🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺پنجم صفر سال ۶١ هجری قمری
⛺️منزلگاه شهر شام
🔹 مثل چنین روزی بر طبق برخی از منابع، دختر خردسال امام حسین(ع) حضرت رقیه علیها السلام در خرابه ای که اسیران اهل بیت در آنجا قرار داشتند، از دنیا رفت و شهید گردید. این دختر عزیز بهانه ی پدر را گرفت. یزید ملعون دستور داد سر مقدس امام حسین(ع) را نزد او ببرند. حضرت رقیه وقتی سر پدر را در مقابل دیدگان خود مشاهده نمود، سر را در دامن گرفت و با آن نجوا کرد. و در نهایت آن قدر گریه کرد تا از دنیا رفت.
🔹قبر و حرم مطهر حضرت رقیه سلام الله علیها در همین مکان ساخته شده است.
🔺نکته:
تمام عناصر کربلا و افراد در کاروان حسینی برای زنده نگه داشتن پیام و مکتبِ عاشورا موثر بودند. یکی از آنها، وجود نازنین حضرت رقیه سلام الله علیها در طول این مسیر بود که با صحبت ها و ناله ها و حتی حرف های سوزناک او با سر مقدس پدر، فریاد مظلومیت و حقانیت خویش را به جهانیان رساند.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز ۳. معالی السبطین ۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم ۵. مقتل ابی مخنف ۶. آینه در کربلاست ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. کامل بهایی ١٠. با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه
#کاروان_عاشورایی
#لطفا_نشردهید
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺ششم یا هفتم صفر سال ۶١ هجری قمری
⛺️منزلگاه شهر شام
🔹در طول مدت اسارات اهل بیت در شام، حضرت سجاد عليه السلام از يزيد خواسته بود كه به او اجازه دهد در مسجد خطبه بخواند.
يزيد رخصت داد؛ چون روز جمعه فرا رسيد يزيد يكى از خطباى مزدور خود را به منبر فرستاد و دستور داد هر چه تواند به على و حسين عليهما السلام اهانت نمايد و در ستايش خلفا و يزيد سخن براند، و آن خطيب چنين كرد.
🔹امام سجاد عليه السلام از يزيد خواست تا به وعده خود وفا نموده و به او رخصت دهد تا خطبه بخواند، يزيد از وعده اى كه به امام عليه السلام داده بود پشيمان شد و قبول نكرد.
🔹معاويه پسر يزيد به پدرش گفت: خطبه اين مرد چه تأثيرى دارد؟ بگذار تا هر چه مى خواهد، بگويد.
🔹يزيد گفت: شما قابلیت هاى اين خاندان را نمی دانيد، آنان علم و فصاحت را از هم به ارث می برند، از آن می ترسم كه خطبه او ما را رسوا کند و در شهر فتنه بر انگيزد و وبال آن گريبانگير ما گردد.
اما مردم از يزيد مصرانه خواستند تا امام عليه السلام نيز به منبر رود.
🔹بالاخره در اثر پافشارى شاميان، يزيد موافقت كرد كه امام صحبت کند...
ادامه دارد...
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز ۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم ۵. مقتل ابی مخنف ۶. قصه کربلا ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی ۱۱. با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه
#کاروان_عاشورایی
#لطفا_نشردهید
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷یکی تربیت شدگان مکتب انقلاب و امام(ره)، شهید مهرداد عزیزاللهی بود.
ببینید چه با صلابت و با بینشِ عمیق حرف می زند!
در هفته ی دفاع مقدس و در آستانه ی شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام یاد همه ی شهدا بخیر 🏴🚩
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺هفتم صفر سال ۶١ هجری قمری
( تاریخ این ایام پیش رو، تقریبی است)
⛺️منزلگاه شهر شام
🔹بالاخره در اثر پافشارى شاميان، يزيد موافقت كرد كه امام سجاد علیه السلام صحبت کند.
🔹آنگاه حضرت به منبر رفته و پس از حمد و ثناى الهى خطبه اى ايراد كرد. امام در این خطبه ی مهم، ابتدا خصلتها و ویژگیهای اهل بیت را بیان میکند و سپس برای معرفی خودش، به معرفی پیامبر(ص)، امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)میپردازد و خویش را فرزند این سه نفر، امام حسین(ع) وحضرت خدیجه معرفی میکند. امام سجاد در معرفی اهل بیت به شش خصلت اشاره میکند و این خاندان را به دلیل داشتن بزرگانی چون پیامبر(ص) و حمزه و جعفر طیار، برتر از دیگران میداند.
🔹بعد از خطبه همگان منقلب شدند و مردم که در مسجد بودند گريستند و بيقرار گشتند.
🔹يزيد بيمناك شد و براى آنكه مبادا انقلابى صورت پذيرد به مؤذن دستور داد تا اذان گويد تا بلكه امام سجاد عليه السلام را به اين نيرنگ ساكت كند!
مؤذن برخاست و اذان را آغاز كرد، همين كه گفت: الله اكبر،
امام سجاد عليه السلام فرمود: چيزى بزرگتر از خداوند وجود ندارد. و چون گفت: اشهد ان لا اله الا الله،
امام عليه السلام فرمود: موى و پوست و گوشت و خونم به يكتائى خدا گواهى مىدهد. و هنگامى كه گفت: اشهد ان محمدا رسول الله،
امام عليه السلام رو به جانب يزيد كرد و فرمود: اين محمد كه نامش برده شد، آيا جد من است و يا جد تو؟ ! اگر ادعا كنى كه جد توست پس دروغ گفتى و كافر شدى، و اگر جد من است چرا خاندان او را كشتى و آنان را از دم شمشير گذراندى؟!
🔹سپس مؤذن بقيه اذان را گفت و يزيد پيش آمد و نماز ظهر را گزارد و در نقل دیگر آمده که او نتوانست این رسوا شدندش را تحمل کند و لذا از مسجد بیرون رفت.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز ۳. معالی السبطین ۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم ۵. مقتل ابی مخنف ۶. قصه کربلا ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی ۱۱. با کاروان حسینی ع
#کاروان_عاشورایی
#لطفا_نشردهید
@meh_shekan
امام حسن سلام الله علیه آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل کند با خیال کوچکشان با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند، اذیتش کردند و عرض می کنم که شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند.
📎امام خمینی، صحیفه نور،جلد۸، صفحه۸۹
شهادت تنهاترین سردار تسلیت باد 🚩🏴
@meh_shekan
داستان سگ گرسنه
امام حسن مجتبی(ع) در مکانی نشسته بود و غذا میخورد.
در این موقع،سگی جلو آمد و پیش روی حضرت ایستاد.
در این هنگام امام حسن(ع)یک لقمه غذا میخورد و یک لقمه هم به سگ میداد.
یکی از دوستان حضرت گفت:
اجازه بدهید این سگ را از اینجا دور کنم.
امام(ع)به او فرمود:
نه! هرگز این کار را نکن!چون دوست ندارم درحالی که غذا میخورم جانداری به من نگاه کند و چیزی به او ندهم.
بگذار باشد،وقتی که سیر شد خودش می رود.
منبع: مجموعه داستان دوستان
@meh_shekan
🏴گام به گام با کاروان حسینی
🕓هشتم صفر سال ۶١ هجری قمری
⛺️منزلگاه شهر شام
🔸پس از حدود هفت روز که اهل بیت در شام بودند، از آنجایی که یزید رسوای خاص و عام شده بود و تحت فشار افکار عمومی قرار گرفته بود، به نعمان بن بشیر دستور داد که وسائل سفر آنان را فراهم کرده و به همراهی مردی امین آنان را روانه مدینه منوره کند.
🔸در هنگام حرکت، یزید مظلوم نمایی می کرد! و به امام سجاد علیه السلام چنین می گفت: تقصیر پسر مرجانه است اگر من بودم نمی گذاشتم با شما چنین کنند! خدا ابن مرجانه را لعنت کند! اگر من با پدرت حسین ملاقات کرده بودم، هر خواسته ای که داشت، می پذیرفتم! چون به وطن رفتی و در آنجا استقرار یافتی، پیوسته با من مکاتبه کن و حاجات و خواسته های خود را برای من بنویس!
🔸آنگاه دوباره نعمان بن بشیر را خواست و برای رعایت حال اهل بیت به او سفارش کرد که در پیشاپیش آنان خود حرکت کند و اگر علی بن الحسین را در بین راه حاجتی باشد برآورده سازد؛ و نیز سی سوار در خدمت ایشان مأمور ساخت.
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. مدینة المعاجز ۳. معالی السبطین ۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخنف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست ۱۰. کامل بهایی ۱۱. با کاروان حسینی ع
#کاروان_عاشورایی
#لطفا_نشردهید
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🕓 نهم صفر، سال ۶١ هجری قمری
⛺️منزلگاه: از شام به سمت کربلا
🔸حدود چنین روزهایی پس از حرکت کاروان اهل بیت از شام به سمت کربلا از منزلگاه ها و شهرهای مختلفی عبور کردند که برخی از آنها عبارتند از، التنف، الرتبه، طلیحه، انبار، رمادی، عین الثمر.
🔸گزارش مفصلی از اتفاقات بین این چند روز در تاریخ ذکر نشده است اما می توان حدس زد که چون قرار شد افرادِ کاروان با احترام مشایعت شوند لذا بدون مشکل، مسیر خود را طی می کردند.
🔸اهل بیت و زنان و کودکان هنگامی که نزدیک به دو راهی مدینه و کربلا شدند از سربازان خواستند که به کربلا بروند و زیارت شهدای آنجا را انجام دهند.
🚩آری، این قافله ی عاشورایی مجدد به سمت کربلا رهسپار می شود و خود را اربعین به این سرزمین عشق و معرفت می رساند.
این کاروان حسینی نه فقط از منزلگاه های مختلفِ آن زمان عبور کرد، بلکه از گذرگاه های تاریخ گذشته است و همچنان در حرکت است. فقط انسان های آزاده و طالب حق و معرفت هستند که هر ساله به این قافله می پیوندند و خود را به کربلای حسین علیه السلام می رسانند و روح و جان خویش را در آنجا و در کنار امام خود قرار می دهند.
و عَلی الارواحِ التّی حَلّت بفِنائک...
والسَلام
📖منابع:
۱. معجم البلدان ۲. اربعین قاضی طباطبایی ۳. مدینة المعاجز ۴. معالی السبطین ۵. کامل بهایی ۶. بحارالانوار ۷. آینه در کربلاست ۸. با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
امام حسین« ثار الله » است.... خون خدا . یعنی مایه حیات و زندگی الهی... این ابا عبدالله است که قلب هستی را به طپش می اندازد و گردش خون در آن به جریان می افتد.... درست مثل چنین ایامی.
#حیدری
@meh_shekan
به کسی که می گفت اصلا خدا و دین را قبول ندارد گفتم:
اگر بخواهم برایت ثابت کنم که « آب » چیست و از چه عناصری تشکیل شده و... تو تمایلی به آب نخواهی داشت و شاید اینجا هم بخواهی آب را انکار کنی.
اما اگر خودت با تمام وجود تشنه شدی، دیگر منکر آب نمی شوی بلکه به دنبالش هم می گردی.
حالا اگر به خدا و راهنمایی و هدایت او احساس نیاز نکنی، خب! هرچه بگویم باز از درِ دیگر انکار می کنی.
ولی وقتی ضعیفیِ خود، تنهاییِ خود، بی نهایت خواهیِ خود، کوچک بودن و فانی شدنِ دنیا و نیاز شدید به پروردگار را پیدا کردیم، آنگاه به دنبال او می گردیم. آنگاه با تمام وجود او را حس خواهیم کرد...
#حیدری
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩سفر کرببلا آرزوی دل ما
#اربعین
@meh_shekan
#رزق_برائت
...وَ رَزَقَنِی الْبَراَّئَةَ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ.
در این فراز از زیارت عاشورا، به یک رزق و روزی مهم اشاره دارد و آن برائت و بیزاری از دشمنان اهل بیت علیهم السلام است.
گاهی گمان می شود رزق ما آدم ها فقط امورات مادی مثل آب و نان و... است و حال آنکه باید توجه به چنین رزق هایی نیز داشت و از خداوند طلب کرد.
