در ادبیات پیش از ظهور آمادگی جهانی مستضعفان را میخواندم ولی درکش با اوضاع عالم دشوار بود. این سالهای اخیر سرعت تغییرات آنقدر زیاد است که به راحتی میتوان این کلام پیامبر را درک کرد که فرمود: مهدى از ما اهل بيت است كه خداوند امر او را در يك شب اصلاح و آماده خواهد نمود (سنن ابن ماجه ج ۲ ص ۱۳۷۶).
جهان شمولی ظلم ستیزی و استکبار ستیزی و نفرت از بزرگ دشمن عدل و راستی یعنی اسرائیل نشان از سرعت آماده شدن جهان برای ظهور دارد. در جام جهانی امسال اتفاقات عجیب زیادی افتاد و همه را شگفت زده کرد که راهیابی مراکش به یک چهارم نهایی یکی از آنها بود. اما آنچه بیش از همه چیز میتوانست نوعی مانیتورینگ جهانی باشد واکنش ها به مسئله فلسطین بود و شعار مظلومیت آن!
در زمانه ای که برخی از ساده اندیشان داخلی بر کوس رویگردانی مردم از دین می کوبند چنین امت واحده ای بر محوری ترین مسئله جهان اسلام شکل گرفته و شعار واحدی را دنبال می کند با عنوان آزادی فلسطین!
با رونمایی از نشست سالانه ماسون ها و از طرف دیگر اتفاقات جهانی به نظر میرسد داریم به مرحله رویارویی کامل حق وباطل نزدیک میشویم. در این روزها بیشتر باید خوف عاقبت بخیری موجی شود تا انسان زمزمه کند
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ، لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ، لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ، ضَلَلْتُ عَنْ دينى.
#امة_واحدة
#ظهور
#فلسطين
#إسرائيل
تأملات را دنبال کنید در
@mdadseresht
کهنالگوهای اجتماعی را میتوان همچون یک ذخیرهٔ هوشافزا یا یک اثر ارثی تصور کرد که از طریق تراکم تجربیات روانی بیشماری که همواره تکرار شدهاند تکوین یافتهاست. کهن الگوها نوعی حافظه تاریخی جوامع است که با شناخت آنها تحلیل کنش های اجتماعی هموارتر است.
یکی از کهن الگوهای اجتماعی ایرانیان الگوی حکمرانی چند هزارساله این سرزمین است. تازمانی که تاریخ ما را یاری میکند همواره این سرزمین همچون اکثر سرزمین های کره خاکی با نظام شاهنشاهی اداره میشده است. این بدین معناست که شاه هزاران سال قدرت مطلق این سرزمین بوده و فقط ۴۴ سال است پس از هزاران سال دیکتاتوری و تک محوری قدرت پایان یافته است.
ما فقط ۴۴ سال است که رهبری یک فقیه را و نظام نوپدید مردم سالاری دینی را پس از قرن ها و هزاره های پادشاهی تجربه میکنیم در حالی که کهن الگوی ایرانیان در موضوع حکمرانی همچنان پادشاهی است. برای همین منتظرند که رهبری سر انگشت را بچرخاند و همچون شاه اراده نماید. اگر نمیکند یا مطلع نیست یا بی عرضه، یا مظلوم و یا ... . بر اساس همین کهن الگوست که همه چیز در اذهان عمومی به او بستگی دارد و تقصیرها متوجه اوست. نا غافل از آنکه او رهبر است نه پادشاه!
مطابق اصل ۱۱۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که مورد هم پرسی مردم قرار گرفت و با ۹۹.۵ درصد تصویب شد رهبری فقط دارای ۱۱ وظیفه است که هیچ کدامبه امور اجرایی کشور ارتباط مستقیم ندارد.
۱. تعیین سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام
۲. نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام
۳. فرمان همه پرسی
۴. فرماندهی کل نیروهای مسلح
۵. اعلام جنگ و صلح و بسیج نیروها
۶. نصب و عزل و قبول استعفای برخی از مسئولین همچون فقهای شورای نگهبان
۷. حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه
۸. حل معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست، از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام
۹. امضا حکم ریاست جمهوری پس از انتخاب مردم
۱۰ عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوانعالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی
۱۱. عفو یا تخفیف مجازات محکومین با شرایط مندرج در قانون.
در جهاد تبیین باید کهن الگوی حکمرانی تغییر کند تا توده مردم انتظارت و مطالبات را در جای خود دیده و دنبال کنند.
#کهن_الگو
#حکمرانی
#پادشاهی
#مردم_سالاری_دینی
#تبیین
تأملات را دنبال کنید در
@mdadseresht