⭕با مطرح شدن نام زاکانی بعنوان شهردار تهران رسانههای داخلیِ منسوب به آقایانِ.... و در رأس آن خبر آنلاين هجمه رسانه ای علیه اشخاص انقلابی و فساد ستیز را با عزم جدی تر از قبل آغاز کرده است.
🔻من و تو نیز که استاد توهين و تمسخر در رسانه های خارج از کشور است نیز با حذف قسمتی از مصاحبه کامل که مربوط به نارضایتی مردم از عملکرد حناچی میشود و توضیحات آقای زاکانی، در انتخابِ تیتر نهایت خباثت را به خرج داده اند.
🔻قطعاً در روزهای آتی نیز که کابینه دولت جدید معرفی میشوند این دست تمسخرها و تخریب ها را از رسانه های مغرض داخلی و معاند خارجی شاهد خواهیم بود!
✅ @media_arma
🔴آسیب های مجازی
🔷 در فضای مجازی چهار حوزه آسیب وجود دارد که بیشترین جرایم و تخلفات وسوء استفاده ها در راستای این چهار حوزه انجام می شود:
🔹حوزه خشونت که از طریق بازی های رایانهای ، روان فرزندان را تهدید می کند .
🔹حوزه فحشا و فساد که بی عفتی و بی بند باری را ترویج می کند.
🔹 حوزه اعتیاد و گرایش به سوءمصرف مواد مخدر وداروهای روان گردان وحتی اعتیاد ورود به فضای مجازی است.
🔹 حوزه کلاهبرداری که دراستفاده فضای مجازی باید مراقب این حوزه ها باشند.
✅ @media_arma
⭕️ چرا «ویکیپدیا» حتی از گوگل و فیسبوک و یوتیوب و تلگرام و توئیترو ... مهمتر است؟
🔳مردم همچون محققان و دانشمندان آموزش «جستوجوگری در منابع آزاد» ندیدهاند ، به همین منظور برای دریافت اطلاعات دقیق در یک موضوع به طور معمول به دهها منبع مختلف سرک نمیکشند و آسانترین راه را در پیش میگیرند! پس هیچ منبع اطلاعاتی نمیتواند رقیب خوبی برای یک «دایرهالمعارف آنلاین» باشد که مفاهیم و دادهها را دستهبندیشده و مرتب به زبان فارسی به آنها ارائه میدهد.
🔳 دایرهالمعارفی که به نام «مردم» و بر اساس ارزشهای بنیادین خود در تغییر منابع اصیل، جزئیات و کلیات اطلاعات دریافتی جامعه فارسیزبانان را مهندسی میکند. مستندات این واقعیت نیز به حدی گسترده و در دسترس است که تاکنون هیچ کاربری آن را انکار نکرده است. با این احتساب میتوان «ویکیپدیا» را بزرگترین مانع در مسیر تحقق شعار غربی «اینترنت» ابزار «انتشار آزاد اطلاعات» و «دسترسی به منابع متنوع» به حساب آورد.
✅ @media_arma
🔴ترفند ۲۰-۲۰-۲۰
🔺 اگر زیاد به گوشی نگاه می کنید، احتمال اینکه دچار تاری دید و خشکی چشم شوید وجود دارد! برای پیشگیری ، از ترفند ۲۰-۲۰-۲۰ استفاده کنید: پس از هر ۲۰دقیقه، ۲۰ثانیه به ۲۰متر دورتر خیره شوید!
✅ @media_arma
⛔️۸ باور اشتباه در خصوص امنیت دیجیتال
1⃣من اطلاعات مهمی ندارم که بدرد هکرها بخورد .
2⃣سرعت دستگاهی که هک شده باشد، کم شده و پیغامهای خطا نشان میدهد.
3⃣با نصب فایروال روی دستگاهم ، دیگر مشکلی نخواهم داشت.
4⃣اگر به اینترنت وصل نشوم، خطری متوجه من نمیشود.
5⃣حالت خصوصی مرورگر اطلاعات من را مخفی نگاه میدارد.
6⃣من فقط ایمیلهای دوستانم را باز میکنم، پس خطری تهدیدم نمیکند.
7⃣ویروسها فقط روی ویندوز وجود دارند.
8⃣اگر وب سایت مشکوکی را فقط بازدید کنم، اتفاقی نمیافتد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 نکاتی در مورد سینمایی هالیوودی " آرتمیس فاول" که برگرفته آیات قرآن و احادیث ائمه ماست.
