⭕️ایلان ماسک قرارداد خرید توییتر را فسخ کرد
🔸ایلان ماسک روز جمعه قرارداد 44 میلیارد دلاری خود برای خرید توییتر را فسخ کرده است.
🔸ماسک در نامهای که توسط وکیلش ارسال شد، گفت که توییتر با ارائه نکردن اطلاعات بیشتر درباره نحوه تخمین تعداد حسابهای اسپم در پلتفرم خود، بخشهای متعددی از قرارداد را نقض کرده است.
🔸توییتر هنوز به این اظهار نظر پاسخی نداده، اما این اقدام میتواند باعث یک جنگ حقوقی بین این میلیاردر و شرکت توییتر شود.
✅ @media_arma
⭕️فراخوان چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد/حضور به شرط امضای تعهدنامه
🔹فراخوان چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر در حالی امروز منتشر شد که زمان انتشارش نسبت به ادوار گذشته بسیار زودتر است و کمتر سابقه داشته این فراخوان در تابستان منتشر شود. این فراخوان غیر از چند تغییر کوچک در تعداد جوایز و مقررات، مشابه دورههای گذشته است. همچنین سیمرغ تماشاگران که هنوز علت حذفش در دوره چهلم نامشخص است در جوایز این دوره قرار دارد در حالی که شنیده میشود پیشنهاد حذفش برای این دره هم مطرح شده بود.
🔹مهمترین اتفاق در این فرخوان اما اضافه شدن شرط امضای یک تعهدنامه از سوی تهیهکننده برای حضور فیلم در جشنواره پس از پذیرش فیلم است. در این بخش آمده:«پس از اعلام نظر هیات انتخاب و راهیابی آثار به جشنواره، تهیهکننده با حضور در دبیرخانه، فرم دستور العمل و ضوابط حضور اثر در جشنواره را رویت و متعهد به رعایت ضوابط و مقررات مندرج در آن میشود، در غیر این صورت فیلمهای رزرو جایگزین خواهد شد.»
🔹همچنین در مقررات این دوره تعداد ۲۲ فیلم برای بخش مسابقه در نظر گرفته شده احتمال افزایش یا کاهش تعداد فیلمها وجود دارد.
✅ @media_arma
جذب امواج موبایل توسط مغز کودک بعد از ۵ دقیقه صحبت با آن!
🔻جذب امواج الکترومغناطیسی توسط مغز کودکان ۱۰ برابر بیشتر از بزرگسالان است.
✅ @media_arma
⭕️گزارشی درباره نقشفروشی در فیلمها و سریالهای ایرانی
🔹«مهران مدیری چند روز پیش، به برخی از کارگردانان و تهیهکنندگان سینما تاخت و آنها را به رشوهگرفتن از برخی علاقهمندان بازیگری متهم کرد؛ اتهامی که هرچند جماعتی را شوکه نکرد اما این قبیل اتهامات سالهاست در سینمای ایران، دهان به دهان میچرخد و تحقیقات ما نشان میدهد بسیاری از این سوءاستفادهها، به پول ختم نشده و پیشنهادهای جنسی نیز ضمیمه این ورود است که در بسیاری از موارد، اصلا کسی متوجه چنین سوءاستفادههایی هم نمیشود. با توجه به اذعان تقریبا تمامی کسانی که به سراغ آنها رفتیم که تعداد این افراد در سینمای ایران چندان زیاد نیست، میتوان با برخورد جدی نسبت به این شکل رفتار، جلوی اتفاقات ناگوار بعدی را گرفت»
🔹یکی از مالباختهها دراین زمینه به فرهیختگان گفت که یک تهیهکننده از او ۴۰۰ میلیون تومان برای دادن نقش خواسته که بعد از چانه زدن به ۳۰۰ میلیون کاهش یافته اما در زمان فیلمبرداری متوجه شده نقش اصلی را به یک بازیگر حرفهای دادهاند و بعد از مذاکرات تنها یک نقش فرعی با یک روز فیلمبرداری به او رسیده!
