هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
با هدف تبدیل محتوای سیاستها به محورهای مشخص و بندهای متمایز انجام شد
احصای ۶۳۴۰ حکم در سیاستهای کلی نظام برای تفاهم با مجریان روی اقدامات کلیدی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سید یاسر جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام از انتشار جلد نخست از مجموعه «هندسه سیاست های کلی نظام» با هدف تبدیل محتوای سیاستها به محورهای مشخص و بندهای متمایز خبر داد.
وی گفت: اهمیــت سیاست های کلــی نظام بــه انــدازه ای اســت کــه رهبــر معظم انقــلاب اســلامی، این امــر را مهم تریــن وظیفــۀ رهبــری در قانــون اساســی می داننــد. از سوی دیگر مرور متن سیاست های کلی موجود حکایت از آن دارد که سیاســت های کلــی بــه ســبب ماهیــت خــود بعضــا در یــک بنــد سیاســتی چندیــن تکلیــف مجــزا بــرای تحقــق اهــداف سیاســتی تعییــن کرده انــد. به همین جهت لازم بــود، محتــوای سیاســت ها بــه محورهــای مشــخص و متمایــز تبدیــل شــوند تــا مجریــان مختلــف در دســتگاه ها بــا تکالیــف سیاســتی دقیــق مربــوط بــه خــود آشــنا شــده و اقدامــات و برنامه هایشــان را در جهــت تحقــق سیاســت ها طراحــی نماینــد.
رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام افزود: جلــد اول از مجموعــۀ هندســۀ سیاســت های نظــام، بــه تحلیــل و احصــاء احــکام سیاســت های کلــی پرداختــه اســت. ایــن ســند را می تــوان گامــی مبنایــی بــرای ایجــاد تفاهــم بــا مجریــان روی محورهــای محتوایــی و اقدامــات کلیــدی راهبــردی دانســت کــه بــرای اجرایی شــدن سیاســت های کلــی بایــد صــورت پذیــرد.
وی افزود: یکــی از اقدامــات مهــم در ایــن راســتا، تحلیــل محتــوای ایــن سیاســت های کلــی ابلاغ شــده بــه شــکلی اســت کــه بتــوان بــا محوربنــدی محتــوای آنهــا، ســوق دادن محتــوا بــه ســمت اجــرا را تســهیل نمــود. در این کتاب، سیاســت ها بــه محورهــای مشــخص و متمایــزی تبدیــل شـده اند تا مجریــان مختلــف بــه خوبــی بتواننــد اقدامــات راهبــردی کــه در راســتای اجرایی نمــودن آنهــا لازم اســت را تعریــف و پیگیــری نماینــد. این ســند گام اول بــرای ایجــاد تفاهــم بــا مجریــان روی محورهــای محتوایــی و اقدامــات کلیــدی راهبــردی اســت کــه بــرای اجرایی شــدن سیاســت های کلــی بایــد صــورت پذیــرد. تــلاش شــده اســت تــا در عیــن التــزام بــه متــن سیاســت های کلــی بــه صــورت کامــل، بــا ایجــاد شکســت محتوایــی در متــن، سیاســت های کلــی بــه احکامــی تبدیــل شــوند کــه به صــورت مشــخص اقــدام راهبــردی متقنــی را از مجریــان اراده نمایــد.
جبرائیلی ادامه داد: در ایــن ســند، احصــای احــکام در 36 ســند سیاســتی کــه تــا کنــون از ســوی مقــام معظــم رهبــرابــلاغ شــده و نیــز سیاســت های کلــی برنامــۀ ششــم توســعه، انجــام و گــزارش شــده اســت. در مجمــوع، 522 بند و 6340 حکــم از این 37 سند سیاستی استخراج شده است. بــرای تهیــۀ ایــن ســند، تمامــی اســناد سیاســت های کلــی ابلاغ شــده و نافــذ کــه در حــال حاضــر مبنــای عمــل دســتگاه های اجرایــی هســتند، تحلیــل محتــوا شــده و بــر اســاس تحلیــل گزاره هــای فارســی، احــکام معنــادار قابــل اســتخراج از آنهــا مشــخص و در ذیــل هــر یــک از بندهــا جانمایــی شــده اند.
