وقتی آگاهی به عنوان عنصر انسان تمدن ساز در جامعه رویکردی سطحی پیدا میکنی، با تضادها و تقابل هایی روبرو خواهیم شد که گاه برای اهل خرد خنده دار است. البته از جنس خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است!
مثلا شعار مرگ بر دیکتاتور میدهند در حالی که نظام پادشاهی را راه حل زندگی بهتر میدانند!
چه تضاد عجیبی که نظام دیکتاتوری شاهنشاهی را راه برون رفت از دیکتاتوری بدانند!
یا شعار زن زندگی آزادی را از زبان قاتلان زنان این سرزمین یعنی پ.ک.ک و کومله تَکرار میکنند ...
البته ریشه این تضادها را نه فقط در سطحي بودن آگاهی اجتماعی بلکه در پیچیدگی بازی شناختی دشمن نیز باید جستجو کرد و راه خروج از آن عمق بخشی به آگاهی های جمعی و اجتماعی است که امروزه با جهاد تبیین شناخته میشود. اولین گام در ساخت انسان اجتماعیِ تمدن ساز، اقناع و توجیه او در مسیر تاریخ است. تبیین جایگاه او، مسیر و حرکت تاریخ یکی از بهترین راه های عمق بخشی به آگاهی اجتماعی است.
#آگاهی_اجتماعی
#تضاد_اندیشه_و_عمل
@mdadseresht
28.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از جلسه ظرفیت های علمی قران کریم
حوزه علوماسلامی ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها
#قرآن_و_علم
#حوزه_علوم_اسلامی_دانشگاهیان
@mdadseresht
از جهان های واقعی و ذهنی و جهان زبان، جنگ شناختی در جهان زبان است.
به جهان خارج کاری ندارد چون جهان حقیقت را خود بازسازی میکند و لزوما از حقیقت و جهان خارج میروی نمیکند
جهان ذهن را با جهان زبان مدیریت میکند و میسازد آنچه که اراده نموده است.
جهان زبان را نیز عریان کار ندارد بلکه با فحشای کلمات است که ساخته میشود. فحشای کلمات به معنای چند معنایی شدن واژگان، آن هم معانی متضاد است.
آزادی
زن
زندگی
از همین مصادیق است.
سالهاست که با واژه آزادی جهان اذهان فریفته میشود و تا زمانی که مخاطب از خود سوال نکند کدام آزادی همچنان در چرخه جنگ شناختی شکست خورده میدان خواهد بود.
@mdadseresht
کم کم سر و صداها میخوابد و دیگر اوضاع به روزهای قبل باز میگردد اما مسئله مهم آن است که دوباره سوالات و ابهامات و اعتراض ها و دلخوری ها را از یاد نبریم
مردم سوال دارند
ابهام دارند
انتظار دارند
اعتراض دارند
چه کسی باید پاسخ دهد
آقای مسئول
خانم مسئول
آقا و خانم انقلابی
آقا و خانم دلسوز
آقا و خانم وطن پرست
همه باید قدم برداریم در موضوع تبیین و شفافیت
امیدوارم مثل همیشه یادمان نرود
و وقتی اعتراضات بالا گرفت یاد گفتگو بیفتیم ...
@Mdadseresht
21.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهی که دیگران رفتند را به همت مشتی غربگدا در حال طی کردنیم
@Mdadseresht
البته غربی ها اینقدرها هم بیراه نمیگویند
واقعا آزادی است
مثلا زنها آزادند هم بفروشند و احیانا حتی بخرند
خود را میتوانند به راحتی بفروشند و کسی نه تنها جلوی آنان را نمیگیرد بلکه حمایت هم میشوند
چه چیزی از این بالاتر که انسان اختیار خودش را داشته باشد و بتواند تنش را بفروشد؟
البته زنان آزادتری هم هستند
زنانی که میخرند
از سایت ها مردان را انتخاب میکنند و میخرند
البته نه برای همیشه
برای ساعاتی که طردشدگی ها و دورانداختن ها را فراموش کنند
چون زنی که خانواده ندارد همچون کالا چند صباحی مورد لذت جویی است و بعد به سطل زباله یادها سپرده میشود
حال چه کند؟
پول اگر داشته باشد
توجه میخرد
نداشته باشد
افسردگی را میزبانی می کند
بله
آزادند ولی در بردگی!
