#پیشنهاد_موضوع
یکی از زمینه های پژوهشی که از جنبه های مختلف می توان در آن #پژوهش کرد، #اندیشه_نگاری است. در اندیشه نگاری، #محقق به دنبال یافتن #نظام_فکری یک فرد یا جریان از طریق آثار برجای مانده از آن ها است. با توجه ولادت #امام_کاظم علیه السلام، توصیه می شود که در این زمینه کار شود. چرا که راجع به سیره امام کاظم علیه السلام مقالات علمی چندانی کار نشده است. طبق امار نور مگز تنها 18 مقاله علمی پژوهشی و 1 مقاله ترویجی در این زمینه نگارش یافته است. روایات امام کاظم علیه السلام در سه جلد با عنوان «مسند الإمام الكاظم أبي الحسن موسى بن جعفر(ع)» توسط عزيز الله عطاردي گردآوری و دسته بندی شده است.
لینک مسند: https://lib.eshia.ir/86869/1/0
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇
کانال ایتا:
@mehad1
کانال روبیکا:
@mehad14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیشنهاد_موضوع
توی این کلیپ می گه که توی قرآن واژه امرأت/ة به دو صورت نوشته شده است در 7 جا به صورت امرأت اومده و در 4 جا به صورت امرأة. حالا دلیلی که اورده رو توی کلیپ ببینید چیه؟؟؟
رحمت/ة هم توی قرآن به دو حالت نوشتاری آمده که می شه بررسی کرد که چرا؟
بگردید واژه های دیگه ای هم پیدا میشه که شکل نوشتاریشون توی قرآن متفاوت اومده
همه این ها رو می شه از لحاظ زبان شناسی، خط شناسی، فرهنگی و... بررسی کرد.
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇
کانال ایتا:
@mehad1
کانال روبیکا:
@mehad14
✦؛﷽✦
🔹معرفی یک پایگاه تفسیر روایی بسیار کاربردی حاوی: احادیث و روایات معصومین علیهم السلام در تفسیر قرآن کریم همراه با ترجمه، روایات مربوط به هر آیه از قرآن کریم و روایات تفسیری.
🔹 با وارد شدن به این سایت، روی هر سوره اي از قرآن که کلیک کنید، ذیل هر آیه، روایات مربوط به آن سوره و آیه را همراه با ترجمه مشاهده خواهيد کرد.👌
🔹لازم به ذکر است اين سایت در واقع همان "کتاب ۱۸ جلدی تفسیر اهلبیت علیهم السلام" تالیف ؛ آقای علی رضا برازش است که به علت کمبود کاغذ دیگر تجدید چاپ نشد و به منظور استفاده عموم به شکل رایگان در فضای مجازی قرار گرفته است.
🔹 شما می توانید با مراجعه به آدرس این سایت، به شکل رایگان و بسیار ساده و کامل از آن استفاده و فیش برداری فرمایید و فیش های تحقیقاتی خود را به صورت الکترونیکی ذخیره نمایید.
🌐 http://Alvahy.com
#سایت_پژوهشی
#پژوهش
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇
کانال ایتا:
@mehad1
کانال روبیکا:
@mehad14
#همایش ها فرصت مناسبی برای مقاله اولی ها است. چرا که موضوعات را دقیق مشخص کردن و فقط و فقط باید یه همت کوچیک به خرج بدید و شروع کنید. هرگز نباید از نوشتن ترسید از رد شد نباید ترسید. یک بار یاد بگیرید یک عمر استفاده کنید.
🌐 تارنمای همایش:
https://religion.cdsts.ir/
📣 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇
کانال ایتا:
@mehad1
کانال روبیکا:
@mehad14
هدایت شده از کتابخانه تخصصی امیرالمومنین علی علیهالسلام و کتابخانۀ تخصصی حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام، مشهد
45.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وجود ۲۷ هزار جلد کتاب در کتابخانه تخصصی امیرالمؤمنین علی(ع)
مدیر کتابخانه تخصصی امیرالمومنین علی(ع) گفت: این کتابخانه، جامعترین کتابخانه در سطح دنیا است و در حال حاضر، ۲۷ هزار جلد کتاب راجع به امام علی(ع) در ۶ موضوع زندگی، فضائل، فرمایشات، غدیر، تشیع و امام علی(ع) در این کتابخانه موجود است. منبع #فیلم
@ImamAliSLib
www.IMAMALI.info
روش برداشت از نهجالبلاغه.pdf
929.7K
★
💫کتاب: #روش_برداشت از #نهجالبلاغه
💫نویسنده: #علی_صفایی_حائری (عین-صاد)
💫کتاب «روش برداشت از نهجالبلاغه» از سری کتابهای «مجموعه روشها» اثر استاد صفایی حائری (عین-صاد) است که افقهای جدیدی را درباره کتاب نهجالبلاغه امیرالمؤمنین علیه السلام پیش روی مشتاقان میگشاید.
💫نگارنده معتقد است: اگر با هدفی بالاتر از فقه کلام و شناخت نهجالبلاغه و مطالب آن بخواهیم مقاصد کلام امام را بفهمیم و به پرسش هایی که قبلا مطرح شده پاسخ دهیم به روشی احتیاج داریم و برای فهم مقاصد کلام نیازمند هستیم به:
١- تسلط بر کلام علی علیهالسّلام
۲- شناخت اهداف و مقاصد علی علیهالسّلام
۳- شناخت شخصیت علی علیهالسّلام
۴- شناخت موازین
۵- تسلیم
لذا در این اثر به طرح همین مباحث پرداخته شده و دو نمونه عملی از پیاده کردن این روش در خطبه های ۸۷ و قاصعه برای خوانندگان محترم گردآوری گردیده که بسیار زیبا و آموزنده میباشد.
✨گزیدهای از کتاب
برای فهم نهج البلاغه و فهم مقاصد کلام علی علیهالسلام این کافی نیست که بگوییم علی راجع به خفّاش خوب حرف زده، آنگاه یک بحث علمی مطرح کنیم و توضیح دهیم یا پرسشهایی را مطرح کنیم. آنچه مهم است این نکته است که چه چیزی پراکندگیهای نهجالبلاغه را جمع بندی میکند و چه رشتهای این پراکندگیها را به هم پیوند میزند و این رشته چگونه پیدا میشود؟
...در این مرحله برای شناخت نهجالبلاغه، به شناخت بینش، شناخت خواسته، شناخت کار و زمان علی علیهالسلام نیازمند است
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇
کانال ایتا:
@mehad1
کانال روبیکا:
@mehad14
#پیشنهاد_موضوع
یکی از زمینه هایی که میشه از منظر دانش های روز به اون توجه کرد و #موضوعات مختلف پژوهشی از اون به دست آورد، اختلاف #قرائت ها است. کسانی که به حوزه #زبان_شناسی و #معناشناسی علاقه مند هستند این حوزه جای مناسبی برای یافتن موضوعات متعدد است. خب چه طور توی این زمینه موضوع پیدا کنیم؟ چندتا مثال می زنم تا بهتر بدونید:
مثال اول: ما توی #سوره #حمد یه اختلاف قرائت داریم #مالک یا #ملک؟ خب توجیهی که برای این می کنن اینکه اون زمان های قدیم توی #رسم_الخط #عربی الف وسط نوشته نمی شد. خب این درست. اما چرا فقط توی این آیه دچار اختلف شده؟ چرا در آیات دیگر که این واژه توش اومده چنین اختلافی نیست؟ چرا توی واژه های دیگه که الف وسط دارن این جور نشده یا خیلی کم شده؟ و....
مثال دوم: علیهُ الله در آیه «وَ مَنْ أَوْفى بِما عاهَدَ عَلَیْهُ اللهَ فَسَیُؤْتیهِ أَجْراً عَظیم» (فتح: 10)
چرا اینجا #ضمیر هاء در علیه ضمه گرفته؟ آیا توی حالت های مشابه یعنی زمانی که واژه قبل از #الله کسره داره باز هم این طوری شده؟ آیا این حالت ها به خاطر رعایت #آهنگین بودن آیات بوده؟ از نظر زبان شناسی چه توجیهی داره؟ آیا از نظر #فرهنگی هم قابل بررسی است؟
#پژوهش #مقاله #رساله #پایان_نامه #دکتری #ارشد #حوزه
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇👇👇
کانال ایتا: @mehad1 کانال روبیکا: @mehad14
#پیشنهاد_موضوع
به مناسبت روز #مباهله (24 ذی الحجه) یه موضوع توی این زمینه پیشنهاد می شه.
حدود 7 پایان نامه (طبق آمار #ایران_داک) و حدود 85 مقاله(طبق آمار #نور_مگز) در زمینه مباهله نوشته شده. هیچ کدوم از این ها نگاه تاریخی(بررسی مباهله قبل از اسلام) و بین الادیانی(بررسی مباهله و رویدادهای مشابه آن در دیگر ادیان خصوصاً در مسیحیت) نداشته. بنابراین بررسی مباهله از این دو جنبه می تونه نگاه تازه ای به این موضوع باشه.
