💢در کرسی ترویجی، عرضه و نقد «الگو و معیارهای اقتصاد مردم محور مبتنی بر اندیشه امام خمینی(ره)» مطرح شد:
📌سید حسین حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع): در نگاه امام (ره)، مردم اولاً حق برخورداری از تمامی حقوق انسانی و اجتماعی را دارند. ثانیاً سرمشقی برای ملل زیر سلطهاند و ثالثاً اساس مملکت، ملت و فکر ملت است. به همین جهت تصميم گيران نهايی در تمامی مسائل مردماند و اصل در حرکت در تمام زمینهها این است که در جهت منافع و مصالح مردم و پاسخگوی آرمان اسلامی مردم باشد.
🔹از دیدگاه امام (ره)، بیداری یک تکلیف بوده و نخستین قدم در فرآیند مشارکت مردمی است و ایجاد اختلال در فرآیند مشارکت مردمی، مانند جلوگیری از بیداری، عزم یا امیدواری مردم، اقدام دشمن در جلوگیری از مشارکت ملت در امور جامعه است.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/zKWuMH
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_اقتصاد
#سید_حسین_حسینی
#کرسی_ترویجی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/RYntKB
💢در مقالهای مطرح شد؛
📌اصول و شیوههای تربیت کودکان/ بهترین روش؛ روش نمایشی و عملی در آموزش مفاهیم دینی
🔹از مهمترین روشهای مطـرح شده در تربیت کودک، آنچه بسیار مهم میباشد، استفاده از روش نمایشی و عملی در آموزش مفاهیم دینی است.
🔹اگر بنا شود یک شیء شکوفا شود باید کوشید تا همان استعدادهایی که در آن هست آشکار و فعال شود.
🔹در دعوت کودکان و نوجوانان به دین باید به گونهای عمل کنیم که آنها احساس آزادی کنند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/oR5TSE
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_علوم_تربیتی
#مقاله
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/zXh2vx
💢از سوی دبیرخانه مفتاح؛
💠اسامی پذیرفته شدگان مرحله گزینش دوره آموزشی تربیت کودک اعلام شد
📌کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده نتایج در : goo.gl/RGGN5e
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
💢فلسفههای مضاف؛ گامی برای کاربردی کردن فلسفه در تعامل با دیگر علوم/ نیازمند پیوند عالمان و فلاسفه هستیم
📌حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه: یکی از مباحثی که اخیرا به وجود آمده فلسفههای مضاف است که بخش عمده آن به زبان متخصصان است و متخصص آن فن که قبلا متخصص اقتصاد، فیزیک و ... بوده و با فلسفه پیوند نداشته است، اکنون این پیوند را برقرار میکند و از فلسفه در آن دانش و صنعت خود استفاده میکند که همین مسئله کارامدی فلسفه را به دنبال دارد.
🔹اینکه گفته میشود فلسفه برای کودکان و نوجوانان، به این معناست که همان مباحث فلسفی بسیار پیچیده مانند علیت، سنخیت، حدوث و قدم و ...، همه اینها در حوزه معرفتشناسی و ایدهآلیزم معرفتی و مانند آن به زبان رقیق شده کودکانه و یا با زبان نوجوانان مطرح شود و این کار نیز به کمک زبان تمثیل امکانپذیر است.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/B8xRe2
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#حجت_الاسلام_خسروپناه
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/xJcfMy
💢روانشناسی بدون معنویت معنایی ندارد/ اسلامیزه کردن روانشناسی یا تئوریزه کردن معارف روانشناختی اسلام؟
📌حجت الاسلام والمسلمین عباس پسندیده: روانشناسان میگویند هر فرهنگی متناسب با خودش روانشناسی میخواهد زیرا افکار و فرهنگها متفاوت است. یک نسخه را نمیتوان برای همه پیچید.
🔹روانشناسی بر روی داشتن زندگی خوب توأم با شادابی، نشاط و موفقیت و همچنین تربیت افراد باهوش و با استعداد برای خدمت به جامعه تأکید میکند که منابع دینی ما نیز بر روی این دو هدف تأکید خاصی دارند و وقتی به این دو موضوع توجه میکنیم زمینههای تعامل روانشناسی با دین را متوجه میشویم.
