برگزاری جلسه اخلاق مجازی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین آقای محمد صادق محمدی لایینی ،امام جمعه محترم شهرستان در گروه
مدرسه علمیه
#ریحانه_الرسول_سلام_الله_علیها
#نکا
#مازندران
@mazandaran_hozeh
📰 صفحه اول روزنامههای ۱۷ اردیبهشت ۹۹👇
hawzahnews.com/photo/899329
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻خواهران طلبه سفیران تلاش و خدمت در جامعه هستند
🔸خانم زهرا هدایتی همت در گفت و گو با خبرگزاری کوثر از مازندران، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان بیان کرد: فرهنگ جهادی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است که این امر در تمام صحنهها و عرصهها کارایی دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) روحیه جهادی به معنای کار برای خداست که همانند روحیه بسیجیان در دوران دفاع مقدس است.
🔸وی افزود: حضور طلاب خواهر در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، خدماتی و غیره به ویژه در حوادثی مانند شیوع ویروس کرونا بهعنوان سفیران کار، تلاش و خدمت نمونهای از تحقق فرهنگ جهادی و ایثار در جامعه است.
🔸مدیر مدرسه علمیه خواهران شیرود ادامه داد: بانوان طلبه در زمینه خدمترسانی به صورت مستقل با راهاندازی کارگاههای خیاطی در منزل یا با مشارکت و حضور در کارگاههای خیاطی بسیج خواهران به تهیه ماسک، دستکش و لباس پرستاری با رعایت اصول کامل بهداشتی پرداختند که مقداری از این ماسکها توسط طلاب میان مردم در سطح روستا توزیع و سایر موارد نیز به مراکز درمانی و بهداشتی تحویل داده شده است.
➕متن کامل خبر
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻 69 بانوی طلبه در مدرسه علمیه عصمتیه بابل در حال تحصیل هستند/پذیرش طلبه در سالجاری
🔸 مدیر مدرسه علمیه عصمتیه بابل گفت: تاکنون 138 نفر از خواهران جویای معارف اهلبیت(علیهمالسلام) در این مدرسه به نام طلبه مفتخر شده و 69 نفر دیگر نیز در حال تحصیل هستند.
🔸خانم زیرک فطرت در گفتوگو با خبرگزاری کوثر از مازندران به مناسبت آغاز پذیرش حوزههای علمیه خواهران گفت: این مدرسه علمیه در سال 1370 تأسیس و از 1383 بهصورت رسمی کار خود را تحت نظارت مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران آغاز کرده است و تاکنون 138 نفر از خواهران جویای معارف اهلبیت(علیهمالسلام) به نام طلبه مفتخر شده و 69 نفر دیگر نیز در حال تحصیل هستند.
🔸وی گفت: تعدادی از طلاب فارغالتحصیل این مدرسه بهعنوان استاد دروس مختلف در این مدرسه علمیه و مدارس همجوار به تدریس اشتغال دارند.
🔸 وی فعالیت در طرح صالحین، طرح امین، حامیان ولایت و یاوران نماز بهعنوان مربی و امام جماعت را بخشی از فعالیت های طلاب این مدرسه بر شمرد.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/91023
🌸🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
#دعای_روز_سیزدهم #ماه_رمضان
🔸 بسم الله الرحمن الرحیم
🔹اللَّهُمَّ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذَارِ، وَ صَبِّرْنِي فِيهِ عَلَى كَائِنَاتِ الْأَقْذَارِ، وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِلتُّقَى وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ، بِعَوْنِكَ يَا قُرَّةَ عَيْنِ الْمَسَاكِينِ.
🔹 خدایا مرا در این ماه از آلودگیها و ناپاکیها پاک کن، و بر شدنی های مورد تقدیرت شکیبایم گردان، و به پرهیزگاری و هم نشینی با نیکان توفیقم ده، به یاری ات ای نور چشم درماندگان.