🔹یک مدیرتولید حرفهای و فعال در سینما و شبکه نمایش خانگی هم که به دلیل مناسباتی که با تهیهکنندگان و بازیگران دارد، نامش ذکر نشده در این مورد گفت: « عمده این پیشنهادها از بیرون از سینما مطرح میشود. مثلا خود من همین چند وقت پیش فردی را دیدم که کارش آپارتمانسازی بود؛ آمد و به تهیهکنندهای پیشنهاد داد که در قبال 500 میلیون تومان، نقش اصلی پروژه را به پسرش بدهد. زمانی تلهفیلمهای تلویزیونی حسابی باب شده بود و این افراد، از تهیهکنندگان آن تلهفیلمها میخواستند تا درقبال دریافت مبلغی، یکی از نقشهای اصلی را به خودشان یا فرزندشان بدهند. آنها معتقد بودند تلویزیون، رسانه فراگیرتری است و مسیر شهرت را برای آنها راحتتر از سینما فراهم میکند. در همان زمان، خوب به یاد دارم که نمایشگاهدارهای ماشین و افرادی که در کار ملک بودند، یکی از مشتریان پروپاقرص تهیهکنندگان تلهفیلمها بودند که حاضر بودند در ازای اعطای یک خودرو، زمین یا مبلغی، نقش اصلی آن تلهفیلم را خریداری کنند. هنوز هم برخی تهیهکنندگان ما که البته چندان هم زیاد نیستند، با اجاره کارت خود، شکل دیگری از این جریان را به جلو هدایت میکنند. درحالیکه نام آنها بهعنوان سرمایهگذار و تهیهکننده در تیتراژ کار میخورد اما درواقع افراد دیگری کار سرمایهگذاری و تولید فیلم را برعهده دارند ولی چون کارت رسمی تهیهکنندگی ندارند، مجبور میشوند که این کارت را از این تهیهکننده اجاره کرده و با پرداخت مبلغی از نام این فرد استفاده کنند.»/ فرهیختگان
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای وصیت پدر بازیگر سینما و تلویزیون برای خاکسپاری در کربلای معلی
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینترنت بدن چیست?
🔻صاحبان ایدهی انقلاب صنعتی چهارم، دسترسی تمام انسانها به اینترنت را لازم میدانند، اما وقتی نسل ششم اینترنت یعنی 6G را توسعه دادند، دستگاههای ارتباطی کنونی، کارایی خود را از دست خواهند داد و اینترنت بدن گسترش خواهد یافت.
✅ @media_arma
⭕️ ایتالیا به تیک تاک هشدار داد
🔸سازمان حفاظت از اطلاعات ایتالیا به طور رسمی به «تیک تاک»، برنامه اشتراکگذاری ویدیو، در مورد نقض قوانین اتحادیه اروپا برای محافظت از حریم خصوصی کاربران هشدار داده است.
🔸به گفته رگولاتور ایتالیایی، اپلیکیشن تیکتاک در هفتههای اخیر به کاربران گفته بود که از ۱۳ ژوئیه بدون درخواست رضایت برای استفاده از دادههای ذخیرهشده در دستگاههایشان، تبلیغاتی را به صورت هدفمند به آنها ارائه میکند.
🔸به گفته رگولاتور ایتالیایی، تیکتاک با تغییر در سیاست حفظ حریم خصوصی خود مدعی شد که در راستای منافع قانونی شرکت و شرکای آن عمل میکند. اما ناظران ایتالیایی معتقدند که چنین مبنای قانونی با قوانین حریم خصوصی اتحادیه اروپا سازگار نیست.
