- ناشناس.mp3
1.09M
قرائت صفحه ۱۲۰ قرآن کریم
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
32.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
امام آسمونا روی زمینه
نفسهاش شماره افتاده تو سینه
چراغ آخریه شهر مدینه، آی مدینه
🎤 #حاج_محمود_کریمی
#️⃣ #استودیویی
#️⃣ #شهادت_امام_صادق
#️⃣ #شیخ_الائمه
🔸 پیشنهاد دانلود
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
جوان و کار فرهنگی (۱۱)
چه باید کرد؟ ( آخرین بخش یادداشت )
در این که چه باید کرد زیاد گفته اند و کم نیستند اسناد و تحقیقات و مستندها و گزارش های رسمی و غیر رسمی که در این مورد تهیه شده و در دسترس مسئولین و دستگاههای ذی ربط نیز گذاشته شده است .این که چرا راهکارهایی که سازمانها بدان می رسند عملیاتی و اجرایی نمی شود و یا سودمند و اثربخش نیست ، خود یک مشکل جدی است.منظور ما در اینجا بررسی این موضوع نیست ، بلکه اشاره به سه سطح تعیین کننده و اصلی در تولید هنجارهای فرهنگ ساز است . گستردگی ، تنوع و دردسترس بودن مصادیق سطح هنجاری کارهای فرهنگی بویژه برای نسل جدید از دوران پیش دبستانی تا پایان سطح عالی تحصیلات تکمیلی نشان می دهد که متناسب با آن باید سلسله فعالیت هایی که برای اصلاح و بهبود کمی و کیفی رفتارهای هنجاری انجام داد،نیز گسترده، متنوع و دردسترس جوانان و نوجوانان باشد. همان گونه که شاهد آسیب های نوظهور و جدیدهستیم ،متناسب با این ویژگی ها باید دامنه فعالیت های ایجابی نیز متنوع ، خلاق و جدید باشد. به نظر بنده برای کاهش و اصلاح ناهنجاریهای رفتاری نسل جدید در سه سطح باید اقدام کرد.
سطح اول؛ بازخوانی سنت معرفتی و فکری ایرانی اسلامی و تولید اندیشه های روزآمد، کارآمد، بومی شده و متناسب با بنیان های معرفتی و نظری برآمده از وحی و سنت فکری و عملی مکتب اهل البیت علیهم السلام است.
واقعا جای خالی امثال شهید مطهری اکنون کاملا احساس می شود. اگر چه بودند و هستند کسانی که در این زمینه جهادعلمی شایسته ای داشتند و دارند، اما همان گونه که عرض شد، گستردگی، تنوع و دردسترس بودن رفتارهای نابهنجار از تولید ، بازتولید و بازخوانی سطح اندیشه سازی پیشی گرفته است.
سطح دوم ، که بسیار موثر و تعیین کننده است، اخلاق عملی و میزان تطابق عمل و شعار متولیان امر فرهنگی است.در اینجا منطور فرد یا طیف خاصی نیست، بلکه منطور اخلاق عملی و منشور رفتاری تمامی کسانی است که از آنان به عنوان کارگزاران حکومتی و دولتی یاد می شود. از یک دهیار در یک روستا تا وزیر کشور و رئيس جمهور گرفته تا معلم ،استاد ، مدیرکل و مانند آن که در پست های مختلف مسئول رفع نیازهای مردم و بویژه نیازها و مسایل نسلی هستند. رانت خواری، فساد، ویژه خواری، باندبازی،جناح گرایی، و هر آن چه که سبب فاصله نسلی بشود، از مهم ترین موانع در اصلاح ناهنجاری های فرهنگی نسلی در سطح دوم است.
سطح سوم، سطح قاعده مندی و قانون مندی رفتارهای کلان فرهنگی و نیز وجود ساختارها و سازمان های قانون گرایی است که عادلانه ، عالمانه و هوشمندانه جهان فرهنگی و فضای جدید فرهنگ جهانی و ملی و خرده فرهنگ ها را بشناسند و آن را هنجارمند و قانونمند کنند.
برخی از قواعد ما ، برخی از تشکیلات و سازمان های ما در مواجهه با جهان فرهنگی نسل جدید روزآمد نیست. قواعد قانونی و حقوقی اگر بموقع وضع شود و عادلانه اجرا شود و شکافی بین حرف و عمل کارگزاران و عاملان دولتی نباشد، خودبخود بسیاری از ناهنجاری های فرهنگی نسلی برطرف می شود.
نوشته شده در روز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳،توسط مدیر کانال ، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی عضو هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی پنجشنبه
https://eitaa.com/drfatehi
بانک جامع امام صادق-بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی.apk
17.43M
نرم افزار اندروید :
بانک جامع امام صادق علیه السلام
#️⃣ #شهادت_امام_صادق
#️⃣ #شیخ_الائمه
🔸 پیشنهاد دانلود
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
امام صادق عليه السلام :
أصل خراب البدن ترك العشاء ؛
امام صادق عليه السلام :
ريشه (بيماري و) خرابي بدن ترك غذاي شب است .
الكافي ، ج 6 ، ص 288.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه ۲۵۹۱ حدیث از امام صادق علیهالسلام
#️⃣ #شهادت_امام_صادق
#️⃣ #شیخ_الائمه
🔸 پیشنهاد دانلود
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