🟢 دکتر عبادی فر دبیر سی امین جشنواره رازی:
🔹برگزیدگان پنج دوره اخیر جشنواره رازی نمیتوانند در این دوره شرکت کنند
🔹در انتخاب برگزیدگان جشنواره یکی از شاخصهای تعیین کننده، نبود مقالات retracted در کارنامه پژوهشی افراد است. البته دلایل retraction مورد ممیزی قرار خواهد گرفت
🔹سعی و تلاش وافری برای ارتقای کیفی در تمام جنبه های سی امین دوره جشنواره انجام شده است و امیدواریم مراسم با شکوهی در روز جشنواره داشته باشیم همچنین جوایز امسال نسبت به سنوات گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار شده است.
🔹 انشاالله در سی بهمن ماه امسال، سی سال افتخار آفرینی محققین و فناوران حوزه پزشکی را جشن خواهیم گرفت.
🌐 مشروح خبر👇
/www.mefda.ir/news/406176
🆔 @mefdanews
🟢 در پیام رئیسجمهوری به نهمین همایش سلامت معنوی تاکید شد
🔹️سلامت معنوی از ابعاد چهارگانه سلامت
🔹️در اسلام و ایران تمدنی، علوم پزشکی همواره با خداشناسی، توحید و علوم دینی مانند فلسفه، الهیات و عرفان پیوندی ناگسستنی داشته است.
🔹️سلامت معنوی اسلامی بر الگوی "قلب سلیم" و "حیات طیبه" در قرآن استوار است و عمیقترین بُعد سلامت محسوب میشود که تأثیر گستردهای بر دیگر ابعاد سلامت دارد.
🔹️فضای مجازی امروزه به زیستبوم دوم کودکان و نوجوانان تبدیل شده است و باید با تولید محتواهای سالم و جذاب، به ارتقای سلامت معنوی اسلامی کمک کنند
🆔️ @mefdanews
🟢 در حکمی از سوی رئیس جمهور صورت گرفت؛
🔹️ دکتر شهرام یزدانی به عنوان مشاور آموزشی رئیس جمهور منصوب شد
🆔️ @mefdanews
🟢 حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
🔹 امروز چهارشنبه ۳ بهمنماه ۱۴۰۳، در آستانه ورود رئیس جمهور و هيئت دولت به استان خوزستان، ساعتی پیش دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، وارد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شد.
🔹 دکتر حبیبی و هئیت همراه در بدو ورود به دانشگاه پس از ادای احترام به یادمان شهدای گمنام، در جلسهای با حضور دکتر بوستانی، سرپرست دانشگاه، دکتر بیژنزاده، معاون فرهنگی و دانشجویی و برخی از مدیران دانشگاه، به بررسی مشکلات حوزه دانشجویی پرداخت.
🔹 بازدید از مدیریتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی و دیدار با دانشجویان از بخشهای دیگر حضور دکتر حبیبی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد.
🌐 مشروح خبر👇🏻
www.mefda.ir/news/406195/
📸تصاویر بیشتر👇🏻
www.mefda.ir/photo/406196/
🆔️ @mefdanews
پایگاه خبری مفدا
🟢 چهارشنبههای «#معرفی_کتاب» 🔹کتاب این هفته: ماندن در وضعیت آخر #کتاب_خوب #دوست_خوب 🆔 @mefdanews
🟢 کتاب ماندن در وضعیت آخر
🔸نویسنده: امی ب. هریس، تامس ای. هریس
🔸مترجم: اسماعیل فصیح
🔹کتاب وضعیت آخر حاصل همۀ پژوهشها و جستوجوهای سیسالۀ طبابت هریس بهعنوان روانپزشک بود. شور و هیجان پیامد انتشار آن کتاب حکایت از تأثیر واقعی آموزههای آن داشت.
