متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔰نکات آموزشی جهت «حفظ امنیت اطلاعات بخش عمومی و محافظت از حریم خصوصی» که در دستور کار کارمندان دولت استرالیا قرار دارد و به جهت «اهمیت» و قید «عمومیت»، برای استفاده بازنشر میگردد:
📑نکتهی بسیار مهم، اهمیت درک ارزش امنیت اطلاعات، در هر سطح طبقهبندی و توجه به این نکته است که اقدامات حفاظتی تنها مختص محیط کار نیست و باید هنگام دورکاری نیز به طور کامل رعایت گردد.
🔻از کار کردن در مکانهای عمومی خودداری کنید. مراقب باشید که دیگران نتوانند به صفحه دستگاه کار شما نگاه کنند، مکالمات مربوط به کار را بشنوند یا به اطلاعات مربوط به کارتان دسترسی پیدا کنند.
🔻شما نباید در مورد مسائل کاری با اعضای خانواده و یا دوستان خود صحبت کنید.
🔻از شبکههای وای فای عمومی یا غیرایمن استفاده نکنید. اگر از وای فای خانگی خود استفاده می کنید، حتما دستگاه شما باید رمز عبور معتبری داشته باشد.
🔻فقط از دستگاه ها و حساب های مورد تایید محل کار برای انتقال اطلاعات کاری استفاده کنید. در مواردی که استفاده از تلفن همراه شخصی مجاز است، تنظیمات دستگاه را بررسی کنید تا مطمئن شوید که حریم خصوصی و عملکردهای امنیتی در صورت لزوم فعال هستند.
🔻از اتصال تجهیزات الکترونیکی شخصی و متفرقه به سیستم های محل کار خود خودداری کنید.
🔻وقتی می خواهید از محل کار خود خارج شوید، از امنیت اتاق و خاموش بودن سیستمها مطمئن شوید. همچنین برای خارج شدن از اتاقتان حتی برای چند دقیقه، سیستم های خود را قفل کنید. هرگز رمز عبور خود را با کسی در میان نگذارید.
🔻برای جلوگیری از دسترسی یا سرقت، هرگونه اسناد چاپی را در مکانی امن و دور از دید نگهداری کنید.
🔻اگر از گم شدن، جابهجایی یا سرقت اطلاعات بخش عمومی، چه نسخههای چاپی ، چه غیرچاپی، یا سیستمهای کاری و یا حتی شخصی که ممکن است حاوی اطلاعات بخش عمومی باشد مطلع شدید، به سازمان خود اطلاع دهید.
🔻مراقب کلاهبرداریهای فیشینگ باشید. هنگام کلیک کردن بر روی پیوندها و دسترسی به محتوای دیجیتال مراقب باشید. اگر ایمیل مشکوکی دریافت کردید، در مرحله اول با تیم فناوری اطلاعات سازمان خود تماس بگیرید.
🔻مراقب مطالبی که پست می کنید باشید. اگر هنگام دورکاری عکس یا فیلم میگیرید، مطمئن شوید که اطلاعات کار یا دستگاهها را بهطور ناخواسته در پسزمینه ضبط نمیکنید.
#آموزش_امنیتی_برای_کارمندان
#آموزش_امنیتی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟠مقابله با مهندسی اجتماعی
🔶 این قسمت: خودکنترلی
#مهندسی_اجتماعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
ماجرای نیمروز یک اکشن جاسوسی است که با انبوهی از اشارات تاریخی جذاب، به ماجرای تلاشهای یک تیم اطلاعاتی برای مبارزه با #ترور های دههی شصت سازمان منافقین میپردازد.
فیلم با پرداختن به دشواریهای تشخیص و شناخت #نفوذی ها، دو مثال مهم از نفوذ #منافقین در مهمترین نهادهای حاکمیتی را به تصویر میکشد:
1. #کلاهی و انفجار ۷ تیر در دفتر حزب جمهوری
2. #مسعود_کشمیری و انفجار دفتر نخست وزیری.
که اولی به شهادت شهید #بهشتی و 72 نفر دیگر و دومی به شهادت شهیدان رجایی و باهنر انجامید.
🔴 ۳۰ خرداد ۱۳۶۰به عنوان روزی که سازمان منافقین اعلام کرد که بر علیه جمهوری اسلامی ایران مسیر #مبارزه_مسلحانه را در پیش خواهد گرفت، یکی از نقاط بسیار حساسی است که در فیلم به آن پرداخته شده است.