🔹امکان حذف معنویت و دین از زندگی انسانها وجود ندارد زیرا زمانی فلسفه بهداشت روان در غرب مبتنی بر لذت بود. میگفتند هر چه لذت بیشتر سلامت روان بیشتر. ولی اکنون درمانده شدهاند. زمانی میگفتند میخواهیم رنج را از زندگی بشر حذف کنیم ولی اکنون میگویند چگونه میشود با رنج زندگی کرد. غربیها اکنون منتظرند ببینند روانشناسی اسلامی چه حرفی برای گفتن دارد.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/7FddfB
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_روانشناسی
#حجت_الاسلام_پسندیده
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/gcNZSK
💢در مقالهای مطرح شد:
📌مشارکت سیاسی بانوان از دیدگاه اسلام/ اسلام مخالف مشارکت بانوان نیست اگر عرف مخالف و مانع نباشد
🔹اسلام بر رشد آگاهیهای سیاسی زن تأکیدی تام دارد تا زن بتواند مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی خود را به انجام رساند. البته شرایط و بافت اجتماعی میتواند مانع ایفای این مسئولیتها شود همچنان که ممکن است آن را تسریع کند.
🔹در اسلام مشارکت سیاسی و حقوق اجتماعی زنان به خوبی ترسیم و جهات آن مشخص است. به گونهای که علاوه بر حقی که بانوان در این مورد دارند، این مشارکت سیاسی وظیفه هر زن است همان طور که وظیفه هر مرد مسلمان است. متغیرهایی در دین تعیین شده است که مشارکت سیاسی زنان با الگوهایی که مورد تأیید پیامبر(ص) بوده است، مسجّل و حقوق اجتماعی ایشان معین شده است.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/hbN1k2
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_زنان_و_خانواده
#مقاله
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/gfpdCs
💢نگاه شهید بهشتی به عدالت و توسعه توحیدی بود/ شهید بهشتی؛ تبیینگر حکومت حکمت امام(ره)
📌علیرضا صدرا، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران: از نگاه شهید بهشتی که برگرفته از نگاه اسلامی بود آزادیها و حقوق مردم با توسعه و پیشرفت قابل جمع است و پیشرفت بدون عدالت و آزادی، پیشرفت حقیقی نیست و خروجی آن شکاف و تبعیض است.
🔹یکی از بزرگترین ویژگیهای شهید بهشتی در ترسیم نظام اسلامی و تدوین قانون اساسی و به طور کلی همان بُعد عملیاتی حکومت یا حکومت حکمت، تفکر نظاممند ایشان بود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/j9fDBN
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#شهید_بهشتی
#علیرضا_صدرا
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/FsgFBW
💢تأثیر آموزههای اخلاقی در ارتقای نگرش دینی افراد جامعه
📌اساسیترین و محوریترین کارکردهای رفتاری در تربیت دینی، ایمان و باور قلبی داشتن به خدای متعال و ایمان به رسولان الهی است. اعتقاد به توحید تمام قدرتها و جاذبهها را در نظر انسان کوچک میکند و قدرت انسان را افزایش میدهد. هیچ موجودی جز او ارزش معبود شدن ندارد.
🔹از منظر آموزههای دینی و اسلامی، انسان خوشبخت و سعادتمند کسی است که در مسیر بندگی خدای متعال باشد و با انجام دادن وظایف دینی و انسانی و رعایت تقوی به خداوند نزدیک شود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/JwRByD
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_علوم_تربیتی
#مقاله
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/onH3qj
💢ابتکارات شهید بهشتی در عرصه فقه حکومتی
📌آیت الله کعبی: از جمله ابتکارات شهید بهشتی در عرصه فقه حکومتی، تلفیق ماهرانه دین و توسعه در قالب سه عنصر اجتهاد، استفاده از علوم و فنون و تکنولوژی و تجارب پیشرفته بشری و نفی سلطه استکبار باید تلقی کرد و از جمله محورهای دیگر شبه حکومتی شهید بهشتی بود که خیلی حائز اهمیت است، این که ایشان امامت را در عینیت جامعه، تبلور تداوم انقلاب اسلامی به ضمانت انقلاب اسلامی میدانست.