@mazandaran_hozeh
حدیثی قابل توجه در حاشیه دیدار مجازی رهبر معظم انقلاب
به مناسبت هفته کارگر و پیگیری تحقق شعار سال (جهش تولید)، ارتباط تصویری از هفت مجموعه تولیدی فعال در نقاط مختلف کشور با حضرت آیت الله خامنه ای برقرار شد که حدیثی قابل توجه پشت سر ایشان نصب شده بود.
بر اساس این گزارش، هنگام این ارتباط، حدیثی قابل توجه پشت سر ایشان نصب شده بود که متن و ترجمه این حدیث بدین شرح است:
امام علی (علیه السلام):
لا سبیل أشرف من الإستقامة
راهی گرامی تر از استقامت و پایداری نیست.
غررالحکم و دررالکلم، جلد ۱، صفحه ۷۷۱
@mazandaran_hozeh
🔻رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری مستقیم با هفت مجموعه تولیدی:
✅تولید خوب اقتصاد را در مقابل ویروسهای مهاجم ایمن میکند
✅ حقوق نیروی کار باید رعایت شود؛ از دستمزد عادلانه و امنیت شغلی تا بیمه و آموزش
✅ فکر تولیدکننده ماهواره، در خودرو و سایر بخشهای تولید هم میتواند ابتکار نشان دهد
🔹در برخی مواقع برخی دستگاههای اجرایی به بهانههایی به دنبال باز کردن راه #واردات بیمورد هستند.
🔺 به عنوان مثال میگویند برای اینکه کیفیت #خودروی_داخلی ارتقا یابد باید #خودروی_خارجی وارد شود. درحالیکه باید کیفیت خودروی داخلی از راههای دیگر افزایش یابد نه از طریق واردات و به خاک سیاه نشاندن تولید داخل.
hawzahnews.com/news/899363
آغاز پخت غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان به مدت ده شب از شب میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام تا شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان توسط خیریه
#مدرسه_علمیه_خواهران_الزهرا س #ساری @mazandaran_hozeh
پخت غذای گرم و توزیع بین نیازمندان در پنج شنبه های ماه مبارک رمضان با همکاری خانه قرآن ماندگار قائم و خیریه
#مدرسه_علمیه_خواهران_الزهرا س #ساری @mazandaran_hozeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خوب است که یک رزمایش گسترده ای در کشور به وجود بیاید برای مواسات و همدلی و کمک مومنانه...
✅کرامت امام حسن مجتبی(ع) مقتضی است این سفره همیشه پهن باشد.
کانون غدیر تا ظهور حوزه علمیه خواهران حضرت نرجس(س)ساری
#مدرسه_علمیه_خواهران_حضرت_نرجس_س_ساری
@mazandaran_hozeh
مدرسه علمیه الزهرا (بابل)
مشاهدهی کارت پستال دیجیتال 👇
https://digipostal.ir/cqhhw6l
تجهیز اموات کرونایی با حضور مدیر محترم و طلاب جهادی #مدرسه-علمیه-خواهران-شهید-مطهری-ره- #تنکابن @mazandaran_hozeh
حوزه علمیه فاطمه الزهرا س شیرود برای سال تحصیلی جدید ثبت نام می نماید....شماره تماس : 01154372445/5406- 09119941567
#مدرسه علمیه #فاطمه الزهراس #شیرود
@mazandaran_hozeh
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
قابل توجه خواهران طلبه داوطلب تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده صداوسیما
شرکت در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1399 در رشته های تولید سیما، ادبیات نمایشی و علوم ارتباطات اجتماعی ویزه فارغ التحصیلان سطح دو حوزه تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانند به نشانی qomirib.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تماس 02532904450 تماس حاصل نمایند.
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻حوزه های علمیه مولّد اصلی فرهنگ در جامعه هستند
🔸خانم زهرا بحر کاظمی در گفت و گو با خبرگزاری کوثر از مازندران گفت: رسالت عظيم حوزههای علميه، حفظ دين و مقابله با انحرافات است كه مهمترین برنامه در امور فرهنگسازی محسوب می شود، زيرا حفظ ارزشهای ديني از هرگونه انحراف و ارائه درست آن، خود يك نوع فرهنگسازی است.