🔹نویسنده در کتاب «ماندن در وضعیت آخر» هر رفتاری را که از انسان سر میزند، نوعی افشاگری میداند. خواسته یا ناخواسته این افشاگری رخ میدهد؛ اتفاقی که باعث میشود نگرش و احساس ما، برای دیگران آشکار شود یا لااقل نشانههایی از احساس و نگرش ما پدیدار آید. «گفتگوی درونی»، مفهوم دیگری است که در این کتاب، محل توجه است و به مثالها و نمودهای مختلفی از آن اشاره میشود. اصلاً هدف این کتاب که ادامۀ منطقی کتاب «وضعیت آخر» است، و ۱۶ سال پس از آن نوشته شده، استفاده از ابزار «تحلیل رفتار متقابل» برای مقابله با احساسهای بد و ایجاد احساسهای خوب در انسان است.
#کتاب_خوب #دوست_خوب
🆔 @mefdanews
🟢 چهره سال همایش سلامت معنوی اسلامی معرفی شد
🔹️در نخستین روز از برگزاری همایش ملی سلامت معنوی اسلامی، دکتر سید محمود طباطبایی به عنوان استاد چهره شاخص سلامت معنوی 1403 در عرصه علوم پزشکی کشور، معرفی شد.
🔹️دکتر طباطبایی جراح مغز و اعصاب و بنیانگذار رشته اعصاب در کشور است.
🆔️ @mefdanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙هرکجا میروی صبر کن بی من مرو با ابد با توام جان من بی تن نرو
یارم دلدارم هر لحظه میبینمت تورا یارم دلدارم برگرد و پیدا کن مرا
🆔 @mefdanews
پایگاه خبری مفدا
🎙هرکجا میروی صبر کن بی من مرو با ابد با توام جان من بی تن نرو یارم دلدارم هر لحظه میبینمت تورا یارم
Ali-ZandeVakili-Raghse-Sayeha-320 (1).mp3
8.78M
🎧 قطعه: رقص سایهها
🎙 با صدای علی زند وکیلی
📙 ترانه: حسین غیاثی
🎼 آهنگسازی: علی زند وکیلی
🎵 تنظیم: مجتبی ابوالقاسم پور
#گوش_نیوش
🆔 @mefdanews
🟢 چه اتفاقی رخ میدهد که ناگهان دیگر قادر به حرکت نیستیم!
🔹آمارها نشان میدهد که ۸ نفر از هر ۱۰ بزرگسال، اسپاسم ناگهانی عضلات کمر را تجربه میکنند. علت بروز این عارضه دردناک بسیار زیاد است که خوشبختانه با تشخیص درست در زمان کوتاهی قابل رفع است.
🔹دکتر محمدرضا پوراحمدی، دکترای فیزیوتراپی: شایعترین علت بروز این عارضه را خم شدنها و چرخشهای مکرر در ناحیه کمر است. بیرونزدگیهای بین مهره ای هم شانس اسپاسم عضلات کمر را بیشتر میکند.
🔹 دردهای مزمن در ناحیه کمر از دلایل دیگر بروز این عارضه است. کمبود آب و املاحی مثل سدیم، پتاسیم و منیزیم در بدن نیز شانس گرفتگی عضلات کمر را زیاد میکند. همچنین انجام نادرست تمرینات و انجام تمرینات ورزشی جدید میتواند باعث اسپاسم ناگهانی کمر شود. استفاده از کیسه آب گرم، مصرف مسکن و مراجعه به متخصص فیزیوتراپی در رفع این عارضه بسیار کمککننده هستند.
🆔️ @mefdanews
🟢وزیر بهداشت در نشست صمیمانه با نمایندگان تشکلهای دانشجویی در اهواز:
🔹️دانشجویان از تک بعدی بودن اجتناب کنند
🔹️ورود انجمنهای علمی به مطالبات صنفی قابل تحسین است
🔹️تک بعدی بودن دانشجویان به ویژه رشتههای پزشکی با هویت دینی و هویت فردی ما همخوانی ندارد.
#سفر_وفاق
#خوزستان_همدل
🆔️ @mefdanews