♨️ غرب بعد از اینکه خدا و معنویات رو از دروس علمی و دانشگاهی خود حذف کرد، علی رغم پیشرفت های کلان در تکنولوژی، الان به بن بست انسانیت رسیده!
🔸و با ساخت فیلمهای فرا واقعیت، و ایجاد مدینه فاضله سعی دارد این انسانیت مرده را احیا کند.
✅ @media_arma
⛔️ فریب «مسابقات عکس سلفی» را نخورید
🔺یکی از تهدیدات جدید در فضای مجازی، برگزاری مسابقات چالش فیلم و تصویر خصوصی نوجوان و جوانان در کانال ها و شبکه های اجتماعی موبایلی است که با اهداء جوائز، کاربران را ترغیب به مشارکت می کنند.
🔺بسیاری از پرونده های پلیس فتا مربوط به انتشار تصاویر خصوصی کاربران در فضای مجازی است، از این رو کاربران درباره اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی خود نظیر فیلم و عکس در اینگونه کانال ها مراقب باشند.
🔺با این کار فرصت سوء استفاده، اخاذی، نشر اکاذیب و مزاحمت های اینترنتی وجود دارد که به رغم دستگیری و مجازات قانونی متخلفان، آسیب های روحی و روانی جبران ناپذیری به کانون خانواده بزه دیدگان وارد می شود.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕نقش رسانه در فرار مغزها
✅ @media_arma
🔴۱۰ مورد از اصول اخلاقی و آدابی که مناسب است در محیط مجازی و شبکههای اجتماعی رعایت کنید .
1⃣ هر چیزی را فوری share نکنید.
2⃣هر چیزی را هر جایی پست نکنید!
3⃣لطفا از شدت آزادی بیانی که در گروههای مجازی وجود دارد ، ذوقزده نشوید.
4⃣اول از همه، اهداف گروهتان را مشخص کنید.
5⃣هر کسی را به هر گروهی اضافه نکنید.
6⃣حجم خبرهای بدی را که به اشتراک میگذارید خودآگاهانه و با وسواس کنترل کنید!
7⃣گاهی تماشاگر باشید.
8⃣واکنش سریع نشان ندهید.
9⃣همیشه حواستان باشد که چه پست میکنید.
🔟مطالب متناسب با مخاطب پست کنید .
✅ @media_arma
🔸 برخی چراغهای راهنمایی رانندگی در هلند بر روی زمین قرار دارند زیرا مردم عادت کرده اند به گوشی هایشان خیره شوند بنابراین به چراغهایی که در سطح پایینتر قرار گرفته باشند بیشتر توجه می کنند.
✅ @media_arma
آرما مدیا
@media_arma
🔴تکنیک خبر ربایی (News_Jacking)
🔺خبر ربایی یا news jacking اولین بار در سال 2011 توسط دیوید اسکات مطرح شد و به این موضوع اشاره دارد که برندها می توانند از داغ بودن یک خبر استفاده کنند و با اتصال محتوا و ایده خودشان به آن خبر، باعث دیده شدن و افزایش آگاهی از برند شوند.
🔺از طریق خبر ربایی، محتوای سازمان به راحتی در رسانه های مختلف انتشار می یابد. این روش باعث جلب توجه بسیاری از مخاطبان می شود و در رتبه یافتن موتورهای جستجو بسیار مؤثر است. چون اینگونه محتواها مورد استقبال مخاطبان قرار می گیرند، بسیار زیاد به اشتراک گذاشته خواهند شد و به سرعت ویروسی می شوند.
🔺خبر ربایی مصداق بارز فعالیت های روابط عمومی و راه اندازی جریان اطلاعاتی در بیرون سازمان است؛ به این معنا که سازمانها با استفاده از این تکنیک می توانند به صورت رایگان مورد توجه رسانه ها قرار گیرند و بدون صرف هزینه ای حتی در صدر اخبار جهان قرار گیرند اما از جمله سختی خبر ربایی، زمان سریع تولید محتوا و انتشار آن در شبکه های اجتماعی و رسانه های دیگر است؛ به این معنا که چون در خبر ربایی شاخص زمان بسیار حائز اهمیت است، برندها با از دست دادن زمان و انتشار دیر محتوا، فرصت دیده شدن را از خود می گیرند. در این میان خلاقیت در تولید محتوای خبر ربایی بسیار حائز اهمیت است و جز فاکتورهایی محسوب می شود که نباید نادیده گرفته شود.
