8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ببینید:
🗓️تاریخ جاسوسی در ایران
🔰این قسمت:
ماجرای امیر کبیر و عامل دوبل سفارت روسیه
#تاریخ_جاسوسی
#خسرو_معتضد
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
ماجرای فیلم به رنگ ارغوان در ظاهر کلیشه ای است؛ فیلمی درباره مأموری امنیتی که عاشق «سوژه» خود میشود. اما جذابیت فیلم حاتمی کیا در ترسیم تحول در شخصیت مأمور امنیتی یا به تعبیری استحاله شخصیتی او است.این تحول با «دلنگرانیِ» وی نسبت به «سوژه»ی تحتِ نظارتاش و سپس احساس مسئولیت نسبت به او و دست آخر در درگیر شدنِ وی با خطری است که سوژهاش را تهدید میکند نشان داده می شود. مأموری که در تعارض میان احساسات و وظایف سازمانی اش قرار می گیرد و در نهایت احساساتش را انتخاب می کند یا به عبارتی در میان هویت های چندگانه خود، دست به انتخاب می زند. هویت، مهمترین مسئله یک مأمور امنیتی است. این که باید در موقعیت های مختلف با نقش های مختلفی رو به رو شود، خود واقعی که از کودکی با آن زیست کرده، خود در مقام یک مأمور امنیتی با وظایف تعریف شده یاخود به مثابه یک شهروند اجتماعی. مشکل زمانی آغاز می شود که میان نقش های مختلف او تعارض ایجاد شده و لاجرم باید دست به انتخاب بزند. مسئله ای که برای شهاب 8(مأمور امنیتی) در فیلم حاتمی کیا رخ داده و همین موضوع نقطه عطف به رنگ ارغوان در پرورش دادن کنش های دراماتیک می شود. به رنگ ارغوان هرچند با واکنشهای مثبت و منفی متفاوتی روبه رو شد اما توانست گوشه ای از مسائل روانشناختی و اجتماعی که مأموران امنیتی با آن مواجه بوده را به تصویر بکشد.
#به_رنگ_ارغوان
#جشنواره_فجر
#معرفی_فیلم
@matsa_ir
✈ در سفرهای خارجی مراقب اتفاقات ساختگی در جریان حضورتان در خارج از کشور باشید.
💥 این اتفاقات میتواند شامل یک دعوای ساختگی یا تصادف رانندگی و گاهی حتی مواجهه اتفاقی با یک فرد بوده و بهانه ای برای برقراری ارتباط باشد.
⚠️ ممکن است این حوادث و برخوردها در ظاهر اتفاقی باشند اما در واقع برنامهریزی شده و با هدف سوءاستفاده از فرد یا فریب او طراحی شدهاند.
#امنیت_در_سفر
#اتفاقات_ساختگی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
اطلاعیۀ وزارت اطلاعات دربارۀ شناسایی تعداد قابل توجهی از جاسوسهای موساد در ۲۸ کشور جهان
🔹وزارت اطلاعات: در بزرگترین عملیاتِ ترکیبیِ اطلاعاتی و ضداطلاعاتی علیه سازمانهای جاسوسی و امنیتی رژیم اشغالگر قدس، مجموعۀ بینظیر و بیسابقهای از اطلاعات آن سرویسها بهدست آمد و بلافاصله بررسی و بهرهبرداری از آنها آغاز شد.
🔹علاوه بر یافتههای اطلاعاتی و امنیتی، دستیابی به اطلاعات ویژهی مرتبط با برخی از مهمترین تأسیسات پنهان نظامی، کارخانجات تسلیحاتی و صنایع استراتژیک غیرنظامی رژیم غاصب صهیونیست نیز از جمله دستاوردهای سلسله عملیات بزرگ و چندمرحلهای این وزارتخانه میباشد.
🔹بدیهی است که آشکارسازی جزئیات اطلاعاتِ بهدست آمده مشمول قواعد مختلف حفاظتی بهویژه پیرامون عوامل انسانی دخیل در این پروژه، در داخل و خارج از سرزمینهای اشغالی میباشد. علاوه بر آن، حجم قابل توجهی از یافتهها، امکان بهرهبرداریهای اطلاعاتی و عملیاتی دارند که این ملاحظه نیز در تصمیمگیری پیرامون اطلاعات موجود، تعیینکننده خواهد بود.
🔹یکی از دستاوردهای بزرگ پروژۀ ترکیبی یادشده، شناسایی دهها جاسوس و عناصر تروریست وابسته به رژیم نژادپرست صهیونیست در ۲۸ کشور جهان و در سه قارهی آسیا، آفریقا و اروپا بوده است. پیرامون جاسوسهای اشارهشده متذکر میگردد:
🔸تعدادی جاسوس در تهران و چند استان کشور نیز شناسایی شدند با آنها برخورد شد یا تحت مراقبتهای امنیتی قرار گرفتند. همچنین چند جاسوس ایرانی مقیم خارج از کشور شناسایی شدند که متناسب با وضعیت هر یک از آنها در موردشان تصمیمگیری خواهد شد.