🔹از لحاظ مبانی باید مبانی فقه حکومتی شهید بهشتی را در رساله دکتری ایشان تحت عنوان «خدا از دیدگاه قرآن» بررسی کرد که ایشان در آن کتاب بر حاکمیت تشریعی و توحید در اطاعت و حاکمیت مطلق بر جهان انسان که از آن خداوند است، تأکید ویژهای دارند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/RnQYS9
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#شهید_بهشتی
#آیت_الله_کعبی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/bXnfdA
💢کارکرد درست رسانه باید ترویج فرهنگ سالم و دینی باشد
📌حجت الاسلام والمسلمین عباس رفعتی: کارکرد رسانه فرهنگی است و گاهی فرهنگ سالم را ترویج میکند اما گاهی فرهنگ ابتذال را نیز ترویج میکند. اشخاصی که رسانه فساد دارند، فساد را فساد نمیدانند نه اینکه مخالف فرهنگ بشر باشند بلکه تصورشان این است که باید بشر خوش باشد و لذت ببرد.
🔹رسانههای فساد، فرهنگ انسانی را در بُعد حیوانی میدانند و قائل هستند که باید انسان بیش از حیوان از این منابع طبیعی استفاده کند. حتی در این فرهنگ غلط نیز خطوط قرمزی قرار میدهند که حقوق اشخاص پایمال نشود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/YAcnjJ
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#حجت_الاسلام_رفعتی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/LmfjYs
💢در نشست علمی «فلسفه و سیر تشریعی حجاب در اسلام» مطرح شد؛
📌تأخر در بیان حکم حجاب دلیل بر کم اهمیت بودن آن نیست/ حجاب نمیتواند نماد اسلام و غیر اسلام باشد
🔹وقتی جامعه از نظر فرهنگی دچار پس روی میشود و برخی ارزشها فرو میریزد دیگر نمیتوانیم در مورد آن مسأله فرهنگسازی کنیم.
🔹تأخر در بیان حکم حجاب اگر دلیل بر اهمیت بحث حجاب نباشد، دلیل بر کم اهمیتی آن نیست، بنابراین اگر برخی بخواهند پوشش را درجه دوم بدانند میتوانند این مطلب را بیان کنند که حجاب آیات زیادی در قرآن ندارد، ولی تقدم و تأخر صرفا میتواند نقش زیربنا و پایه برای ارزشهای بعدی را اثبات کند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/pDPf56
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_زنان_و_خانواده
#حجاب
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/4sidgQ
💢تمدنسازی اسلامی در عصر غیبت، آری یا خیر؟/ تمدن بر مدار حجیت
📌آیت الله سید محمدمهدی میرباقری: حکومت دینی بر مدار حجیت است نه بر مدار واقعیت و حق مطلق. منظور از تمدنسازی در عصر غیبت هم، «تمدن بر مدار حجیت» و «به میزان میسور» است نه «تمدن بر مدار حقیقت».
🔹حکومت دینی در عصر غیبت، هم حجیت دارد و هم میتواند حجیت را به اندازه عصر غیبت تکمیل کند، و به میزانی که حجیت را تکمیل کند، رفتارش را اصلاح کند. اما اینکه کسی تصور کند یک حکومتِ کاملاً نورانی و متناسب با عصر ظهور تشکیل میشود که در آن حکومت، هیچ ظلمتی نفوذ نکند، ممکن نیست.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/u2pe2d
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_علوم_تمدن_اسلامی
#آیت_الله_میرباقری
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/q6AkUJ
💢پدر مدیر و مادر متصدی تربیت فرزندان است/ وظیفه اصلی تربیت بر عهده حکومت است یا خانواده؟
📌حجت الاسلام محمدرضا زیبایی نژاد، رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده: یکی از عوامل مهم تغییر رفتار افراد جامعه، تحول در نظام تربیت است. نظام تربیت میآید که یک عقلانیت جدید و حساسیت جدید را در نسل نو باز تولید کند.
🔹کار اصلی که نظام تربیتی مدرسه باید انجام دهد، ایجاد عقلانیت و حساسیت جدید است. این مسئله جان کلام است. منظور این است که عقلانیت یک منطق جدید است. یک نگاه جدید، یک نظام محاسباتی و رویکرد جدید به زندگی است.
🔹آنچه لازم است اینکه نظام تربیت باید همراه خانواده شود، مصالح خانواده را تشخیص دهد، چتر گفتمان خانواده میبایست بر نظام تربیت حاکم شود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/Mt135T
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_علوم_تربیتی
#حجت_الاسلام_زیبایی_نژاد
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/Fh3C5A
💢معبد حقیقی عقل است/ رسیدن به حیات عقلانی؛ تولد دوباره انسان
📌ابراهیمی دینانی در برنامه معرفت: هر اندازه انسان بتواند عقل خودش را تواناتر کند، وجودش وسیعتر و جاودانتر است. معبد حقیقی، عقل انسان است. انسان اگر عقل را به درستی بشناسد، اعتراف میکند که عزیزترین و والاترین چیز عقل است.
🔹هیچ انسانی به مرحلهای از آگاهی نرسیده است که بعد از آن مرحله دیگری از آگاهی نباشد. شناخته شدن محصور است به ناشناختهها. یک شناخت اگر حد معین دارد، پس یک ناشناخته هم دارد. باید کوشید ناشناختهها را شناخت. این مرحله دوم تولد انسان است و اگر کسی به مرحله دوم تولد خودش نرسد، طفل باقی میماند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/i5Aeea
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#ابراهیمی_دینانی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/JfLs93
💢زندگی طیبه از دیدگاه قرآن / اعتقاد به مبدأ و معاد مهمترین مؤلفه سبک زندگی قرآنی است
📌بر اساس مبانی هستی شناختی، مدل سبک زندگی مؤمنانه بر مبنای ارتباطات انسانی در زندگی در چهار ارتباط کلی یعنی ارتباط انسان با آفریدگار، ارتباط با خود، ارتباط با دیگر انسانها و ارتباط با هستی و طبیعت بنیان نهاده میشود. هر یک از این روابط الگوهای رفتاری مطلوب و متناسب با خود را در تمام ابعاد زندگی فردی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی میطلبد.
🔹حرکت و رفتارهای انسان در ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و عبادی در راستای نظام جهان، موجب بهرهمندی از قوای هستی و تسهیل در رسیدن به سعادت ابدی اوست.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/7YVmRt
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_علوم_تربیتی
#مقاله
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/mCewc2
💢نگاهی به ابعاد شرعی ایجاد و تامین کسری بودجه دولتی
📌کسری بودجه یکی از معضلات قدیمی اقتصاد ایران است که مهمتر از ایجاد آن، روشهای تامین آنست که میتواند ابعاد جدی از مسائل شرعی را همراه خود داشته باشد.
🔹استقراض دولتها از بانک مرکزی و پولی کردن کسری بودجه دولتی، سیاستها و رویدادهای دیگر همچون سیاستهای انبساطی بیضابطه، افزایش تقاضای عمومی، اختلال در بازار ارز، تورم وارداتی، تورم انتظاری، افزایش هزینههای تولید که منجر به کاهش عرضه عمومی میشود، نابسامانیهای ساختاری اقتصاد همچون کارآمدی پایین بخش دولتی و خصوصی و ... همگی در ایجاد و یا تشدید تورم و کاهش ارزش پول اثرگذار هستند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/ZNzgBH
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_اقتصاد
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/2rz9vH
💢پدیده میان رشتگی جنبه کاربردی دارد/ نقدی بر مطالعات فرهنگی ایرانی
📌حسین کچویان، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: با توجه به اینکه پدیده میان رشتگی، اصلاً جنبه نظری و معرفتی ندارد؛ علم نیز در حال پیدا کردن یک ماهیت کاملاً فنی و تکنیکی است و حوزههای کاربردی دائما در حال گسترش هستند.
🔹روند میان رشتگی در علوم نسبتی است که با دغدغه تحول در علوم انسانی نسبت پیدا میکند. چرا که رفتن علوم به سمت میان رشتهای شدن میتواند در نظام طبقهبندی دانش نیز تحول ایجاد کند فلذا این مسأله در کنار اسلامی سازی و بومی سازی علوم باید مورد توجه قرار گیرد.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/AX4kSm
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#حسین_کچویان
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/k1eFV5
💢شهید بهشتی علوم اسلامی را جزئی از علوم انسانی قلمداد میکند
📌حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی موسوی، مدرس حوزه و پژوهشگر علوم انسانی: شهید بهشتی علوم اسلامی را جزئی از علوم انسانی میدانست، زیرا موضوع اصلی در علوم اسلامی، انسان است و زمینه اصلی درک انسان و شناخت درست از انسان را میتوان از طریق علوم اسلامی به دست آورد.
