15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امان از بی بصیرتی ما مردم!!!!
👌ارزش چند بار دیدن هم داره
┄┅─✵🌹🕊🌹✵─┅┄
@meayar1 🇮🇷معیار
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️هشدار علیاکبر رائفی پور: داستان انتخابات پیش رو فراتر از ریاست جمهوری است/سرویسهای خارجی به دنبال زدن تمام گزینههای رهبری آینده هستند
📛هیچ وقت نباید در ایران رهبر محبوب و مقبول روی کار بیاید
♨️دشمن به دنبال از بین بردن قدرت #فتوا است
❌تیم عملیات روانی حسام الدین #آشنا در حال آماده کردن حدود 100 کلیپ برای تخریب #آیت_الله_رئیسی هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اونایی ک میگن کار تمومه و آقای رئیسی رای میاره نگاه کنن ...
📌ببینید اصلاح طلبان چه احساسی به من و شما دارند
یادآوری یک نکته #بسیار_مهم
#عدم_منافات_تکلیفگرائی_با_دنبال_نتیجه_بودن
💠 امام خامنه ای:
یک سؤال دیگر این است که رابطهی #تکلیفمداری با #دنبال_نتیجه_بودن چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟
حتماً #تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند.
مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده. اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند.
اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین #تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال #نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
🇮🇷🗳🇮🇷