eitaa logo
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
92 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
803 ویدیو
1 فایل
"‌‌﷽" - مشکات ؟ انعکاسِ نور در ظرفِ بلورینِ دل - نوازشِ قلم در تار و پود ذهن - گاهی عکاس ، گاه نویسنده گاه پر تلاش و گاهی کم‌تلاش اما همیشه امیدوار🥲✌🏻 . کپی ؟ لا تراوشات ذهن است ذهن را از هم مجزا نکنید جاصحبتی ؛ پینِ کانال ((:
مشاهده در ایتا
دانلود
همه دخترا تو یه سِنی علاقه شدیدی به دستبند دارن که الان آبجی کوچیکه ما توی اون سِنه🥲🧸 هروقت حوصلش سرمیره میگه بیا دستبند بسازیم🤓🤝
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
همه دخترا تو یه سِنی علاقه شدیدی به دستبند دارن که الان آبجی کوچیکه ما توی اون سِنه🥲🧸 هروقت حوصلش سر
من عاشقِ خلاقیتِ آبجی کوچیکۀ شما شدم که توی ظرف و ظروفِ آشپزیِ دورانِ کودکی ، وسایلِ چیزِ موردِ علاقه‌ش رو ریخته😂🥲❤️.
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
من عاشقِ خلاقیتِ آبجی کوچیکۀ شما شدم که توی ظرف و ظروفِ آشپزیِ دورانِ کودکی ، وسایلِ چیزِ موردِ علاق
بهش گفتم برو بشقاب بیار برا مهره ها، گفت وایسا یه چیز بهتر بیارم.. رفت و سبد ظروف آشپزی شو آورد🙃 هشتک آبجی خلاق😎✌️🏻
به قول خودش دیگه کارگاه دستبندسازی داریم:))
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
به قول خودش دیگه کارگاه دستبندسازی داریم:))
مدیونی اگه ازش سه تا عینِ هم برایِ اکیپمون نگیری😂😒💔
و ما پس پنج روزِ تمام پیاده‌روی ، شبی که ماه کامل شد رسیدیم به حرمِ ماهِ بنی‌هاشم🌱.
نمیدانم خوشحال باشم از این شلوغیِ جمعیت و بگویم اسلام درحالِ گسترش است و این موج ، عشقِ جهانیِ امام‌حسین است یا ناراحت و غصه‌دار باشم که نتوانستم ضریحِ سیدِ شبابِ اهلِ جنة را سفت بچسبم . نمیدانم از این تجمعِ جمع شده در حرمِ ساقیِ عطاشی خوشحال باشم یا ناراحت ؛ که عمویِ مه‌جبینِ حرم را نتوانستم زیارت کنم ! نمی‌دانم ، نمی‌دانم ! همین اندازه میدانم که دلم را در پیشِ ضریحِ شش‌گوشۀ ارباب و در حرمِ ندیدۀ عمویِ مه‌جبین جا گذاشته‌ام :)
دو روز است پیرمردی اهلِ دل مهمانِ ما شده ، شده هم‌زبان و هم‌کلامِ ما با زبانِ شیرینِ بروجنی‌اش برایمان از سفرِ کربلایش صحبت میکند که حتی ذره‌ای اش را هم با ماشین نرفته ، از نوۀ دخترِ کوچکِ سه‌ساله‌ٔ‌شیرین‌زبانش می‌گوید که دوست داشته بیاید کربلا ، حتی از سوغاتی هایی که برای همسر و نوه‌هایش گرفته هم سخن می‌گوید . پیرِمرد بخشنده و احساسی‌ست ، این را از دادنِ هدیه‌ای به دختربچۀ صاحب‌موکب فهمیدم ، چرا که هدیه مالِ شخصِ دیگری بود . پیرِمرد خوش‌مشرب و اهلِ‌دلی‌ست ، چرا که رو به من کرد و گفت در مسیر که نبایست خوابید ، باید ببینی ، بشنوی و بنویسی و در منزل بخوابی :) پیرِمرد هم زائرِ خوبی‌ست ، هم پیرِمردِ خوبی ست هم پدربزرگِ خوبی‌ست .