حداقل اثر این چنین رزقی، انسان را از بی تفاوتی نسبت به ظلم و ظالم در می آورد و تلاش را در او زیاد می کند.
مجاهدتی به وجود می آورد که در برابر موانع بندگی می ایستد و به مبارزه علیه شیاطین و طاغوت های درون و بیرون وادار می کند.
#حیدری
@meh_shekan
🏴 #خونخواه_حسین_شدن
وَ أَنْ يَرْزُقَنِي طَلَبَ ثَارِي مَعَ إِمَامٍ هُدًي...
و روزی ام کن كه در ركاب امام مهدی، خون خواه باشم.../زیارت عاشورا
ازجمله دعاها و درخواستی هایی که ما از خداوند در زیارت عاشورا داریم این هست که همراه امام زمان، خون خواه امام حسین و اهل بیت علیهم السلام باشیم. از این عبارت چند نکته ی مهم بدست می آید:
١. وعده ی خداوند در ظهور حجتش، قطعی است.
۲. رزق و روزی فقط امورات مادی مثل آب و نان نیست بلکه منتقم شدن در کنار امام زمان، رزق بزرگ است.
۳. انتقام و خون خواهی فقط نسبت به ظالمین و قاتلینِ گذشته نیست بلکه امروزه آن عده ای که خلق و خوی یزیدی دارند و در دنیا دارند ظلم می کنند با امام زمان طرف هستند.
۴. اگر ما هم می خواهیم خون خواه باشیم، باید جز اولیاء دم قرار بگیریم. لذا این عبارت، نشان می دهد که تا آمدن امام زمان، باید قرابت و اتصال به اهل بیت پیدا کنیم.
اللّهمَ عَجّل لولیکَ الفَرج وَ اجْعَلنا مِن انصاره
#حیدری
@meh_shekan
🏴 #افضل_آنچه_خدا_میدهد
وَ أَسْأَلُ اللَّهَ... أَنْ يُعْطِيَنِي بِمُصَابِي بِكُمْ أَفْضَلَ مَا يُعْطِي مُصَاباً بِمُصِيبَتِهِ. و از خدا درخواست می كنم كه ثواب غم و حزن و اندوه مرا بواسطه مصيبت بزرگ شما بهترين ثوابي كه به هر مصيبت زده اي عطا می كند به من آن ثواب را عطا فرمايد/زیارت عاشورا
یکی دیگر از درخواست هایی که از خداوند در زیارت عاشورا داریم این است که افضل و بهترین چیزی که خدا به مصیبت زدگانِ صبرپیشه، می دهد به ما نیز در قِبال تحمل و درک مصیبت اهل بیت، عطا کند.
اما خداوند چه چیز به کسانی که در برابر مصیبت صبر می کنند، میدهد؟
کافی است توجه ای به آیات ١۵۶ و ١۵٧ سوره بقره داشته باشیم. آنجا که کسانی در مقابل صبر بر مصیبت، سه چیز به آنها داده می شود:
١. صلوات خدا
۲. رحمت خدا
۳. هدایت از جانب پروردگار
حال، این سه مورد را به صورت افضل و بالاتر درخواست داریم که خداوند در مصیبت امام حسین و اهل بیت علیهم السلام به ما بدهد. ان شاءالله
#حیدری
@meh_shekan
🚩دیارِ اربعین
اربعین کمال هرچیزی است. به عنوان نمونه، انسان وقتی به چهل سالگی می رسد آنچه باید بشود مشخص می شود.
کمال عاشورا، اربعین است. آنچه سیدالشهداء علیه السلام به دنبالش بود در اربعین می توان مشاهده کرد.
آیا هدف، بیدار شدن مردم و نجات از ضلالتِ پیدا و پنهان نبود؟( که در زیارت اربعین می گوییم: وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَك َمن الْجَهَالَةِ و حَيرةِ الضَّلَالَة)
آیا توجه به معروف ها و منکرها نبود؟
آیا مگر بازگشت همگانیِ مردم به سنت و سیره ی نبوی نبود؟...
از طرفی در کاروان حسینی، انواع آدم ها، کوچک و بزرگ، پیر و جوان، رنگین پوست ها و از چندین ملّیت، حضور داشتند.