🔸سخنگوی تیکتاک گفت: ما در تلاش هستیم تا یک تجربه شخصی برای اعضای خود ایجاد کنیم و در عین حال متعهد به احترام به حریم خصوصی کاربران خود هستیم./رویترز
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رویای تجزیه ایران در سریالهای ترکیهای با همراهی و نقشه موساد!
عامل سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد در سریال دره گرگها:
🔹"ما نقشه جدید منطقه (خاورمیانه) را طراحی کرده و به کمک هم پیمانان خود اجرا می کنیم؛ ایران به چند قسمت تقسیم می شود!"
🔹"وقت آن رسیده است که آذربایجان از ایران جدا شود، مردم باید بین ما (اسرائیل) و روسیه انتخاب کنند؛ منطقه (خاورمیانه) بدست امپراطوری عثمانی قدرت گرفته و دوباره با امپراطوری عثمانی مدیریت خواهد شد!"
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نقش فضای مجازی در پرورش مخاطب هوشمند
🔸با کمک دانش فضای مجازی میتوانیم تشخيص دهیم پیام دیده شده در دنیای مجازی از نظر علمی و اعتقادی چه تاثیری روی ما میگذارند و تکنیک های که برای قانع کردن ما استفاده می کنند را بشناسیم ضمنأ می توانیم دریابیم این پیام، همه داستان است یا بخشی از آن.
🔸در کل با مجهز شدن به سواد فضای مجازی یاد میگیریم که پیام های فضای مجازی را تحلیل کنیم وحتی توانایی انتشار توليد پیام خودمان را هم پیدا کنیم
🔸همچنین سواد فضای مجازی به ما کمک میکند که یک مخاطب خلاق، فعال جستوجوگر وهوشمند باشیم نه صرفا یک مصرف کننده./ژئوپلیتیک رسانه
✅ @media_arma
💢زمانی از شبکههای اجتماعی استفاده میکنید این نکات را رعایت کنید:
1⃣ حداکثر روزی ۲ ساعت در شبکه های اجتماعی وقت بذارید
2⃣ صفحات و آدمهای منفی را دنبال نکنید
3⃣ صبح خود را با گوشی آغاز نکنید
4⃣ گوشی خود را به رخت خواب نبرید
5⃣ نظرات منفی رو محدود کنید و جواب ندهید
6⃣ آدمهای مزاحم را بدون فکر کردن بلاک کنید!
7⃣ حریم خصوصی خود را در انتشار محتوا رعایت کنید/تبیان
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واقعیت ماجرای «جیران» معشوقه «ناصرالدین شاه» چیست؟
✅ @media_arma
⭕️مجموعه تلویزیونی «حبیب» در مراحل پس تولید
🔹مجموعه تلویزیونی «حبیب» کار جدیدی بسیج صدا و سیما به عنوان اولین مجموعه تلویزیونی ایران در سوریه است و به احتمال زیاد در ایام محرم یا ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی پخش می شود.
🔹این مجموعه تلویزیونی در ۲۹ قسمت ماجرای مستشاران در سوریه و داستانِ محورت مقاومت، حزبالله و فرماندهان ایرانی را روایت میکند و هنوز شبکه پخش کننده آن مشخص نشده است.
🔹در این مجموعه تلویزیونی که کارگردانش سوری است، امین زندگانی نقش یک نیروی امنیتی که به عنوان مستشار در سوریه فعالیت میکند بازی می کند و سوگل طهماسبی هم نقش همسرش را و بقیه بازیگران سوریاند.
✅ @media_arma
⭕️ تلگرام در رتبه ششم بیشترین دانلودها در سراسر جهان اما همچنان واتساپ پرطرفدار تر
🔸 بر اساس گزارش Sensor Tower، تلگرام از نظر دانلود در سراسر جهان از رتبه هشتم به رتبه ششم صعود کرده است.
🔸 تیک تاک، اینستاگرام و فیسبوک به ترتیب رتبه های اول تا سوم رو دارا هستند.