🔸مشخصات جاسوسهای بیگانۀ فعال در کشورهایی که با ایران تبادل اطلاعات مؤثر و کاربردی دارند، به آن کشورها ارائه شده و آن کشورها جاسوسها را بازداشت یا از آنها استفادۀ اطلاعاتی کردهاند.
🔸در بررسی سوابق جاسوسهای مرتبط با ۲۸ کشور، مشاهده میشود که برخی افراد فرومایه بهصورت داوطلبانه برای همکاری اطلاعاتی با موساد و خیانت علیه کشورهای خویش اقدام کردهاند. تأسفبارتر آنکه دیده میشود سرویس موساد برای راستیآزمایی انگیزۀ همکاری مدعیان، آنها را وادار به انجام انواع عملیات خائنانه علیه منافع کشورهای متبوع و امنیت هموطنان خود کرده است!
🔸علاوه بر شیوۀ پیشگفته، سرویسهای جاسوسی رژیم با سوءاستفاده از بسترهای مورد استفادۀ عمومی از قبیل فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، سایتهای مهاجرت و کاریابی و نشانکردنِ افراد در سفرهای خارجی و شناسایی نقاط ضعف ترددکنندگان با آنها ارتباط برقرار کردند و در مراحل بعدی به جمعآوری اطلاعات از آنها یا محوّلکردن مأموریتهای خرابکارانه به قربانیان پرداختهاند. در همین راستا برخی از اراذل و اوباش دخیل در چند عملیات تروریستی در ایران نیز شناسایی و بازداشت شدند.
🔸با توجه به اینکه بررسی اطلاعات بهدست آمده همچنان ادامه دارد، وزارت اطلاعات با هماهنگی مرجع محترم قضایی، برای معدود افرادی که به هر صورت و به هر دلیل به دام سازمان جاسوسی رژیم نامشروع صهیونیست افتادهاند، در صورت معرفی پیشدستانه خود به ستاد خبری وزارت اطلاعات (سامانه ۱۱۳) حداکثر مساعدت را اعمال و نهایت ارفاقات قانونی را درخواست خواهد نمود.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🦊 «روباه» یک تریلر جاسوسی است؛ روایتی درباره جاسوسی به نام یوهان نتانیاهو که یکی از برادران بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی است و برای انجام یک ماموریت خاص راهی ایران شده است. مواجهه یوهان با نیروهای امنیتی ایران و تلاش برای شناسایی شبکه افراد مرتبط با این جاسوس، محور اصلی این فیلم است.
🎥 این ساخته بهروز افخمی با همه جنجال هایی که در زمان پخشش در سیوسومین جشنواره فیلم فجر و بعد از آن حول فیلم شکل گرفت، از منظر سینمایی اثر قابل قبولی از آب در نیامد. بزرگترین مشکل فیلم در ترسیم چهره قهرمان، ضدقهرمان و کنش میان این دو مجموعه است. در واقع این مشکل ابتدا از ضعف اثر در معرفی ضدقهرمان آن که باید یک تروریست حرفهای باشد، آغاز میشود؛ ضدقهرمانی که همه خباثت و خطرناک بودنش صرفاً باید به واسطه اینکه برادر نتانیاهو هست، از سوی مخاطب باور شود؛ بدون آن که کنش او بخواهد مخاطب را به این سو سوق دهد. طبیعتاً وقتی فیلم ضدقهرمانی باورپذیر نداشته باشد؛ کنشهای قهرمان حتی اگر به قاعده و جذاب هم باشد؛ از سوی مخاطب باور نخواهد شد.
🎬 فیلم چند نکته امنیتی_اطلاعاتی قابل توجه هم دارد؛ انتخاب سوژههای همکاری موساد از میان افراد معمولی جامعه که اتفاقاً نیازهای شدید مالی دارند و بررسی توانمندی و جسارت آنها از طریق سپردن ماموریتهای کوچک، در کنار نمایش موضوعاتی همچون انتقال اطلاعات فریب از طریق منبع دوبل و یا ترفندهایی همچون ناقلگذاری، همگی از جمله موضوعاتی است که با استناد به کیسهای واقعی امنیتی در این فیلم به نمایش درآمده است.
#جشنواره_فجر
#بازخوانی_حضور_فیلمهای_امنیتی_فجر
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند مسیر سوخته به رصد و کشف ارتباطات جواسیس و مرتبطین موساد که از طریق فضای مجازی و کانالهای ارتباطی موساد با این سرویس اطلاعاتی مرتبط بوده می پردازد.
#مسیر_سوخته
#موساد
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚🎧کتاب صوتی "خزه ها رشد نمیکنند"
🟢مجموعه ای از ۱۶ داستان کوتاه از پرونده های واقعی جاسوسی
لینک دسترسی از ایران صدا:
http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=47150
#کتاب_صوتی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir