هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ ارسال ۲۳۵ مقاله به دبیرخانه کنگره بین المللی علامه طباطبایی
◻️ برگزاری کنگره در قم، تبریز و تهران
◻️ برگزاری سیر مطالعاتی علامه طباطبایی برای اساتید و طلاب سطح عالی حوزه
دبیر اجرایی کنگره بین المللی علامه طباطبایی با اشاره به ارسال ۳۵۹ چکیده مقاله به دبیرخانه کنگره از برگزاری کنگره در روز چهارشنبه ۲۴ آبان همزمان با چهل و دومین سالروز رحلت علامه با پیام مقام معظم رهبری در قم خبر داد.
نشست خبری تشریح برنامه های کنگره بین المللی آیت الله محمد حسین طباطبایی در مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه برگزار شد + جزئیات نشست👇
https://hawzahnews.com/xcwQk
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
#نشست_خبری
🌐 بازتاب رسانهای نشست خبری کنگره بینالمللی علامه طباطبایی رحمهالله که روز گذشته در سالن جلسات علامه طباطبایی مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه برگزار شد، در خبرگزاری های مختلف...
#کنگره_علامه_طباطبایی
🆔@hekmateislami
40.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فیلم کامل بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دست اندرکاران کنگره بین المللی علامه طباطبایی در تاریخ ۱۷ آبان ۱۴۰۲
افتتاحیه کنگره بین المللی علامه طباطبایی چهارشنبه ۲۴ آبان با پیام مقام معظم رهبری در مدرسه امام کاظم علیه السلام قم برگزار شد.
@mbkh01
هدایت شده از محمد باقر خراسانی
🌹🌹میلاد با سعادت و سراسر نور عقیله بنی هاشم؛ حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار، فرخنده و مبارک باد.
@mbkho1
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
مجمع عالی حکمت اسلامی با همکاری جمعی از مراکز علمی، فرهنگی و اجرایی برگزار میکند:
اختتامیه کنگره بینالمللی
علامه طباطبایی(ره)
▫️تهران، ۳۰ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۸:۳۰
🎤 باسخنرانی آیتالله سیدابراهیم رئیسی
🏢 دانشگاه الزهرا، سالن همایشهای
بینالمللی نور
📌 هماهنگی جهت ثبتنام برنامه اختتامیه با شماره ۰۹۲۱۴۲۱۹۴۴۵ ستاد اختتاميه در تهران، تماس حاصل فرمائید.
#کنگره_علامه_طباطبایی
🆔@hekmateislami
محمد باقر خراسانی
🌹🌹میلاد با سعادت و سراسر نور عقیله بنی هاشم؛ حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار، فرخنده و م
🌹🔹روز عمه؛
بمناسبت میلاد با سعادت و سراسر نور و سرور عمه اهل بیت؛ حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌹🌹🌹
در فرهنگ و گفتگوهای عمومی ما مدت زمانی است واژه عمه از مفهوم و بار مثبت خوبی برخوردار نیست و بعضا برخی افراد دانسته و یا ندانسته، از روی آگاهی و یا از روی جهل وغفلت و گاهی اوقات در قالب شوخی، چنانچه نسبت به فرد دیگری قصد تمسخر، تحقیر، توهین و طعنه را داشته باشند، عمه او را خطاب می کنند و جملاتی را به عمه اش نسبت می دهند. این برخوردهای کلامی بعضا بقدری عادی و فراگیر شده که افراد خودشان برخی ناملایمات و یا جملات معترضه را به عمه خود حواله و نسبت می دهند، در حالی که عمه در مناسبات خانوادگی و یا شکل گیری و تکوین شخصیت برادرزاده، می توان برایش نقش موثری تعریف کرد و او را شکل دهی شخصیت برادرزاده موثر دانست.
بطور کلی ارتباط عاطفی عمیقی بین عمه و برادرزاده وجود دارد که نشان از وابستگی خاص و نقش تاثیرگذار عمه در شکل گیری شخصیت برادرزاده داشته و دارد.
در کشور ما روز میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم؛ حضرت زینب کبری سلام الله علیها به نام روز پرستار نامگذاری شده است که اگر بررسی اجمالی هم داشته باشیم شکوه و عظمت پرستاری حضرت زینب سلام الله علیها در کربلا و در پرستاری و مراقبت از حضرت امام سجاد علیه السلام بوده است که خود حضرت سجاد (ع) در تشریح شرایط عصر عاشورا و بعد از هجوم یزیدیان می فرماید: عمه ام حضرت زينب(س) متوجه وضع من شد و فرمود: اي يادگار جد، پدر و بردارانم، ميبينم با جان خود بازي ميكني و نزديك است جان خود را از دست بدهي. نگران نباش..
🔸عمه در معارف و سیره بزرگان دینی ما جایگاه خاصی دارد و در دستورات اهل بیت علیهم السلام نسبت به آن اشاراتی می توان یافت. به عنوان مثال امام جواد(ع) در خصوص عمه بزرگوارش حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها می فرماید: هرکس عمه ام را در قم زیارت کند بهشت پاداش اوست.« كامل الزيارات ص ۳۲۴». و یا امام زمان (عج) می فرماید: در گرفتاری واسطه ای آبرومند چون عمه ام زینب علیهاالسلام به درگاه خدا معرفی کنید تا خدای متعال گرفتاری تان را برطرف سازد، و یا در جای دیگر فرموده است: به شیعیان و دوستان من بگویید خدا را به حق عمه ام حضرت زینب قسم دهند که ظهور مرا نزدیک گرداند.
و یا نقش حضرت حکیمه خاتون عمه امام زمان (عج) در هنگام تولد و خبر تولد حضرت، بوضوح دیده می شود. در کربلا حضرت زينب به عنوان عمه هم روحيه بخش است وهم پناهگاه، چنان که در دوران اسارات هر زمان بچه ها و حتی زنان کاروان اهل بیت علیهم السلام آماج تهاجم و اذیت قرار می گرفتند به عمه پناه می آوردند، ضمن اینکه عمه غم خوار و تسکین دهنده هم هست، زماني که امام حسین (ع) کنار بدن مجروح و غرق به خون فرزند جوانش؛ علی اکبر علیه السلام قرار گرفت، حضرت عمه علی اکبر را به استمداد طلبید و فرمود: بگویید عمه اش زنیب بیاید، تماشای رُخ اکبر نماید.
در دوران معاصر نيز همین نقش تاثیرگذاری عمه را می بینیم بگونه ای که می توان از نقش و همراهی عمه بزرگوار امام خمینی در خونخواهی از پدر شهيد امام، یاد کرد که در نهایت امام خمینی با همکاری عمه بزرگوارش موفق به شناسایی و اعدام قاتلین پدر شهيد خود می شود، و البته می توان به موارد دیگری نیز اشاره نمود که از حوصله خواننده این نوشتار خارج است.
در سالروز میلاد با سعادت عمه سادات و بزرگ پرستار صحنه های مدینه، کوفه، و باز مدینه و در نهایت کربلا و شام؛ یعنی حضرت زینب کبری سلام الله علیها با عرض تبریک و شادباش به همه ارادتمندان اهل بیت علیهم السلام، مقام عمه ها خوب، واقعي و دوست داشتني را ارج مي نهيم.
یادآور می شوم مراقب باشيم، بدليل شرايط خاص و تحولات فکری و فرهنگی، در مسيری قرار نگيريم که از افرادي که در تکوين شخصيت ما انسان ها نقش داشته اند، به نيکي ياد نشود.
قدرعمه های خوب را، خوب بدانیم و عمه های خوب هم با تاسی به عمه بزرگ سادات، در پرورش و تکوین شخصیت برادرزاده ها بکوشند تا جوانانی رشید، مومن و آشنا به هويت ايراني اسلامي و آگاه به مباني و معارف راستین اسلام ناب محمدی صلياللهعليهوآله و سلم پرورش دهند.
🌹 عمه های عزیز و رهروان زینبی؛ روزتان مبارک و فرخنده باد. پایدار باشید وسربلند.
✍️ محمدباقر خراسانی
۲۷ آبان ۱۴۰۲
@mbkho1
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
#گزارش_تصویری
📸 گزارش تصویری آیین اختتامیه کنگره بینالمللی علامه طباطبایی
🌐 تماشای آلبوم تصاویر در سایت مجمع عالی حکمت اسلامی مراجعه بفرمایید
#کنگره_علامه_طباطبایی
🆔@hekmateislami
در طی چند روز اخیر برنامه ای اطلاع رسانی شد که در مناسبت تشکیل آن به تاریخ قمری شهادت شهید سلیمانی اشاره شده بود، بد نیست پایه گذاران این اقدام توضیح دهند آیا تاریخ سازی های این چنینی وجاهت، پیشینه و یا تاثیری دارد؟ آیا در سیره بزرگان دین و نظام مقدس جمهوری اسلامی این روند وجود داشته، و یا اینکه بر همان تاریخ شمسی و یا قمری اکتفا داشته و حرمتش را داشته اند؟ به راستی چنین اقدامی، خود سبب حرکت های افراطی و غیر عقلانی در ایجاد تاریخ های غیر مشهور نخواهد شد؟
توصیه برادرانه اینکه؛ محرم، فاطمیه، عید غدیر،عید فطر، عید قربان، عید مبعث، ماه رمضان و سایر مناسبت های قمری با همان تاریخ هجری قمری باشکوه و با عظمت است و رحلت امام، ۲۲ بهمن، ۱۵ خرداد،۱۹ دی، ۲۹ بهمن، ۲۹ اسفند، ۱۲ اردیبهشت، ۳۱ شهریور، ۵ آذر و سالروز شهادت سردار دلها، با همین تاریخ هجری شمسی برای همیشه جاودان و در ذهن ها ماندگار خواهد بود.
حاج قاسم عزیزمان بدون این تاریخ سازی ها برای همیشه تاریخ در دل همه آزادی خواهان و حق جویان جهان زنده و جاودان خواهد بود.
بیشتر مراقب باشیم.
اول آذر ۱۴۰۲
@mbkho1