🌹 شهادت ادورادو بهدست یهود
1⃣ در ١۵ نوامبر ٢٠٠٠ (٢۴ آبان ١٣٧٩) پیکر بی جان #ادواردو_آنیلی در بزرگراه تورینو - ساوونا زیر پل «ژنرال فرانکو رومانو» پیدا شد. از آنجا که خودروی او روی پل در بالای محل پیدا شدن پیکرش پارک شده بود ظاهر قضیه نشان میداد که وی از روی پل به پایین پرت شده است و مقامات قضایی علت مرگ او را خودکشی اعلام کردند.
2⃣ در سال ٢٠٠٩ در ایتالیا کتابی دربارهٔ مرگ ادواردو آنیلی به قلم روزنامهنگار و نویسنده ایتالیایی، جیوزپه پوپو، منتشر شد که مرگ ادواردو را قتل دانست، و نوشت:
✍ هیچکس وی را ندیده است که از روی پلی که بر روی بزرگراهی که در هر لحظه خودروهای فراوانی از روی آن میگذرد، به پایین بپرد. ضمناً در آن زمان ادواردو میلنگیده و از عصا استفاده میکرد و حداقل دو دقیقه طول میکشیده که از دیواره بزرگراه بالا برود و خود را پایین بیندازد، و این احتمال دیده شدن را بالا میبرد. ضمناً دیده شده که وی کمربند و بند کفشش بسته بوده، با وجودی که از هشتاد متری به پایین پرت شدهاست. آنچه شکها را بیشتر میکند، این است که وی را سریعاً به خاک سپردهاند، بدون اینکه کالبدشکافی انجام دهند.
3⃣ نویسندهٔ کتاب بیان میدارد که از سه منبع مختلف اطلاعاتی به دست آمده است که چند هفته پیش از مرگ، از وی خواستهاند که سندی را امضا کند که طبق آن از همهٔ حقوق خود در کارخانه فیات در عوض مقادیر فراوانی پول و دارایی دست بردارد، ولی ادواردو آن را نپذیرفتهاست.
4⃣ برخی رسانهها و شخصیتهای سیاسی با اتکا به این دلیل که با مرگ ادواردو ثروت خانواده آنیلی به خانوادهٔ #یهودی الکان تعلق پیدا کرد و صحبتهای خود ادواردو آنیلی، هرگونه احتمال خودکشی ادوارد را رد کرده و مرگ او را ناشی از یک توطئهٔ صهیونیستی برای ترور ادواردو میدانند. پس از شهادت وی تمامی اسناد و شواهد مربوط به فعالیتها و زندگی وی بجز بعضی اسناد که محرمانه ماند جمعآوری شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌹 شهید ادواردو (مهدی) آنیلی در صف اول نماز جمعه تهران در ۱۴ فروردین ۱۳۶۰ به امامت مقام معظم رهبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ میلتون فریدمن و استبداد نئولیبرالی (١)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 میلتون فریدمن کیست؟
1️⃣ #میلتون_فریدمن یکی از ایدئولوگهای #نئولیبرالیسم و سردمدار اصلی جریانی اقتصادی است که به «مکتب پولی نوین» یا «مکتب پولی شیکاگو» معروف است.
2️⃣ خانوادهٔ فریدمن پس از مهاجرت به آمریکا در اوایل قرن بیستم زندگی فقیرانهای داشتند و فریدمن در منطقهٔ «بروکلین» نیویورک در سال ۱۹۱۲ بهدنیا آمد.
3️⃣ او در کودکی پدرش را نیز از دست داد و مادرش با سختی هزینهٔ زندگی و تحصیل چهار فرزندش را فراهم کرد. او در دوران تحصیل ناگزیر شد به مشاغلی چون گارسونی در رستوران، شاگردی در مغازه و نظایر اینها بپردازد.
4️⃣ عجیب آنکه فریدمن با وجود اینکه طعم تلخ فقر و بیعدالتیِ ناشی از استثمار نظام ظالمانه #سرمایهداری_لیبرال را چشیده بود، اما پس از به پایان بردن تحصیلاتش در اقتصاد، در خدمت نظام استکباری سرمایهداری ظالمانه ایالات متحده آمریکا قرار گرفت و به تئوریسین خدمتگزار و مدافع استکبار نئولیبرالی بدل شد!
