#گام_به_گام_باکاروان_حسینی
#گزارشگر_قافله
🏴امروز بیست و ششم محرم الحرام است. آیا می دانید تقریبا در چنین روزی، کاروان اسرا و سرهای مقدس کربلا به کدام منزلگاه هایی رسیدند و چه اتفاقی افتاد؟
⛺️منزلگاه معرة النعمان و شیزر
چون حاملان سر به «معرة النعمان» رسیدند، اهالی آنجا به آنان خدمت کرده و خوراک و نوشیدنی در اختیار آنان قرار دادند و پاسی از روز را در آنجا ماندند و از آنجا رهسپار «شیزر» شدند.
وقتی به «شیزر» رسیدند، پیرمردی گفت: این سر که به آنان همراه است، سر حسین بن علی است. اهالی آنجا با هم سوگند خوردند که به هیچ روی، آنان را به منطقه خود راه ندهند، لذا آنان بدون آنکه در آنجا توقف کنند، به حرکت خود ادامه دادند تا به منزلگاه بعدی رسیدند.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخفف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی
#لطفا_نشردهید
@mehshekan
طرف میگه اینهایی که اومدن ورزشگاه وتجمع کردند مردم نبودند بلکه یه عده بسیجی که از چند روز قبل با اطلاع رسانی هماهنگی بودند لذا رهبر طرفدار نداره!
گفتم اولا همه اون بسیجی ها که میگی از اقشار مختلف همین مردم اعم از معلم و پزشک و نظامی و جوان و نوجوان این کشور بودند.
ثانیا تصویر بالا راچه کار می کنی؟ خوب ببین، این همه مردم ازسلیقه ها و تیپ های متفاوت به استقبال رهبرشان آمدند
اون 👈😲
من👈😏
😉😄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چهار باور غلط درباره FATF
🕔 #یک_دقیقه_تحلیل
@mehshekan
💠کار قابل تحسین برخی از فروشنده ها 👌
🔺همدلی و هواداری نسبت به یکدیگر، بهترین راه برای عبور از مشکلات اقتصادی است.
@mehshekan
#گام_به_گام_باکاروان_حسینی
#گزارشگر_قافله
🏴امروز بیست و هفتم محرم الحرام است. آیا می دانید تقریبا در چنین روزی، کاروان اسرا و سرهای مقدس کربلا به کدام منزلگاه هایی رسیدند و چه اتفاقی افتاد؟
⛺️منزلگاه کفر طالب و سیبور
وقتی ماموران به کفر طالب رسیدند، اهالی آنجا نیز درها را به روی آنان بستند و حاملان آن سر مقدس، هر چه از آنان آب طلب کردند، گفتند: به شما آب نمیدهیم، چرا که حسین و اصحاب او را تشنه شهید کردهاید.
آنان به ناچار از «کفر طالب» کوچ کرده و به «سیبور» رسیدند.
پیرمردی از هواداران عثمان، مردان «سیبور» را گرد آورده و گفت: زینهار! فتنه میکنید؟ راه دهید تا مانند دیگر شهرها از اینجا بگذرند! اما جوانان امتناع کردند، پل ارتباطی آن منطقه را خراب کردند و سلاح بر گرفته آماه جنگ شدند. از طرفین تنی چند کشته شدند.
ام کلثوم علیها السلام آن جوانان را دعا نمود که خداوند ارزاق آنها را ارزان و آبشان را گوارا سازد و شر ستمگران را از آنان باز دارد.
از امام سجاد علیهالسلام نقل شده که اشعاری را در «سیبور» خوانده است که از آن جمله این بیت است:
آل الرسول علی الاقتاب عاریة
و آل مروان یسری تحتهم نجب
آل پیامبر بر شتران بی جهاز سوار شوند، و آل مروان سوار بر مرکبهای نجیب شوند.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخفف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی
#لطفا_نشردهید
@mehshekan
#خصلت_کودکان
پيامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) فرمودند:
اُحِبُّ الصِّبيانَ لِخَمسٍ:
اَلاوَّلُ: اَنـَّهُم هُمُ البَكّاؤونَ
وَالثّانى: يَتَمَرَّغونَ بِالتُّرابِ
وَ الثّالِثُ: يَختَصِمونَ مِن غَيرِ حِقدٍ
وَ الرّابِـعُ: لا يَدَّخِرونَ لِغَدٍ شَيئا
وَ الخامِسُ: يُعَمِّرونَ ثُمَّ يُخَرِّبونَ؛
من کودکان را به پنج دلیل دوست دارم:
1⃣اول آن كه بسيار گريه می كنند. (چشمان گريان كليد بهشت است يعنی گريه از خوف خدا را در زندگی زياد كنيم)
2⃣دوم آن كه با خاك بازی می كنند. (يعنی تكبر و نخوت و خودپسندی در آن ها نيست)
3⃣سوم آن كه با يكديگر دعوا می كند ولی كنیه به دل نمی گیرند. ( چون زود آشتی می کنند)
4⃣چهارم آن كه چيزی برای فردا ذخيره نمی كنند. (چون آرزوی دور و دراز و طمع طولانی ندارند)
5⃣پنجم آن كه خانه می سازند و سپس خراب می كنند. (دل بسته و وابسته به امور دنيوی نيستند)
▫️المواعظ العدديّة، ص259
#روز_جهانی_کودک_گرامی_باد
@mehshekan
💠چرا رهبری حیثیتی ورود نکرد؟!
🖋 محسن مهدیان
عده ای بیرون از مجلس شعار می دادند عزا عزا است امروز و .... رای مجلس که در گروه ها دست به دست شد موج اعتراضات براه افتاد. اعتراض هائی که به غایت طعم عصبیت و گلایه داشت. یکی نوشت این مجلس را باید به توپ بست، دیگری نوشت خون شهدا را پایمال کردند. آن یکی از خیانت رئیس مجلس نوشت و دیگری از مسلط شدن اسرائیلی ها بر کشور و یکی هم نگران ترور حاج قاسم شده بود.
گوئی برخی از ما منتظریم تا به کسری از بهانه، ناامید شویم.
اما چرا این ماجرا انقدر برای ما حیثیتی بود؟ روی واژه "حیثیت" ی متمرکز شوید. حیثیت یعنی مرگ و زندگی. یعنی انقلاب و ناانقلاب. یعنی انتخاب بین صفر و یک. یعنی سیاهی مقابل سفیدی. واقعن ماجرای اف ای تی اف اینگونه است؟
اگر عصبانی نمی شوید یک سوال ساده دارم. آیا نمی شود حالتی را متصور شد که نماینده های مجلس برای رفاه حال مردم از اف ای تی اف دفاع کرده باشند؟ نمی شود با نیت خیرخواهانه به زعم ما اشتباه کنند؟ یعنی هیچ وجه مثبتی برین لایحه متصور نیستیم؟ هیچ؟
اجازه دهید موضعم را شفاف کنم. به این فهم تصویب این لایحه به غایت اشتباه و خطائی تاریخی بود. بزودی تصمیم امروز، تجربه ای دیگر از جنس برجام را رقم می زند و این رای تلخ بر در و دیوار خاطرات خانه ملت ثبت خواهد شد.
اما موضوع دیگری وجود دارد که بیشتر از تصویب این لایحه آزار دهنده است. چرا ما خارج از دوگانه خادم و خائن هیچ گزینه دیگری را متصور نیستیم؟ چرا سطح انتقاد و مطالبه ما انقدر متعصبانه و استقلال و پرسپولیسی است که وقتی شکست می خوریم زمین و زمان سیاه می شود؟ چرا انقدر تصمیم مجلس را ذلیل و زبون تحلیل می کنیم که گوئی بخشی از پیکر انقلاب جدا شده است؟
سوال اصلی را بپرسم؟ چرا رهبری مثل ما انقدر حیثیتی رفتار نکرد؟ دقت کردید؟ به نامه امروز آقای لاریجانی مراجعه کنید. متن نامه یک پیام ساده دارد. چه پیامی؟ "این لایحه قابل ارزیابی کارشناسی در مجلس است."