⛔ یکی از مهمترین نکاتی که در فیلم به صورت مکرر به آن ارجاع داده میشود، مسئلهی #کارکرد_فرقهای سازمان منافقین است؛ به گونهای که با از کار انداختن تفکر فعال و نقادانه در میان اعضا و یا سمپاتهای خود، آنها را به فدائیان _یا به عبارت دقیقتر_ به قربانیان ایدئولوژی متحجر فرقهی رجوی بدل کردهاند و در راه رسیدن به اهداف خود نه تنها سران مملکت و مسئولین، بلکه به مردم عادی که چهره و شکل و شمایل مذهبی داشتند هم رحم نکردند.
#جشنواره_فجر
#بازخوانی_حضور_فیلمهای_امنیتی_در_فجر
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
با توجه به اظهارات بیاساس خواهر یوهان فلودروس، جاسوس رژیم صهیونیستی در مورد اعتصاب غذای وی در زندان برای تماس گرفتن با خانواده، بهتر است بار دیگر نگاهی به وضعیت وی در طول دورهی بازداشت بیندازیم:
«۶۰۰ روز جهنم؟!»
(ادامه در پست بعد)
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
با توجه به اظهارات بیاساس خواهر یوهان فلودروس، جاسوس رژیم صهیونیستی در مورد اعتصاب غذای وی در زندان
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔔 سازمان وکالت، تشکیلات فقهی_اطلاعاتی مخفی تشیّع
🔷️ #سازمان_وکالت، مجموعهای متشکل از امامان معصوم(ع) و عدهای از پیروان نزدیک و وفادار آنان بود که با همکاری یکدیگر، تشکیلات هماهنگ و منسجمی را پدید آوردند تا با استفاده از آن، پیشبرد اهداف دینی اهلبیت(ع) را محقق سازند.
🔶️ این تشکیلات از نیمه دوم عصر امامت، یعنی از زمان امام صادق(ع) به بعد آغاز به کار نمود و در دوره امامت امام موسی کاظم(ع) گستردگی قابل توجهی پیدا کرد و تا پایان عصر غیبت صغری استمرار داشت.
🔷️ در این سازمان، برای برقراری ارتباط ائمه با وکلا و شیعیان و ارتباط وکلا با یکدیگر، از ابزارهای خاصی استفاده میشد. گرچه ارتباطات رو در رو و مستقیم وجود داشت؛ اما برای رعایت اصل تقیه و پنهان کاری، در مواردی که ارتباط حضوری خطرساز بود، ارتباطات بیشتر در قالب نامهها و توقیعات ائمه(ع) انجام میشد.
🔶️ با توجه به فضای خفقانآمیز عصر عباسی و حساسیت دستگاه حکومتی در برابر فعالیتهای وکلا، امامان معصوم نقش مهمی در رعایت اصول حفاظتی برای حفظ امنیت وکلا و مجموعه تشکیلات وکالت بر عهده داشتند. برای نمونه امام کاظم(ع)، به فرستادههای علی بن یقطین فرمودند که در خارج مدینه با آنان دیدار میکنند؛ اموال و نامهها را تحویل گرفته و آنان را از ورود به مدینه منع فرمودند.
🔷️ گونه دیگر ارتباط در شبکه وکالت، از طریق مکاتبه و پیک بود. در تاریخ آمده است، امام کاظم(ع) در دوران حبس در زندان هارونالرشید در یک مورد، نامههای حاوی دستورهایشان را از طریق فردی به نام حسین بن مختار به خارج از زندان فرستادند.
#سالروز_شهادت_امام_موسی_کاظم(ع)
#سازمان_وکالت
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢با کت و شلوار شیک و تیپ معقولش در #تلویزیون #حکومت_پهلوی ظاهر می شد تا #سرکوب و #کشتار_مردم را با چهره و لحنی متین و آرام توجیه کند. در این برنامه ها مقام عالی رتبه ی امنیتی معرفی می شد و مردم #مقام_امنیتی_ابروکمانی صدایش می کردند. اما شاید کمتر کسی می دانست که این شخص، #پرویز_ثابتی، رئیس اداره کل سوم #ساواک بود با مأموریت اصلی #بازداشت، #شکنجه و #اعدام مخالفان #حکومت_شاهنشاهی.
نمایش رادیویی مقام امنیتی به داستان این مهره ی مرموز و اسرارآمیز #ساواک می پردازد...
🎙️ #نمایش_رادیویی #مقام_امنیتی
🕰️ از ۱۴ بهمن ماه ساعت ۲۳:۳۰
🕒 تکرار روز بعد ساعت ۴:۳۰ بامداد
🎬 #کارگردان: ایوب آقاخانی
📑 #نویسنده: داریوش روحی
🎧 #تهیه_کننده: مهدیه تقیزاده
🕹️ #افکتور: نرگس موسیپور
🎤 #صدابردار: محمدرضا محتشمی
🖌️ #گرافیک: احسان پیرولیان
🎞️ #تیزر: امیر شعیبی
🎭 #هنرمندان: حمیدرضا هدایتی، کرامت رودساز، امیر فرحاننیا، علی میلانی، رامین پورایمان، مهدی نمینیمقدم، عباس توفیقی، فریبا طاهری، معصومه عزیزمحمدی، مونا صفی، سیما خوشچشم، حمید یزدانیابیانه، احمد لشینی، محمدرضا قلمبر، امیر منوچهری، بیوک میرزایی
📻 موج اف.ام. ردیف ۱۰۷/۵ مگاهرتز
#رادیو_نمایش🔹
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فیلم #ماجرای_نیمروز ۲؛ رد خون در ادامهی داستان ماجرای نیمروز ۱، با محوریت دشمنی #منافقین، سعی دارد به ابعاد جدیدی از خسارتهای وارد آمده توسط این گروهک را به ایرانیان، بیان کند.
🔺فیلم در تلاش است با پرداختن به عملیات #مرصاد، زوایای جدیدی را از مناسبات درونی سازمان مجاهدین خلق، به تصویر بکشد؛ مثلاً جلساتی که اعضای سازمان باید در آن تمام افکار و منویاتی را که در #خلوت و جلوت به ذهنشان خطور میکند، در جمع همقطارانشان بخوانند. به تصویر کشیدن مناسباتی از این دست در توضیح و تشریح کارکرد فرقهای سازمان، بسیار گیرا و مؤثر عمل کرده است.
🔻عملیات #مرصاد که منافقین از آن با عنوان «فروغ جاویدان» یاد میکنند، از بزنگاههایی است که برای تصویری کردن خیانت این فرقه به ایران، بسیار مهم است. فیلم نیز با پرداختن به چهرههای شاخصی مثل #عباس_زریباف (که از نفوذیهای سازمان در تشکیلات اطلاعاتی اول انقلاب بود) تصویری شکل میدهد که میتواند در تحلیل و تفسیر مختصات نفوذیهای دههی ۶۰ بسیار اثرگذار باشد.
🔶 یکی از مهمترین مسائلی که فیلم در نشان دادن آن موفق عمل کرده است، تأثیر رویکرد فرقهای سازمان در #نابودی و از هم پاشیدن خانوادههایی است که اعضایشان در سازمان عضویت داشته یا از هواداران آن بودند.
@matsa_ir
کتاب «سینمای امنیت ملی» نوشتهی متیو آلفورد و تام سکر، دربارهی موضوعی نسبتاً جدید و ویژه صحبت میکند: کارویژههای سینما و چگونگی عملکردشان در نسبت با مسئلهی امنیت ملی.
🔴 کتاب از زوایای مختلفی یک مسئلهی مشخص و مهم را در قرن بیست و یکم برسی میکند: تأثیر نهادها و سازمانهای اطلاعاتی_امنیتی آمریکا بر صنعتهای نمایشی این کشور، یعنی #سینما و #تلویزیون.
🔸نویسندگان کتاب سعی کردهاند تا بر اساس واقعیت و با استناد به ۴۰۰۰ صفحه اسناد رسمی ایالات متحده آمریکا رابطهای که به صورت دائمی بین هالیوود و #پنتاگون برقرار بوده را به نمایش بگذارند.
🔻کتاب فهرستی نسبتاً مفصل از فیلمها، برنامهها و مسابقات تلویزیونی، که محتوایشان به صورت مستقیم تحت تأثیر نهادهای امنیتی آمریکا بوده ارائه کرده و نکتهای مهم را در پیش چشم مخاطب قرار میدهد: سینما و تلویزیون نیز از طریق شکل دادن به فرهنگ اطلاعاتی و سواد امنیتی در مقابل #امنیت_مردم مسئول هستند.
@matsa_ir