در خصوص چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرسیده است. در طرح مذکور با ۳۹۰۶ نفر از افراد بالای ۱۸ سال ساکن در ۳۱ استان کشور (مناطق شهری و روستایی) مصاحبه حضوری انجام شده است. نرخ پاسخگویی به پرسشنامه حدود ۴۱ درصد محاسبه شد و باید در تحلیل یافتههای نظرسنجی به این عدد توجه نمود. یعنی ۵۹ درصد از شهروندان در سراسر کشور حاضر نشدند با پرسشگران ایسپا در تکمیل پرسشنامه همکاری کنند.
وی افزود: یکی از سوالهای محوری در طرحهای نظرسنجی پیرامون موضوع انتخابات، نرخ مشارکت مردم است. نتایج موج دوم نظرسنجی ایسپا نشان داد، ۴۴.۴ درصد از شهروندان گفتهاند قطعا در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت میکنند. ۲۸.۷ درصد از مردم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت و نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند. عدم تاثیر انتخابات در بهبود وضعیت کشور، اعتراض به مسایل و مشکلات اقتصادی و معیشتی، احتمال عدم تایید صلاحیت نامزدی مورد نظر پاسخگویان و نبودن فردی کارآمد در بین نامزدها در انتخابات پیشرو از جمله دلایل افرادی بوده است که بیان داشتند به هیچ وجه در انتخابات پیشرو شرکت نخواهند کرد و یا احتمال کمی دارد در انتخابات شرکت کنند.
شیرعلی یادآور شد: نحوه پیگیری اخبار مربوط به انتخابات نتایج نظرسنجی نشان داد، ۲۸.۴ درصد از شهروندان اصلا اخبار مربوط به انتخابات را پیگیری نمیکنند. در مقابل ۳۸.۳ درصد از شهروندان از طریق صدا و سیما، ۱۴ درصد از طریق سایتها و صفحات مجازی داخلی (ایسنا، انتخاب، فارس و ...)، ۹.۴ درصد از طریق سایتها و صفحات مجازی خارجی (بیبیسی، ایران اینترنشنال و ...)، ۳.۶ درصد از طریق نزدیکان و آشنایان و ۲.۹ درصد از طریق شبکههای ماهوارهای اخبار مربوط به انتخابات ریاست جمهوری را پیگیری میکنند. نرخ مشارکت در انتخابات افزایشی است، نرخ مشارکت در انتخابات تابع عوامل مختلفی است و نرخ مشارکت در زمان باقیمانده تا روز برگزاری انتخابات تغییر خواهد کرد.
وی افزود: نظرسنجی موج دوم قبل از تایید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان اجرا شده است و تایید و معرفی ۶ نامزد نهایی، قطعا تغییراتی را در میزان مشارکت مردم رقم خواهد زد. در کنار این عامل، رسانهها، برنامههای تبلیغاتی نامزدهای نهایی و نیز برگزاری و پخش مناظرههای انتخاباتی از سوی صدا و سیما در نرخ و میزان مشارکت تاثیرگذار خواهد بود. به طور کلی بر حسب تجارب گذشته انتظار این است با نزدیک شدن به روز انتخابات و گرم شدن فضای رقابتی میان نامزدها، بر میزان مشارکت مردم در انتخابات پیشرو افزوده شود. پیشبینی مردم از وضعیت کشور با آمدن رئیس جمهور جدید ایسپا در موج اول نظرسنجی انتخاباتی که روزهای ۶ تا ۱۰ خرداد ماه با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال در کل کشور (مناطق شهری و روستایی) و اندازه نمونه ۵۰۰۹ نفر اجرا شد میزان امیدواری مردم و ارزیابی آنها از وضعیت کشور با آمدن رئیس جمهور جدید را مورد پرسش قرار داد. نتایج نشان داد ۳۹.۵ درصد از پاسخگویان در نظرسنجی مورد اشاره گفتند با آمدن رئیس جمهور جدید وضعیت کشور بهتر خواهد شد. در مقابل ۱۶.۲ درصد فکر میکنند وضعیت کشور بدتر خواهد شد و ۲۲ درصد نیز معتقدند وضعیت کشور با آمدن رئیس جمهور جدید فرقی نخواهد کرد. همچنین ۲۲ درصد از پاسخگویان ارزیابی از وضعیت کشور با تغییر رئیس جمهور نداشته و اظهار بیاطلاعی کردند.
