در ابتدای این مراسم مهدی اسماعیلی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی، با بیان فضایل ارزشمند ایشان گفت: حاج قاسم منشاء وحدت و محبت در بین مردم بود و تا ابد از آن به عنوان "مرد صالح میدان اطاعت از ولایت" یاد خواهیم کرد.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
وی با معرفی فعالیت های حوزه پرورشی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از برپایی "پویش ابر قهرمان من" با همکاری بسیج دانش آموزی خبر داد و از دانش آموزان برای آشنایی بیشتر با زندگی و خاطرات این شهید والامقام به پیوستن به این پویش دعوت کرد.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
در پایان این برنامه که به صورت زنده از شبکه شاد برگزار گردید، سردار رشید زاده فرمانده لشکر ۸ نجف اشرف خطاب به دانشآموزان گفت: شهید سلیمانی همیشه خود را یک سرباز خطاب می کرد و ویژگی یک سرباز سر باختن در مسیر ارزشهاست؛ لذا از شما عزیزان می خواهم با الگو قرار دادن حاج قاسم که خود پرورش یافته مکتب ائمه اطهار بود، در خط مقدم عرصه های علمی با جدیت و پشتکار قدم بردارید.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
🔺استخدام نیروی توانبخشی توسط آموزش و پرورش استثنایی
🔹به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی علاوه بر تعلیم و تربیت دانش آموزان وظیفه توانبخشی را نیز بر عهده دارد گفت: یکی از نیازهای دانش آموزان استثنایی توانبخشی است و آموزش و پرورش استثنایی از کمبود نیروی توانبخشی در رنج است که با پیگیری به عمل آمده در سال جاری ۵۰۰ نیروی توانبخشی استخدام خواهند شد.
https://eitaa.com/meduisf61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیویی جانسوز از روزهای آخر شهید سردار سلیمانی
🔰 دقیقاً سه روز پیش از شهادت سردار سلیمانی این ویدیو از دوربینهای مداربسته گرفته شده که عکس شهدا را تبرک کردند...
https://eitaa.com/meduisf61
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخبار استان اصفهان
برپایی مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی در یادمان شهدای شهرستان و به همت مدیریت آموزش و پرورش نجف آباد
https://eitaa.com/meduisf61
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهد بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علّو درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ، محمد اعتدادی در پیامی 15 دیماه روز گزینش را به همکاران شاغل در هسته گزینش آموزش و پرورش استان تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:
بسم االله الرحمن الرحیم
گزینش از جمله برکات و یادگار ارزنده و به یادماندنی رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) ناشی از مبانی فکری انقلاب واصول فقهی اسلام ناب محمدی است که همواره در تارک صحیفه دینی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می درخشد .بدیهی است انتخاب بهترین و شایسته ترین افراد در راستای نیل به اهداف تعالی سازمانی به ویژه در آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت نسل آینده ساز ایران اسلامی را بر عهده دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که تحقق این هدف در گرو گزینش وانتخاب اصلح افراد، معلمان و مربیان دارای امتیازاتی می باشد که باید بطور دقیق توسط متولیان گزینش انتخاب شوند تا بتوانند در آینده نظام تعلیم و تربیت را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند و سهم ویژهای در موفقیت این دستگاه مهم داشته باشند. اینجانب سالروز فرارسیدن تشکیل گزینش را به عموم همکاران عزیز به ویژه به کارکنان ساعی، خدوم و زحمتکش هسته گزینش آموزش و پرورش استان اصفهان تبریک و تهنیت عرض نموده و ازدرگاه احدیت توفیق روز افزون توام باشادکامی وسلامتی برایشان مسالت دارم.
محمد اعتدادی
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان
نحوه برگزاری امتحانات نوبت اول در دوره ابتدایی چگونه است؟
محمدامین موحد معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش نجف آباد درباره چگونگی برگزاری امتحانات نوبت اول در دوره ابتدایی بیان کرد:
دستورالعمل ارزشیابی دانش آموزان مطابق با شرایط کرونا را ابلاغ کردیم و با توجه به اینکه آزمونهای دوره ابتدایی به طور کیفی-توصیفی است از ابتدا تاکید داشتیم که روند آموزش و ارزشیابی به طور فرایندی پیش برود.
وی تصریح کرد: انجام تدریجی تکالیف و عملکرد دانش آموزان در این دوران، مبنای ارزشیابی پایانی قرار خواهد گرفت که امیدواریم این استراتژی بازخوردهای مناسبی داشته باشد.
موحد افزود: ارزشیابی کیفی- توصیفی، شیوهای از ارزشیابی تحصیلی- تربیتی است، که اطلاعات لازم، معتبر و مستند، برای شناخت دقیق و همهجانبهی دانش آموزان، در ابعاد مختلف یادگیری، با استفاده از روشها و ابزارهای مناسب سنجش، همانند: آزمونها(به ویژه آزمونهای عملکردی) پوشهکار، مشاهدات در حول فرایند یاددهی – یادگیری، را فراهم مینماید؛ تا براساس آن، بازخوردهای کیفی مورد نیاز، برای کمک به یادگیری بهتر، در فضای روانی- عاطفی مطلوبتر، ارائه گردد.
https://eitaa.com/meduisf61