✅ @media_arma
◾️اسماعیل شنگله درگذشت
🔹اسماعیل شنگله، بازیگر پیشکسوت کشورمان بر اثر ابتلاء به کرونا در سن ۸۶ سالگی درگذشت.
🔹شنگله در سال ۵۳ با فیلم داریوش مهرجویی با عنوان «دایره مینا» وارد عالم سینما شد و عمده فعالیتهایش در فیلمهای سینمایی به اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ با ایفای نقش در فیلمهایی چون «سام و نرگس»، «سگ کشی»، «پارتی»، «گاهی به آسمان نگاه کن» و «عروسک فرنگی» برمیگردد.
✅ @media_arma
📸بلایی که اخبار بد بر سرمان میآورند و خودمان از آن بیخبریم
💢چرا تروریستها جنگ رسانهای میکنند؟
✅ @media_arma
💢 طوفان توییتــری بینالمللی عید غدیر
💠رسول اکرم (صلیالله علیه و آله وسلم):
هر کس یکی از فضائل امیرالمومنین را بنویسد مادامی که از آن نوشته اثری باقی باشد، ملائک برای نویسنده آن فضیلت، طلب مغفرت میکنند.
🗓 زمان:
یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ (17July)
⏰ ساعت: ۲۱ الی ۲۴
و
دوشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۱ (18July)
⏰ کل روز
#⃣ با هشتگ
#LiveLikeAli
#فقط_به_عشق_علی
‼️ به طرز نوشتن هشتگ انگلیسی دقت فرمایید؛ بدون فاصله و پشت سر هم و حروف اول کلمات بزرگ هستند و جهت جلوگیری از خطا هشتگ را کپی کنید‼️
🔻با محوریت:
✔️ معرفی امامت، سجایای اخلاقی و انسانی امیرالمؤمنین علیه السلام و سبک زندگی ایشان.
✔️ نشر فرمایشها و دیدگاههای امیرالمؤمنین علیه السلام به زبانهای مختلف. (برای نمونه ترجمه نهج البلاغه به زبانهای مختلف موجود است)
✔️ تصاویر و فعالیتهای خیرخواهانه خودمان را با هشتگهای مذکور نشر دهیم.
⚠️برای استفاده از محتوای مناسب به زبان های مختلف جهت شرکت در طوفان به کانال @naslzohoor در تلگرام مراجعه کنید
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢برای بچه های خودش مسدود میکرد برای بچه های مردم آزاد!
🔹 قفل کودک گوگل برای کاربران ایرانی در دولت رییسی فعال شد و حالا برخی مسئولان سابق از جمله محمدجواد آذریجهرمی، منتقد این موضوع شدهاند و البته میگویند عدهای در دهه ۸۰ و زمان احمدینژاد دنبال فیلتر گوگل بودهاند اما این مسئولان سابق گویا از حافظه کوتاهمدت ایرانیها به نفع خود بهرهبرداری میکنند!
🔹در این ویدئو آذریجهرمی به شبکه یک سیما میگوید که گوگل را در خانه خود و برای فرزندش مسدود کرده و از موتور جستجوی بومی پارسیجو استفاده میکنند.
🔹باید اشاره کنم که وامهای میلیاردی با سود نازل و امکانات رایگان زیادی از بودجه عمومی کشور به موتورهای جستجویی مثل یوز و پارسیجو دادند تا جایگزین گوگل را طراحی کنند اما هردو این موتورهای جستجو الان از کار افتادهاند.
✅ @media_arma
⭕️بیتوجهی برخی پلتفرمهای فیلم به تذکرات ساترا
🔹این روزها کشمکش میان مدیریت ساترا و شبکه نمایش خانگی بازهم نام ویاُدیها (VOD) را بر سر زبانها انداخته است.
🔹به نظر این دعوا دعوایی بنیادین است. گویی ساترا به درستی دریافته که برخی از پلتفرمها در حال جابهجایی مرزهای ساختار و محتوای رسانهای در کشورند و اگر زودتر فکری به حال آنها نشود، کار به جایی میرسد که دیگر امکان اصلاح نخواهد بود.