وی گام بعدی این مرکز را تدوین نگاشت نهادی احکام سیاستی عنوان کرد و افزود: گام بعدی ما، تدوین نگاشت نهادی سیاستهای کلی بر مبنای این احکام است که در آن دستگاههای اجرایی مسئول هر یک از احکام مشخص شده و وفق آن، پیگیری لازم برای اجرایی شدن سیاستهای کلی صورت خواهد پذیرفت. انشاءالله به زودی بسته سیاستی هر دستگاه برای مدیران مربوطه ارسال شده و مبنای تدوین گزارشهای دورهای ما از عملکرد دستگاهها خواهد بود.
جبرائیلی در پایان از ارسال این مجموعه به تمامی مدیران ارشد کشور خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در دوران جدیدی که در عرصه مدیریت کشور آغاز شده، مجموعه دستگاههای کشور بتوانند گامهای موثری در جهت تحقق سیاستهای کلی نظام که یک دستور کار ملی و تکلیف شرعی و قانونی تمامی کارگزاران نظام است، برداشته شود.
گفتنی است مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام پیرو تفویض اختیار رهبر معظم انقلاب اسلامی در بند 2 اصل 110 قانون اساسی به هیئت عالی نظارت شکل گرفته و موضوع تبصره 3 از ماده 6 مقررات نظارت است که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.
@syjebraily
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔰اعتراف تلخ یا تلاش برای تبرئه/ شرکای وضع موجود، منتقد شدند
🔻روزنامه شرق: «کدخدا» خواندن آمریکا اشتباه بود/ دولت قبل «میدان» را برای «مذاکره» میخواست
🚨تلاش «جریان تحریف» برای تبرئه خود: تقصیر روحانی بود!
🔹رجا نیوز: از «امضای کری تضمین است» تا «روحانی نباید آمریکا را کدخدا میخواند» شش سال فاصله است. شش سالی که طی آن جریان غربگرا با تمام قدرت به دنبال بزک آمرکا و تحریف چهره اصلی دشمن شماره یک ملت ایران بود. عجله و دستپاچگی این جریان برای ارتباط با آمریکا البته آن قدر زیاد بود که حتی مانع درخواست مذاکره با قاتل حاج قاسم سلیمانی هم نشد. درخواستی که البته با دست رد ترامپ روبرو شد و همچون همیشه ذلت و خواری برای تشنگان مذاکره به جا گذاشت.
🔹حالا و پس از تحویل دولت روحانی، غربگرایان به فکر آسیبشناسی و ترمیم وجهه خود افتادهاند. برای آن که نشان دهند حرفهای بهظاهر آکادمیکشان غلط نبوده، تقصیرها را به گردن روحانی میاندازند و خودشان کنار میایستند. گویی فراموششان شده که در زمان انعقاد توافق پر اشکال برجام با تیترهای «آغاز پایان تحریمها»، «پیروزی بدون جنگ»، «فروپاشی سازمان تحریمها» و «اینک بدون تحریم» به استقبال برجام رفته بودند. حالا گویا قرار است همه چیز بر سر روحانی خراب شده و «جریان تحریف» به جای آمریکا، این بار گذشته خودش را بزک کند.
🔹روزنامه شرق در یادداشتی که به بررسی وضعیت سیاست خارجی ایران پرداخته، اعترافات جالبی از هشت سال دیپلماسی دولت روحانی ارائه داده است. نویسنده در ابتدا با ذکر این نکته که «تاکنون سیاست خارجی ایران از غرب به منطقه برای افزایش قدرت چانهزنی تعمیم مییافت، اکنون برعکس شده و از طریق منطقه به غرب تعمیم مییابد» صراحتا اعلام میکند که نگرش غربگرایان به فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی، چیزی جز ابزاری برای معامله با غرب نبوده است. این سخنان که متاسفانه نزدیکی زیادی به واقعیت دارد، سالها از سوی همین جریان به شکلی وارونه روایت میشد و اوج این تحریف را باید در سخنان محمدجواد ظریف در آن مصاحبه محرمانه جستجو کرد.
🔹وزیر سابق امور خارجه در مصاحبه مذکور مدعی بود که در جمهوری اسلامی اصالت با «میدان» است و نه «دیپلماسی». این ادعای ظریف البته بیشتر شبیه توجیهی بود تا شکستهای دیپلماتیک دولت در عرصه بینالمللی به حوزه فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی گره بخورد و به بهانه اولویت دادن به میدان، سرپوشی بر ضعفهای متعدد مذاکراتی خود بگذارد. با وجود این ادعای ظریف، حقیقت اما حکایت از این دارد که همانطور که روزنامه شرق اشاره کرده، اتهام هزینهکرد میدان به نفع دیپلماسی غربگرا، بیش از همه به نام دولت روحانی نوشته میشود. ضعف دیپلماسی در دولت یازدهم و دوازدهم به حدی بود که حتی اقتدار حاصل از میدان نیز به پای دیپلماسی خوشخیال و اعتماد نابجا به غرب، بدون هیچ منفعتی هزینه شد.
🔹نکته حائز اهمیت دیگر این یادداشت، نقدی است که این روزنامه به «کدخدا» خواندن آمریکا از سوی روحانی کرده و مینویسد: «رئیس دولت قبلی با عدم دقت در «کدخدا» خواندن آمریکا در سیاست جهانی این تصور باطل را در آمریکاییها تقویت کرد که تثبیت جایگاه منطقهای ایران از طریق کاهش تنش با غرب و آمریکا صورت میگیرد؛ همین تصویرسازی بعدها منجر به آزردگی روسها، چینیها، اروپاییها، کشورهای عربی منطقه و ترکیه شد.» این روزنامه با انتقاد درست اما دیرهنگام خود، تصویرسازی روحانی از نگرش ایران به آمریکا را زیر سوال برده اما هیچ اشارهای به دستگاه عظیم و پرتلاش «جریان تحریف» برای «بزک آمریکا» در داخل کشور نمیکند. گویا تنها یک جمله روحانی که به غلط آمریکا را «کدخدا» دانسته بود، مسیر هشت ساله سیاست خارجی کشور را تعیین کرد و رسانههای نزدیک به دولت از جمله روزنامه شرق، هیچ نقشی در ایجاد این تصویر غلط در داخل و خارج از کشور نداشتند.
🔹این جریان در طول هشت سال گذشته کوچکترین نقدی را به حساب کاسبی تحریم میگذاشت و منتقدان را با الفاظی که همه میدانند تحقیر میکرد و حالا ادعای نقد روحانی دارد. جریانی که تیترهای درخشانی چون «امضای کری تضمین است» را برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت کرده و باید نماد عبرت آیندگان باشد، امروز پیشقدم نقد دولت قبل شده و از سهم خودش در ناگواریهای این هشت سال به سادگی عبور میکند. مردم فراموش نخواهند کرد که مدیرمسئول همین روزنامه درباره اغراقهای صورت گرفته درباره برجام گفت: «این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»
🔹امروز اگر قرار است آسیبشناسی صورت بگیرد، در کنار «جریان غیرانقلابی درون نظام» به عنوان متهم ردیف اول، حتما «جریان تحریف» به عنوان متهم ردیف دوم حضور دارد و باید در پیشگاه ملت پاسخگو باشد.
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
سریال #گاندو مجموعهای موفق و جذاب برای مردم بود و نگاه تودههای عمومی جامعه به دستگاههای امنیتی کشور را ارتقا داد. از نیروهای خدوم امنیتی کشور که خالق اصلی این آثار هستند، از عوامل تولید این سریال که به خوبی در آن ایفای نقش کردند و از سیما ج.ا که از آن حمایت کرد، سپاسگزارم.
البته بعد از دیدن آخرین قسمت سریال #گاندو۲ به این نتیجه میرسیم که ما موفق شدیم دبیر دوم سفارت انگلیس را عامل نفوذی خود کنیم درحالی که انگلیس، سالهاست یکی از مقامات کشور ما را عامل نفوذی خود کرده بود. اکنون مهمترین سئوال مردم این است که آیا او #محاکمه میشود؟
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🥇خاطرهای از قهرمان کشتی ایران و یک نکته مهم مدیریتی
🔹دکتر جلیلی در دیدار اخیر خود با وزیر ورزش و جوانان ضمن اشاره به کتاب «دست نیافتنی» - زندگینامه و خاطرات ورزشی آقای علیرضا حیدری از قهرمانان کشتی کشور- گفت: این کتاب نشان میدهد که مدیریت صحیح #مناسبات_انسانی در جامعه ورزش، اثرگذارتر و مهمتر از بودجههای ورزشی است و شایسته است در دوره جدید به اصلاح این مناسبات توجه و اهتمام بیشتری صورت گیرد.
