eitaa logo
اخبار محور مقاومت
6.4هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
20.5هزار ویدیو
97 فایل
اطلاع از اخبار و تحولات محور مقاومت در غرب آسیا ‌و جهان 🌐 #اخبارمحورمقاومت @mehvarmo 🔹گامی به سوی ظهور آیدی ادمین ارشد کانال و آیدی برای تبلیغات👇 @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
ضربات سهمگینی که حزب‌الله در یکماه‌ اخیر دریافت کرده، برای فروپاشی ارتش‌های کلاسیکِ بزرگ کافی بود؛ ولی نه تنها حزب‌الله تسلیم نشد بلکه پلکانی در حالِ افزایشِ سطحِ ضربه به اسرائیل است! . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📸همزمان با عملیات موفق پهبادی حزب الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی 🔹طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین با پیام عبری به ساکنین سرزمین‌های اشغالی: اسرائیل دیگر جای امنی برای زندگی نیست. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴 محسن رضایی: ماشین جنگی حزب الله راه افتاده است . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔺هرچند باید منتظر بود تا بازهم صهیونیستها در توجیه اقدام وحشیانه‌شان، مدعی وجود یک مرکز فرماندهی حماس در این منطقه شوند اما بمباران چادرهای آوارگان غزه در بیمارستان شهدای الاقصی را باید در جهت جبران شکستهای مفتضحانه‌هاشان در عرصه‌های نظامی و با هدف انتقام گیری از غیرنظامیان دانست! . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمریکا: "اسرائیل حق دارد از خودش دفاع کند." صهیونیست‌ها در حال "دفاع از خود" در خانه فلسطینیان در غزه . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🚨تهران تایمز با انتشار تصویری از موشک هایپرسونیک فتاح نوشت: 🔴پیام واضح است؛ ایران می‌گوید آماده است به هر گونه تجاوز پاسخ دهد . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 برادر سرباز اسراییلی نفله شده در مراسم تشییع: لبنان و غزه سرزمین ماست و باید آنهایی که معبد سلیمان( مسجدالاقصی)‌و قدس را نجس کرده‌اند از آنجا بیرون کنیم. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
ضربه به دو تیم تروریستی وابسته به گروهک جیش الظلم در جنوب استان سیستان و بلوچستان اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان: 🔺با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) و با پشتیبانی فراجا، دو تیم تروریستی وابسته به گروهک جیش الظلم در شهرستانهای راسک و سرباز دستگیر شدند. 🔺بر اساس اطلاعات قبلی و اعترافات افراد بازداشت شده، آنها با استفاده از سلاح های جنگی و سازه های انفجاری، قصد انجام اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی در استان را داشتند. 🔺این تیم‌ها بازداشت شده و محل اختفای سلاح و تجهیزات انفجاری آنها با کمک مردم شریف استان کشف و ضبط گردید. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴دکتر عراقچی با همتای خود در عمان دیدار کرد. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴وب سایت عبری والا:حزب‌الله حیفا را به کریات شمونا تبدیل کرده است. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرد در سایه نیروی قدس کجاست و کیست؟ . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حیفا و الجلیل همچنان زیر باران موشکی حزب‌الله 🔹حزب‌الله لبنان امروز هم مواضع ارتش اشغالگر در مزارع اشغالی شبعا، منطقه الجلیل و حیفا را با راکت و موشک هدف قرار داد. . 🌐 @mehvarmo 📣 آیدی برای تبلیغات @f_aaha 💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.