5️⃣ فریدمن در #دانشگاه_شیکاگو تحت تأثیر آموزشهای «یاکوب واینر»، «هنری شولتز»، «هنری سایمونس» و «فرانک نایت» یکسره تحت سیطرهٔ #لیبرالیسم در آمد و مجذوب آن شد.
6️⃣ او بهعنوان یک #یهودی مانند اغلب اسلافش علاقه و توجه زیادی به مسائل اقتصادی داشت. فریدمن در سال ۱۹۴۶ دکترای اقتصاد گرفت. او در سال ۱۹۵۳ مجموعه مقالاتی با عنوان «اقتصاد اثباتی» منتشر کرد و بهتدریج در دانشگاه شیکاگو به #لیدر تئوری اقتصادی مدافع #بازار_آزاد «سکولار سرمایهداری» بدل شد.
✍️ نویسنده: شهریار زرشناس
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ میلتون فریدمن و استبداد نئولیبرالی (٢)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 میلتون فریدمن، مشاور و مراد ژنرال پینوشه
1️⃣ کارنامهٔ نظری و عملی #میلتون_فریدمن لبریز از نقطههای سیاه خدمتگزاری برای #نظام_سلطه استکباری، همکاری با #دیکتاتورها و دشمنی با حرکتهای عدالتطلبانه است.
2️⃣ وی که سهم مهمی در نظریهپردازیهای جدید در زمینههای اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، تاریخ اقتصادی و آمار داشته، از سرسختترین مدافعان #تبعیض_طبقاتی و #اقتصاد_بازار بود.
3️⃣ فریدمن که در زندگی سیاسی خویش، از ابتدا به حزب #جمهوریخواه و #محافظهکاران آمریکایی نزدیک بود، در سال ۱۹۷۵ به کنفرانسی در شیلی رفت و زمینه را برای برنامههایی که گروه موسوم به «بچههای شیکاگو» در شیلی طراحی کرده بودند هموار کرد.
4️⃣ ملاقات فریدمن با #آگوستو_پینوشه و مقامات ارشد دولت نظامی که در یک #کودتا دولت قانونی #سالوادور_آلنده را سرنگون کرده بودند، بسیاری از روشنفکران و چپگرایان را به خشم آورد.
5️⃣ او برای پیشبرد سیاستهای ویرانگرِ نئولیبرالیستیاش که موجب خانهخرابی میلیونها نفر در سراسر جهان شده است، به اجرای #دکترین_شوک معتقد بود.
6️⃣ با اجرای دکترین شوک، جامعه آنچنان اسیر حالت انفعال میشود که امکان هر نوع مقاومت در برابر فشارهای اقتصادی ویرانگر سیاستهای نئولیبرالی را از دست میدهد و همهٔ ساختارهای آن دچار فروپاشی میشود و آنگاه آماده است که دچار تغییرات و دگرگونیهای مد نظر اقتصاددانان #نئولیبرالیست شود.
✍️ نویسنده: شهریار زرشناس
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ میلتون فریدمن و استبداد نئولیبرالی (٣)
📚 برگی دیگر از پروندهٔ #بت_شناسی
💥 نئولیبرالیسم؛ استبداد تحت لوای آزادی
1️⃣ در نظام فکری #میلتون_فریدمن مهمترین مسئله حفظ مفهوم لیبرالی #آزادی است. برای او اهمیتی ندارد اگر تحقق و بسط #آزادیهای_لیبرالی موجب تعمیق بیعدالتیهای اجتماعی اقتصادی و تشدید فقر و فلاکت اکثریت مردم شود (که همیشه هم همینگونه میشود).
2️⃣ برای فریدمن آنچه اصالت دارد، تحقق و حفظ آزادیهای لیبرالیستی است که باطن این آزادیها، آزادی #نفس_اماره (سوژهٔ نفسانی یا همان بشر مدرن) در جهت #سودطلبی «سکولار اومانیستی» نامشروع نامشروط نامحدود و #لذتطلبی سکولاریستی نامشروع و نامحدود است.