✅ @saeedjalily
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شجاعت در فهم
این بیانات دقیق حکیمانه رهبر عزیز ماست 👌
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔹حضرت امام حسین علیه السلام :
بر هيچ چشمِ مؤمنِی روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مىشود و [مؤمن] چشم خود را فرو بندد مگر این که آن وضع را #تغيير دهد.
(تنبيه الخواطر. ج۲، ص۱۷۹)
🖋 عقود شرعی با فرض ثبات ارزش پول وضع شده اند و در شرایط «پول اعتباری» امکان اجرا ندارند. لذا ایدۀ «بانکداری اسلامی» بر بستر ریال، غیرممکن است.
🏅با #پولطلا ، امکان زندگی حلال و بابرکت را فراهم نمائیم.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔹حضرت امام حسین علیه السلام :
بر هيچ چشمِ مؤمنِی روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مىشود و [مؤمن] چشم خود را فرو بندد مگر این که آن وضع را #تغيير دهد.
(تنبيه الخواطر. ج۲، ص۱۷۹)
🖋 عقود شرعی با فرض ثبات ارزش پول وضع شده اند و در شرایط «پول اعتباری» امکان اجرا ندارند. لذا ایدۀ «بانکداری اسلامی» بر بستر ریال، غیرممکن است.
🏅با #پولطلا ، امکان زندگی حلال و بابرکت را فراهم نمائیم.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔹مقایسۀ اقتصادی دو پروتکل :
به جرات میتوان گفت؛ تبعات اقتصادی این نحوۀ #مدیریت کرونا، بیشتر از خود کرونا برای مردم هزینه داشته است.
⭕️به بخشی از این هزینه ها توجه نمائید :
- طبق اعلام کواکس، ایران اولین کشوری بود که هزینۀ 16.5 میلیون دز واکسن را پرداخت، ولی واکسن تحویل نشد.
- بودجۀ 1400وزارت بهداشت و درمان با افزایش 57% به رقم 136هزار میلیارد تومان رسیده است.
- استخدام 52هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت که هزینه های آن تا سالها به مردم تحمیل میگردد.
- وزیر بهداشت: هر کرونایی برای درمان در بیمارستان 30 تا 40 میلیون تومان هزینه دارد.
- رکوردشکنی تاریخی «خلق پول بانکی» به بهانۀ کرونا که موجب تورم بالای 50%ی شده است.
- رکود تولید، به طوریکه طبق گزارش «نود اقتصادی» اکثر اصناف زیر 30% کار میکنند.
- تنها طبق آمار سازمان تامین اجتماعی، تعداد 1.251.975 نفر به بیکاران بیمه بگیر اضافه شده اند.
- تعطیلی، بیکاری و رکود کسب و کارها موجب افزایش برگشت ناپذیر بدهی ها شده است.
- هزینه های پلیسی و انتظامی افزایش یافته و با وضع جریمه های جدید تامین میگردد.
▪️با وجود هزینه های سنگین اجرای دستورات سازمان بهداشت جهانی، متاسفانه باز هم شاهد گزارش مرگ تعداد زیادی از هموطنان هستیم.
🔍مقایسۀ موارد فوق با هزینه های اندک #شیوه_نامه_های طبی ، نشانگر مزیت اقتصادی الگوهای جایگزین است.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔺پروتکل های اقتصاد جهانی
💵خلق پول کشورها به بهانۀ کرونا چند برابر شده و نرخ افزایش نقدینگی در دلار آمریکا رکورد زده است.
طبق #پروتکل های بانک جهانی، همۀ مردم دنیا موظفند بخشی از تورم دلاری را تحمل کنند و به آمریکا «مالیات تورمی» بپردازند؛ تا سروری و آقایی دلار برقرار بماند.
🔍همانطور که جان کانالی، وزیر خزانهداری اسبق آمریکا به سران کشورهای دنیا گفت :
«دلار پول ملی ماست، ولی مسالۀ شماست.»
🏅با #پولطلا و ضرب سکۀ سلیمانی، میتوانیم جبهۀ مقاومت را از اسارت دلار آزاد نمائیم.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از وایپ
انیمیشن خانواده پاگنده: تربیت نسل و ترویج ایدئولوژیهای حاکمیت
✍انیمیشنبین
💢 انیمیشنِ سینمایی «خانواده پاگنده» (Bigfoot Family) محصول مشترک کشورهای بلژیک و فرانسه است که «جرمی دگروسن» و «بِن استاسن» کارگردانی آن را بر عهده داشتهاند.