🔸مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) کلاردشت با بیان اینکه حوزه در تاريخ كشور ما، همواره متولي اصلي هدايت ديني در جامعه بوده است، اظهار کرد: در طول تاریخ مرجع رسمي تبيين ارزشها، تثبيت باورهاي ديني، استنباط و افتاي احكام عملي، روحانيت بوده است و در حال حاضر نیز این قشر در پرتو همان محوريت ديني خويش توانست، انبوه مردم دین خواه را به همراه خود کرده و هدايت و اجراي يك انقلاب مبتني بر دين را بر عهده بگيرد.
➕متن کامل خبر
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
چرا به امام حسن(ع) «کریم اهل بیت» می گویند
رزمایش کمک مومنانه و دستگیری از مستمندان و فقرا عمل به سیره امام مجتبی(ع) است.
«کریم» یعنی اهل کرم و بخشندگی بدون هیچ چشم داشتی و فقط برای خدا فقرا و ایتام را اکرام می کند و برای او فرقی نمی کند که نیازمندان در کدام مسلک و جریان قرار دارند.
چون امام حسن مجتبی(ع) در میان ائمه معصومین(علیهم السلام) و اولیای الهی در طول زندگی شان، عملا اهل جود، کرم و توجه به فقرا و محرومان بودند به «کریم» موصوف شد و صفت کرامت و کریم در ایشان ویژه گشت. البته این به معنای آن نیست که امامان دیگر کریم نبودند؛ همه ائمه معصومین(علیهم السلام) کریم بودند، اما چنانچه امام ششم به صادق یا امام هفتم به کاظم یا امام هشتم به صفت رضا شهره شده اند، امام حسن مجتبی(ع) هم صفت کریم شدن او، صفات دیگر وجودش را تحت الشعاع قرار داده شده و به آن موسوم و موصوف گشت.
اولین کرامت حضرت، در مقابل دشمنان است. شواهد فراوانی در زندگی امام حسن مجتبی(ع) وجود دارد که علاوه بر دوستان، نسبت به دشمنانشان که بیشتر نادان و جاهل بودند؛ رفتار کریمانه اش باعث تغییر و منقلب شدن آنها می گشت.
انفاق اموال در راه خدا از دیگر کرامات حضرت مجتبی(ع) است و ایشان دوبار همه دارایی خویش و سه بار نصف مال خود را در راه خدا انفاق و احسان کردند. علمای شیعه و اهل سنت آن را در کتابهای خود نقل کرده اند.
یکی از کرامات حضرت آزاد کردن برده در برابر یک شاخه گل بود و انس بن مالک می گوید: روزی کنیزی شاخه گلی برای امام حسن محتبی(علیه السلام) هدیه آورده است امام هم در مقابل او را آزاد کرد. به امام گفتم شما به خاطر یک شاخه گل آن کنیز را آزاد کردی؟ امام فرمود: وَإِذَا حُیِّیتُمْ بِتَحِیَّةٍ فَحَیُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهَا أَوْ رُدُّوهَا ۗإِنَّ اللَّهَ کَانَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ حَسِیبًا/ هرگاه به شما تحیّت گویند، پاسخ آن را بهتر از آن بدهید؛ یا (لااقل) به همان گونه پاسخ گویید! خداوند حساب همه چیز را دارد. یعنی خداوند ما را چنین تربیت کرده است که هرگاه به شما سلام و درود و هدیه ای عنایت شد پاسخ آن را بهتر از آن بدهید و نیکوترازهدیه آزادی برای او در راه خدا نیافتم.
در کتاب ینابیع المودة نقل شده است که امام حسن مجتبی(علیه السلام) لقمه نانی را درجای خلوتی دید، آن را برداشت و با چوبی آن را پاک کرد و به برده اش داد، و چون بیرون آمد آن را از آن برده طلب کرد و برده گفت: ای آقای من، من آن را خوردم! امام (ع) به او فرمود تو در راه خدا آزادی! و ادامه دادند از جدم رسول خدا (ص) شنیدم که می فرمود: کسی که لقمه ای را افتاده ببیند و آن را پاک کرده یا بشوید و بخورد، خدای تعالی او را از آتش دوزخ آزاد کند، و من چنان نیستم که مردی را که خداوند از آتش دوزخ آزاد کرده به بردگی خود گیرم.