3️⃣ ساختار نظام #سرمایهداری_مدرن بهگونهای است که اساساً آزادی لیبرالی شامل حال طبقهٔ #سرمایهدار میشود؛ زیرا لیبرالیسم و نئولیبرالیسم ایدئولوژیهای سرمایهداری و حافظ منافع کلانسرمایهداران سکولاریست مدرن هستند و فریدمن بهعنوان یک #نئولیبرالیست در واقع سخنگو و مدافع منافع آنان است.
4️⃣ در واقع تجربیات تاریخی بهروشنی نشان دادهاند سیطرهٔ اقتصاد نئولیبرالی و بهاصطلاح #آزادیهای_اقتصادی مدنظر آن در بسیاری موارد با استبدادیترین رژیمها برای مدت بسیار طولانی جمعشدنی است!
5️⃣ بهعلاوه اینکه روی کار آمدن اقتصادهای نئولیبرالی با درهم شکستنِ سازمانها و مؤسساتی نظیر اتحادیهها و ایجاد محدودیت برای فعالیتهای اجتماعی اقتصادی، در عمل بسیاری از ظواهرِ توخالی، اما فریبندهٔ لیبرالیسم سوسیال دموکراتیک را نیز از بین برده و بهدنبال آن #استبداد عریان و بیرحم کلانسرمایه داران را حاکم کرده است.
6️⃣ از اینرو، درست و حقیقی آن است که از #اقتصاد_نئولیبرالی بهعنوان پایهٔ اقتصادی نوعی #استبداد_سیاسی نئولیبرالی که خود را پشت شعار #آزادی پنهان میکند، نام ببریم.
✍️ نویسنده: شهریار زرشناس
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ آنچه خواندید تنها خلاصهای بود از جدیدترین مقالهٔ سایت اندیشکده مطالعات یهود با عنوان: «میلتون فریدمن یهودی و استبداد نئولیبرالی». متن کامل این نوشتهٔ مهم را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/15488
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ سرقت کتب خطی توسط سعید نفیسی
💥 استاد #عبدالحسین_حائری کتابشناس، فهرستنگار، نسخهپژوه ایرانی و ریاست کتابخانه مجلس در مصاحبهای میگوید:
1️⃣ در سال ۱۳۲۳ با آقای #سعید_نفیسی قراردادی بهمنظور فهرست نمودن کتابها منعقد شد و ایشان هم تعداد زیادی را فهرست کردند.
2️⃣ همانطور که میدانید در کتابخانه هیچکس حق ورود به مخزن را ندارد، و حتی کارکنان داخلی هم نمیتوانند با کیف و چمدان به آنجا وارد شوند. اما در مورد آقای نفیسی یک استثنای ناروا برقرار شده بود، یعنی ایشان بهراحتی با چمدان به داخل مخزن رفت و آمد میکرده است.
3️⃣ در آن زمان یکنفر کتابدار متعهد و متدین در اینجا کار میکرد. یکروز این شخص متوجه میشود بعضی از کتابها در جاهایی بریدگی و پاککردگی دارد و برخی جلدها با خود کتاب منطبق نیست، به این جهت موضوع را به رئیس کتابخانه گزارش میدهد و خلاصه بعد از طی تشریفاتی مأمورین به خانهی ایشان میروند و حدود ۷۸ کتاب را که ایشان مخفیانه از کتابخانه خارج کرده بود، پیدا کرده و بازمیگردانند.
4️⃣ تقریباً تمام کتابهایی را که آقای نفیسی از کتابخانه به خانه برده بود، از آثار منحصر بهفرد و متون کهن فارسی بود.
5️⃣ نحوهی عملکرد ایشان هم اینطور بوده که وقتی کتابی را به خانه میبرده، جلد آن را تعویض نموده و درون آن کتاب دیگری را تعبیه میکرده و دوباره آن را به جای اولش بازمیگردانده است.
6️⃣ این سرقتها در سال ۱۳۲۳ صورت گرفته بود. در آن زمان دادگستری وقت، نهتنها ایشان را دستگیر نکرد، بلکه تطهیر هم نمود، و تحت عنوان «عشق و جنون کتاب» ایشان را تبرئه کرد. میدانید که این آقا، #یهودیالأصل بود… .
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter