✡ علت دشمنی بابیان و بهائیان با امیرکبیر
1⃣ پس از بروز ادعاهای #علیمحمد_شیرازی (باب) مبنی بر مهدویت و نبوت، فتنهها و آشوبهای متعددی به نام او در کشور صورت گرفت. این آشوبها که سه جنگ داخلی را به دنبال داشت، حکایت از بهکارگیری خشونت توسط وی، برای ایجاد نفاق درونی به نفع قدرتهای خارجی داشته است. (١)
2⃣ همچنان که منابع #بهائی معترفند:
👈 «حکم جهاد با کفّار و تأکید در شدّت رفتار با آنان در کتاب قیّوم الاسماء، کراراً و مراراً از قلم اعلی نازل و کمتر سورهای است که در این کتاب مبارک شامل این حکم نباشد...». (٢)
3⃣ در مقابل این آشوبها و زیانهای وارده به مردم و کشور، #امیرکبیر که در آن زمان صدرأعظم ایران بود و میدانست که قائلهی #بابیت از سوی اجانب (برای تفرقهافنکنی در کشور) آب میخورد؛ دستور تعبید و سپس قتل عامل فتنه (علیمحمد شیرازی) را صادر کرد. (٣)
4⃣ از اینروست که صدرأعظم لایق و خَدوم ایرانی:
👈 «... نزد طايفه بابيه در درجه اولی از نفرت و لعن قرار داشته...». (۴)
📚 پینوشتها:
🔸١- جنگ قلعه طبرسی (١٢۶۵ه.ق)، جنگ نیریز (١٢۶۶ه.ق) و جنگ زنجان (١٢۶۶و١٢۶٧ه.ق). ر.ک: عبدالحمید اشراق خاوری، تلخیص تاریخ نبیل زرندی، بیجا: مؤسسهی چاپ و انتشارات مرآت، بیتا، صص ٢۶۴-۵٠٠.
🔸٢- عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، بیجا: موسسهی ملی مطبوعات امری، ١٢٨ بدیع، ص ٢٧٢-٢٧٣.
🔸٣- شوقی افندی، قرن بدیع، ترجمه نصرتالله مودّت، کانادا: موسسه معارف بهائی، ١۴٩ بدیع، ص ١٣٢.
🔸۴- میرزا اسدالله فاضل مازندرانی، تاریخ ظهور الحق، نسخهی الکترونیکی، ص ٢١٢.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📚 امام خامنهای: تاریخ امیرکبیر را فراموش نمیکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ سدّ راه بابیان در اشغال ایران!
1⃣ نقش #امیرکبیر در سرکوب شورش #بابیان یکی از اقدامات مهم او بود که مورد تأیید و تصریح مورّخان بابی و بهائی نیز هست.
2⃣ نورالدین چهاردهی از بزرگان ازلی و بهائی شنیده بود که #علیمحمد_باب و #حروف_حی، درصدد تغییر سلطنت قاجاریه بوده و تمامی قوای خود را صرف برپا شدن #حکومت_بابیت کرده بودند و اگر امیرکبیر نبود، مسلّما به مقصود خود میرسیدند. [١]
3⃣ همان حکومت بابیّتی که غیربابیان در آن حق حیات نداشتند و میبایست همگی کشته شده و تمامی آثار ادیان قبل در آن از بین برده میشد! [٢]
4⃣ لذا امیرکبیر که در مقابل خشونت و بربریّت بابیان ایستادگی کرد و از تصاحب ایران بهدست شورشیان تمامیتخواه و خونخوار بابی جلوگیری کرد، با بدترین صفات ممکن توسط پیشوان بابی و بهائی از او یاد شده است.
5⃣ همچنان که دربارهی او در کتابهای بهائیت میخوانیم:
👈 «میرزا تقیخان امیرکبیر فرزند مشهدی قربان آشپز قائممقام فراهانی بود... القابش در آثار الهیّه امیر سفّاک، اتابک سفّاک، تقی سفّاک، و اتابک غدّار است». [٣]
6⃣ و یا آنجا که فاضل مازندرانی مینویسد:
👈 «ميرزا تقیخان و ناصرالدين شاه و سعيدالعلماء بارفروشی، نزد طايفه بابيّه در درجهی اولی از نفرت و لعن قرار داشته رجعت اعدا و قاتلين ائمه هدی بهشمار آمدند». [۴]
7⃣ این در حالیاست که پیشوایان #بهائی در شعار مدعی بودند:
👈 «کلمهی ناسزا در حقّ احدی بر لسان نرانيد اگر چه دشمن باشد». [۵] و یا:
👈 «بايد با کلّ، حتّی دشمنان به نهايت روح و ريحان مُحِبّ و مهربان بود». [۶]
8⃣ راز همهی این بدگوییها نسبت به امیرکبیر بهخاطر تدبیر، مقاومت و ایستادگی او در برابر فتنهی #بابیت بود. چراکه امیرکبیر زمانی صدارت را پس از حاجی #میرزا_آقاسی بهدست گرفت که بهخاطر بیتدبیری و وابستگی او به روسها، از علیمحمد باب در ذهن مردم، شخصی نورانی و قهرمان ساخته شده بود و با روی کار آمدن امیرکبیر، تمام نقشههای سران بابی برای تسخیر ایران، نقش بر آب شد.
📚 منابع:
[١] نورالدین چهاردهی، باب کیست و سخن و او چیست، صص ٨۴-٨۵
[٢] جهت مطالعهٔ بیشتر، بنگرید به مقالهٔ: «نگاهی یکسویه به جریان بابیگری در زمان قاجار» در سایت ادیاننت
[٣] رياض قديمى، سلطان رسل حضرت رّب اعلى، نسخه الکترونیکی، صص ٣۶-٣٧
[۴] فاضل مازندرانی، تاریخ ظهورالحق، نسخه الکترونیکی، ج٣، ص٢١٢
[۵] ج. اي. اسلمنت، بهاءالله و عصر جديد، ترجمه ع. بشير إلهي، برزیل: دارالنشر البهائیه، ١٩٨٨م، ص٩٩
[۶] عباس افندی، مكاتيب، مصر: کردستان العلمیه، ١٩١٠م، ج١، ص٣٠۶
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ شهید راه مبارزه با بابیت و بهائیت
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فتنهانگیزی کانونهای استعماری در برابر امیرکبیر / درسی برای امروز (١)
1⃣ دوران حکومت #امیرکبیر بسيار کوتاه بود. او تنها ٣سال و ١ماه و ٢٧روز در قدرت بود و اين زمانِ بسيار کمی است برای طراحی و اجرای برنامههای اصلاحی. بخش مهمی از اين دوران صرف مبارزه برای «تثبیت دولت» شد.
2⃣ صعود #ناصرالدینشاه به سلطنت و صدارت اميرکبير، مصادف شد با دسيسههای خونينی که بیثبات کردن دولت ايران و ساقط کردن اميرکبير را نشانه گرفته بود. در پشت اين دسيسهها #کانونهای_استعماری غرب خودنمايی میکردند.
3⃣ حسن خان سالار، که خود و پدرش (اللهيار خان آصفالدوله) روابط خاصی با #جوستین_شیل (وزيرمختار انگليس) و ساير عوامل کمپانی هند شرقی و حکومت هند بريتانيا داشتند، خطّهی خراسان را به عرصهی آشوبگریهای خود بدل کرد. شورش سالار با درايت و قاطعيت اميرکبير سرکوب شد.
4⃣ در اين زمان، #بابیها نيز بخشهایی از ايران را به صحنهی آشوبگریهای خود بدل کردند و شورشهای خونينی را در مازندران (بهرهبری ملا حسین بشرویهای و ملا محمدعلی بارفروشی)، نیريز فارس (بهرهبری سید یحیی دارابی) و زنجان (بهرهبری ملا محمدعلی زنجانی) برانگيختند. اين شورشها نيز با هدايت #کانونهای_استعماری انجام گرفت.
5⃣ بخش مهمی از توان اميرکبير صرف سرکوب اين شورشها شد. سرانجام، او برای پايان دادن به #فتنه_بابیه دستور اعدام #علیمحمد_شیرازی (باب) را صادر و اجرا کرد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ شهید راه مبارزه با بابیت و بهائیت
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فتنهانگیزی کانونهای استعماری در برابر امیرکبیر / درسی برای امروز (٢)
6⃣ #آشوبگری استعمار بریتانیا، که صعود و اقتدار #امیرکبیر را نمیپسنديد، در قالب داعيههای دينی فقط به فتنهی #بابیها محدود نبود. در تبريز فتنهی «بقعه صاحبالامر» را ساختند که اميرکبير اين را نيز با قاطعيت و سرعت سرکوب کرد:
7⃣ ناگاه در تبريز ولولهای افتاد و شايع شد که بقعهی صاحبالامر معجزه کرده و به اين دليل بايد شهر تبريز بهکلی از ماليات معاف شود!! دم خروس آنجا نمايان شد که کنسول #انگلیس در تبريز چهلچراغی برای نصب در بقعه فرستاد!
8⃣ اميرکبير دستور دستگيری بانيان اين #فتنه، از جمله حاج ميرزا علیاصغر شیخالاسلام (از سران فرقه #شیخیه تبريز)، را صادر کرد و کنسول انگليس را از ايران اخراج نمود. بدينسان، در دورهی کوتاه حکومت اميرکبير #کانونهای_استعماری بخش مهمی از توانمندیهای او را مصروف مبارزه با #فتنهگریها کردند.
9⃣ اين رويهی #استعمار تا به امروز است: زمانی که حکومتی بهرغم تمايل آنان به قدرت میرسد با #فتنهسازی و #آشوبگری میکوشند يا آن را به سقوط کشند يا نگذارند توانمندیهای آن در حوزه سازندگی اقتصادی و سياسی و فرهنگی جلوه کند. معهذا، بهرغم اين فتنهها، سيره حکومتگری اميرکبير در جامعهی ايرانی تأثيرات عميق بر جای نهاد و در حافظهی تاریخی مردم ما ثبت شد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی (۱)
1️⃣ #بابیان (ازلیان)، و از آن جمله، کسانی از ایشان که بر ضد حکومت قاجار تکاپو داشتند، آیندهای روشن را پیش روی خویش میدیدند و براساس #تعالیم_باب، مطمئن بودند که پادشاهانی خواهند یافت، و توسط آنان، بر دشمنان خود، پیروز خواهند شد.
2️⃣ با تأمل در سیر تکاپوهای فعالان بابی ضد قاجار، تأثیر دو بشارت از آن نویدها را در افزایش تکاپوهای ایشان میتوان دید، گو اینکه بیشتر آن بشارتها عملی نشد. نخستین بشارت، به 👈 «ذلت اعداء الله، و نصرت و ظفر اهل الله» بازمیگشت، و دومی، به 👈 «انقراض دولت قاجار» اشارت داشت.
3️⃣ در کتاب «هشت بهشت»، آمده:
👈 «[خداوند،] بشارت میدهد ذلّت اعداء الله را قبل از انقضای ۶۵سال از ظهور بیان، و نصرت و ظفر اهل الله را.»
4️⃣ در ادبیات باب، واژهٔ #بیان، هم به تمام آثار او، و هم بهطور ویژه، به دو کتاب «بيان عربی» و «بیان فارسی» گفته میشد. در حالت نخست، شروع نگارش بیان، آغاز دعوت باب، و در حدود سال ۱۲۶۰ق است، و در حالت دوم، شروع نگارش بیان، حدود سال ۱۲۶۴ق است. بنابراین، بابیان، بر آن بودند که پیش از گذشت ۶۵سال از سال ۱۲۶۰ یا ۱۲۶۴ق، به «نصرت و ظفر» دست یافته، «ذلّت اعداء الله» را خواهند دید.
5️⃣ در این مرحله، برای محاسبهٔ ۶۵سال، دو حالت، وجود دارد. محاسبه بر اساس تقویم هجری قمری، و محاسبه بر اساس #تقویم_بیانی. که در هر دو حالت، به دو سال ۱۳۲۵ و ۱۳۲۹ق میرسیم.
6️⃣ هنگامیکه این بشارت به حدّ پایانی خود نزدیک میشد، تکاپوگران #بابی چون میرزا نصرالله #ملکالمتکلمین، #سیدجمالالدین_واعظ، و حاج میرزا #یحیی_دولتآبادی، دیگر تکاپوگران بابی و یا هممسلکانشان در مخالفت با حکومت قاجار را در باغ میرزا سلیمانخان میکده جمع کردند، تا با تمرکز بیشتری به فعالیت بپردازند. تکاپوهای ایشان، سرانجام، به نقشآفرینی اساسی در تکوین جنبش #مشروطه، و نیز دخالت در پیشرفت آن، انجامید.
✍️ سیدمقداد نبوی رضوی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی (٢)
💥 بشارت دوم: انقراض دولت قاجار
1️⃣ در کتاب «هشت بهشت» آمده:
👈 «[خداوند،] بشارت میدهد انقراض دولت قاجار را قبل از انقضای هزار ماه از دین بیان (ليلة القدر خير من الف شهر).»
2️⃣ قبلاً گذشت که #بابیان، خاندان #قاجار را «رجعت بنیامیه» میدانستند، و «خبر زوالشان را مانند زوال بنیامیه بهدست بنيالعباس، متداول میداشتند.» در روایات شیعی، در تفسیر آیهی «ليلة القدر خير من الف شهر»، دربارهٔ هزارماه از دوران حکومت بنیامیه، سخن به میان آمده است.
3️⃣ برای بهدست آوردن زمان این بشارت نیز ابتدا، همان دو معنی بیان را باید در نظر گرفت، و دو سال ۱۲۶۰ و ۱۲۶۴ق را باید نقطهٔ آغاز قرار داد. سپس، با بهرهگیری از دو تقویم هجری قمری، و بیانی، محاسبه را باید پی گرفت.
4️⃣ در حالت نخست، هزارماه، در حدود ٨۳سال هجری قمری بوده، و در حالت دوم، در حدود ۵۲سال بیانی است. با این حساب، به چهار عدد میرسیم: ۱۳۴۳ و ۱۳۴۷ق (با تقویم هجری)، و ۱۳۱۲ و ۱۳۱۶ق (با تقویم بیانی).
5️⃣ دیده میشود که #ناصرالدینشاه قاجار (قاتل باب)، در پایان سال ۱۳۱۳ق کشته شد، و سلسلهٔ قاجار نیز در سال ۱۳۴۴ق جای خود را به سلسلهٔ پهلوی داد.
6️⃣ تکاپوگران #بابی، ابتدا چون در محاسبهٔ آن هزارماهِ وعده داده شده، #تقویم_بیانی را مبنا قرار داده، و به آن حدود زمانی رسیدند، ناصرالدینشاه را کُشتند. اما، چون دیدند که سلطنت قاجار به اضمحلال نرسید، تقویم #هجری_قمری را مبنا قرار دادند، و از قضا، توانستند همراه با دیگر صاحبان نفع در زوال سلطنت قاجار (ازجمله، بریتانیا) به آن هدف نیز دست یابند، و «بنیامیه» را از صفحهٔ روزگار برچینند!!!
✍️ سیدمقداد نبوی رضوی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ در مورد #یهودیان_مخفی مطالب بسیار مهمی در سایت اندیشکده منتشر شده است. وعده کرده بودیم که سلسله مقالات بسیار مهمی دربارهٔ #بابیان_مخفی نیز منتشر کنیم. آنچه خواندید خلاصهای بود از چهارمین مقاله از این سری، با عنوان: «لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی». متن کامل مقاله را بههمراه منابع آن در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/15676
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
⭕ یک انتصاب،یک طبقه و انحرافی بزرگ
✍🏻 سعید آتش بار
✅صنعت نفت در همه ی معاونت ها و نیازهای حکمرانی، واجد نیروهای متخصص، جوان، خلاق و کارامدیست که توانسته اند تا کنون نفت را از تمام گردنه های سخت انقلاب و نظام عبور دهند و پیشران اثبات کارامدی نظام باشند.
بنظر می رسد حتی در صنایع پتروشیمی نیز نیاز به مدیر وارداتی نباشد.
با تحقیق عرض می کنم که بخشی از مهاجرت نخبگان نفت به خارج، بدلیل اعمال تصمیمات غیرکارشناسی و سیاست زده، بخصوص در سیاستگزاری ها و انتصابات کلیدی بوده است.
✅نفت و مردم و انقلاب آنچنان به هم گرده خورده اند که اساساً ما با گزاره ای مهم و قابل توجه بنام " انسان شناسی نفت" مواجهیم.
انسانِ نفت در گذر زمان می تواند دستاویز تحقیقات علمی و پرداخت های هنری قرار گیرد.
👈 مساله اینجاست که " بوی نفت" را کانون های ثروت و قدرت در بیرون و درون نفت،سریعتر و تیزتر استشمام می کنند.
چرا؟ چون یک طبقه ی اند که رانت اطلاعاتی و دسترسی های کاملاً آزاد و جامع به منابع قدرت در نفت دارند.
‼️‼️مساله به همین سادگی نیست.
*مساله اینجاست که جنس خصوصی سازی" خصوصی سازی ِ اسمی" صنعت پتروشیمی به گونه ای بوده است، که عملاً ما بایک اختصاصی سازی و انحصارگزینی جدیدی مواجه شدیم.*
و این امکان، یک حیات خلوتی برای اقازاده ها و سفارش شده ها و آدم های کیف کش و حلقه به گوش و البته گاهی نیز چهره های برجسته و متنفذ شده است.
و این ها به مرور تشکیل یک زنجیره، و یا کلونی و دقیقتر ان، یک #طبقه داده اند.
طبقه ای که ممکن است همدیگر را نشناسند، ولی در یک اتمسفر زندگی می کنند و برای یک پارادایم فکری زمینه می سازند.
طبقه ای که امیال و خواستنی های مشترک خویش و صاحبانشان، نقطه ی وصلشان است.
و باهمین سیاست، این طبقه روز به روز گسترده تر و فربه تر می شوند.
این توسعه ی نامشروع طبقاتی، علاوه ی بر ایجاد بی انگیزگی برای نخبگان و فعالین موثر صنعت پتروشیمی،
مساله ی جدی تر این است که، تقلیل تدریجی دسترسی و انتفاع توده های مردم از مزیت های ملی نفت و صنایع پتروشیمی را بدنبال دارد، زیرا که این طبقه،شبکه ی انسانی خود را وارد این فضا می کند و راهی برای عموم باز نمی شود.
طبقه ی ذینفع شکل گرفته فربه و فربه تر می شود و عموم مردم بیگانه تر و نحیف تر.
خطری که رهبری انقلاب در دهه ی ۷۰ پیش بینی کرده بودند ولیکن توسط جریان های مخلص و حزب اللهی نفت مورد غفلت واقع شد و امروز بعنوان یک نقطه ی انحرافی در مسیر شکوفایی عادلانه ی نفت و توزیع انقلابی ظرفیت های آن در میان مردم، سدی بزرگ ایجاد کرده است:
⏮️⏮️( کسانی هستند که تلاش میکنند و حقیقتا در صدد این هستند که طبقهی ممتازهی جدیدی در نظام جمهوری اسلامی به وجود آورند. به خاطر انتخابها و انتصابها و زرنگیها و دست و پاداریها و مشرف بودن بر مراکز ثروت، و از طریق نامشروعی که با زرنگی آن را یاد گرفتهاند، به اموال عمومی دست بیندازند و یک طبقهای جدید - طبقهی ممتازان و مرفهان بیدرد - درست کنند )
حضرت آقا بعد از این فراز، با امید به یک ظرفیت ناب و همیشه زنده می فرمایند:
" به فضل پروردگار، مخلصان انقلاب و اسلام نخواهند گذاشت که چنین انحرافهای بزرگی به وجود آید .»
❓❓❓❓براستی چرا جنبش تخصصی و اجتماعی مخلصان انقلاب و اسلام در صنعت نفت هویت خود را بازیابی نمی کند تا از فجایع بزرگ و تصمیمات مقوم طبقه ممتاز و کانون های خاص و متنفذ جلوگیری کنند؟!!
چرا حزب اللهی های نفت، این کلونی ها را از هم نمی پاشند؟!
طبقه ها چگونه شکل می گیرند؟؟
طبقه ممتاز در نفت چگونه شکل می گیرد؟؟
ارتباط انتصابات موهوم و سوال برانگیز با طبقه ی ممتاز و موثر بر نفت چگونه است؟؟
انتصابات مبهم را از این زاویه باید تحلیل کرد.
✅ و مساله، فراتر از یک انتصاب است،
مساله، یک طبقه است که قدرت و سیاست و حتی مذهب و قدرت معنوی موثر نیز، دال های اثرگذار آنند.
روایتِ داد در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/FYduf6f06CLDhxjbmYTbK7
روایتِ داد در تلگرام
https://t.me/revayatedaad_ir
روایتِ داد در ایتا
http://Eitaa.com/revayatedaad_ir
✅روایتِ داد: روایتِ آرمانِ عدالت
@Revayatedaad_ir
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️سیاستمدارانی که از بینش و بصیرت اقتصادی محروم بوده و با استراتژی جریان سرمایهداری برای حکومت بر جهان بیگانه باشند، اسیر و برده استعمار خواهند شد...
🔹برشی از سخنرانی در دانشگاه تهران با موضوع «دانشگاه تمدن ساز و مسئله اقتصاد در گام دوم»
@syjebraily