همه اینها امروزه در ایام اربعین نیز حس می کنیم.
امام حسین علیه السلام یک امّت واحد را در یک شهر و دیارِ به خصوص به نام اربعین تشکیل داده است که از روش و منشِ زندگی و تحولات درونیِ افراد گرفته تا تعاملات و معاملات و عبادات آنها با سایر جاها متفاوت است. به نوعی اربعین، هم زمان است و هم دیارِ زندگی.
و این همان خواسته ی اباعبدالله الحسین و به عبارتی ثمره ی عاشوراست.
آری، اربعین بلوغ و کمال عاشورا است. و چه زیباست کسانی که اهلِ دیار اربعین می شوند.
#حیدری
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جامانده
این کلیپ رو در خلوت و تنهایی حتما مشاهده کنید
ببینیم ابا عبدالله الحسین علیه السلام چه پیامی به ما دادند...
🚩بعد از اربعین چه باید کرد؟
#بازنشر
همان طور که گفته شد اربعین عدد کمالِعاشوراست، بعد از اربعین نوبت به ثمر چینی و بهره برداری است.
اربعین، هر شیعه و هر انسان حق خواه را به هم متصل و جمع کرده است، زین بعد نوبت حرکت به سمت تشکیل امّت واحد، برای شکستن کمر طاغوت بین المللی و بر هم زدن نظامِ سلطه ی جهانی است. نوبتِ آوردن حجّت خدا و تحقق ظهور موعود است. باید تشکّل و اجتماع عاشورایی خود را گسترش داد به خاطر آن نصرتی که در زیارت اربعین اعلان کردیم (وَ نُصرَتی لَکُم مُعَدَّه...)
وقتی در اربعین ثابت شد که می شود و می توان هم فکر و یک دل بود چرا بعد از آن استمرار نداشته باشد؟
آری بعد از اربعین، باید آماده تر شد.
بعد از اربعین، باید نیروی گسترده تری تربیت کرد.
بعد از اربعین، باید پیام فرا تاریخی اش را گسترش داد.
بعد از اربعین، باید خوش فکرترین، با اخلاق ترین، منظم ترین، هم دل ترینِ افراد، برای اسوه شدن، جهت جذب نیروی جهانی شد.
بعد از اربعین، تازه کار باقی مانده ما آغاز خواهد شد...
اَللّهُم عجّل لولیکَ الفرَج
#حیدری
@meh_shekan
🚩از شام بلا شهید آوردند
🔹مسئول ایثارگران سپاه: هویت پیکر ۷ تن از شهدای مدافع حرم خانطومان شناسایی شد.
🔹این شهدا محمد بلباسی، رضا حاجیزاده، علی عابدینی و حسن رجاییفر از مازندران ، زکریا شیری از قزوین، مجید سلمانیان از البرز و مهدی نظری از خوزستان هستند.
🔹پیکر این شهدا صبح فردا در حرم امام رضا(ع) طواف داده خواهد شد.
@meh_shekan
🚩 گوشه ای از اخلاق و آدابِ فردی و اجتماعی رسول خدا صلی الله علیه و آله.
🔺بیاییم این مواردِ زیبا و متعالی را در گوشه ی ذهن داشته باشیم و به آنها عمل کنیم:
١. لباس و کفش خود را خویش میدوخت و تعمیر می کرد.
٢. همواره در آینه نگاه میکرد و خود را مرتب می نمود.
٣. با بردگان و خادمان هم غذا میشد.
۴. بدون اینکه خجالت بکشد، مایحتاج خانه اش را از بازار تهیه میکند.
۵. هنگام مصافحه، دست خود را نمی کشید تا طرف دست خود را بکشد.
۶. به هر کسی میرسید سلام میکرد، چه توانگر و چه فقیر، چه کوچک و چه بزرگ.
٧. اگر به مهمانی و خوردن چیزی دعوت میشد، آن را کوچک نمی شمرد، هر چند خرمایی پوسیده باشد.
٨. خوش معاشرت بود.
٩. بدون اینکه قهقهه بزند همیشه تبسمی بر لب داشت.
١٠. بدون اینکه چهره اش در هم کشیده باشد، اندوهگین به نظر میرسید.
١١. بدون اینکه از خود ذلتی نشان دهد، همواره متواضع بود.
١٢. بدون اینکه اسراف بورزد، سخاوتمند بود.
١٣. دل نازک و با همه مهربان بود.
١۴. وقتی سواره میرفتند، اجازه نمی دادند کسی پیاده همراه او برود.
١۵. هنگام راه رفتن متواضع، محکم، باوقار و سریع میرفتند، و خود را عاجز و سست و کسل نمایان نمی ساختند.
١۶. او همواره خوشرو و خوشبو بود و پاکیزه.
١٧. خشن و تندخو و فحاش و عیبجو نبود.
١٨. از چیزی که مطلوب و خوشایندش نبود، چشم پوشی و تغافل میکرد.
١٩. طوری رفتار مینمود که مردم نه از او مأیوس میشدند و نه ناامید.
٢٠. خود را از سه خصلت بازداشته بود: جدال، پرحرفی، و گفتن مطالب بی فایده.
٢١. درباره مردم هم از سه کار پرهیز میکرد: هرگز کسی را سرزنش نمی کرد. در جستجوی لغزشها و عیبهای مردم نبود. جز در جایی که امید ثواب داشت، سخن نمی گفت.
٢٢. بدون احتياج سخن نمي فرمود.
٢٣. هرگز غافل از احوال مردم نمی شد.
٢۴. هرگزطعامي را مذمت نمي فرمود.
٢۵. زمانی که میزبان بود از همه مردمان زودتر دست به طعام ميبرد و از همه كس ديرتر دست ميكشيد و از جلو خود تناول میفرماید.
٢۶. هنگام آب آشاميدن اول «بسم الله» ميگفت و اندكي ميآشاميد و از لب برمي داشت و «الحمدلله» ميگفت تا سه مرتبه.
٢٧. آن حضرت شوخی ميكرد اما حرف باطل نمي گفت.
٢٨. به اهل علم و ایمان احترام می گذاشت.
٢٩. به زن ها و دختران نگاه کرامت آمیز و رحمت داشت.
٣٠. ذکر خدا مدام بر لبانشان بود.
📎منابع: «سنن النبی » علامه طباطبایی و «منتهی الامال» محدث قمی
اخلاق محمدی نصیبتان باد.
السلام علیک یا رحمت للعالمین🏴
@meh_shekan
🔖محکم کاری در هر کاری
وقتی رسول خدا داشتند قبر سعد را منظم و دقیق می چیدند برخی اصحاب گفتند یا رسول الله این قبر خراب می شود نیازی به این همه دقت نیست!
پیامبر فرمود: من مى دانم كه این قبر به زودى پوسيده و خراب مى شود ولى خداوند دوست دارد وقتى بنده ای کاری را انجام مى دهد، با محكم كاری و دقیق انجام دهد.
پی نوشت :اگر همین یک حدیث و عمل رسول خدا را در تمام کارهایمان مراعات کنیم خیلی از مشکلات حل می شود.
#حیدری
@meh_shekan
🔖بعد محرم و صفر....
بعد از محرم و صفر باید بیشتر از همه و هر زمان امام حسینی( ع) زندگی کنیم
اخلاق و مرامِ حسینی( ع) داشته باشیم و محبت و معرفت بیشتر به این راه نورانی پیدا کنیم.
به امید ظهور فرزندش امام زمان علیه السلام.
#حیدری
@meh_shekan
🔖علاوه بر رسول خدا و معصومین، می خواهید بدانید خدا و ملائکه پیوسته برای چه کسانی درود و صلوات می فرستند؟؟
می تونه شامل ما هم بشه.
همین الان قرآن کریم را برداریم 👈 آیه ۴١ سوره احزاب را نگاه کنیم.
🔖گاهی با یک نگاه نمی توان در مورد چیزی زود قضاوت کرد، بلکه باید از زوایای مختلف آن را در نظر گرفت.
🔺حتما تعجب می کنید و حق هم دارید. ولی این خطوط، موازی هم هستند! کافیه از بغل به آنها نگاه کنید.
@meh_shekan