...⛔️ آموزش عشق در دوران نوجوانی و این سطح از ارتباطات احساسی تا آن حد؛ از سوئی و منع کردن، تقبیح ازدواج در سنین نوجوانی، عدم بلوغ نوجوان در ابعاد دیگر که لازمهی زندگی مشترک است از دگرسو، منجر به ارتباطات جنسی در سنین نوجوانی میشود که نتیجهاش درگیری عاطفی، افسردگی در این سنین و افزایش مادرانِ نوجوان که از معضلات کشورهای اروپایی است، میگردد.
.
..
...
❌ این نوع ملاحظات فرقِ فیلمهای آنها با فیلمهای ایرانیست، زیرا آنها با آنکه فساد در ذات دولتهایشان وجود دارد، آن را تطهیر میکنند و در نهایت نیز ساختارهای دولتی به کمک میآیند، درحالیکه در فیلمهای ما، کوچکترین اشتباه فردی به یک معضل اجتماعی و تهمت به ناکارآمدی نظام میشود...
متن کامل را در نشانی زیر مطالعه کنید👇
http://roubesh.ir/1400/06/13/ bigfoot family- animation
📡 وایپ/روبش را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
هدایت شده از عدالتخانه
برای محمد علی چکرده ایم؟؟؟
هر دو رئیس جمهورند، هر دوترور شده اند، یکی در #ایران و آن یکی در #آمریکا.
محمدعلی رجایی و آبراهام لینکلن. چشم رنگی ها برای آبراهام بیش از ۳۰۰ فیلم و سریال ساخته اند که حداقل شش فیلم سینمایی مستقیما به نام اوست.
اسم لینکلن روی شهرهای زیادی است مثلا لینکلن نبراسکا، عکسش رو اسکناس پنج دلاری و سکه پنی است.
لینکلن روی کوه های آمریکا هم هست کوه ملی راشمر که صورتش بر آن حجاری شده است.
از مکان های مهمی که در آمریکا به نام اوست، بگذریم یک حرف خیلی مهم میماند.
محل تولد لینکلن و منزل خانوادگی اش بناهای یادبود تاریخی ملی هستند و قبرستان ملی آبراهام لینکلن در شهرستان الوود ایلینوی واقع شده است.
خانه پدری و محل تولد رئیس جمهور محبوب فقیدمان در #قزوین که هر سال هم به مناسبت شهادتش هفته دولت داریم کجاست؟ چه وضعی دارد؟
مخروبه است!
شما بگویید که ما برای محمد علی رجایی چه کرده ایم؟
چند فیلم و سریال؟ چند کتاب؟ چند نمایش؟
البته یک خانه موزه در منزل تهران ایشان برپاست که همیشه هم باز نیست.
#رجایی
#لینکلن
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از عدالتخانه
برای محمد علی چکرده ایم؟؟؟
هر دو رئیس جمهورند، هر دوترور شده اند، یکی در #ایران و آن یکی در #آمریکا.
محمدعلی رجایی و آبراهام لینکلن. چشم رنگی ها برای آبراهام بیش از ۳۰۰ فیلم و سریال ساخته اند که حداقل شش فیلم سینمایی مستقیما به نام اوست.
اسم لینکلن روی شهرهای زیادی است مثلا لینکلن نبراسکا، عکسش رو اسکناس پنج دلاری و سکه پنی است.
لینکلن روی کوه های آمریکا هم هست کوه ملی راشمر که صورتش بر آن حجاری شده است.
از مکان های مهمی که در آمریکا به نام اوست، بگذریم یک حرف خیلی مهم میماند.
محل تولد لینکلن و منزل خانوادگی اش بناهای یادبود تاریخی ملی هستند و قبرستان ملی آبراهام لینکلن در شهرستان الوود ایلینوی واقع شده است.
خانه پدری و محل تولد رئیس جمهور محبوب فقیدمان در #قزوین که هر سال هم به مناسبت شهادتش هفته دولت داریم کجاست؟ چه وضعی دارد؟
مخروبه است!
شما بگویید که ما برای محمد علی رجایی چه کرده ایم؟
چند فیلم و سریال؟ چند کتاب؟ چند نمایش؟
البته یک خانه موزه در منزل تهران ایشان برپاست که همیشه هم باز نیست.
#رجایی
#لینکلن
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane