#تسلیت
به دشمنان بگویید:
بهشت زهرای تهران به تنهایی یک نظام کامل را در خود جای داده، از رهبر گرفته تا روسای قوای مجریه و قضاییه و مقننه، تا تمام پست های کشوری و درجات لشگری....
اگر با کشته شدن چند طلبه و بسیجی و... این نظام از پای در آمده بود، امروز اثری از آن نمانده بود، ولی به لطف الهی و برکت خون شهدا این نظام هست و خواهد بود!✌️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | در کنار بَم
گوشههایی دیده نشده از سفر رهبر انقلاب به شهر بم پس از زلزله سال ۱۳۸۲، در مستند غیر رسمی ۵
📲 Farsi.khamenei.ir/live
▫️اینهمه نیروی امنیتی رو شهید کردن لباس از تنشون دراوردن ولی از هیچ کدومشون سلاح به غنمیت نگرفتن،گرفتی چی شد!؟
➕ مرتضی
▫️وقتی معترضی در خیابان کشته میشود، ماموران بالای جنازهاش هلهله نمیکنند، عریانش نمیکنند، بعضا مسئولیت آنرا هم متوجه خودشان نمیدانند و او را مقتول تیم های ترور می دانند
در طرف مقابل روی پیکر هلهله میکنند، پیکر را عریان میکنند، در فضای مجازی شادی میکنند
میدان روشن است، دلها تیره
➕مصطفى
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هی میپرسن روحانی کجاس؟!! روحانی کجاس؟!
مگه منو نمیبینید؟
دبیر شورای عالی امنیت ملی
دبیر شورای عالی فضای مجازی
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی
اینا رو من آوردم سر کار دارن وظایفی که من بهشون گفتم انجام میدن خب!
#پایان_مماشات
#شهید_امنیت
#ایذه
اخبار مهم روز
@mdaynews
هدایت شده از طنز فرهنگی
اون موقع که حسن روحانی به عنوان رییس جمهور و کاندیدای انتخابات با صدای بلند نظام رو متهم کرد و جای جلاد و شهید رو عوض کرد و بجای برخورد، ۴ سال دیگه سرنوشت ملت و مملکت رو دو دستی توی سینی طلا دادین دستش باید فکر این روزها رو میکردین!
وقتی نسل جدید میبینه برخی مسئولان به نظام تهمت میزنن و برخورد نمیشه، پیش خودشون چی فکر میکنن؟ به غیر از باور کردن و از دست رفتن اعتماد به نظام چه انتظاری هست؟
#پایان_مماشات
#شهید_امنیت
#ایذه
هدایت شده از طنز فرهنگی
بزودی درمورد ماسک هم نظرتون عوض میشه و میرسید به حرف ما....
ماسک یکی از ابزارهای پیشنیاز اغتشاش بود و هست
روتون نمیشه بگید ماسک دیگه نیاز نیست و ممنوعش کنید‼️‼️
#داعش_داخلی
#پایان_مماشات
طنز فرهنگی
@tanzefarhangian
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر کیان پیرفلک ساعت تیراندازی را هم میدانست؟!🤔
گویا ایشون یه توضیح دیگه هم باید بدن که از کجا میدونستن ساعت ۶ قراره تیراندازی شروع بشه؟ 00:15
طنز فرهنگی
@tanzefarhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار تصاویر دوربین های برج شهران تبریز از لحظه ورود آیلار حقی به محوطه مجتمع
دوربین های مدار بسته برج شهران تبریز نشان می دهد آیلار حقی شب ۲۵ آبان توسط یک خودروی سواری مقابل مجتمع پیاده می شود.
وی به دلیل مصرف برخی اقلام غیر مجاز در حالیکه تعادل ندارد به سمت محوطه مجتمع می رود و متاسفانه به داخل گودال بزرگ ساختمانی که در مجاورت مجتمع در حال ساخت و ساز است سقوط می کند.
رسانه های ضد ایرانی و معاند با کشته سازی وی مدعی شده بودند وی در جریان اغتشاشات تبریز تیر خورده و کشته شده است.
این تصاویر با موافقت مراجع قضایی منتشر شده است.
فرمانده سپاه استان اصفهان:
اگر در دو سال گذشته هزینه تلفات کرونا را پذیرفته بودیم و کلاسهای دانشگاه و مدارس تعطیل نمیشدند و فضای مجازی دست جوانان داده نمیشد، امروز با این وضعیت مواجه نبودیم و این میزان از شبه و ایهام برای ولایت فقیه، جمهوری اسلامی و ایرانی که در فضای مجازی ساختهاند، به وجود نمیآمد.
🔶🔹پینوشت
در جلسات حضوری عرض کرده بودیم:
1⃣ هدف غایی کرونا، کنترل جامعه از طریق پروتکلهای دشمن است؛
2⃣ کرونا، کاتالیزور سایبری شدن جهان، خصوصا ایران است؛
3⃣ تنها هدف کرونا در جهان، ایران نیست اما برابر مستندات، مهمترین هدف کرونا، ایران است؛
4⃣ کسانی که در مسألهی کرونا به عنوان تصمیمساز، نقش محوری دارند؛ عموما از خود دشمن، کینهی بیشتری نسبت به نظام و ولایت دارند؛
✴️ مگر تا نیمهی سال ۹۹، حدود ۴۰۰ صفحه و تا فروردین ۱۴۰۰، حدود ۷۰۰ صفحه گزارش تحلیلی - راهبردی
- به همراه مستندات
- اسامی
- گراف شبکههای فعال
- اهداف غایی
- فهرست بازیگران
- پشتیبانان خارجی آنها
- سوابق بیوتروریستی برخی داروهایی که در پروتکلهای کرونایی گنجانده شد،
- اهداف اجتماعی
- اهداف سیاسی
- و از همه مهمتر خوابی که دشمن برای کاهش اثر اجتماعی جایگاه ولایتفقیه دیده بود؛
با تمام جزییات تقدیم نشد؟!
💠 اکنون بهجای ادامهی زنجیرهی اظهارات به غفلت و اشتباه در موضوع کرونا، مانع ادامهی آن شوید، در دو محور:
1⃣ سایبری شدن کنترلهای جامعه؛
2⃣ اجرای سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ در بخشهای مختلف؛
#پروژه_کرونا تمام نشده‼️
✍️ مهندس شکوهیانراد
اخبار مهم روز
@mdaynews
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
اخبار مهم روز
@mdaynews
ادامه در 👇👇
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
✍️ محمد عبداللهی
اخبار مهم روز
@mdaynews