از دیگر کرامت حضرت، دعوت به مهمانی و پوشاندن لباس است. روزی امام مجتبی(ع) به جمعی از فقرا رسید که بر زمین نشسته و ذرات گوشت را در استخوانهایی که در دست داشتند، پیدا می کردند و میخوردند. هنگامی که امام را دیدند، از وی خواهش کردند که با آنها هم غذا شود. اما نیز درخواست آنها را پذیرفت و مشغول به غذا خوردن با آنها شد و فرمود: «خداوند افراد متکبر را دوست ندارد». سپس آنان را به خانه اش دعوت و خوراک و پوشاک هدیه کرد.
عدم رد نیازمندان از دیگر کرامت حضرت است و روایت است که فردی از امام حسن (علیه السلام) پرسید؟ چرا به هیچ نیازمندی جواب رد نمی دهی؟ وامام هم در پاسخ فرمود: من گدای خداوند و چشم به او دوخته ام، شرم دارم که خود سائل باشم و سائلی را رد کنم، خداوند همواره نعمت هایش را بر من فرو می ریزد و من هم عادت دارم که نعمت هایش را بر مردم فرو ریزم، می ترسم اگر این عادت و برنامه را ترک کنم، او نیز فضل و برنامه اش را وا گذارد.
کلام اخر:
امروز جامعه اسلامی همه تلاشش این است به سیره عملی علوی، حسنی و حسینی عمل کند و در این راستا رزمایش کمک مومنانه و دستگیری از مستمندان و فقرا در حال برگزاری است و مقام معظم رهبری با آگاهی درست و به موقع توصیه به راه اندازی این رزمایش کردند و موجب شادی قلب بسیاری از مردم شدند.
منبع:
خبرگزاری حوزه
@mazandaran_hozeh
#دعای_روز_شانزدهم #ماه_رمضان
🔸 بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 اللَّهُمَّ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ، وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ، وَ آوِنِي فِيهِ بِرَحْمَتِكَ إِلَى [فِي ] دَارِ الْقَرَارِ، بِإِلَهِيَّتِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
🔹 خدایا مرا در این ماه به همراهی و همسویی با نیکان توفیق ده، و از همنشینی با بدان دور بدار، و به حق رحمتت به خانه آرامش جایم ده، به پرستیدگی ات ای پرستیده جهانیان.
@mazandaran_hozeh
شرح دعای روز شانزدهم رمضان
اللهم وفقنی فیه لموافقه الابرار و جنبّنی فیه مرافقه الاشرار و اونی برحمتک الی دارالقرار بالهیتک یا اله العالمین
**************
اللهم وفقنی فیه لموافقه الابرار
خداوند (عزوجل) در قرآن کریم در مورد ابرار و نیکوکاران پانزده صفت به کار برده است که به آن اشاره مینماییم:
1- ایمان به خداوند یگانه 2- ایمان به روز قیامت 3- ایمان به فرشتگان 4- ایمان به قرآن
5- ایمان به پیامبران 6- نیت خالص برای رضای خداوند 7- بخشیدن بخشی از اموال به خویشان 8- کمک به یتیمان 9- کمک به فقیران 10- کمک به رهگذران 11- آزاد نمودن بنده 12- اقامه و برپاداری نماز 13- زکات به مستحقان دادن 14- وفای به عهد 15- صبر در برابر شدائد و سختیها
اگر بخواهیم هر یک از این صفات را شرح دهیم، آنگاه است که رابطه متقابل هر یک از این صفات را نسبت به یکدیگر در مییابیم که به نوعی هر یک از این صفات مکمل یکدیگرند، به طور مثال، کسی که به خداوند عزوجل ایمان آورده است، نمیتواند بگوید که من به قرآن ایمان ندارم؛ چرا که قرآن است که انسانها را به سوی ایمان به خدا و تعبد و بندگی ذات اقدس هدایت مینماید و کسی که به قرآن ایمان آورده است، نمیتواند منکر نماز و زکات گردد؛ چرا که اگر چنین کند دستورات صریح قرآن را در این باره زیر پا گذاشته است و...
