26.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مازندران
🔸پخش برنامه رونمایی از دستاوردهای پژوهشی طلاب خواهران استان مازندران از صدا و سیمای استان مازندران
🆔@maandaran_hozeh
#مازندران
🔸 به مناسبت روز مادر، اعضای کادر حوزه علمیه حضرت نرجس (س) ساری از نماینده محترم مؤسس حوزه و عضو هیئت امنا که همواره چون مادری مهربان و صبور در کنار مجموعه هستند، تقدیر و تشکر نمودند.
حضور ایشان، چراغ راهی برای پیشرفت و الگویی از مسئولیتپذیری و محبت است.
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸نشست پژوهشی با حضور رئیس دانشگاه آزاد جناب آقای دکتر بابایی در مدرسه قدسیه برگزار شد
✅یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است. در دین اسلام چیزی به عنوان اختلاف وجود ندارد و اسلام اساسا وحدت است. قبله نماد وحدت است، جماعت، اعضای بدن همه به نحوی خلق شدند که در کنار هم وحدت دارند.
✅ از جمله عواملی که در وحدت نقش دارند: ۱.توحید: قرآن اصل توحید را عامل وحدت در تمام ادیان و امت اسلام بیان میکند. ۲. دین اسلام: دین اسلام همه را دعوت به وحدت کرده است. اختلاف سلیقه ها ممکن است بین حوزویان و دانشجویان وجود داشته باشد اما آنچه این تفکرات حوزویان و دانشجویان را به هم نزدیک میکند اسلام و پیروی از دین اسلام است. ۳. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم: شخصی که جنگ و خونریزی بین قبایل را پایان داد و همه را به اتحاد دعوت کرد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود. ۴. امامت و ولایت: از جمله عواملی که در بین تشيع می تواند باعث وحدت شود امامت و ولایت است.
✅هدف از وحدت حوزه و دانشگاه داشتن یک جامعه اسلامی است که هم حوزه و هم دانشگاه نقش دارند و آنچه امروز انقلاب اسلامی به آن نیاز دارد ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه است. به این معنا که حوزه و دانشگاه کمک کار و مکمّل یکدیگر باشند. انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی: یکی دانشگاه و دیگری حوزه است. مردم در کنار روحانیت انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند. اگر روحانیت و دانشگاه بر ضد هم کار کنند به جای تفکر سازندگی، تفکر مخرب و تحریف کننده در جامعه ایجاد خواهد شد.
#مدرسه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸 کرسی آزاد اندیشی با موضوع رهایی از عذاب اخروی با بررسی تطبیقی دیدگاه ابن عربی و علامه طباطبایی
🔰این کرسی با حضورارائه دهنده ، مولف کتاب رهایی از عذاب اخروی، خانم حیدر نژاد، و خانم حبیبیان معاون پژوهش به عنوان منتقد و با شرکت غیر حضوری داور این کرسی دکتر بخشنده (استاد دانشگاه مازندران ) برگزارگردید.
حیدر نژاد با توضیح بخشی از کتاب گفت: در این کتاب فصل اول پنج واژه عذاب ، خلود ،جهنم ،دوام ،انقطاع ،مورد بررسی قرار گرفت ودر فصل دوم نظر ابن عربی ودلائل آن ها بیان شد و ویژگی مخلدین را ابن عربی در حال وضع اهل دوزخ مثل خواب ورویا می داند که نه زنده است ونه مرده وابن عربی آتش دوزخ را وطن اهل نار دانسته که در آن لذت می برد ومانوس آن است وعذاب را دائمی نمی داند ولی علامه طباطبایی عذاب را جاودانه می داند .
حبیبیان نیز به عنوان منتقد با طرح سوال گفت :انسان مختار دلیلی برای عذاب نباید داشته و بیان ابن عربی در برداشتن عذاب چگونه با جاودانه بودن جهنم برای دوزخیان قابل تعبیر است ؟
بخشنده درجایگاه داور پاسخ دادند : اختیار انسان به صورت مطلق ورها شده نیست والبته مسیری که انتخاب می شود پیامد هایی هم دارد .
دیدگاه ابن عربی در مورد خلود که امام خمینی (ره ) هم قبول دارند وخلود یک زمان طولانی است وبعضی ها طولانی تر عذاب می شوندوهمه انسان ها از عذاب جهنم رهایی پیدا می کنند . در نهایت عذاب منقطع می شود واین به معنای رهایی از آن نیست که عذاب برداشته شود بلکه در آنجا عذاب یا آتش یا تردید یا گرما است وقابل توجیه است وخلاصی از جهنم نیست
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)
🔰 جشن بزرگ مادرانه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین باباییان امام جمعه شهر امیرکلا و اعضاء هیئت امناء امیرکلا در مکان مدرسه علمیه عصمتیه ، در جمع، مهمانان مدعو، مادران طلاب ودر پایان
🔹اهداء جوایز به برندگان مسابقات پژوهشی وتحقیقات کلاسی
🔹عیدی روز زن به طلاب ، اساتید وکادر حاضر درجلسه
🔹تقدیم هدیه توسط طلاب به مادران ودست بوسی وعکس یادگاری طلاب
#حوزه_علمیه_خواهران_عصمتیه_امیرکلا
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔹نشست بصیرتی
🔰خانم شکری استاد و معاون پژوهش در نشست بصیرتی بین طلاب مدرسه علمیه حضرت آمنه سلام الله علیها فریدونکنار با بیان موضوع ولایت فقیه ویژگی ها، شرایط حیطه فعالیت او گفت : پیامبر(ص) از طرف خداوند ۳ منصب دارند که عبارتند از : پیامبری و رسالت،قضاوت،حاکمیت و رهبری و فقیه هم در حیطه حکومت داری یعنی در ابعاد و ویژگی های حکومت به جز بُعد وحی، معصومیت و علم الهی مابقی ابعاد را داراست.
وی اظهار داشت: بنابراین ولی فقیه سه منصب دارد که عبارتند از: منصب فتوا دادن و بیان احکام، منصب قضاوت و حکومت داری. البته در مورد منصب سوم اختلاف وجود دارد و اگر کسی قایل به آن باشد ولایت مطلقه فقیه را داراست در غیر این صورت ولی فقیه می باشد.
وی در ادامه از دلایل نیاز به حاکم گفت:
✅احتمال اشتباه در عقل جمعی
✅کامل بیان نشدن بعضی از احکام است.بنابراین باید بعد از ائمه حاکمیت در اختیار کسی باشد ویژگی های او به امام معصوم علیه السلام نزدیک تر باشد یعنی باید دارای فقاهت، عدالت و کفایت باشد.
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸مراسم جشن ولادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) در حوزه علمیه حضرت نرجس(س) ساری با حضور طلاب و علاقهمندان به ساحت مقدس اهل بیت (ع) برگزار شد.
🔰 این مراسم با سخنرانی استاد حوزه علمیه خانم عبائی آغاز شد که در آن به تبیین ویژگیهای برجسته حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) و پیامهای عمیق ایشان برای تمام شیعیان در طول تاریخ پرداختند.
🎶 همچنین، مولودیخوانی دلنشین توسط خانم محسنیان فضای معنوی خاصی به مراسم بخشید و شور و نشاط معنوی را در جمع طلاب ایجاد کرد.
☕️ در کنار این مراسم، پذیرایی از مهمانان با چای و شیرینی در داخل حوزه و همچنین پخش نوا و برپایی موکب جهت پذیرایی از عابران و مسافران با چای گرم و شیرینی برگزار شد.
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸ژورنال کلاب پیش نشست شهید جمهور
🔰ارائه دهنده : خانم زینب گل محمدی طلبه سطح ۳
استاد ناقد : خانم کامرانی
زمان : سهشنبه ، ۱۴۰۳/۱۰/۴
مکان : مدرسه علمیه حضرت آمنه سلام الله علیها فریدونکنار
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸در محضر اهل بیت
🔰حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
مَنْ اصْعَدَ إلیَ اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اهْبَطَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ افْضَلَ مَصْلَحَتِهِ
هر کس عبادات و کارهای خود را خالصانه برای خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و برکات خود را برای او تقدیر می نماید.
بحارالانوار:ج67، ص249، ح25
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸برگزاری آزمون شفاهی ویژه طلاب حافظ قرآن
🔰 آزمون شفاهی ویژه طلاب حافظ قرآن کریم که در مرحله آزمون کتبی قبول شده و به مرحله دوم راه یافتند، با حضور استاد داور سرکار خانم پلهم عباسی در مدرسه شهید مطهری(ره) تنکابن برگزار شد.