🔹به تازگی نامهای از مدیرعامل ساترا خطاب به رئیس صداوسیما منتشر شده که در آن با اشاره به تخلفات برخی پلتفرمها، خواستار محدودیتها و لغو مجوز فعالیت شرکتهای متخلف شده است.
اما ماجرای این اعمال محدودیتها چیست؟ اینجا بخوانید: http://farsnews.ir/news/14010425000883
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢قبل از به اشتراک گذاری هر چیزی به صورت آنلاین فکر کنید.
🔹مجموعه تکنیکهای قابل دسترس در اینترنت که میتوان به اطلاعاتی بسیار محرمانه یا شخصی (زندگی) افراد از جمله تاریخ تولد، محل سکونت، آدرس منزل، نوع ماشین، ساعت خواب، ساعت رفت و آمد، مشخصات خانواده درجه یک و دوم، اسناد محرمانه اداری- دولتی، دست پیدا کرد و از آنها برای سوءاستفاده از افراد استفاده کرد.
✅ @media_arma
آرما مدیا
⭕️بیتوجهی برخی پلتفرمهای فیلم به تذکرات ساترا 🔹این روزها کشمکش میان مدیریت ساترا و شبکه نمایش خا
⭕️ واکنش فیلمیو به تهدیدهای ساترا: «سند قانونی بودنتان را ارائه دهید»
🔹درپی مصاحبه اخیر معاون ساترا درباره مهلت قانونی به فیلیمو برای پایان اقدامات قانونگریزانه این پلتفرم در بیانیهای جایگاه قانونی این نهاد برای نظارت بر پلتفرمها را زیر سوال برد
🔹در این بیاینه آمده:«۱- ایجاد هر ساختاری در سطح ملی و فرادستگاهی مانند ساترا، نیازمند قانون تاسیس یا قانون تشکیلات با وظایف و اختیارات روشن است. لطفا در این خصوص شفافسازی شود که کدام مرجع قانونگذاری یا تدوین مقررات در کشور به این مهم اهتمام ورزیده و سند مورد نظر برای اطلاع عموم رونمایی شود.
🔹۲-آیا از اصطلاح فنی-فرهنگی «صوت و تصویر فراگیر» در مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی یا شورای عالی فضای مجازی تعریف دقیقی ارائه شده است یا خیر؟ آیا پلتفرمهای نمایش درخواستی، شامل این تعریف میشوند یا خیر؟
🔹۳-آیا منطقی است که ساختاری منقبض، کند و ایستا، خود قوانین و اقلیم حکمرانیاش را تعریف کند، خود اجرا کند و خود هنگام مناقشه و اختلاف، مرجع رسیدگی به تخلفات باشد؟ بخش خصوصی چگونه میتواند با چنین تنظیمگر ذینفعی رابطه منطقی و حرفهای داشته باشد؟
ما از تنظیمگری منصفانه و نظارت دغدغهمندانه بر مبنای ضوابطی شفاف و روشن استقبال میکنیم ولیکن انسداد ایجاد شده را محصول عملکرد بیضابطه ساترا و عدم تمایل این مجموعه به قانونمند شدن توسط مراجع ذیصلاح میدانیم.»/سینمادیلی
✅ @media_arma
📊 آخرین یافتهها در خصوص میزان استفاده از رسانه های اجتماعی در ایران
🔹 ۷۸/۵ درصد مردم حداقل از یک پیامرسان یا رسانه اجتماعی استفاده میکنند.
این میزان بین جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال ۹۶/۹ درصد
ساکنین مراکز استانها ۸۶/۲ درصد
افراد با تحصیلات دانشگاهی ۹۵/۳ درصد است.
🔹 استفاده از واتساپ با ۷۱/۱ درصد بیش از سایر برنامهها است.