این شیطان است که به شما دستور بدکاری و زشتی میدهد و طوری عمل مینماید که سخنانی از روی جهل و نادانی(مانند شرک و ظلم و افترا) به خداوند نسبت دهید که شیطان دشمنی آشکارا برای انسان است
***************
و جنّبنی فیه مرافقه الاشرار
شیطان سر دسته اشرار
هر انسانی اگر در انجام عملی از شیطان پیروی نماید به یقین شر آن عمل گریبان گیر او خواهد شد، چرا که شیطان انسانها را امر به کارهای زشت و ناپسند مینماید ”إِنَّمَا یَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَالْفَحْشَاء وَأَن تَقُولُواْ عَلَى اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ ”(بقره ،169) یعنی ”این شیطان است که به شما دستور بدکاری و زشتی میدهد و طوری عمل مینماید که سخنانی از روی جهل و نادانی (مانند شرک و ظلم و افترا) به خداوند نسبت دهید” که شیطان دشمنی آشکارا برای انسان است ”إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ ”(بقره ،168) یعنی ”محققا شیطان از برای شما دشمنی واضح و آشکار است” و میخواهد انسان را به ضلالت و گمراهی بکشاند و به همین دلیل است که خداوند بلندمرتبه میفرماید: ”وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ ” ( بقره ،168) یعنی ”وسوسههای شیطان را پیروی نکنید” که شیطان عامل هر شری است، پس کسانی که از شیطان و وسوسههای او که همه نافرمانی از دستورات ذات اقدس پروردگار میباشد پیروی کنند جزو اشرار میگردند زیرا آنان هر عملی را که انجام میدهند به دستور شیطان است و شیطان جز شر و فساد انسان را به چه چیز دیگری دعوت نمینماید که ما نیز در این روز از خداوند میخواهیم که ما را از دوستی و رفاقت با شیطان و پیروان و یارانش که عامل هر شر و فتنهای میباشند دور سازد .
و اونی برحمتک الی دارالقرار بالهیتک یا اله العالمین
نوید جانبخش الهی
برای آنکه انسان بتواند به دارالقرار (محل آرامش) یعنی بهشت برین دست یابد لازمه آن این است که صفاتی را که برای ابرار ذکر گردید را دارا باشد و خود را از صفات و حرکات و رذیله اشرار که همه آنها نشأت گرفته از شیطان رجیم و رانده شده از درگاه حق میباشد دور سازد و به قول خداوند تعالی ”وَتَعَاوَنُواْ عَلَى الْبرِّ وَالتَّقْوَى وَلاَ تَعَاوَنُواْ عَلَى الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ ”(مائده ،(2 یعنی ”و یکدیگر را در نیکوکاری و تقوا یاری نمایید نه بر گناه و دشمنی و ستمکاری” که آن هنگام است که خداوند به نیکوکاران و تقواپیشگان اینگونه بشارت میدهد ”
قُلْ أَؤُنَبِّئُكُم بِخَیْرٍ مِّن ذَلِكُمْ لِلَّذِینَ اتَّقَوْا عِندَ رَبِّهِمْ جَنَّاتٌ تَجْرِی مِن تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا وَأَزْوَاجٌ مُّطَهَّرَةٌ وَرِضْوَانٌ مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ ”(آل عمران ، 15) یعنی ”(ای پیامبر) به امت بگو: میخواهید شما را آگاه گردانم به بهتر از اینها، که بر آنان تقوا پیشه کنند نزد خداوند باغهای بهشتی است که از زیر درختان آن نهرها جاری است و در آن جاوید هستند و زنان پاکیزه و آراستهای و (بهتر از همه آنها خشنودی خداوند است) و خداوند به حال بندگان بینا است” که ما نیز در این روز از خداوند به حق خداوندیش درخواست مینماییم که ما را در دارالقرار یعنی بهشت برینش جای دهد و ما را از عذاب و آتش دوزخ در امان بدارد.