🔹فقه از نگاه شهید بهشتی، متحرک است زیرا فقه بر اساس تحول و دگرگونی در شرایط زندگی اجتماعی مطابق با اصول قرآن و سنت میتواند پاسخگوی تطور زندگی اجتماعی مردم مسلمان و مردم جهان نیز باشد.
🔹مدل شهید بهشتی بر پایه فهم عمیق از اسلام و اجتهاد روزآمد با حفظ اصالت الهی در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد اسلامی و نگارش قانون اساسی بود و آثار قابل توجهی در حوزه اقتصاد و حقوق قانون اساسی و قضاوت و حقوق جزای اسلامی به یادگار گذاشت.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/frP5mW
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#حجت_الاسلام_سید_مهدی_موسوی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/S5gES6
💢رشد علمی یکی از برجستهترین مؤلفههای دانشگاه اسلامی است/ باید به سمت دانشگاه تمدنساز برویم
📌حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه: باید علم را در ارتباط با نیازهای جامعه ببینیم و این موضوع یکی از کلیدیترین نیازها نه فقط در جامعه ایران، بلکه در جامعه جهانی است.
🔹دانشگاه تمدنساز دانشگاهی است که میخواهد تمدن اسلامی را بسازد و این با هماهنگی و همکاری حوزههای علمیه باید صورت گیرد. حوزههای علمیه هم از نسل اول حوزههای آموزشمحور هستند. باید به نسل دوم که حوزههای کاربردی هست، تغییر پیدا کنند و از نسل دوم به نسل سوم، به حوزههای تمدنساز تبدیل شوند.
🔹در تمدن نوین اسلامی علاوه بر مؤلفه علم، عقلانیت و فناوری و … مؤلفههای دیگری مثل معنویت، دینداری، ایمان، اخلاق و سبک زندگی مبتنی بر ارزشهای اسلامی هم مطرح است. مجموع اینها میتواند یک تمدن نوین اسلامی را تشکیل دهد که بدون شک دانشگاه و حوزهی تمدنساز در تحقق آن نقش مؤثری دارند.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/4rMc3g
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#حجت_الاسلام_خسروپناه
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/Twnxad
💢ایجاد شادی مشروع، نیاز جامعه است/ دهه کرامت فرصتی است برای معرفتافزایی نسل جوان
📌آیت الله اعرافی: روحانیت و جریان انقلابی باید از هرآن چیزی که ایجاد شادی میکند استقبال کند و البته این شادی آدابی دارد که در عزاداریها نیز آن آداب باید رعایت شود و ایجاد شادی مشروع نیاز جامعه است.
🔹دهه کرامت فرصتی است برای معرفت افزایی؛ جمعیت نوجوان و جوان با وجود داشتن ظرفیتهای معرفت افزا، بعد معرفتی در آنها ضعفهایی دارد و باید به معرفتافزایی نسل جوان در قالبها و شکلهای مختلف اهتمام ورزیده شود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/7KKwZY
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#آیت_الله_اعرافی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/5erYyd
💢«آتش به اختیار» در چارچوب فقه حکومتی است
📌حجتالاسلام والمسلمین مهاجرنیا، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: آتش به اختیار در چارچوب فقه حکومتی است و در روایات از این بحث با عنوان مسئولیت همگانی و تکلیف شرعی یاد شده است که در اصطلاح نظامیگری به آتش به اختیار مرسوم است و حقیقتاً یک راهبرد بسیار مهمی است که اگر درست معنا شود، میتواند ما را از وضعیت موجود خارج کند.
🔹تشخیص مصلحت یکی از شرایط اساسی آتش به اختیار در چارچوب نظام است، لذا ما تنها موظف نیستیم حرکت کنیم بلکه موظفیم معرفت و علم پیدا کنیم و به مسائل شرعی نیز آگاه شویم.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/4MQBtN
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#حجتالاسلام_مهاجرنیا
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/41sC6H