🔹 بعد از واتساپ، اینستاگرام توسط ۴۹/۴ درصد مردم ایران استفاده میشود.
🔹بر اساس نتایج نظرسنجی، فیسبوک ۳/۷ درصد، سروش ۳/۶ درصد و بله ۲/۲ درصد استفاده کننده در بین افراد بالای ۱۸ سال ایرانی دارد.
✅ @media_arma
🔻مراقب جعل تصاویر باشید.
دشمن بیکار نیست و در حال دسیسه است، هوشیاری ما را می طلبد.
مشاهده کنید چطور خیلی راحت تصاویر را جعل میکنند.
✍ حامد صرافپور
#توییت_گشت
✅ @media_arma
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هانیه توسلی: در سینما احساس امنیت نمیکنم؛ بعد از امضای بیانیه، برخوردهای عجیب از همکارهای خانم دیدم./اعتماد
✅ @media_arma
🌐 چهار نقش کلی رسانه ها در زندگی روزمره
1⃣ رسانه ها به فرآیند ساخته شدن هویّت کمک می کنند. مردم ازطریق رسانه ها انگیزه پیدا می کنند تا درباره این موضوع که آنها می خواهند چه کسی باشند یا بشنوند فکر کنند.
2⃣ رسانه ها به فرآیند معنا کمک می کنند، درجهانی که به طور روزافزون پیچیده تر می شود و در جایی که حوادث و رخدادهای دور دست بسیار پر اهمیت می شوند. بیشتر ما برای معنی کردن جهان به رسانه- های همگانی متکی شده ایم.
3⃣ رسانه ها برای مردم لذتبخش هستند. این لذت می تواند از استفاده مستقیم محتوای یک رسانه خاص باشد که از منظر زیباشناسی است یا غیر مستقیم هنگام گفتگو با دیگران صورت می گیرد.
4⃣ رسانه ها به ساختمند شدن زندگی روزمره کمک می کنند. زندگی روزمره مبتنی بر عادتهاست و از رسانه ها برای عادت بخشیدن به زندگی استفاده می شود.
✅ لذا رسانه ها، مخصوصاً تلویزیون و رادیو و اینترنت در میان وسایل ارتباط جمعی، ظرفیّت و توان فوق العاده ای در جهت دهی به سبک های زندگی دارد و فرد را در انتخاب نوعی از سبک زندگی از انواع مختلف سبک های زندگی (سنتی، مدرن و ...) کمک می کند.
با ما همراه باشید/ژئوپلیتیک رسانه
✅ @media_arma
📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙بازشناسی رسانه های جمعی با رویکرد رسانهای
🔻کتاب بازشناسی رسانه های جمعی با رویکرد رسانه ای مردمان ساکن دنیای جدید در دهه های اخیر با پدیده فراگیر شدن رسانه های جمعی و پیشرفت فن آوری های نوین ارتباطی در جامعه مواجه شده اند، پدیده ای که توانسته قسمت اعظمی از زندگی روزانه آنها را دربرگرفته و مهمترین کانال ارتباطی آنها با جهان پیرامون باشد.
🔻این پدیده به تمامی حوزه های خصوصی و عمومی زندگی آنها اعم از اخلاقی، دینی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی نفوذ پیدا کرده است.
🔻سواد رسانه ای یکی از مهم ترین مولفه هایی است که در سیاست گذاری های رسانه ای و ارتباطی در نیم قرن اخیر توسط کشورهای مختلف جهت تحقیق، تحلیل، آموزش و آگاهی از اثرات رسانه ها بر روی اقشار مختلف جامعه به کار رفته است. سواد رسانه ای مفهومی است چند وجهی که ارتقای آن در بین افراد جامعه می تواند جامعه را از حالت تدافعی خارج و در موقعیتی برتر قرار دهد.
#معرفی_کتاب
#سواد_رسانه
✅ @media_arma