#پژوهش #مقاله #رساله #پایان_نامه #دکتری #ارشد #حوزه #پروپزال
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇👇👇
کانال ایتا: @mehad1
کانال روبیکا: @mehad14
#ذهن ما مثل یک #قلعه نیاز به #نگهبان داره
نگهبانی که اجازه ورود #اطلاعات #پوچ و
نادرست و ناامید کننده رو به ذهن نده
یادمون بـاشه ورودی های ذهنمون،
خروجی های زندگیمون خواهد شد و
تـاثیری که اولین ورودی به ذهنمون
بر اتفاقات اون روز میذاره،
قوی تـر از ورودی های دیگره.
ســـــلام روزتون بخیر🌹🌹🌹🌹
#پژوهش #مقاله #رساله #پایان_نامه #دکتری #ارشد #حوزه #پروپزال
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇👇👇
کانال ایتا: @mehad1
کانال روبیکا: @mehad14
#ترس_از_نوشتن
روزانه چند #فکر و ایده به ذهنتان می رسد؟ یا چه قدر مسائل پیرامون خودتان را حلاجی می کنید؟ جواب هرچه که باشد، چند روز بعد شاید همه آنچه امروز به ذهنمان رسیده باشد را #فراموش می کنیم. اگر ننویسیم، فراموش می کنیم. فراموش کردیم دچار تکرار و روزمرگی می شیم. #مهارت #نوشتن لازمه همه در زندگی است. بله، همه. نوشتن منحصر به دانشجو یا استاد دانشگاه یا معلم و... نیست. همه لازم داریم. از زندگی شخصی گرفته تا کاری.
نوشتن هم #علم است، هم مهارت و هم #هنر. هر سه با هم. امروزه خیلی هامون علم و دانش یه کار رو داریم، اما مهارت نداریم. مهارت یعنی چه؟ یعنی ما بتونیم دانش خودمون را به صورت عملی عرضه کنیم. مهارت با تکرار و #تمرین به دست میاد. اگر نتوانیم آنچه در #ذهن خود داریم بنویسیم، خسته، ناامید و سردرگم می شیم. نوشتن به زندگی ما نظم و برنامه می دهد. نظم موجب #آرامش روحی ماست.
شاید جالب باشد بدانید که بخش اعظم ترس از نوشتن، پس از نوشته شدن اولین جمله بر روی کاغذ محو میشود. کافیست تنها یک جمله – ولو جملهتان بیربط و ابلهانه باشد – بنویسید و ببینید که در ادامه چقدر کارتان راحتتر میشود. خواهید دید ترس از نوشتن، تنها یک ترس واهی است و آنقدر بزرگ نیست که شما را از این کار لذت بخش دور کند.
#شروع نوشتن ممکن است در ابتدا بسیار سخت به نظر بیاید. اما اگر واقعا دوست دارید بنویسید، یک بار هم که شده پا را از نقطهی آغاز فراتر بگذارید و نگاهی به دنیای اینطرف نردهها بیندازید. همواره در نظر داشته باشید که شروع هر کاری سخت است و هرچه بیشتر تمرین کنید، استادتر خواهید شد و کارها سادهتر میشوند. ترس از نوشتن هم به همین صورت از بین خواهد رفت.
#پژوهش #مقاله #رساله #پایان_نامه #دکتری #ارشد #حوزه #پروپزال
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇👇👇
کانال ایتا: @mehad1
کانال روبیکا: @mehad14
#پیشنهاد_موضوع
یکی از جاهایی که می شه موضوع انتخاب کرد، اون جایی است که قیل و قال زیاد شده. چه طور؟ وقتی یه #آیه یا یه #روایت یا یه نظری رو می خونیم، بعضاً می بینیم که نظرات مختلفی راجع به اون نقل شده. اینجا باید توقف کرد. کمی فکر کرد که چرا؟ چرا این #اختلاف_آراء پیش اومده؟ منشأ این اختلاف چی بوده؟ اختلاف آراء از چه دوره شکل گرفته؟ قرن اول؟ دوم؟ و... این اختلاف چه تغییراتی در طی زمان داشته؟ #مبانی_نظری هر دیدگاه چیه؟ آثار #اجتماعی یا #سیاسی یا #فرهنگی یا #عقیدتی هر نظر چیه؟
یکی از منابعی که تا حدودی می شه قیل و قال های سه قرن اول رو توش دید، #تفسیر_طبری هست. توی این تفسیر تقریباً نظرات مهم ترین افراد سه قرن اول رو نقل کرده. بنابراین می شه یه آیه رو توی این تفسیر ابتدا بررسی کرد تا دید آیا قبل و قال زیاد داره یا خیر.
#پژوهش #مقاله #رساله #پایان_نامه #دکتری #ارشد #حوزه #پروپزال
کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید.👇👇👇👇👇👇👇
کانال ایتا: @mehad1
کانال روبیکا: @mehad14