🔺توصیه می شود که خبر ربایی باید از زمان تولید خبر فوری (داغ) تا قبل از ورود خبرنگاران و تحلیلگران به آن خبر انجام شود؛ با توجه به اینکه این زمان بسیار محدود است برندها با استفاده از ایده های خلاقانه می توانند به سراغ خبرهای داغ بروند و در صدر اخبار رسانه های مختلف قرار گیرند.
✅ @media_arma
آرما مدیا
@media_arma
🔴گریز از واقعیت
🔺روی آوردن افراد به شبکه های اجتماعی دلایل متعددی دارد که یکی از آنها را میتوان کارکرد گریز از واقعیت نامید. به این ترتیب گریز از واقعیت که قبلا در انحصار سینما بود به دنیای مجازی و شبکههای اجتماعی تسری پیدا میکند. افراد در شبکه آن طوری زندگی میکنند که فارغ از فشارهای اجتماعی در دنیای واقعی دوست دارند. شخصیتی را از خود میسازند که از نظر خودشان ایدهآل است و گروههای اجتماعی را تشکیل میدهند که علاقه دارند با آنها تعامل داشته باشند.
🔺این کارکرد میتواند دو بعد منفی و مثبت داشته باشد. از بعد منفی ممکن است فرد در دنیای مجازی تا جایی غرق شود که ارتباط مؤثر وی با دنیای واقعی خدشهدار و در زندگی واقعی دچار بحران شود. از بعد مثبت ممکن است فرد از امکانات دنیای مجازی برای رسیدن به چیزی استفاده کند که در دنیای واقعی برایش ممکن نیست و همین امر موجبات آرامش روانی را برای وی فراهم و او را برای مواجهه با دنیای واقعی و مشکلات آن، آمادهتر میکند.
🔺آنچه میتواند منجر به کاهش اثرات منفی و افزایش اثرات مثبت شبکههای اجتماعی شود، ایجاد، افزایش و توسعه سواد رسانهای در میان مخاطبان عام است تا با استفاده صحیح از امکانات این شبکهها، بتوانند کنترل زندگی خود را در دست گیرند و نقش فعالی در زندگی روزمره خود ایفا کنند. ایجاد تعادل میان زندگی درون و بیرون شبکه و نیز ایجاد رابطه مکمل میان این دو توسط افراد، میتواند به توسعه کیفی حیات اجتماعی و جامعه کل منجر شود.
✅ @media_arma
🔴یک بام و دو هوا به سبک رسانه های ضد ایرانی
🔺عنوان گذاری در عصر رسانه و در حضور مخاطبین تیترخوان یکی از پر اهمیت ترین کارها در القاء پیام مدنظر رسانه های گوناگون است.
🔺با بررسی عنوان های خبر های مشابه برای افراد یا موقعیت های گوناگون میتوان خط فکری و زاویه دید رسانه ها و آنچه را که مایل به القاء آن به مخاطب هستند کشف نمود.
🔺برای مثال رسانه هایی همچون BBC و ایران(سعودی) اینترنشنال در مواجهه با خبر انتخاب واکسن برکت توسط مسئولین بلند پایه ایران، از کلمات و عبارتی شک برانگیز استفاده کرده و در مقابل در خصوص مسئولین سایر کشور ها و انتخاب واکسن فایزر از تیتر های قطعی و مثبت استفاده میکنند که این امر ناخودآگاه موجب القاء دروغگو بودن مسئولین و بدبخت بودن مردم ایران به مخاطبین میشود.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍ اطلاعاتی که شما در فضای مجازی منتشر می کنید، هیچگاه حذف نمیشوند
حتی اگر شما آن مطلب را از پروفایلتان حذف کنید، یا حتی اگر اکانتتان را حذف کنید
اصلی ترین دارایی و منبع درآمد سرویس های اینترنتی (گوگل، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و ...) ، داده های شماست
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
آرما مدیا
@media_arma
🔴🔵 اینترنت اشیاء چیست ؟
Internet of Things (IoT)
🔵 امروزه فناوری جدیدی در آستانه ظهور است که با نام اینترنت اشیاء شناخته شده است. تحلیل ها بیانگر آن است که این فناوری نوین که به عنوان مرحله ای اصلی در سیر تکاملی #فضای_مجازی قلمداد شده است، علاوه بر آن که در آینده تمامی عرصههای زندگی بشر را تحت تاثیر قرار خواهد داد، کاربردهای فراوانی را نیز در رفاه اجتماعی خواهد داشت. مفهوم اینترنت اشیاء که برای اولین باردر سال 1999 توسط مرکز Auto-ID دانشگاه MIT محبوب شد.
🔴 هدف اینترنت اشیاء به عنوان چهارمین انقلاب صنعتی توانمندسازی اشیاء برای اتصال در هر زمان و در هر مکانی، با هر چیزی و هر شخصی است که از هر مسیر یا شبکه و خدمتی به صورت ایده آل استفاده می کند. اینترنتِ اشیاء مفهومی جدید در دنیای فناوری و ارتباطات است. به عنوان نمونه خودروها، اسباب و وسایل مختلف خانگی، ابزارآلات پزشکی، شبکه های الکتریکی و...
🕓 بر اساس تخمینهای مؤسسه تحقیقات فناوری اطلاعات گارتنر در چرخه فناوری های نوظهور انتظار می رود فناوری اینترنت اشیاء بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ به تکامل برسد.
🔴 در کشور ایران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مسؤول برنامه ریزی، پشتیبانی و توسعه زیرساختار و توانایی های ملی مخابراتی و اطلاعاتی کشور، اینترنت اشیاء را به عنوان موضوع محوری توسعه فناوری و آینده کسب و کارهای مرتبط با فاوا مدنظر قرار داده است. لذا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، در اولین گام مسئولیت تدوین نقشه راه و ارائه برنامه عملیاتی اینترنت اشیاء در کشور را بر عهده گرفته است.
✅ @media_arma
⛔️رانندگی با چشمان کور
⚠️هنگام رانندگی در شب ، با یکبار نگاه به گوشیتان ، برای 3 ثانیه چشمان شما کور می شود و به شعاع پنجاه متر همه جا را تاریک می بینید!
✅ @media_arma
⭕تیتر گُل و بلبل اینترنشنال و استفاده از کلمه "تعرض" بجای تجاوز
تصور کنید همین اتفاق نه در سطح دادستان بلکه توسط یک کارمند جزء در جمهوری اسلامی اتفاق میافتاد
به راحتی تا یک ماه قوه قضائیه را تخریب میکردند!
✅ @media_arma
🔴 قبل از خوابیدن از تلفن های هوشمند استفاده نکنید!
🔹نورهای غیر طبیعی سبب اختلال در کار هورمونی به نام «ملاتونین» می شود. ترشح این هورمون، در تنظیم خواب و هوشیاری موثر است.
🔹کمبود «ملاتونین» منجر به افسردگی، سرطان، بیماری های قلبی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.
✅ @media_arma
👤بشر هزاره سوم
گویا بشر در هزاره سوم متوجه فرصت محدود خود شده و به دنبال راهی برای افزایش آگاهی و علم خود در زمانی کوتاه تر است.
انسان هزاره سومی در اصل خواهان دانش ها و علوم و مهارت هایی بود که در زمانی محدود به نحوی فرا گرفته و در فرصت کم کارهای بزرگ انجام دهد و قصد داشت بدین منظور اطلاعات پیچیده را در قالب یک کپسول فشرده به بقیه انتقال دهد
بالاخره در سال 2005 فردی بنام min movement یک جهش مدرن به وجود آورده و ایده پاکدست های یک دقیقه ای از رمان ها و تبدیل فیلم ها و کارتون ها به محتوای یک دقیقه ای از همینجا آغاز شد که توانست مخاطبان کم حوصله ی عصر رسانه را به خود جلب کند.
✅ @media_arma
🔷دلایل گرایش فرزندان ما به فضای مجازی
1⃣هماهنگ شدن با گروه هم سالان و تاثیر پذیرفتن از آنها
2⃣نیافتن پاسخ های مناسب برای نیازهای عاطفی ، مهارت های فردی و اجتماعی ، تفریحی و منطقی در خانواده
3⃣کنجکاوی و یادگیری
4⃣ابراز وجود و دیده شدن توانایی و ویژگی های فردی
5⃣برقراری ارتباط انسانی با افرادی از طبقات مختلف اجتماعی یا فرهنگ های نقاط دیگر دنیا
6⃣رهایی از کنترل و سختگیری های والدین
7⃣احساس ناتوانی در ایجاد دنیای شخصی واقعی و ترسیم دنیای ایده آل شخصی
✅ @media_arma