خواهران حافظ قرآن کریم
🟢 سرکار خانم سیده زهرا سادات اشکور
🟢 سرکار خانم مرضیه حجتی
🟢 سرکار خانم سکینه جور عشوری
با موفقیت و با امتیاز بالا آزمون شفاهی قرآن کریم را به پایان رساندن انشا الله که قرآن کریم راهنمای ما در تمام امور زندگی باشد.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_شهید_مطهری_ره_تنکابن
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸تفسیر روزانه قرآن
🇮🇷 (ثواب تفسیر امروز ؛ هدیه به روح بلند #شهدای_غواص)
🔰 فرازی از تفسیر آیه مبارکه ٢۴ سوره #فتح
----✿❀🍃﷽ﷻ🍃❀✿----
✅ «وَهُوَ ٱلَّذِي كَفَّ أَيۡدِيَهُمۡ عَنكُمۡ وَأَيۡدِيَكُمۡ عَنۡهُم بِبَطۡنِ مَكَّةَ مِنۢ بَعۡدِ أَنۡ أَظۡفَرَكُمۡ عَلَيۡهِمۡۚ وَكَانَ ٱللَّهُ بِمَا تَعۡمَلُونَ بَصِيرًا»
🔷 و اوست كه دستهاى آنها را از شما و دستهاى شما را از آنها در دل مكه (در حديبيه كه نزديك حرم است) بازداشت، پس از آنكه شما را (به واسطۀ ورود در آنجا) پيروز كرد، و خداوند همواره به آنچه مىكنيد بيناست. (ترجمه مشکینی)
🔲 شأن نزول:
🔰 حكايت كردهاند كه گروهى از مشركان (حدود ۳۰ تا ۸۰ نفر) تصميم گرفتند به مسلمانان يا پيامبر صلى الله عليه و آله حمله كنند، و لكن به طور معجزهآسايى توطئهى آنان خنثى و همگى دستگير شدند، ولى پيامبر آنان را آزاد كرد. آيهى فوق به اين جريان اشاره دارد.
🔲 نكتهها و اشارهها:
🔰 در اين آيه به پيروزى مسلمانان بر مشركان اشاره شده است.
⏪ مقصود از اين پيروزى يا همان پيروزى مسلمانان بر گروه توطئهگر و حملهكنندۀ مشركان است كه در شأن نزول اشاره شد.
🔰 و يا مقصود پيروزى كلى مسلمانان بر مشركان در صلح حديبيه است كه فتح المبين اسلام بود؛ چون مسلمانان با تعدادى محدود و بدون تجهيزات نظامى، به كنار شهر دشمن اسلام رفتند ولى سالم و با دست پُر بازگشتند و امتيازات زيادى در صلحنامه از آنان گرفتند كه زمينهساز گسترش و پيروزىاسلام بر كل جزيرة العرب شد..
🔲 در اين آيه عدم درگيرى مسلمانان و مشركان مكه در دل مكه را نعمتى الهى معرفى مىكند؛ چرا كه:
⏪ اولاً، مكه در آن عصر كانون قدرت مشركان بود و به طور طبيعي بايد مشركان از فرصت حضور مسلمانان بدون تجهيزات نظامى استفاده مىكردند و به آنها حمله مىنمودند ولى خدا وحشتى در دلهاى آنان افكند كه حمله نكردند.
⏪ و ثانياً، مكه حرم امن الهى بود و اگر درگيرى در آن صورت مىگرفت حرمتش شكسته مىشد و اين عيبى براى مسلمانان بود، ولى خدا از اين كار جلوگيرى كرد..
🔰 همانطور كه پيروزى نظامى نعمتى الهى است صلح پيروزمندانه و عدم درگيرى و قدرت خوددارى هر دو طرف نيز از نعمتهاى الهى است كه در موقع لزوم خدا به مسلمانان عنايت مىكند.
📕 منبع : تفسیر قرآن مهر
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸 آشنایی طلاب با برنامههای مرکز خدمات حوزههای علمیه استان مازندران
🔰 حضور حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی معاون پذیرش مرکز خدمات حوزههای علمیه استان مازندران در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء «سلاماللهعلیها» ساری
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی در این نشست در مورد مسائل مربوط به بیمه و هدفمندی خدمات مباحثی را مطرح نمود.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸محفل انس با قرآن
🔰محفل انس با قرآن کریم همراه با تلاوت و ترجمه آیات شریفه:۳۱_۲۷, سوره مبارکه توبه و گزیده ای از تفسیر نور آقای قرائتی ،در جمع طلاب و اساتید در مدرسه علمیه عصمتیه امیرکلا 🏫
🌻پیام آیات
🌼۱.درهای توبه همیشه و برای همه باز است ،حتی بر اسیرانِ کافر و فراریان.
🌼۲.پذیرش توبه بر خداوند واجب نیست؛بلکه تفضّلی است که به حکمت خود او مربوط است.
🌼۳.شرک ،پلیدی است.پاکی واقعی در سایه ایمان است .
🌼۴.رزق ما به دست دیگران،(مسافران و جهادگران)نیست:بلکه به دست خداست.
🌼۴.از قطع رابطه اقتصادی با کفّار ،به خاطر مکتب نگران نباشیم.
🌼۵.اهل کتاب ،اگر به دستورات انبیأی خود عمل نکنند ،مجرم شناخته میشوند
🌼۶.دینِ حق اسلام است،و ادیان دیگر به دلیل تحریف و خرافاتی که در آنها جا داده اند، حق نمی باشند.
🌼۷.عقاید یهود و نصاری ،آمیخته به خرافات است .
🌼۸.مشرکان،بت ها را شریک خدا و فرشتگان را دختران خدا می دانستند ،یهود و نصاری ،عُزیر و عیسی را پسر خدا،از این جهت کلامشان به کلام کفار شباهت داشت.
🌼۹.اطاعت بی قید و شرط از غیر خدا،نوعی عبادت غیر خداست.
🌼۱۰.تنها خدا حق قانونگذاری دارد.آنان که قانون غیرخدا را می پذیرند ،از مدار اسلام خارجند.
#مدرسه_علمیه_عصمتیه_امیرکلا
🆔@mazandaranhoze
#مازندران
🔸 نشست اعضای ستاد برگزاری همایش بینالمللی «شهید جمهور و زمینهسازی تحقق تمدن نوین اسلامی ـ ایرانی»
🔰 این همایش بینالمللی با محورهای شهید رئیسی و عمل به قرآن در روابط سیاسی، شهید رئیسی و عمل به قرآن در روابط اجتماعی، شهید رئیسی و عمل به قرآن در روابط فرهنگی، شهید رئیسی و عمل به قرآن در روابط اقتصادی و شهید رئیسی و عمل به قرآن در روابط مدیریتی ـ حاکمیتی در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار خواهد.
🆔@mazandaran_hozeh
#مازندران
🔸 برگزاری سلسله نشستهای اخلاقی
🔰 حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد موحد استاد حوزه و دانشگاه، در سلسله نشستهای اخلاقی با عنوان «چالشهای هویتی خانواده معاصر و راهکارهای برون رفت آن با تأسی از سیره فاطمی» که به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی الزهراء «س» ساری، به صورت مجازی برگزار شد، گفت: اندیشمند بزرگ، جبران خلیل جبران میگوید: برای انهدام یک تمدن باید سه چیز را منهدم کرد: اول خانواده، دوم نظام آموزشی و سوم الگوها؛ برای اولی منزلت زن را باید شکست، برای دومی منزلت معلم و برای سومی منزلت دانشمندان و اسطورها... .
وی همچنین در ادامه بیانکرد: در اسلام برای زن مقام والایی در نظر گرفته شده است، چنانکه در قرآن کریم از زن به عنوان آرامش دهنده یاد میشود، در سوره روم خدواند متعال میفرماید: «همسرانى از جنس خودتان براى شما آفریدم تا در کنار آنان آرامش یابید. شکی نیست که این مقام خاص و ویژه تنها در اسلام برای زن در نظر گرفته شده است.
اسلام مقام زن را در دو حیطه همسری و مادری بسیار مورد توجه قرار داده و از این دو جهت برای زنان جایگاه و منزلت ویژهای ترسیم کرده است.
وی در ادامه گفت: از آنجا که زن بیشترین نقش را در مدیریت خانواده به خود اختصاص داده و با توجه به مقام آرامش دهی زن باید توجه داشت که زنان بالاترین نقش را در حفظ کیان خانواده بر عهده دارند. در حقیقت آرامش و امنیت روانی که زن میتواند در خانه به همسر خود بدهد بیبدیل بوده و قرآن هم بر این نکته تاکید میکند.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🆔@mazandaran_hozeh