برداشت همه ما پیش از قرائت این نامه همین بود؟ خیر. چه بود؟ حکم حکومتی رهبری در مخالفت با لایحه. اما درست فکر می کردیم؟ برداشت مان تغییر نکرد؟ سوال نشد چرا رهبری حیثیتی برخورد نکردند؟
پاسخ خیلی ساده است. چه بسا رهبری هم مخالف لایحه باشند، اما دلیلی نمی بینند ماجرا را چنان ویژه و حیاتی تحلیل کنند که اگر خلاف آن شود، گوئی انقلاب از دست رفته است.
اگر ماجرا آنقدر سیاه و آشفته بود رهبری باید سکوت می کردند؟ باید مجوز می دادند؟ آیا سابقه نداشته است که رهبری با حکم حکومتی مسیر مجلس را اصلاح کند؟ رهبرانقلاب طرح اصلاح قانون مطبوعات را در مجلس ششم از دستور خارج نکردند؟ پس چرا اینجا ورود مستقیم نداشتند؟ پاسخ پیچیده نیست. جائی که رهبری احساس کند اعتبار جمهوریت و آبروی اسلامیت در خطر است بی وقفه ورود مستقیم می کند. شان ولی غیر این نیست. اما منطق موجود در فرآیندهای قانونی و وجاهت نهادهای مردم سالار را دست کم نگیریم. لازم نیست همه چیز اورژانسی و خارج از مسیر طبیعی حل و فصل شود.
به این فهم بلوغ کار سیاسی چنین است که مسائل را با همه پیچیدگی ها و لایه های پیدا و پنهان آن ببینیم و اجازه دهیم افراد از زوایای مختلف آنرا ارزیابی کنند. برای اتخاذ یک تصمیم درست، مطالبه و تلاش کنیم ولی آنقدر ماجرا را ایدئولوژیک نکنیم که اگر نتیجه نگرفتیم ناامید و مایوس شده و احساس کنیم همه چیز بر باد رفته است و کل مملکت و سراسر مسئولین را خیانت گرفته است.
@mehshekan
#گام_به_گام_باکاروان_حسینی
#گزارشگر_قافله
🏴امروز بیست و هشتم محرم الحرام است. آیا می دانید تقریبا در چنین روزی، کاروان اسرا و سرهای مقدس کربلا به کدام منزلگاه هایی رسیدند و چه اتفاقی افتاد؟
⛺️منزلگاه حماة و حِمْص
سربازان ابن زیاد از «سیبور» رهسپار «حماة» شدند. مردم آنجا دروازهها را بر روی آنان بستند و از ورودشان به شهر جلوگیری کردند.
ناگزیر، از «حَماة» گذشتند تا به «حمص» رسیدند. والی آنجا را از ورود خود آگاه ساختند و از او خواستند تا به «حمص» وارد شوند، ولی در آنجا نیز با مقاومت مردم روبرو شدند، و با پرتاب سنگ از آنان پذیرایی کردند تا تنی چند از مأموران را کشتند. آنان مسیر خود را تغییر دادند تا از دروازه شرقی شهر در آیند! اما آن دروازه را نیز بستند و گفتند: «لا کفر بعد ایمان و لا ضلال بعد هدی».
و با عصبانیت چنین گفتند:
هرگز اجازه نخواهیم داد که سر مبارک امام را وارد این شهر کنید، و حاملان آن سر مقدس را از آنجا دور کردند. لذا آنان به جانب «بعلبک» حرکت کردند.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخفف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی
#لطفا_نشردهید
@mehshekan
#وعده_صادق
رهبر معظم انقلاب:
"بنده می دانم که خداوند اراده فرموده است، این ملت را به عالی ترین درجات برساند."٩۶/١٠/١٩
#امید
#آینده_روشن
@mehshekan