#آزادی
#بردگی_مدرن
@Mdadseresht
جنبش اجتماعی جریان یا مجموعهای از کنشها و تلاشها از سوی جمعی از افراد است به شکلی که کم و بیش پیوسته به سمت هدف خاصی حرکت میکنند و یا به آن گرایش دارند. در واقع جنبش اجتماعی نوعی از رفتار اجتماعی است که از روابط متقابل اعضای جامعه ناشی شده و کنش عده ای از مردم نسبت به وضعیت یا مسئله خاص اجتماعی است. به بیان ساده عده ای از مردم بر اساس موضوعی مشترک گرد هم جمع شده با انجام کنش هایی به دنبال تغییر و رسیدن به هدف هستند. جنبشها را گروههای عمل هماهنگ و سازمانیافته که دارای ارزشهای مشترک بوده و هدفشان ایجاد دگرگونی یا مقاومت در برابر دگرگونی در نهادهای اجتماعی یا در نظم اجتماعی است شکل می دهد.
حیات جنبش های اجتماعی به چند عامل بستگی دارد: اول انسجام و همگرایی در هدف. وجهی که اعضای یک جنبش را کنار هم جمع می کند و آنان را کنار هم نگه می دارد و اعضای جدیدی را در خویش جای می دهد، وحدت در هدف است. کم رنگ شدن هدف، تغییر آن و مسائل اینچنینی همه بر انحلال و خاموشی یک جنبش میانجامد. دوم رهبری جنبش است. رهبری واحد است که می تواند موجب پایداری و راهبری جنبش باشد. سوم کنشگری یکسان اعضای جنبش است. یکسان بودن کنشگری به معنای این است که در یک راستا قدم بردارند. مثلا در جنبش اخیر برخی به قتل روی آوردند و یا تخریب گری وحشیانه انجام دادند که موجب جدایی عده ای از جنبش شد. از دیگر اموری که حیات یک جنبش را تضمین می کند، نمادها و شعارهاست. نمادهای یک جنبش و شعارها؛ اعلانات، جهت و پایداری یک جنبش را نمایش می دهند. زنده نگه داشتن یک جنبش در عصر رسانه ها به خبر است. خبر نشانه زنده بودن و پویایی یک جنبش است و اگر اخبار و اتفاقات یک جنبش از چشمها و گوشها دور بماند جنبش به آرامی خاموش می شود. برای همین است که رسانه ها در راستای منافع خودشان جنبش ها را پشتیبانی می کنند و رهبران جنبش ها نیز همواره به دنبال تولید حادثه و خبر سازی هستند تا هم اعضای جنبش از پای نیفتند و هم باقی اعضای جامعه به همراهی با جنبش بیاندیشند.
جنبش اجتماعی که در این روز ها در ایران اسلامی رقم خورده است البته به بهانه فوت یک دختر کرد، دارای لایه های مذهبی (شیعه و سنی)، قومیتی (کرد و بلوچ) و ارزشی (حجاب، پوشش، اختلاط و روابط آزاد) است. نه تنها رهبر مشخصی ندارد، بلکه داعیه داران بسیاری برای رهبری خویش دارد: از دیپلمه فوتبالیستی که نمی داند سیاست را به چه سینی می نویسند تا ربع پهلوی که از ادای کلمات ساده نیز ناتوان است. هدف واحدش نیز سرنگونی جهموری اسلامی است که البته روزهای اول پنهان می شد و با آشکار شدن صفی از همراهان خود را از دست داد. پشتیبانی رسانه ای و مالی فراوانی دارد. شعارهای هنجارشکن و لختی که به مذهب و فرهنگ و ملیت ایرانیان توهین می کرد نیز موجب کمرنگ شدن پیوستگی توده به این جنبش شد.
با توجه به عدم همراهی توده مردم و وجود هیجانات و نادانی نسل زد، بهترین محیط برای تولید خبر در هر لحظه و زنده نگه داشتن جنبش بی جان مرده غربی ها در ایران، دانشگاه ها و مدارس است. دانشگاه ها همواره آبستن خبرهای ریز و درشتی است که می تواند در خبر سازی و تولید جو رسانه ای ظاهر شود. بهانه هم زیاد دارد از رای کمیته انضباطی تا اختلاط سلف و کلاس های معارف و ... . استفاده از هیجان و بی بصیرتی نوجوانان نیز در دهه هفتاد و در انتخابات دوم خرداد تجربه شد. آن زمان که سن رای پایین آورده شد و دولت تسامح و تساهل با شعار آزادی با رای بالای نوجوانان به قدرت رسید. این تجربه ها در جمهوری اسلامی ایران علی رغم دستورات رهبری معظم با جدیت دنبال نشد و امروزه میبینیم فرزندان این خاک حتی اگر 12 سال در مدارس پای درس ما باشند باز مسائل اساسی ذهنشان حل نشده و در چنین جنبش هایی ظهور می کند.
#جنبش_اجتماعی
#نسل_زد
#بصیرت
@Mdadseresht