رئیس ایسپا تاکید کرد: از دیدگاه ۵۸.۵ درصد از مردم، دولت و رئیس جمهور آینده باید موضوع و مسئله «فقر و محرومیت» را در اولویت کاری خود قرار دهد. «ایجاد اشتغال» با ۳۹.۷ درصد، موضوع «تورم و ارزش پول ملی» با ۳۶.۵ درصد، «سیاست خارجی و روابط با دیگر کشورها» با ۲۸.۷ درصد، موضوع «امنیت ملی» با ۲۸.۴ درصد، «ساماندهی بخش مسکن» با ۲۰.۶ درصد، «مبارزه با فساد و رانت» با ۱۹.۶ درصد از جمله مواردی است که مردم به آن اشاره کردهاند.
یافتههای نظرسنجی نشان میدهد، مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی همچنان در صدر توجهات مردم قرار دارد و شایسته است دولت و رئیس جمهور بعدی ثبات اقتصادی و رفع فقر و محرومیت و افزایش رفاه اجتماعی را در اولویت قرار دهد. توضیح اینکه در این سوال پاسخگویان امکان انتخابات ۳ گزینه را داشتند، از اینرو جمع گزینهها بیش از ۱۰۰ شده است. درباره اجرا و انتشار یافتههای موجهای بعدی نظرسنجی ایسپا همواره طرفدار انتشار عمومی یافتهها و نتایج نظرسنجیها با در نظرگرفتن مصالح عمومی کشور بوده است و بر آن اصرار دارد و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ و در انتخابات سال ۱۴۰۰ و اخیرا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد این مهم را نشان داده است. سعی بر این است در موجهای بعدی نظرسنجی نرخ مشارکت مردم و همچنین میزان اقبال مردم نسبت به ۶ نامزد تایید شده سنجش و در رسانهها منتشر شود.
#انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🗳واحد پژوهشیِ نامزد اصلح ریاست جمهوری
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
📌یک نامزد اصلح چه خصوصیاتی دارد؟
برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشید، حتماً مطالعه کنید.
به زبان ساده نامزد اصلح؛
5⃣باید صادق باشد
باید صادقانه مقابل دوربین قرار بگیرد و بگوید من نتوانستم این کار را انجام دهم یا در فلان جا اشتباه کردم. اتفاقی نمی افتد. باید بگوید من تصورم این بود؛ نظر کارشناسی ام این بود؛ مشاورانم همین را گفتند. ما انجامش دادیم، بعد فهمیدیم اشتباه کردیم.
باید شهامت راستگویی را داشته باشد نه اینکه دروغ بگوید.
چنین شخصی در میان نامزدها سراغ دارید که در مناصب مختلف خود چنین واکنشی نشان دهد؟
به وعده هایِ غیرعملی و غیرممکن #حساس باشید؛ به وعده هایی که زمان تعیین میشود؛ به وعده هایی که ظرف مدت چهار سال قرار ست وضعیت اقتصادی را از این رو به آن رو کند!
صداقت یعنی اینکه به مردم تهمت نزنیم
در تبلیغات دروغ نگوییم
دیگران را تخریب نکنیم
برای اینکه به صداقتِ نامزدهایِ انتخاباتی تا مغز استخوان پی ببرید به دوران قبل از نامزد شدن آنها دقت و بالا و پایین کنید
ببینید الآن که شعار ساده زیستی میدهند، در اتاق شخصی و جلسات و مهمانی شان چطور رفتار میکردند؟
ببینید الآن که حرف از شایسته سالاری و تخصص گرایی و کارآمدی میزنند، آیا در دوران مسئولیت شان از حلقه اطرافیان و همشهری و دوستان خود استفاده نکردند؟
#انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🗳واحد پژوهشیِ نامزد اصلح ریاست جمهوری
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
°•|میم.چمران|•°
📌یک نامزد اصلح چه خصوصیاتی دارد؟ برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشید، حتماً مطالعه کنید. به زبا
اینکه نامزدی فقط از موفقیت ها و اصلاحاتِ حوزه مدیریتی خود بگوید، هنر نکرده ست
بالاخره در تمام کارنامه نامزدها، یک سری موفقیت وجود دارد
بگوید چه قول و وعده هایی داده و نتوانسته عمل کند!
📋چــــــک لــــــیستِ شبانه(قبل از خوابیدن)
🖇وضویِ قبل از خواب◀️ یک دقیقه
📌سوره واقعه | روز ۳۸ | با سرعت ۲x ◀️ شش دقیقه
🖇سور مسبحات(سوره جمعه) | روز ۳۸ | با سرعت ۲x ◀️ دو دقیقه
📌نماز شب | روز ۳۸ ◀️ بیست دقیقه
⚠️توجه: روی سوره واقعه و سور مسبحات کلیک کنید تا صوت موردنظر برایتان بیاید. همچنین با کلیک روی نماز شب، به توضیحات شیوه خواندن نماز شب خواهید رفت.
🔺مجموع زمانی که میگذارید: ۲۹ دقیقه
۳۰ ثانیه
از ۸۶۴۰۰ ثانیه در روز
با آقایِ مهربانتر از
پدر و مادر
صحبت کنید...
آقاجان؛
اومدیم بگیم
ما قبل از خواب
فراموشتان نکردیم
مولا و صاحب ما
از شما میخواهیم
برایمان دعا کنید
در برابر جامعه خاکستری و سکولار، نماینده شایسته ای به عنوان محبِ شما باشیم🌱
با آقامون درددل کنیم...
🌳بسم الله الرحمن الرحیم
🤲دعایِ روزانه: خداوندا در زندگی روزمره وسواسِ فکری و عملی را از ما دور کن🍃
📋چــــــک لــــــیستِ روزانه
🖇وضویِ ابتدایِ روز ◀️ یک دقیقه
📌قرائت یک صفحه قرآن کریم | صفحه ۵۳ ◀️ پنج دقیقه
🖇دعایِ عهد | روز ۴۰ | با سرعت ۲x ◀️ پنج دقیقه
📌زیارت آل یاسین | روز ۴۰ | با سرعت ۲x ◀️ چهار دقیقه
🖇زیارت عاشورا | روز ۴۰ | با سرعت ۲x ◀️ شش دقیقه
⚠️توجه: روی دعای عهد، زیارت آل یاسین و زیارت عاشورا کلیک کنید تا صوت موردنظر برایتان بیاید.
🔺مجموع زمانی که میگذارید: ۲۱ دقیقه
💳صدقه روزانه ۳ هزار تومانی جهت سلامتیِ آقا امام زمان(عج)◀️فراموش نکنید
🪴کارخانه تولیدِ حال خوب|کانالِ میم.چمران
✅@matinchamran
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه پنجاه و سه قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🪴کارخانه تولیدِ حال خوب|کانالِ میم.چمران
✅@matinchamran
📝📺⏰ تقویمِ تاریخ
۲۲ خرداد ۱۴۰۳ خورشیدی برابر با ۴ ذی الحجه ۱۴۴۵ هجری و ۱۱ ژوئن ۲۰۲۴ میلادی
1⃣درگذشت عالم مبارز آيت اللَّه ميرزا كاظم دينوری (۱۳۷۴ ش)
2⃣شهادت رسول منتظری ديپلمات ايرانی در بوسنی و هرزگوين (۱۳۷۲ ش)
3⃣رحلت عالم بزرگوار آيت اللَّه شيخ علی مشكات (۱۳۶۹ ش)
4⃣درگذشت حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب و سراینده آثار مشهور و ماندنی دوران انقلاب و دفاع مقدس (۱۳۹۵ ش)
5⃣مرگ ارنست رادرفورد فيزيكدان انگليسی و پدر انرژی هستهای (۱۹۳۷ م)
6⃣اخراج نيروهای آمريكايی و انگليسی از ليبی (۱۹۷۰ م)
🪴کارخانه تولیدِ حال خوب|کانالِ میم.چمران
✅@matinchamran